Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

3600 θα βαλει και οχι το γεφυρι της Αρτας επανω στην μητρικη και ο ανθρωπος απ'οτι καταλαβαινω εγω δεν θελει να ξοδεψει πολλα οσο για την msi  ξερεις ποσο εκανε και τι αξια εχει που δεν δικαιολογει τα χρηματα της

ΥΓ

Να σε δωσω και σενα κανα ποσοστο αμα ζοριζεσαι

• Like 1
  • Απαντ. 92
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.
4 ώρες πριν, leros2004 είπε

εαν προσεξατε...,  εχω βαλει και την https://www.skroutz.gr/s/33732539/Gigabyte-X570S-UD-Motherboard-ATX-με-AMD-AM4-Socket.html στα 150€...,  και η απορια μου ειναι....:  η MSI MPG B550 Gaming Plus ειναι καλυτερη...?   για τις αλλες  2 δεν συγκρινω γιατι ειναι MATX.  

εγω κυριως κοιταζω για ATX, αλλα οι προτασεις.... ευπροσδεκτες..! 

Για να καταλαβετε....., μια απο τις ιδανικες που ειχα δει, αλλα δεν υπαρχει πλεον διαθεσιμη, ηταν η Gigabyte B450 Aorus Elite V2...!   

Δημοσ.

σκεφτομαι να καταληξω στην  https://www.skroutz.gr/s/25855777/Gigabyte-B550-Aorus-Elite-V2-rev-1-0-Motherboard-ATX-με-AMD-AM4-Socket.html#reviews

ναι μεν, πιο φτωχη απο τον προκατοχο της, αλλα πιστευω να ειναι  εξ'ισου καλη σε ποιοτητα και ταχυτητα...!    

τι λετε.....? 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
25 minutes ago, cabdik said:

σκεφτομαι να καταληξω στην  https://www.skroutz.gr/s/25855777/Gigabyte-B550-Aorus-Elite-V2-rev-1-0-Motherboard-ATX-με-AMD-AM4-Socket.html#reviews

ναι μεν, πιο φτωχη απο τον προκατοχο της, αλλα πιστευω να ειναι  εξ'ισου καλη σε ποιοτητα και ταχυτητα...!    

τι λετε.....? 

Βλέπω ότι έχει 4 sata και όχι 6 που αν θυμάμαι καλά θέλεις. Την έψαξες γενικά την μητρική; Διάβασες κριτικές;

Επεξ/σία από antbyron
Δημοσ.
17 λεπτά πριν, antbyron είπε

Βλέπω ότι έχει 4 sata και όχι 6 που αν θυμάμαι καλά θέλεις. Την έψαξες γενικά την μητρική; Διάβασες κριτικές;

ολα αυτα που θελω....... κανουν απο 200€ +++++ .! 

επομενως καπου πρεπει να κανω υποχωρησεις.  οσο για το "ψαξιμο" της μητρικης, τι να ψαξω..?   απο οτι βλεπεις στις αξιολογησεις.. ..απο τις 50 που εχει στο σκρουτζ οι 49 ειναι θετικες και 1 αρνητικη....!!   αλλα και οι αξιολογησεις που βαζουν πολλοι εκει μεσα, δεν ειναι πληρως αντικειμενικες. Π.Χ επειδη ο αλλος ηταν κουλος και δεν μπορουσε να κουμπωσει το I/O shield στο κουτι, εβαλε χαμηλη βαθμολογια....! επομενως...? τι να πιστεψω...? απλα παω με το ποσοστο. αφου εχει πολυ υψηλο θετικο προσημο..., θεωρω οτι θα ειναι καλη. 

οσο για τα 4 SATA αντι 6 που θα ηθελα να εχω σε Full ATX μητρικη, τι να κανω..? εχω 5 SATA συσκευες (4 δισκους+ 1 DVD) θα αναγκαστω να βγαλω τον εναν απο τους 2 SSD που εχω, καθως ειναι με 2ο λειτουργικο και καθεται...!  ενταξει... ετσι κι αλλιως.... μετα, θα παω για M.2 για το λειτουργικο..!  ετσι θα εχω γεματες και τις 4 SATA και δεν θα εχω καθολου ελευθερη θυρα...! 

τουλαχιστον στα υπολοιπα κριτηρια (τροφοδοσια, κυκλωμα ηχου, υπολοιπες θυρες), πιστευω οτι με καλυπτει..! 

Δημοσ.
21 minutes ago, cabdik said:

ολα αυτα που θελω....... κανουν απο 200€ +++++ .! 

επομενως καπου πρεπει να κανω υποχωρησεις.  οσο για το "ψαξιμο" της μητρικης, τι να ψαξω..?   απο οτι βλεπεις στις αξιολογησεις.. ..απο τις 50 που εχει στο σκρουτζ οι 49 ειναι θετικες και 1 αρνητικη....!!   αλλα και οι αξιολογησεις που βαζουν πολλοι εκει μεσα, δεν ειναι πληρως αντικειμενικες. Π.Χ επειδη ο αλλος ηταν κουλος και δεν μπορουσε να κουμπωσει το I/O shield στο κουτι, εβαλε χαμηλη βαθμολογια....! επομενως...? τι να πιστεψω...? απλα παω με το ποσοστο. αφου εχει πολυ υψηλο θετικο προσημο..., θεωρω οτι θα ειναι καλη. 

οσο για τα 4 SATA αντι 6 που θα ηθελα να εχω σε Full ATX μητρικη, τι να κανω..? εχω 5 SATA συσκευες (4 δισκους+ 1 DVD) θα αναγκαστω να βγαλω τον εναν απο τους 2 SSD που εχω, καθως ειναι με 2ο λειτουργικο και καθεται...!  ενταξει... ετσι κι αλλιως.... μετα, θα παω για M.2 για το λειτουργικο..!  ετσι θα εχω γεματες και τις 4 SATA και δεν θα εχω καθολου ελευθερη θυρα...! 

τουλαχιστον στα υπολοιπα κριτηρια (τροφοδοσια, κυκλωμα ηχου, υπολοιπες θυρες), πιστευω οτι με καλυπτει..! 

Χρησιμοποιείς ακόμα το dvd και το χρειάζεσαι; Έχω να χρησιμοποιήσω dvd εδώ και πολλά χρόνια. Και εγώ για την ίδια μητρική ενδιαφέρομαι, για αυτό σε ρωτάω αν την έψαξες. Και έχω το ίδιο θέμα, χρειάζομαι 6 sata. Μάλλον θα βγάλω δύο δίσκους και θα βάλω έναν μεγαλύτερο, κάπως έτσι το σκέφτομαι.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
13 λεπτά πριν, antbyron είπε

Χρησιμοποιείς ακόμα το dvd και το χρειάζεσαι; Έχω να χρησιμοποιήσω dvd εδώ και πολλά χρόνια. Και εγώ για την ίδια μητρική ενδιαφέρομαι, για αυτό σε ρωτάω αν την έψαξες. Και έχω το ίδιο θέμα, χρειάζομαι 6 sata. Μάλλον θα βγάλω δύο δίσκους και θα βάλω έναν μεγαλύτερο, κάπως έτσι το σκέφτομαι.

το DVD ναι, το λειτουργω...... αν και ελαχιστα πλεον, καθως εχω αρκετες ταινιες παλιοτερες σε DVD δισκακια. μπορει να παιξει κανα Audio CD ....κλπ. Αλλα γενικοτερα, ναι, εχεις δικιο, πλεον δεν ειναι απαραιτητο, απλα μου αρεσει να κραταω την δυνατοτητα....! 

επισης να σου τονισω, αν χρειαστει...., οτι SATA ports μπορεις να προσθεσεις με εξωτερικο controller.......

https://www.skroutz.gr/c/134/pc-controlers/f/1168024_1168044/PCI-SATA.html?o=pci+sata

Επεξ/σία από cabdik
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

"με αξιολογήσεις μητρική δεν παίρνεις" Κομφούκιος;

https://www.skroutz.gr/s/24215370/MSI-MPG-B550-Gaming-Plus-Motherboard-ATX-με-AMD-AM4-Socket.html

Από τη στιγμή που δίνεις έως 150 ευρώ, δώσε άλλα 7 και πάρε με αγορά μέσω skroutz τη συγκεκριμένη, είναι η καλύτερη απο τις υπόλοιπες και δε θα έχεις πρόβλημα μελλοντικά. Για μητρική που θα μπει 2600/3600 επάνω, πολύ το ψάχνεις το θέμα και τσάμπα χάνεις χρόνο. Έτσι και αλλιώς η AM4 είναι EOL, δεν έχει πιο πάνω, οπότε και 5950Χ να πεις να βάλεις κάποια στιγμή, θα τον πάρει άνετα. 

Επεξ/σία από thetiesthatbind
  • Like 2
Δημοσ.

Τις αξιολογήσεις δεν τις καταπίνω αμασητες.........τις αξιολογω κι εγώ, και διαλέγω ελάχιστες που αναφέρουν συγκεκριμένα θέματα, για να λάβω υπό όψιν.   

Δυστυχώς όσο ψάχνω τόσο μπλέκει η κατάσταση. Έχω υπομονή......όμως.

Θα κοίταξω και τις προτάσεις σας.... ευχαριστώ. 

• Like 1
Δημοσ.
22 λεπτά πριν, thetiesthatbind είπε

Από τη στιγμή που δίνεις έως 150 ευρώ, δώσε άλλα 7 και πάρε με αγορά μέσω skroutz 

Έχει κάποια πλεονεκτήματα η επιλογή αυτή;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
12 λεπτά πριν, Ronnie1985 είπε

Έχει κάποια πλεονεκτήματα η επιλογή αυτή;

Memory Support της προκοπής, VRM της προκοπής, on board sound card της προκοπής, κατασκευαστή αξιόπιστο και όνομα στην αγορά. (Όλα όσα ζητάει ο TS εν ολίγοις). 

Επεξ/σία από thetiesthatbind
  • Like 1
Δημοσ.
2 λεπτά πριν, cabdik είπε

Τις αξιολογήσεις δεν τις καταπίνω αμασητες.........τις αξιολογω κι εγώ, και διαλέγω ελάχιστες που αναφέρουν συγκεκριμένα θέματα, για να λάβω υπό όψιν.   

Δυστυχώς όσο ψάχνω τόσο μπλέκει η κατάσταση. Έχω υπομονή......όμως.

Θα κοίταξω και τις προτάσεις σας.... ευχαριστώ. 

Aν μείνεις με τον 3600 για καιρό και αναβαθμίσεις μέχρι 5700x ή το πολύ 5800x3d στο μέλλον σου κάνουν και πιο budget μητρικές, δε χρειάζεται να ξοδευτείς πολύ. Αν θες να κουμπώσεις αργότερα 5800x,5900x,5950x τότε πρέπει να πας σε πιο ακριβή μητρική με καλά vrm όπως η MSI που προτείνει ο thetiesthatbind

• Like 3
Δημοσ.
9 λεπτά πριν, fotaras76 είπε

Aν μείνεις με τον 3600 για καιρό και αναβαθμίσεις μέχρι 5700x ή το πολύ 5800x3d στο μέλλον σου κάνουν και πιο budget μητρικές, δε χρειάζεται να ξοδευτείς πολύ. Αν θες να κουμπώσεις αργότερα 5800x,5900x,5950x τότε πρέπει να πας σε πιο ακριβή μητρική με καλά vrm όπως η MSI που προτείνει ο thetiesthatbind

Από ότι είδα ..και η aorus elite v2 έχει καλη τροφοδοσία 14phases, και ψυκτρες. Και πολύ καλό κύκλωμα ήχου, και πολλά fan headers και μάλιστα hybrid. Για το memory support οκ, δεκτή η παρατήρηση.  Άρα, στην τελική...... Τα 27€ παραπάνω τι θα μου δώσουν; Μόνο καλύτερο memory support και +2 Σάτα......?

Δημοσ.
8 λεπτά πριν, cabdik είπε

Από ότι είδα ..και η aorus elite v2 έχει καλη τροφοδοσία 14phases, και ψυκτρες. Και πολύ καλό κύκλωμα ήχου, και πολλά fan headers και μάλιστα hybrid. Για το memory support οκ, δεκτή η παρατήρηση.  Άρα, στην τελική...... Τα 27€ παραπάνω τι θα μου δώσουν; Μόνο καλύτερο memory support και +2 Σάτα......?

Ναι, γενικά έχει μια τάση να κάνει νούμερα με συγκεκριμένες μνήμες οι AORUS Elite. Αν θεωρείς ότι δεν αξίζει τα 27 ευρώ η πνευματική σου ηρεμία και ο χρόνος που ΙΣΩΣ να έτρωγες σε επιστροφές, go for it!! 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...