triantis7 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2004 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2004 Καλησπέρα σας.Έχω ένα πρόβλημα και πιστεύω οτι μονο εσεις μπορειτε να με βοηθήσετε.Ακουστε:Έχω ενα mobo dfi lanparty nfII., athlon mobile .......Εχθές αγόρασα έναν seagate 200 gb s-ata.Τον βάζω στο σύστημα,κάνω εγκατασταση τα ΧΡ (πάτησα f6 και με δισκετα πέρασα τους drivers του s-ata).Το πρόβλημα τώρα είναι το εξής:Όταν "γράφω" στον σκληρο το σύστημα κολλάει κάθε λίγο.(Τελείος,ακόμα και το ποντίκι,ο task manager δεν ανοίγει).Μετά απο λίγο ξεκολλάει και συνεχίζει.Δεν φταίει ο σκληρός,πήγα στο πλαίσιο και μου τον άλλαξαν αμέσως και πάλι τα ίδια.(Μπράβο στο πλαίσιο).Για να καταλάβετε όταν λέω γράφω στον σκληρό,εννοώ όταν κάνω copy απο ενα cd η απο αλλο σκληρο στον καινούριο σκληρό.Ακόμα και όταν περνάω προγράμματα και drivers.Με λιγα λογια όταν γράφεται κάτι στον σκληρό.Τι να κάνω;Έχει συμβει σε κανέναν;Ευχαριστώ εκ των προτέρων και συγνώμη για το τεράστιο post!!!!!!!
billpeppas Δημοσ. 3 Ιουλίου 2004 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2004 Επειδή μιλάς για εγκαταστάσεις , κλπ από CD , δες αν τα Optical Drives σου λειτουργούν σε DMA Mode.
triantis7 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2004 Μέλος Δημοσ. 3 Ιουλίου 2004 billpeppas, to dma einai energopoiimeno.Alla den einai ayto.Kati allo ftaiei.Afou to kanei kai apo antigrafi apo skliro se skliro.Mou myrizetai mitriki!!!
xaotikos Δημοσ. 4 Ιουλίου 2004 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2004 Μου μυρίζεται s-ata/IDE controller drivers. Ξαναπέρνα τους drivers για το chipset της μητρικής σου και διάβασε το manual τι λέει για τον SATA Controller σε σχέση με καινούρια εγκατάσταση Windows.
Jaco Δημοσ. 4 Ιουλίου 2004 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2004 Αυτό που λέει ο xaotikos, όπως επίσης και αναβάθμιση του bios...
triantis7 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2004 Μέλος Δημοσ. 5 Ιουλίου 2004 Paidia perasa tous teleytaious drivers gia to chipset tis mitrikis,kai ekana kai bios update.PALI TA IDIA!!!!!!!!!!!!Kamia protasi?Na paw tin mitriki pisw?Exei eggyisi.
knightmare Δημοσ. 5 Ιουλίου 2004 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2004 Xalasmeno ide kalwdio?Service pack exeis perasei?Eidika to 1 bohtha me tous megalous sklhrous.
triantis7 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2004 Μέλος Δημοσ. 5 Ιουλίου 2004 Exw perasmena windows XP service pack 1!!To kalwdo einai sata kai einai kainourio.Opws kai oi kalwdiotainies twn optical drives.
tzoulis Δημοσ. 8 Ιουλίου 2004 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2004 Μήπως έχεις κάνει o/c στο pc σου και δεν παίζει σωστά ο s-ata controller?
triantis7 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2004 Μέλος Δημοσ. 10 Ιουλίου 2004 Nai exw kanei o/c.Kegw to idio fantastika,kai ton ebala na trexei sti mamisia syxnotita.....KAI PALI TA IDIA.Mexri poy den anteksa.Piga tin mitriki gia antikatastasi.APANTISI:Douleyei teleia!!!!!Ta exw allaksei ola ektos apo epeksergasti kai trofodotiko.Ti lete na einai?
triantis7 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2004 Μέλος Δημοσ. 10 Ιουλίου 2004 Otan lew douleyei teleia ennow oti itan i apantisi toy service ayti.Ta problimata eksakolouthoun.Alaksa kai trofodotiko.PALI TA IDIA...To mono pou mou menei na dokimasw einai o epeksergastis.....
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.