Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, cabdik είπε

γιατι το λες αυτο?    και η F ιδια ειναι με αλλα χρωματα απο οτι βλεπω.  

επισης ετσι κι αλλιως.... οι μητρικες αυτες ειναι υπερκοστολογημενες...., θα επρεπε να ειναι -20, -30€ κατω..!   

σε σχεση με την Extreme 4  για πες μου ποια ειναι καλυτερη... ?

Κοιτουσα Asus και πηγα στην extreme για το συγκεκριμενο pc  , Asus απο -E  και πανω

Ειναι μια μητρικη στο θεμα τιμης οσο ειχε εχει , ανεκαθεν γυρω στα 170-180 επαιζε η τιμη , με ετοιμο bios κουμπωνεις και ανοιγεις , πιο παγωτο vrm  δεν θα βρεις ουτε σε msi  ουτε σε gigabyte , καλη και η Asus αλλα θα σε παιδεψει ειδικα στο θεμα bios

Στα 170 την εχει το foxstore  σε 4-10 ημερες  https://www.bestprice.gr/item/2156170769/asrock-b550-extreme4.html

Οτι θελεις παιρνεις αλλα αν δε κουμπωσεις να το δεις δεν μπορεις να εχεις αποψη στο τι λεει ο ενας και ο αλλος , την εχω σε pc  και γι αυτο σε λεω παρτην επειδη την ειδα τι ειναι.

• Like 1
  • Απαντ. 92
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.
6 λεπτά πριν, triplex1 είπε

Κοιτουσα Asus και πηγα στην extreme για το συγκεκριμενο pc  , Asus απο -E  και πανω

Ειναι μια μητρικη στο θεμα τιμης οσο ειχε εχει , ανεκαθεν γυρω στα 170-180 επαιζε η τιμη , με ετοιμο bios κουμπωνεις και ανοιγεις , πιο παγωτο vrm  δεν θα βρεις ουτε σε msi  ουτε σε gigabyte , καλη και η Asus αλλα θα σε παιδεψει ειδικα στο θεμα bios

Στα 170 την εχει το foxstore  σε 4-10 ημερες  https://www.bestprice.gr/item/2156170769/asrock-b550-extreme4.html

Οτι θελεις παιρνεις αλλα αν δε κουμπωσεις να το δεις δεν μπορεις να εχεις αποψη στο τι λεει ο ενας και ο αλλος , την εχω σε pc  και γι αυτο σε λεω παρτην επειδη την ειδα τι ειναι.

και στο βιντεο φαινεται δυνατη.  δεν ακουει θερμοκρασιες πουθενα...!  

Δημοσ.
Μόλις τώρα, cabdik είπε

και στο βιντεο φαινεται δυνατη.  δεν ακουει θερμοκρασιες πουθενα...!  

Οχι πουθενα δεν μασαει , αν επιμεινεις στην asus  που ειπες στο best  στα 155 διαθεσιμη  https://www.bestprice.gr/item/2156303718/asus-rog-strix-b550-a-gaming.html

Δημοσ.

Μετανοιωσα που δεν την πηρα απο την αρχη για το κυριο pc  με τον 5900x και πηρα τοτε μια tomahawk η οποια αρρωστησε και πεθανε σε 3 μηνες

• Like 1
Δημοσ.
Μόλις τώρα, triplex1 είπε

Οχι πουθενα δεν μασαει , αν επιμεινεις στην asus  που ειπες στο best  στα 155 διαθεσιμη  https://www.bestprice.gr/item/2156303718/asus-rog-strix-b550-a-gaming.html

θεωρω οτι και η ASUS σε αυτη την σειρα (Rog Strix) εχει μια Α ποιοτητα. κατα αρχην μιλαμε για 6layer PCB αντι 4 που ειναι οι προηγουμενες που κοιταζα. εχουν καλυτερο συστημα τροφοδοσιας, και καλα εξοπλισμενες..!  οποτε θεωρω οτι θα με καλυψουν ανετα σε αυτα τα βασικα που ζηταω..! 

Δημοσ.
Μόλις τώρα, leros2004 είπε

Αρκεί να την βρεις με 3 χρόνια εγγύηση . Γιατί η asrock δίνει 2 

κλαιν μαιν λερο  , η συγκεκριμενη ουτε τα 2 δε χρειαζεται , ο κουταλιανος πρεπει να εισαι για να τη βγαλεις off

2 λεπτά πριν, cabdik είπε

θεωρω οτι και η ASUS σε αυτη την σειρα (Rog Strix) εχει μια Α ποιοτητα. κατα αρχην μιλαμε για 6layer PCB αντι 4 που ειναι οι προηγουμενες που κοιταζα. εχουν καλυτερο συστημα τροφοδοσιας, και καλα εξοπλισμενες..!  οποτε θεωρω οτι θα με καλυψουν ανετα σε αυτα τα βασικα που ζηταω..! 

οτι αγαπας παιρνεις και απο τις 2 σ'εδωσα τα λινκ , η Ashrock παιρνει και module wifi  για να γνωριζεις , υπαρχει socket  στην μητρικη

• Like 1
Δημοσ.
6 λεπτά πριν, triplex1 είπε

κλαιν μαιν λερο  , η συγκεκριμενη ουτε τα 2 δε χρειαζεται , ο κουταλιανος πρεπει να εισαι για να τη βγαλεις off

οπότε αν πάθει κάτι στα 2μιση την φέρνουμε σε σένα ? 

• Like 2
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, leros2004 είπε

οπότε αν πάθει κάτι στα 2μιση την φέρνουμε σε σένα ? 

ναι ρε μη μασας , αν πιαστουμε απ'αυτο που λες η asus  που κοιταει ο φιλος ειναι στα 3ετη

Δημοσ.

εκανα μια κινηση, η οποια δεν ξερω αν μου κατσει, καθως βλεπω μια δυσκινησια στις μητρικες γενικα, συν του οτι οποιες μητρικες μου αρεσουν, ξεφευγουν πολυ σε τιμη, ελεω του ανοδου των τιμων το τελευταιο 8μηνο..! 

βρηκα μια MSI B450 Gaming Plus Max, και λεω να παρω αυτη προς το παρον, και οταν καταλαγιασει λιγο το θεμα με τις τιμες των μητρικων, να βρω μια καλυτερη.....!!!   

τι λετε?  ειναι καλη για STEP IN στο AM4...???    

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

οχι ρε παιδια τζαμπα.......!!   στα €75 καινουρια απο καταστημα...! κατα παραγγελια.... ΑΝ την φερουν, κι αυτη....! 

στις Β550 που κοιταω... εχω ξεπερασει τα €150.... κατα πολυ..!!!  και λεω αν κατσει αυτη, να την παρω και αργοτερα, αφου κατασταλαξουν καπως οι τιμες.... βλεπουμε..!      

Επεξ/σία από cabdik
Δημοσ.
25 λεπτά πριν, cabdik είπε

οχι ρε παιδια τζαμπα.......!!   στα €75 καινουρια απο καταστημα...! κατα παραγγελια.... ΑΝ την φερουν, κι αυτη....! 

στις Β550 που κοιταω... εχω ξεπερασει τα €150.... κατα πολυ..!!!  και λεω αν κατσει αυτη, να την παρω και αργοτερα, αφου κατασταλαξουν καπως οι τιμες.... βλεπουμε..!      

Μια χαρά είσαι ! 

• Like 1
Δημοσ.
51 λεπτά πριν, cabdik είπε

και αργοτερα, αφου κατασταλαξουν καπως οι τιμες.... βλεπουμε..!      

Κραταω το πιο πανω που ειπες , κατα τ'αλλα παρτην να κανεις τη δουλεια σου , μπορουσες να κοιταξεις και καμια μεταχ/νη αφου πας σε 450

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...