S2Katana Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2023 Μέλος Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2023 6 λεπτά πριν, tsoukalasKaminia είπε Hardware και εγώ εκεί καταλήγω. Υπάρχει περίπτωση να το προκάλεσαν οι σημερινές χαμηλές θερμοκρασίες; αν και είναι εντός των πλαισίων λειτουργίας του, προφανώς.
tsoukalasKaminia Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2023 Μόλις τώρα, S2Katana είπε και εγώ εκεί καταλήγω. Υπάρχει περίπτωση να το προκάλεσαν οι σημερινές χαμηλές θερμοκρασίες; αν και είναι εντός των πλαισίων λειτουργίας του, προφανώς. Όχι φίλε μου, αντίθετα. Είσαι μέσα στην εγγύηση;;
S2Katana Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2023 Μέλος Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2023 14 λεπτά πριν, tsoukalasKaminia είπε Όχι φίλε μου, αντίθετα. Είσαι μέσα στην εγγύηση;; Ναι κανονικά! Απλά προσπάθησα να το αντιμετωπίσω ώστε να μην μείνω χωρίς λάπτοπ για μερικές μέρες...
tsoukalasKaminia Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2023 1 λεπτό πριν, S2Katana είπε Ναι κανονικά! Απλά προσπάθησα να το αντιμετωπίσω ώστε να μην μείνω χωρίς λάπτοπ για μερικές μέρες... 1 λεπτό πριν, S2Katana είπε Ναι κανονικά! Απλά προσπάθησα να το αντιμετωπίσω ώστε να μην μείνω χωρίς λάπτοπ για μερικές μέρες... Σε Ventura είσαι ?
S2Katana Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2023 Μέλος Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2023 1 λεπτό πριν, tsoukalasKaminia είπε Σε Ventura είσαι ? Ναι!
tsoukalasKaminia Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2023 1 λεπτό πριν, S2Katana είπε Ναι! Έχουν μερικά θεματάκια είναι η αλήθεια. Δεν νομίζω αλλά για για πήγαινε Accessibility/Pointer control και δες το Ignore built-in trackpad when mouse or wireless trackpad is present είναι ενεργοποιημένο ; Τέλος δοκίμασε να το χτυπήσεις ελαφρά μερικές φορές με το δάκτυλο σου μπας και ξεκολλήσει. 1
S2Katana Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2023 Μέλος Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2023 3 λεπτά πριν, tsoukalasKaminia είπε Έχουν μερικά θεματάκια είναι η αλήθεια. Δεν νομίζω αλλά για για πήγαινε Accessibility/Pointer control και δες το Ignore built-in trackpad when mouse or wireless trackpad is present είναι ενεργοποιημένο ; Τέλος δοκίμασε να το χτυπήσεις ελαφρά μερικές φορές με το δάκτυλο σου μπας και ξεκολλήσει. Το τσέκαρα, είναι απενεργοποιημένο. Σε ευχαριστώ πάντως για την ενδιαφέρουσα ιδέα. Δοκίμασα και το ελαφρύ χτύπημα. Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί σπασπωδικά δούλεψε πριν μερικές ώρες.
tsoukalasKaminia Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2023 Μόλις τώρα, S2Katana είπε Το τσέκαρα, είναι απενεργοποιημένο. Σε ευχαριστώ πάντως για την ενδιαφέρουσα ιδέα. Δοκίμασα και το ελαφρύ χτύπημα. Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί σπασπωδικά δούλεψε πριν μερικές ώρες. Δεν παίρνεις ένα backup με Time Machine και να κάνεις ένα re-install από περιέργεια ?
S2Katana Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2023 Μέλος Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2023 4 λεπτά πριν, tsoukalasKaminia είπε Δεν παίρνεις ένα backup με Time Machine και να κάνεις ένα re-install από περιέργεια ? το σκέφτηκα αλλά δεν δουλεύει ούτε σε safe mode, ούτε σε περιβάλλον recovery
tsoukalasKaminia Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2023 1 λεπτό πριν, S2Katana είπε το σκέφτηκα αλλά δεν δουλεύει ούτε σε safe mode, ούτε σε περιβάλλον recovery Ναι το είδα αλλά δεν έχεις να χάσεις τίποτα.
S2Katana Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2023 Μέλος Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2023 Μπορεί να σου φανεί χαζό, αλλά 20 χρόνια με Μακ δεν έχω χρησιμοποιήσει ποτέ το Time Machine. Δουλεύει με οποιοδήποτε εξωτερικό σκληρό;
tsoukalasKaminia Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2023 12 λεπτά πριν, S2Katana είπε Μπορεί να σου φανεί χαζό, αλλά 20 χρόνια με Μακ δεν έχω χρησιμοποιήσει ποτέ το Time Machine. Δουλεύει με οποιοδήποτε εξωτερικό σκληρό; Ναι με οποιονδήποτε αλλά να προτιμάς SSD.
S2Katana Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2023 Μέλος Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2023 Βρήκα έναν SSD. Το έβαλα να κάνει Time Machine back up. Υποθέτω ότι μετά κάνω recover το λειτουργικό και αντί να επιλέξω να κατεβάσει δεδομένα από το Cloud, επιλέγω το Time Machine.
mistr4l Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2023 Αν κάνεις επαναφορά από time machine και υποθέσουμε πως το θέμα είναι software, τότε θα σου περάσει πάλι το "πρόβλημα". Οπότε: 1. Πάρε time machine να το έχεις. Αν το δώσεις σε service θα το χρειαστείς ούτως ή άλλως. 2. Αν τελικά επιλέξεις αυτή την οδό, προτίμησε clean install χωρίς να περάσεις τα δεδομένα σου από time machine ώστε να δεις αν λυθεί το πρόβλημα. Αν δουλέψει, τότε περνάς τις εφαρμογές μία - μία. 1
S2Katana Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2023 Μέλος Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2023 20 λεπτά πριν, mistr4l είπε Αν κάνεις επαναφορά από time machine και υποθέσουμε πως το θέμα είναι software, τότε θα σου περάσει πάλι το "πρόβλημα". Οπότε: 1. Πάρε time machine να το έχεις. Αν το δώσεις σε service θα το χρειαστείς ούτως ή άλλως. 2. Αν τελικά επιλέξεις αυτή την οδό, προτίμησε clean install χωρίς να περάσεις τα δεδομένα σου από time machine ώστε να δεις αν λυθεί το πρόβλημα. Αν δουλέψει, τότε περνάς τις εφαρμογές μία - μία. Συμφωνώ. Πιστεύω ότι εάν είναι θέμα λογισμικού, με το που γίνει το restore, θα δουλέψει αμέσως. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα