Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλημέρα ειμαι οδηγός σε ενα μινι μπας με αμεα παιδακια,παρατηρω εχει γεμίσει σημαδια-χτυπηματα στο εσωτερικο,σαν μπιμπίκια οπως φαίνονται στις πικ(στην μια τα κοκκίνησα κιολας),αυτό απο τι μπορεί να είναι??εχετε δει κατι αναλογο??

α)ενα σενάριο ειναι κάποιο απο τα παιδιά με ενα αιχμηρο αντικείμενο η καποιο σίδερο να κοπανουσε??εχω και εναν με θεματα υπερκινητικοτητας

β)μετα σκεφθηκα να βρισκει κανεις βαζοντας και βγάζοντας την ζωνη ισως?η οποια όμως δεν εχει γωνίες και αυτα είναι σαν μπιμπίκια οχι σαν γρατζουνιές

γ)απο καποιο αλλο λογο??κρυο η φυσικη φθορα σε τζαμι απο Mini bus λιγο δυσκολο ε??

το οχημα ειναι του 12 και ηρθε απο εξωτερικο το 18,παιζει να ηταν απο πριν ?

οριστε και οι πικ

https://imgur.com/a/XtSMIZq

Δημοσ.

μηπως εχει φιμε ζελατινα απο μεσα; και εγω δουλευω οδηγος σε τουριστικα λεωφορεια τα οποια εχουν φιμε ζελατινες στα παραθυρα για να ελαχιστοποιουν τον ηλιο του καλοκαιριου και σε πολλα σημεια ειναι ετσι.μπορει να οφειλεται απο ψιλοχτυπηματακια,απο το συχνο καθαρισμα( στην περιπτωση μου γιατι στην δικη σου δεν ξερω τι παιζει) αλλαγη θερμοκρασιας.υποθεσεις κανω.παντως στην εταιρια που δουλευω εχει γινει σε πολλα λεωφορεια αυτο

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
  Στις 6/2/2023 στις 7:40 ΠΜ, rudigarcia222 είπε

καλημέρα ειμαι οδηγός σε ενα μινι μπας με αμεα παιδακια,παρατηρω εχει γεμίσει σημαδια-χτυπηματα στο εσωτερικο,σαν μπιμπίκια οπως φαίνονται στις πικ(στην μια τα κοκκίνησα κιολας),αυτό απο τι μπορεί να είναι??εχετε δει κατι αναλογο??

α)ενα σενάριο ειναι κάποιο απο τα παιδιά με ενα αιχμηρο αντικείμενο η καποιο σίδερο να κοπανουσε??εχω και εναν με θεματα υπερκινητικοτητας

β)μετα σκεφθηκα να βρισκει κανεις βαζοντας και βγάζοντας την ζωνη ισως?η οποια όμως δεν εχει γωνίες και αυτα είναι σαν μπιμπίκια οχι σαν γρατζουνιές

γ)απο καποιο αλλο λογο??κρυο η φυσικη φθορα σε τζαμι απο Mini bus λιγο δυσκολο ε??

το οχημα ειναι του 12 και ηρθε απο εξωτερικο το 18,παιζει να ηταν απο πριν ?

οριστε και οι πικ

https://imgur.com/a/XtSMIZq

Επέκταση  

Ειναι απο μέσα ή απ εξω?

Αν ειναι απο μέσα, κάποιος τα έχει χτυπήσει. Δεν βγαίνουν απο μόνα τους. Αν έχεις μεμβράνη, λογικά είναι γρατσουνιές και αν την βγάλεις χάνονται. 

Στο μπροστινό τζάμι στο αμάξι μου έχει πολλά τέτοια απ έξω, απο πετραδάκια. Αν περάσεις το χέρι απο πάνω καταλαβαίνεις απο ποια μεριά ειναι. 

Επεξ/σία από sphinxgr
  • Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
  Στις 6/2/2023 στις 9:09 ΠΜ, sphinxgr είπε

Ειναι απο μέσα ή απ εξω?

Αν ειναι απο μέσα, κάποιος τα έχει χτυπήσει. Δεν βγαίνουν απο μόνα τους. Αν έχεις μεμβράνη, λογικά είναι γρατσουνιές και αν την βγάλεις χάνονται. 

Στο μπροστινό τζάμι στο αμάξι μου έχει πολλά τέτοια απ έξω, απο πετραδάκια. Αν περάσεις το χέρι απο πάνω καταλαβαίνεις απο ποια μεριά ειναι. 

Για το εσωτερικό μιλάω.

Ακυρο.νομιζα οτι αναφερόσουν σε εμενα

Επεξ/σία από astrea966
  • Like 1
Δημοσ.

Ναι παίδες έχει εσωτερικά φιμε προστασία. Επίσης τα μπιμπικια είναι σε όλο περιμετρικά εννοώ σε κάθε θέση όχι μόνο σε ένα σημείο δήλ να τα έκανε ένα συγκεκριμένο παιδί 

Δημοσ.
  Στις 6/2/2023 στις 12:01 ΜΜ, rudigarcia222 είπε

Ναι παίδες έχει εσωτερικά φιμε προστασία. Επίσης τα μπιμπικια είναι σε όλο περιμετρικά εννοώ σε κάθε θέση όχι μόνο σε ένα σημείο δήλ να τα έκανε ένα συγκεκριμένο παιδί 

Μάλλον στην τοποθέτηση δεν είχαν κάνει καλό καθαρισμό, και για αυτό να είναι γεμάτο με "μπιμπίκια".

• Like 1
Δημοσ.
  Στις 6/2/2023 στις 12:01 ΜΜ, rudigarcia222 είπε

Λαθος τοποθέτηση και  φθηνά φιμε. Ειδικά αν είναι σε όλο το ύψος του παραθύρου. 

Να θυμάστε, υπάρχουν φιμέ που βάζουν με 100€ σε ολο το αμάξι, υπάρχουν και άλλα με 300€. Το σίγουρο ειναι πως των 100€ ειναι σάπια. Δεν έχουν αντοχή, δεν φιλτράρουν και παράλληλα στο χρόνο αλλάζει το χρώμα τους.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...