andreas1gr Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2023 Γνωρίζετε κάποιο κατάστημα στο κέντρο της Αθήνας που να έχει δοκιμασμένο χαρμάνι Μπαχαρικών για κοτόπουλο σούβλας…;
CONAN_ Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2023 21 λεπτά πριν, andreas1gr είπε Γνωρίζετε κάποιο κατάστημα στο κέντρο της Αθήνας που να έχει δοκιμασμένο χαρμάνι Μπαχαρικών για κοτόπουλο σούβλας…; https://www.fotsi.gr/p/Σωλήνας_με_μείγμα_για_κοτόπουλο
andreas1gr Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2023 Μέλος Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2023 (επεξεργασμένο) 13 λεπτά πριν, CONAN_ είπε https://www.fotsi.gr/p/Σωλήνας_με_μείγμα_για_κοτόπουλο Πουλάει Λιανική; Μόνο μικρές συσκευασίες έχει (25gr); Θα περάσω αύριο να δω από κοντά αν έχει και χύμα. Ευχαριστώ. Επεξ/σία 5 Φεβρουαρίου 2023 από andreas1gr 1
SabotazNic Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2023 Πήγαινε πάρε από mart Ινδία μείγμα για κοτόπουλο, συμπλήρωσε αλάτι, ρίγανη, πιπέρι, κάρυ και κύμινο
andreas1gr Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2023 Μέλος Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2023 8 λεπτά πριν, SabotazNic είπε Πήγαινε πάρε από mart Ινδία μείγμα για κοτόπουλο, συμπλήρωσε αλάτι, ρίγανη, πιπέρι, κάρυ και κύμινο Προτιμώ το «Έτοιμο Μείγμα».
dpolal Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2023 6 λεπτά πριν, andreas1gr είπε Προτιμώ το «Έτοιμο Μείγμα». Πέρνα μία βόλτα από την Κεντρική αγορά στην Αθηνάς, έχει μπόλικα καταστήματα με μπαχαρικά και έτοιμα μείγματα για ότι μπορείς να φανταστείς.
Dante80 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2023 Αθηνάς στο Μπαχάρ θα βρεις. Έχω να πάρω χρόνια, αλλά είχε κάνει ένα κοτόπουλο μούρλια! 1
SabotazNic Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2023 41 λεπτά πριν, andreas1gr είπε Προτιμώ το «Έτοιμο Μείγμα». Μπορεις να το φερεις στα μετρα σου
lector Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2023 Στα κρεοπωλεια Αγνο Μαρκετ εχει καποια τυποποιημενα συσκευασμενα μειγματα για διαφορα ειδη κρεατικων.
G.bar Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2023 12 ώρες πριν, andreas1gr είπε Γνωρίζετε κάποιο κατάστημα στο κέντρο της Αθήνας που να έχει δοκιμασμένο χαρμάνι Μπαχαρικών για κοτόπουλο σούβλας…; Το «δοκιμασμένο» είναι σχετικό ανάλογα τα γούστα του καθενός. Εμένα ας πούμε όλα τα έτοιμα μου γίνονται άγευστα και φτιάχνω δικό μου. Παρόλα αυτά στην Αθηνάς και στα γύρω στενάκια γύρω απο την αγορά θα βρείς αυτό που θες πολυ οικονομικά.
katbo Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2023 Ευρυπίδου στο "Πιπέρι" δοκιμασμένο σε κοτόπουλο σούβλας και τέλειο για τα γούστα μου. Ακριβώς απέναντι είναι το "Μπαχάρ" που επίσης έχει πολύ ωραίο μείγμα. 2
The_Judas Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2023 1 ώρα πριν, G.bar είπε Το «δοκιμασμένο» είναι σχετικό ανάλογα τα γούστα του καθενός. Εμένα ας πούμε όλα τα έτοιμα μου γίνονται άγευστα και φτιάχνω δικό μου. Παρόλα αυτά στην Αθηνάς και στα γύρω στενάκια γύρω απο την αγορά θα βρείς αυτό που θες πολυ οικονομικά. συμφωνώ απόλυτα. Όταν μιλάμε για έτοιμα μείγματα είναι τελείως υποκειμενικό το ζήτημα. Άλλος προτιμάει μείγμα με πολύ κάρυ, άλλος με πολύ πιπέρι κλπ. ενώ τα ετοιματζίδικα συνήθως το παρακάνουν με την ένταση. Και εγώ ομοίως προτιμώ να φτιάχνω δικό μου μείγμα, δεν είναι ιδιαίτερα δύσκολο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα