Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλησπέρα 

από ένα ατύχημα στη δουλειά έσπασε ένα πλαστικό εξάρτημα και θέλω  να κολλήσω πολύ καλά  και να μην ξανασπάσει στο ίδιο σημείο γιατί δεν καθαρίζεται για να ξανακολληθεί.

ο κατασκευαστής  το αναφέρει σαν "polymer holder" 

μπορεί κάποιος να μου πει κάποια κόλλα που θα κάνει την δουλειά γιατί από ότι κατάλαβα δεν είναι όλες για όλα τα πλαστικά , βασικά πριν από χρόνια είχα χρησιμοποιήσει μια ακριβή κόλλα για να κολλήσω ένα άλλο πλαστικό και δεν κόλλησε απολύτως τίποτα, από ότι κατάλαβα λόγω του υλικού.

20230204_143520.jpg

Δημοσ.

Κάπου είχε πάρει το μάτι μου πρόσφατα μια κόλα στιγμής, νομίζω Locktite, που έλεγε ότι είναι ειδική για πλαστικά, και πιάνει και κάποια από αυτά που δύσκολα κολλάνε με τις συνηθισμένες κόλες. Δεν την δοκίμασα αλλά ψάχτην

Δημοσ.

Δεν ξέρω αν τολμάς και αν τολμάς πατέντες...

Δες το παρακάτω video, υπάρχουν άπειρα παρόμοια όπου χρησιμοποιούν "ραφή" με λιωμένο μέταλλο.

Επειδή το έχω δοκιμάσει και μπορώ να στο πω με σιγουριά, με κάποια καλή κόλλα στιγμής κολλάς το πλαστικό.

Από πάνω μπορείς να πάρεις κάποιο ψιλό μεταλλικό σύρμα (προσωπικά πήρα έλασμα από συραπτικό) και να το λιώσεις/βυθίσεις επάνω από το σπάσιμο με κάποιο κολλητήρι.  Κράτα το σαν ιδέα αν δε βρεις κάτι άλλο ή αν δε δουλέψει κάτι άλλο όσο χρειάζεσαι

• Like 1
Δημοσ.
2 hours ago, cthulhucarbide said:

Κάπου είχε πάρει το μάτι μου πρόσφατα μια κόλα στιγμής, νομίζω Locktite, που έλεγε ότι είναι ειδική για πλαστικά, και πιάνει και κάποια από αυτά που δύσκολα κολλάνε με τις συνηθισμένες κόλες. Δεν την δοκίμασα αλλά ψάχτην

καραβισια locktite και κολλανε τα παντα!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...