Eretzoum32 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2023 Share Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2023 Καλησπέρα Θέλω να πάρω μια παλιά τηλεόραση που έχω βρει Γιάννα συνδέσω παλιές παιχνιδοκονσόλες. Το πρόβλημα είναι ότι η τηλεόραση που έχω βρει και μου αρέσει δεν έχει υποδοχές για RCA (κίτρινο , λευκό , κόκκινο). επισυνάπτω και εικόνα από τις θύρες τις τηλεόρασης αυτής. Υπάρχει τρόπος με κάποιον ανταπτορα να λειτουργήσει για τη δουλειά που τη θέλω? Ευχαριστώ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
johnkou77 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2023 Share Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2023 Από τι καταλαβαίνω είναι sony η τηλεόραση,τώρα η πάνω υποδοχή λέγεται bnc και αν γράφει video in μπορεί να πάρεις ανταπτορα bnc σε θυληκο rca και να συνδέσεις το κίτρινο καλώδιο video. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Eretzoum32 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2023 Μέλος Share Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2023 Ευχαριστώ πολύ για την απάντηση Οπότε θεωρείς ότι θα λειτουργήσει με ανταπτορα στο video in και κανονικά συνδεδεμένο το audio in Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα