Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Αμερικάνικο Amazon:

image.png.2ec178f99fd971b2f16216caf8d473ab.png

Msi Gaming Trio RTX 4090 1785 ευρω

Spoiler

image.png.ba6664c3a4b41b83dc0381a584ddd4dc.png 

Ελλάδα από 2289 όταν κυκλοφορούσε (2130 η Gaming X Trio)

image.png.6cd25271bd50737ef4915269be3cbf4f.png

MSI Suprim X Rtx 4090 1894 ευρώ.

Spoiler

image.png.94ab1872312842affddd6d2661ee0045.png

Ελλάδα από 2400 όταν υπήρχε διαθεσιμότητα. (2449 στο Πλαίσιο)

image.png.893f7550bc324490db07d18634efbba4.png

Gaming Suprim Liquid X 1899 ευρώ (τέλος με συνοπτικές διαδικασίες, την παρακολουθείτε γιατί επανέρχεται σε στοκ)

Ελλάδα από 2600 οταν υπήρχε διαθεσιμότητα (2500 στο Πλαίσιο)

Για να έχουμε τις συγκεκριμένες τιμές προσθέτουμε και αυτό το προϊόν στο καλάθι.

Έχω την εντύπωση ότι αν πληρώσουμε σε δολλάρια είναι λίγο χαμηλότερα πχ η πρώτη κάρτα βγαίνει στα 1759 αλλά δε θυμάμαι αν υπάρχει κόστος μετατροπής από τις τράπεζες μας.

Η τιμή περιλαμβάνει τα τελωνειακά τέλη, για το θέμα της εγγύησης αυτή καλύπτεται από το Amazon για ένα έτος. Για περισσότερες πληροφορίες και για το αν καλύπτουν πάνω από έτος για τους 36 μήνες που δίνει η MSI στις ΗΠΑ, καλύτερα ο όποιος ενδιαφερόμενος να επικοινωνήσει μαζί τους.

Αγγλικό Amazon:

image.png.671f62ad53a6eb35c0188d034334fcc3.png

Gigabyte GeForce RTX 4090 GAMING OC 24GB 1898 Amazon.co.uk  (Ελλάδα 2094)

Gigabyte GeForce RTX 4090 24GB GDDR6X Aorus Master Κάρτα Γραφικών

Gigabyte AORUS GeForce RTX 4090 MASTER 24GB 2017 ευρώ (Ελλάδα 2400)

Εδώ δε χρειάζεται να προσθέσουμε τίποτα στο καλάθι. Βγάζει αυτόματα τιμή.

Επεξ/σία από Armoral
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
7 λεπτά πριν, Armoral είπε

Για να έχουμε τις συγκεκριμένες τιμές προσθέτουμε και αυτό το προϊόν στο καλάθι.

Για να προλαβω τις αποριες, αυτο ισχυει κανονικα και εχω ξανακανει αγορες με αυτον τον τροπο απο Αμερικη. Κατι παιζει αν βαλεις ενα αρκετα φθηνο προιον (εγω τοτε ειχα βαλει φλασακι usb) και μειωνει το τελωνειο, το οποιο δεν σου δημιουργει κανενα προβλημα στην εκτελεση και παραλαβη της παραγγελιας.

Χωρις τα στυλο (gaming trio):

image.png.20a91082eca4b8cc66b95eca457d4597.png

Με τα στυλο: (-180 το τελωνειο)

image.png.16e6b6e5385a88322009ce4e8a717260.png

Επεξ/σία από SabotazNic
  • Like 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

να δώσεις ~1800€ και να έχεις 1 χρονο εγγύση (αντί για 2 ή 3 που είναι στην Ευρώπη) και μάλιστα να πρέπει να την στείλεις αμερική αν τύχει κάτι; 

για να γλιτώσεις 100-200€ (και αν γλιτώνεις τόσα) απο τα ευρωπαικά καταστήματα;

Επεξ/σία από prefuse
  • Like 7
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, prefuse είπε

να δώσεις ~1800€ και να έχεις 1 χρονο εγγύση (αντί για 2 ή 3 που είναι στην Ευρώπη) και μάλιστα να πρέπει να την στείλεις αμερική αν τύχει κάτι; 

Τα έξοδα στα καλύπτει το Amazon αν επικοινωνήσεις μαζί τους και τους στείλεις την απόδειξη. Για αυτό λέω, μία ερώτηση στο support τους λύνει τις όποιες απορίες.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Νομίζω η msi δεν έχει worldwide εγγύηση, προσοχή πριν παραγγείλετε, ψάξτε το πρώτα

Επεξ/σία από leros2004
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
15 λεπτά πριν, Armoral είπε

Τα έξοδα στα καλύπτει το Amazon αν επικοινωνήσεις μαζί τους και τους στείλεις την απόδειξη. Για αυτό λέω, μία ερώτηση στο support τους λύνει τις όποιες απορίες.

σε κάτι που χρειάστηκε να επιστρέψω σε ευρωπαικό αμαζον, δεν ήταν προπληρωμένη ετικέτα.

Επίσης αν χαθεί, το θεωρούν αντικατάσταση ΑΝ (καταφέρετε και τους πείσετε) δεχτούν να κάνουν επαναποστολή της παραγγελίας και αν στην δεύτερη αποστολή, σου τύχει μεταχειρισμένο (που μου έτυχε) δεν δέχονται αντικατάσταση αλλα μόνο επιστροφή χρημάτων οταν παραλάβουν το προιον δηλαδή κανα μήνα+ (στην περίπτωση μου 2 μήνες) θα έχουν δεσμευμένα τα χρήματα σας.

Την χαμένη αποστολή (που ειναι δικό τους θέμα και της courier που έχουν επιλέξει) την θεωρούν αντικατάσταση προιόντος και δεν κάνουν δεύτερη αντικατάσταση. Μιλούσα (μεσω chat) 2 γεμάτα απογεύματα με το support τους σε γαλλία για αντικατάσταση και μάλιστα με google translate γιατι ενω γνωριζαν αγγλικά δεν σε εξυπηρετούσαν στα αγγλικα. Μονο το γερμανικό και το ισπανικό (ζητας να σε εξυπηρετήσει το αντίστοιχο αγγλικό τμήμα γιατι δεν υπάρχει επιλογη το site να ειναι στα αγγλικα οπως ειναι το amazon.de) εχουν αγγλικό support.

Επεξ/σία από prefuse
Δημοσ.
6 λεπτά πριν, prefuse είπε

σε κάτι που χρειάστηκε να επιστρέψω σε ευρωπαικό αμαζον, δεν ήταν προπληρωμένη ετικέτα. Επίσης αν χαθεί, το θεωρούν αντικατάσταση αν δεχτούν να κάνουν επαναποστολή της παραγγελίας και αν στην δεύτερη αποστολή, σου τύχει μεταχειρισμένο (που μου έτυχε) δεν δέχονται αντικατάσταση αλλα μόνο επιστροφή χρημάτων οταν παραλάβουν το προιον δηλαδή κανα μήνα+ (στην περίπτωση μου 2 μήνες) θα έχουν δεσμευμένα τα χρήματα.

Την χαμένη αποστολή (που ειναι δικό τους θέμα και της courier που έχουν επιλέξει) την θεωρούν αντικατάσταση προιόντος και δεν κάνουν δεύτερη αντικατάσταση. 

Οκ ισχύουν αυτά αλλά γενικά είναι τρομερά συννενοησιμοι ειδικά σε σχέση με μικρά μαγαζιά. Από την άλλη να πω ότι μου έχουν χαρίσει 2ssd samsung όταν άργησαν 20 μέρες+ στο ταχυδρομείο.

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, Konstantin77 είπε

Οκ ισχύουν αυτά αλλά γενικά είναι τρομερά συννενοησιμοι ειδικά σε σχέση με μικρά μαγαζιά. Από την άλλη να πω ότι μου έχουν χαρίσει 2ssd samsung όταν άργησαν 20 μέρες+ στο ταχυδρομείο.

Και σε εμένα έναν 970 pro επειδή καθυστέρησαν 15 ημέρες. Έχω επιστρέψει δύο κάρτες γραφικών και μου πλήρωσαν τα έξοδα την ίδια ημέρα, αφού έστειλα την απόδειξη.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
15 λεπτά πριν, Konstantin77 είπε

business account εχω και με βγάλαν το λάδι για να μου στείλουν 2 μνήμες, ευγενικοί και συννενοήσιμοι είναι.. μέχρι να εχεις δίκιο να συμφωνούν και να πέφτει η γραμμή και να συνδέεται άλλος agent οπου ξανα μανά του εξηγείς τι έγινε.. χρειάστηκε να μιλήσω με 6-7 agent και μονο τότε φιλοτιμήθηκε η κοπέλα να ρωτήσει τον προιστάμενο της, για να μου την ξαναστείλουν μεταχειρισμένη!! που φυσικά δεν με ενημέρωσαν κατα την ομιλία μας αλλα το είδα οταν παρέλαβα. οταν τους είπα σας είναι ελυκολο να μου αποστείλετε την συνομιλία μας σε μαιλ γιατι θέλω να την γνωστοποιήσω, ξαναέπεσε η γραμμή και δεν μου αποστείλανε ποτέ την συνομιλία, σε αλλες φορες, μου ηρθε κανονικά στο μαιλ χωρίς να την ζητήσω..

Είχα πληρώσει 26 Νοεμβρίου για να λάβω μεταχειριμένο προιον στις 15 Ιανουαρίου..

τους ρωτούσα, στην θέση μου θα δεχόσασταν να έχετε πληρώσει για νεό προιον και να σας αποστέλνουν μεταχειρισμένο;

αν υπάρχει τετοια εξυπηρέτηση σε business account τί να περιμένει κάποιος απο απλο account?

ξαφνικά έπεφτε η γραμμή και εβγαινει άλλος agent...

Επεξ/σία από prefuse
  • Like 1
Δημοσ.
23 λεπτά πριν, prefuse είπε

business account εχω και με βγάλαν το λάδι για να μου στείλουν 2 μνήμες, ευγενικοί και συννενοήσιμοι είναι.. μέχρι να εχεις δίκιο να συμφωνούν και να πέφτει η γραμμή και να συνδέεται άλλος agent οπου ξανα μανά του εξηγείς τι έγινε.. χρειάστηκε να μιλήσω με 6-7 agent και μονο τότε φιλοτιμήθηκε η κοπέλα να ρωτήσει τον προιστάμενο της, για να μου την ξαναστείλουν μεταχειρισμένη!! που φυσικά δεν με ενημέρωσαν κατα την ομιλία μας αλλα το είδα οταν παρέλαβα. οταν τους είπα σας είναι ελυκολο να μου αποστείλετε την συνομιλία μας σε μαιλ γιατι θέλω να την γνωστοποιήσω, ξαναέπεσε η γραμμή και δεν μου αποστείλανε ποτέ την συνομιλία, σε αλλες φορες, μου ηρθε κανονικά στο μαιλ χωρίς να την ζητήσω..

Είχα πληρώσει 26 Νοεμβρίου για να λάβω μεταχειριμένο προιον στις 15 Ιανουαρίου..

τους ρωτούσα, στην θέση μου θα δεχόσασταν να έχετε πληρώσει για νεό προιον και να σας αποστέλνουν μεταχειρισμένο;

αν υπάρχει τετοια εξυπηρέτηση σε business account τί να περιμένει κάποιος απο απλο account?

ξαφνικά έπεφτε η γραμμή και εβγαινει άλλος agent...

Όχι ρε συ αποκλείεται δεν σε πιστεύω. Αφού οι insomniacs εδώ στις αγγελίες τονίζουν το "με εγγύηση Amazon"

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, tsoukalasKaminia είπε

Όχι ρε συ αποκλείεται δεν σε πιστεύω. Αφού οι insomniacs εδώ στις αγγελίες τονίζουν το "με εγγύηση Amazon"

πληρωμή και δέσμευση (σημαντικού) ποσού 26 Νοεμβρίου 2022, για νέο προιον με άμεση διαθεσιμότητα

αποστολή της χαμένης παραγγελίας 5 Ιανουαρίου 2023 με παραλαβή ~7-10 μέρες μετά,  μεταχειρισμένου προιοντος. 

με εγγύηση amazon.. και ολα αυτά με business account..

με google translate..:D για γέλια και για κλαματα..

Delivered: Jan 12, 2023

Eligible for return until Feb 12. 2023

Spoiler

Screenshot 2023-02-05 at 8.44.30 PM.png

Screenshot 2023-02-05 at 8.51.31 PM.png

Επεξ/σία από prefuse

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...