Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γνωρίζετε κάποιο κατάστημα στο κέντρο της Αθήνας που να έχει δοκιμασμένο χαρμάνι Μπαχαρικών για κοτόπουλο σούβλας…;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
13 λεπτά πριν, CONAN_ είπε

Πουλάει Λιανική;

Μόνο μικρές συσκευασίες έχει (25gr);

Θα περάσω αύριο να δω από κοντά αν έχει και χύμα.

Ευχαριστώ.

Επεξ/σία από andreas1gr
  • Like 1
Δημοσ.
8 λεπτά πριν, SabotazNic είπε

Πήγαινε πάρε από mart Ινδία μείγμα για κοτόπουλο, συμπλήρωσε αλάτι, ρίγανη, πιπέρι, κάρυ και κύμινο 

Προτιμώ το «Έτοιμο Μείγμα».

Δημοσ.
6 λεπτά πριν, andreas1gr είπε

Προτιμώ το «Έτοιμο Μείγμα».

Πέρνα μία βόλτα από την Κεντρική αγορά στην Αθηνάς, έχει μπόλικα καταστήματα με μπαχαρικά και έτοιμα μείγματα για ότι μπορείς να φανταστείς.

Δημοσ.

Στα κρεοπωλεια Αγνο Μαρκετ εχει καποια τυποποιημενα συσκευασμενα μειγματα για διαφορα ειδη κρεατικων.

Δημοσ.
12 ώρες πριν, andreas1gr είπε

Γνωρίζετε κάποιο κατάστημα στο κέντρο της Αθήνας που να έχει δοκιμασμένο χαρμάνι Μπαχαρικών για κοτόπουλο σούβλας…;

Το «δοκιμασμένο» είναι σχετικό ανάλογα τα γούστα του καθενός. Εμένα ας πούμε όλα τα έτοιμα μου γίνονται άγευστα και φτιάχνω δικό μου. Παρόλα αυτά στην Αθηνάς και στα γύρω στενάκια γύρω απο την αγορά θα βρείς αυτό που θες πολυ οικονομικά. 

Δημοσ.

Ευρυπίδου στο "Πιπέρι" δοκιμασμένο σε κοτόπουλο σούβλας και τέλειο για τα γούστα μου. Ακριβώς απέναντι είναι το "Μπαχάρ" που επίσης έχει πολύ ωραίο μείγμα.

• Like 2
Δημοσ.
1 ώρα πριν, G.bar είπε

Το «δοκιμασμένο» είναι σχετικό ανάλογα τα γούστα του καθενός. Εμένα ας πούμε όλα τα έτοιμα μου γίνονται άγευστα και φτιάχνω δικό μου. Παρόλα αυτά στην Αθηνάς και στα γύρω στενάκια γύρω απο την αγορά θα βρείς αυτό που θες πολυ οικονομικά. 

συμφωνώ απόλυτα. Όταν μιλάμε για έτοιμα μείγματα είναι τελείως υποκειμενικό το ζήτημα. Άλλος προτιμάει μείγμα με πολύ κάρυ, άλλος με πολύ πιπέρι κλπ. ενώ τα ετοιματζίδικα συνήθως το παρακάνουν με την ένταση.

Και εγώ ομοίως προτιμώ να φτιάχνω δικό μου μείγμα, δεν είναι ιδιαίτερα δύσκολο.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...