Doratom Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2023 Καλησπέρα σας, είμαι δημόσιος υπάλληλος και θέλω να ρωτήσω τό εξής αν γνωρίζει κάποιος.Τον Ιούλιο του 22 έκανα 4 καταθέσεις στον λογαριασμό μου συνολικά 1800 ευρώ από οικονομίες,είπα να βάλω στην τράπεζα.Υπαρχει περίπτωση να ελέγθω για αυτό?
gx2 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2023 Για 1800 ευρώ σίγουρα όχι. Εκτός και αν ξέχασες τίποτα μηδενικά.
NikosKallithea Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2023 Σιγα τα λεφτα που κατέθεσε Δεν ασχολείται κανεις με τετοια
GREGORYMO Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2023 3 ώρες πριν, Doratom είπε Καλησπέρα σας, είμαι δημόσιος υπάλληλος και θέλω να ρωτήσω τό εξής αν γνωρίζει κάποιος.Τον Ιούλιο του 22 έκανα 4 καταθέσεις στον λογαριασμό μου συνολικά 1800 ευρώ από οικονομίες,είπα να βάλω στην τράπεζα.Υπαρχει περίπτωση να ελέγθω για αυτό? Και είσαι και δημόσιος υπάλληλος. Να ήσουν τίποτα δικαιούχος ΚΕΑ......
Bitbit Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2023 Έλεος ρε φίλε, άνοιξες θέμα για 1800 ψωροευρώ; Και άνεργος να ήσουν κανείς δε θα έδινε σημασία. Βάλε κανένα μηδενικό παραπάνω να γίνει λίγο τζέρτζελο 1
Black Demis Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2023 για τοσο λίγο οχι......... εκτος και αν υπάρχει καποιος πολυ σοβαρός λόγος να σε ελεξουν
GREGORYMO Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2023 Οι καταθέσεις έγιναν τον Ιούλιο του 22 και το 'θυμήθηκε' τώρα . Τυχαίο? Κάτι ύποπτο συμβαίνει.
Doratom Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2023 Μέλος Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2023 Σάς ευχαριστώ πολύ για τίς απαντήσεις σάς, απλά πίστευα ότι ο έλεγχος θα γίνει τώρα με τις φορολογικές δηλώσεις.Οχι δεν κάνω πόθεν έσχες 27 λεπτά πριν, GREGORYMO είπε Οι καταθέσεις έγιναν τον Ιούλιο του 22 και το 'θυμήθηκε' τώρα . Τυχαίο? Κάτι ύποπτο συμβαίνει. Νόμιζα ότι οι έλεγχοι γίνονται τώρα με τίς φορολογικές δηλώσεις 14 λεπτά πριν, Ukforthemoment είπε Είσαι σε καθεστώς πόθεν έσχες; Οχι 1
1comment Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2023 Ειδικά αν τα σπασες κιόλας σε διαδοχικές καταθέσεις και δεν κατέθεσες ντούκου το ποσό, ουδεμία περίπτωση ελέγχου. Υποτίθεται ότι οι τράπεζες παίρνουν μέτρα δέουσας επιμέλειας για ποσά άνω των 1000 (καταγραφή και καλά). Έλεγχος όχι. Εκτός αν ελέγξουν τους λογ/σμους από άλλη αιτία (ενδείξεις φοροδιαφυγής, καταγγελία πολίτη). Τότε θα ελεγχθούν όλες οι τραπεζικές κινήσεις σε βάθος 5ετιας. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα