helmin Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2023 καλησπέρα, δουλεύω 8ωρο και έχω βρει μια δεύτερη δουλειά 4ώρο (εννοείται όχι τις ίδιες ώρες). Μπορεί ο εργοδότης μου να δει ότι δουλεύω κι αλλού. Γι αρχή δε θα ήθελα να το ξέρει
Rmacobra Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2023 29 λεπτά πριν, helmin είπε καλησπέρα, δουλεύω 8ωρο και έχω βρει μια δεύτερη δουλειά 4ώρο (εννοείται όχι τις ίδιες ώρες). Μπορεί ο εργοδότης μου να δει ότι δουλεύω κι αλλού. Γι αρχή δε θα ήθελα να το ξέρει Φυσικά και μπορεί μέσω Εργάνη.
helmin Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2023 Μέλος Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2023 (επεξεργασμένο) 5 λεπτά πριν, Rmacobra είπε Φυσικά και μπορεί μέσω Εργάνη. απλά ήλπιζα μηπως δε μπορεί να δει άλλες πληροφορίες πέρα από τη μεταξύ μας σχέση. Οπότε πρέπει να δω πως θα το χειριστώ. Μπορεί να δει και ακριβώς ποια είναι η άλλη δουλειά; Επεξ/σία 5 Φεβρουαρίου 2023 από helmin
ifaist Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2023 (επεξεργασμένο) Καλο ειναι να το ξερει κ να συμφωνησει σε αυτο, ωστε να μην εχεις προβληματα. Ο εργοδοτης π.χ μπορει να σου ζητησει να δουλεψεις υπερεργασία +1 ωρα κατι που μπορει να σε δυσκολεψει στην επομενη εργασια σου. Η υπεργασια ειναι δικαιωμα του εργοδοτη κ (κανονικα) δε μπορεις να διαφωνησεις αν δεν θες.. ή αλλαγη ωραριου με το νομο χατζηδακη (που νταξ, βαση νομου πρεπει να συμφωνησεις σε αυτο), κτλ κτλ. ... Ζητησε αυξηση , 200-300€ (γτ δε τα βγαζεις περα κ μπλα μπλα) και οταν σου αρνηθει , αναφερου του οτι θα πιασεις κ 2η δουλεια. Εκει νομιζω οτι δεν θα μπορει να σου πει το οτιδηποτε. Καλη τυχη και σκεψου το καλα για 12 ωρες την ημερα. Νταξ , δεν εισαι σκλαβος στα κατεργα! Ψαξε αλλη δουλεια με καλυτερες αποδοχες. Επεξ/σία 6 Φεβρουαρίου 2023 από ifaist 1
helmin Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2023 Μέλος Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2023 1 ώρα πριν, ifaist είπε Καλο ειναι να το ξερει κ να συμφωνησει σε αυτο, ωστε να μην εχεις προβληματα. Ο εργοδοτης π.χ μπορει να σου ζητησει να δουλεψεις υπερεργασία +1 ωρα κατι που μπορει να σε δυσκολεψει στην επομενη εργασια σου. Η υπεργασια ειναι δικαιωμα του εργοδοτη κ (κανονικα) δε μπορεις να διαφωνησεις αν δεν θες.. ή αλλαγη ωραριου με το νομο χατζηδακη (που νταξ, βαση νομου πρεπει να συμφωνησεις σε αυτο), κτλ κτλ. ... Ζητησε αυξηση , 200-300€ (γτ δε τα βγαζεις περα κ μπλα μπλα) και οταν σου αρνηθει , αναφερου του οτι θα πιασεις κ 2η δουλεια. Εκει νομιζω οτι δεν θα μπορει να σου πει το οτιδηποτε. Καλη τυχη και σκεψου το καλα για 12 ωρες την ημερα. Νταξ , δεν εισαι σκλαβος στα κατεργα! Ψαξε αλλη δουλεια με καλυτερες αποδοχες. ο στόχος μου είναι να φύγω τελείως από την πρώτη δουλειά. Αύξηση σε πρόκειται να μου δώσει το ξέρω καλά. Οπότε και να μη συμφωνήσει θα φύγω μια ώρα αρχύτερα απ ότι είχα σχεδιάσει Ευχαριστώ
mak3don Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2023 Αυτό είναι το νόημα πως δεν θα σου δώσει αύξηση για να του πεις οκ δεν βγαίνω οικονομικά οπότε θα ξεκινήσω δεύτερη δουλειά χωρίς να μπορεί να πει τίποτα.. οπότε και στο μέλλον δεν θα μπορεί να το πετάξει πως δεν αποδίδεις 100% πως έρχεσαι κουρασμένος στη δουλειά η οτιδήποτε, και αν πει οτιδήποτε μπορείς να απαντήσεις πως ζήτησες αύξηση για να ανταπεξέλθεις οικονομικά χωρίς να χρειαστεί να δουλέψεις σε δεύτερη δουλειά
ElCha Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2023 Πάντως πρέπει να ενημερώσετε από όσο ξέρω τον δεύτερο εργοδότη γιατί μπορεί να υπάρξει πρόβλημα με την μισθοδοσία σας και την ασφάλιση σας. Εάν δουλεύετε 8ωρο και 5 μέρες την βδομάδα, φθάνετε τις 40 νόμιμες ώρες.. πώς γίνεται να σας ασφαλίσει ο επόμενος για 4ωρη εργασία; Εκτός και εάν μιλάμε για μαύρα..κάποτε υπήρχε θέμα με αυτο και δεν ξέρω εάν "χτυπάει" και στην Εργάνη. 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα