tsoukalasKaminia Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2023 2 λεπτά πριν, prefuse είπε πληρωμή και δέσμευση (σημαντικού) ποσού 26 Νοεμβρίου 2022, για νέο προιον με άμεση διαθεσιμότητα αποστολή της χαμένης παραγγελίας 12 Ιανουαρίου 2023 με παραλαβή ~7-10 μέρες μετά, μεταχειρισμένου προιοντος. με εγγύηση amazon.. και ολα αυτά με business account.. Ρε τα νούμερα.
Armoral Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2023 Μέλος Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2023 Σε εμένα σε καμία 20αρια παραγγελίες που έχω κάνει τουλάχιστον από το 2017 δεν έχει υπάρξει ούτε μοα φορά που να μη με εξυπηρετήσουν. Οτι και να χρειάστηκα. Οπότε μάλλον είσαι η εξαίρεση και όχι ο κανόνας.
LaMereda Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2023 2 ώρες πριν, prefuse είπε χρειάστηκε να μιλήσω με 6-7 agent και μονο τότε φιλοτιμήθηκε η κοπέλα να ρωτήσει τον προιστάμενο της, για να μου την ξαναστείλουν μεταχειρισμένη!! που φυσικά δεν με ενημέρωσαν κατα την ομιλία μας αλλα το είδα οταν παρέλαβα. Πώς να σε ενημερώσουν αφού ούτε αυτοί δεν το γνώριζαν; Στο τμήμα επιστροφών τους γίνεται ένας χαμός, απλά έλαβες προϊόν το οποίο είχε επιστραφεί πίσω από άλλον πελάτη και κάποιος υπάλληλος κατόπιν ελέγχου το πέρασε (μάλλον λανθασμένα) πίσω στα "New" αντί "Used". Όταν αγοράζεις κάτι από amazon, υπάρχει πάντα μια πιθανότητα να λάβεις μεταχειρισμένο, πόσο μάλλον όταν μιλάμε για μνήμες..
prefuse Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2023 (επεξεργασμένο) 15 λεπτά πριν, LaMereda είπε Πώς να σε ενημερώσουν αφού ούτε αυτοί δεν το γνώριζαν; Στο τμήμα επιστροφών τους γίνεται ένας χαμός, απλά έλαβες προϊόν το οποίο είχε επιστραφεί πίσω από άλλον πελάτη και κάποιος υπάλληλος κατόπιν ελέγχου το πέρασε (μάλλον λανθασμένα) πίσω στα "New" αντί "Used". Όταν αγοράζεις κάτι από amazon, υπάρχει πάντα μια πιθανότητα να λάβεις μεταχειρισμένο, πόσο μάλλον όταν μιλάμε για μνήμες.. δεν μπορεις να το περάσεις στο new καθως ηρθαν χύμα σε σακουλακι, χωρις την εργοστασιακη συσκευασία τους, ενω η άλλη ηταν κανονικά στην εργοστασιακη συσκευασια... οπου και αυτη used μπορεί αν ειναι αλλα οκ. ηξεραν οτι θα μου στείλουν used καθως με είχαν στην αναμονή και οταν τους έιπα να τους στειλω βιντεο με το unboxing που δειχνει πως ηρθε η μνήμη, μου είπαν ενα, "οκ σας πιστεύουμε" χωρις καμία απολύτως ερώτηση, αντίρρηση. σαν να το γνώριζαν ήδη.. +οτι με ειχαν στην αναμονή μέχρι ο προιστάμενος να πάρει μια απόφαση, αφου όλοι οι προηγούμενοι 5-6 agent μου έλεγαν οτι δεν μπορούν να κάνουν κάτι και οτι λυπούνται.. να χαμε να λέγαμε, ευγένια.. και μετά κατα τύχη, έπεφτε η γραμμή.. και ξανά τα ίδια... χρειάστηκα 2 απογεύματα στο chat για να πέσω σε μια agent που έθεσε το θέμα στον απο πάνω και εβγαλα άκρη.. για να μου στείλουν την μεταχειρισμένη. σα να σου λένε, αυτος δεν τα παρατάει, θα τον ξεγελάσουμε αλλιώς.. Επεξ/σία 5 Φεβρουαρίου 2023 από prefuse
Konstantin77 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2023 3 ώρες πριν, Konstantin77 είπε Οκ ισχύουν αυτά αλλά γενικά είναι τρομερά συννενοησιμοι ειδικά σε σχέση με μικρά μαγαζιά. Από την άλλη να πω ότι μου έχουν χαρίσει 2ssd samsung όταν άργησαν 20 μέρες+ στο ταχυδρομείο. Αν προσεξεις γραφω "οκ ισχυουν αυτα". Παρακατω ,λεω "απο την αλλη". Που σημαινει οτι συμβαινουν αυτα συμβαινουν και τα αντιστροφα. Τωρα ειναι πιο μαζεμενοι, παλια ηταν πιο large, χωρις ομως να σημαινει οτι παντα θα υπαρχει προβλημα.
prefuse Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2023 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, Armoral είπε Σε εμένα σε καμία 20αρια παραγγελίες που έχω κάνει τουλάχιστον από το 2017 δεν έχει υπάρξει ούτε μοα φορά που να μη με εξυπηρετήσουν. Οτι και να χρειάστηκα. Οπότε μάλλον είσαι η εξαίρεση και όχι ο κανόνας. καμια 15αρια (με ποσά απο 300 εως 1000) έκανα ήδη απο τον νοέμβρη μέχρι τώρα και ήδη σε 4-5 ειχα θέματα, με το αποκορύφωμα το παράδειγμα παραπάνω. δες ποτε εγινε η παραγγελία, τα περισσότερα ηταν σε στοκ, και ποτε ειναι η παράδοση. το κόβεις για εξαίρεση; υποτίθεται τα πήρα για πιο γρήγορη αποστολή απο ότι εδω που δεν υπηρχαν σε αποθεμα. Spoiler Spoiler Επεξ/σία 5 Φεβρουαρίου 2023 από prefuse
Armoral Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2023 Μέλος Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2023 (επεξεργασμένο) 5 λεπτά πριν, prefuse είπε καμια 15αρια (με ποσά απο 300 εως 1000) έκανα ήδη απο τον νοέμβρη μέχρι τώρα και ήδη σε 4-5 ειχα θέματα, με το αποκορύφωμα το παράδειγμα παραπάνω. δες ποτε εγινε η παραγγελία, τα περισσότερα ηταν σε στοκ, και ποτε ειναι η παράδοση. το κόβεις για εξαίρεση; υποτίθεται τα πήρα για πιο γρήγορη αποστολή απο ότι εδω που δεν υπηρχαν σε αποθεμα. Εμφάνιση κρυμμένου περιεχομένου Με βάση τη δική μου εμπειρία αλλά και γνωστού μου που αγοράζει κάθε εβδομάδα και κάτι από 20 ευρώ έως 1400 ναι. Επεξ/σία 5 Φεβρουαρίου 2023 από Armoral
zygorito Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2023 (επεξεργασμένο) 21 ώρες πριν, prefuse είπε σε κάτι που χρειάστηκε να επιστρέψω σε ευρωπαικό αμαζον, δεν ήταν προπληρωμένη ετικέτα. Στο Γερμανικό και στο Γαλλικό που γύρισα προιόν μου έβγαλε κανονικά prepaid label. Στο Ισπανικό έχω αγοράσει κάποιες φορές αλλά δεν έχω γυρίσει. Στο Ιταλικό σίγουρα ΔΕΝ ΕΧΕΙ prepaid label γιατί γύρισα κάτι μνήμες και μου λέει στο chat τα πληρώνεις και στα κάνουμε refund τη μέρα που εγκρίνεται το refund του ποσού του αντικειμένου στην επιστροφή. Είπαν για δικούς τους λόγους δεν παρέχουν prepaid label στο Ιταλικό άμαζον (στην περίπτωση αυτή ήταν με ΕΛΤΑ €7.5, μου γύρισε το Αμαζον αυτόματα €4 και έστειλα την απόδειξη και στην απάντηση γράψανε σας επιστρέφουμε τα επιπλέον €3.5 της διαφοράς) Επεξ/σία 6 Φεβρουαρίου 2023 από zygorito
prefuse Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2023 48 λεπτά πριν, zygorito είπε Στο Γερμανικό και στο Γαλλικό που γύρισα προιόν μου έβγαλε κανονικά prepaid label. Στο Ισπανικό έχω αγοράσει κάποιες φορές αλλά δεν έχω γυρίσει. Στο Ιταλικό σίγουρα ΔΕΝ ΕΧΕΙ prepaid label γιατί γύρισα κάτι μνήμες και μου λέει στο chat τα πληρώνεις και στα κάνουμε refund τη μέρα που εγκρίνεται το refund του ποσού του αντικειμένου στην επιστροφή. Είπαν για δικούς τους λόγους δεν παρέχουν prepaid label στο Ιταλικό άμαζον (στην περίπτωση αυτή ήταν με ΕΛΤΑ συστημένο €7.5, μου γύρισε το Αμαζον αυτόματα €4 και έστειλα την απόδειξη και στην απάντηση γράψανε σας επιστρέφουμε τα επιπλέον €3.5 της διαφοράς) Στο ιταλικό ήταν μη προπληρωμενη, επίσης μνήμες με ΕΛΤΑ συστημένο 11,5€ αν θυμάμαι καλά, αλλά δεν μου είπαν τίποτα για επιστροφή μεταφορικών. Στο γερμανικό ήταν προπληρωμενη. Γαλλικό και ισπανικό δεν έχω επιστρέψει κάτι.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα