mindreader Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2023 Γιατι μετα απο λιγο καιρο μπλοκαρουν; Εχω αγορασει και καλη/ακριβη καρεκλα, αλλα και πιο φτηνη. Οτι κι αν εχω αγορασει, μετα απο λιγο καιρο, τα ροδακια δεν γυριζουν. Τι φταιει; Υπαρχει λυση;
zio10 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2023 Ανοίγουν και καθαρίζονται, ίσως μπορείς να βάλεις και κάποιο λιπαντικό, δεν θυμάμαι. Έχει σχετικά βίντεο με οδηγίες. 1
cthulhucarbide Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2023 Πιάνουν σκόνη και τρίχες. Άμα το πάτωμα το διατηρείς πολύ καθαρό, το φαινόμενο θα είναι μικρότερο αλλά και πάλι δεν το γλυτώνεις. Άμα πιάνουν τα χέρια σου τα ανοίγεις και τα καθαρίζεις, αν και δεν είναι σίγουρο κατά πόσο ανοίγουν όλα οπότε παίζει να ξεχαρβαλωθεί κάποιο. Άμα η κατάσταση φτάσει στο αμήν απλά τα αλλάζεις. Θεωρούνται αναλώσιμα 2
SabotazNic Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2023 Εχω την nitro genesis 950 4+ χρονια, και δεν εχω θεμα (τα τελευταια 2 με γατες στο σπιτι). Εχω παρατηρησει οτι αυτα τα ροδακια ειναι καλυτερα: απο κατι τετοια ψευτικα που εχουν οι περισσοτερες budget καρεκλες: 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα