galaxiiz Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2023 Share Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2023 καλησπερα ! αυτην την στιγμη εχω το speedport smart 3 του οτε που μου το ειχε δωσει με την γραμμη την ftth 300αρα που εχω. επειδη το ρουτερ δεν με καλυπτει πολυ σε θεμα εμβελειας WiFi δλδ οταν μπαινω στο υπνοδωματιο και κανω ενα speedtest, το σημα ειναι στης 3 γραμμες με 4 και πιανει μονο 50 mbps. αυτο μπορω να το λυσω εξύσου και με ενα απλο WiFi repeater αμα θελω η να παρω κατευθειαν το fritzbox? thanks! παντως, δεν εχω απολυτως καποιο αλλο θεμα με το ρουτερ ουτε 1 αποσυνδεση δεν μου εχει κανει απο τοτε που μπηκε η ίνα τρεχει ρολοι και στο pc πιανει 100% την ταχυτητα της γραμμης. 310 mbps down / 30 κάτι up με 9 ping. Επίσης σορρυ αμα πριζω αλλα αν παρω ενα φριτζμποξ θα χρειαστει να παρακαλαω τον ΟΤΕ για τους κωδικους VOIP η θα ρυθμιστει αυτοματα? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
comfuzio Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2023 Share Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2023 Το fritz ίσως να είναι ακόμα χειρότερο σε wifi. Τουλάχιστον εμπειρικά αυτό έχω δει. Ίσως πιο καλά θα ήταν να δεις κάποια λύση με powerline όπου το 2ο θα δίνει wifi εκεί που το έχεις ανάγκη 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
takislz Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2023 Share Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2023 (επεξεργασμένο) Επειδή έκανα την μετάβαση από smart και με ''πιατάκι'' σε Fritz 7530ax αρχικά και έπειτα σε 7590ax η αλήθεια εχει ως εξής. Με το 7530ax η εμβέλεια ήταν ελαφρως καλύτερη και με το 7590ax ενα ακόμη κλικ πιο καλή. Όλα μπήκαν στο ίδιο σημείο στο κέντρο του σπιτιού (120τμ) και ψηλά και δεν χρειάστηκα σε καμία περίπτωση Repeater με τα Fritz, σε αντίθεση με το σμαρτ. Σου προτείνω ανάλογα και με τον χώρο σου να πάρεις το 7530ax αρχικά και αν τελικά έχεις ανάγκη για repeater το 1200ax. Για οπτική έχεις και τις επιλογές των 5590 και 5530 ή το 4060 μόνο ρούτερ. Αν είχα οπτική σε μόνιμη κατοικία θα πήγαινα σε αυτά ή στο 4060. Σκέψου εναλλακτικά και την αναβάθμιση σε Fiber 1 Gbps, θα πάρεις δωρεάν τον εξοπλισμό FRITZ!Box 5530 & FRITZ!Repeater 1200AX https://www.cosmote.gr/eshop/global/gadgets/configurator.jsp?productId=prod3220030_prod Μην επενδύσεις με τίποτα σε ''πιατάκια'' για το σμαρτ! Σετάρισμα αυτόματα σε όλες τις επιλογές. Επεξ/σία 6 Φεβρουαρίου 2023 από takislz 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
achilles_g_ Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2023 Share Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2023 Εγώ με fritzbox 7590 και fritz repeater AX3000 είχα θέματα. Έβαλα tp link deco και ησύχασα. Άλλη φορά είπα δεν ξοδεύω χρήματα modem του παρόχου και τα deco. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα