Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μια διευκρίνιση θα ήθελα για το ΠΕΑ.

Στην οικία που μένουμε που είναι δωρεάν παραχώρηση από πατέρα σε κόρη(γυναίκα μου) υπάρχει ΠΕΑ το οποίο έληξε πριν 6 μήνες.

Τώρα για κάποιον λόγο θα κάνουμε ένα τυπικό ενοικιαστηριο από πατέρα σε εμένα (γαμπρό).

Θα πρέπει να το κάνουμε ανανέωση;

Η λογίστρια μου το ετοίμασε το ενοικιαστηριο αλλά σκέφτηκα μήπως πρέπει να το ξανά ανανεώσω για να μην υπάρχει κάποιο πρόστιμο σε περίπτωση που χρειάζεται..

Δημοσ.
1 ώρα πριν, Dj.ilias_k είπε

Τώρα για κάποιον λόγο θα κάνουμε ένα τυπικό ενοικιαστηριο από πατέρα σε εμένα (γαμπρό).

Ναι

Spoiler

image.jpeg.95a09d6df9cb600d6ab4041e249d4220.jpeg

• Like 1
Δημοσ.
2 hours ago, Dj.ilias_k said:

Στην οικία που μένουμε που είναι δωρεάν παραχώρηση από πατέρα σε κόρη(γυναίκα μου) υπάρχει ΠΕΑ το οποίο έληξε πριν 6 μήνες.

Η λογίστρια μου το ετοίμασε το ενοικιαστηριο αλλά σκέφτηκα μήπως πρέπει να το ξανά ανανεώσω για να μην υπάρχει κάποιο πρόστιμο σε περίπτωση που χρειάζεται..

Το παλιό δεν θα το δεχθεί το σύστημα. Ωστόσο, έχετε ένα μήνα προθεσμία από την ημερομηνία έναρξης της μίσθωσης για να δηλωθεί αυτή εμπρόθεσμα. Βρείτε τον μηχανικό που έβγαλε το προηγούμενο ΠΕΑ να εκδόσει καινούργιο, έχει όλα τα στοιχεία και σε λίγες μέρες θα είναι έτοιμο. Θα δηλωθεί και η μίσθωση στην ΑΑΔΕ μαζί με το νεο ΠΕΑ και όλα καλά.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...