Προς το περιεχόμενο

Βοήθεια!!!!!!!!!!!!!

triantis7

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα σας.Έχω ένα πρόβλημα και πιστεύω οτι μονο εσεις μπορειτε να με βοηθήσετε.Ακουστε:Έχω ενα mobo dfi lanparty nfII., athlon mobile .......Εχθές αγόρασα έναν seagate 200 gb s-ata.Τον βάζω στο σύστημα,κάνω εγκατασταση τα ΧΡ (πάτησα f6 και με δισκετα πέρασα τους drivers του s-ata).Το πρόβλημα τώρα είναι το εξής:Όταν "γράφω" στον σκληρο το σύστημα κολλάει κάθε λίγο.(Τελείος,ακόμα και το ποντίκι,ο task manager δεν ανοίγει).Μετά απο λίγο ξεκολλάει και συνεχίζει.Δεν φταίει ο σκληρός,πήγα στο πλαίσιο και μου τον άλλαξαν αμέσως και πάλι τα ίδια.(Μπράβο στο πλαίσιο).Για να καταλάβετε όταν λέω γράφω στον σκληρό,εννοώ όταν κάνω copy απο ενα cd η απο αλλο σκληρο στον καινούριο σκληρό.Ακόμα και όταν περνάω προγράμματα και drivers.Με λιγα λογια όταν γράφεται κάτι στον σκληρό.Τι να κάνω;Έχει συμβει σε κανέναν;Ευχαριστώ εκ των προτέρων και συγνώμη για το τεράστιο post!!!!!!!

Δημοσ.

Μου μυρίζεται s-ata/IDE controller drivers. Ξαναπέρνα τους drivers για το chipset της μητρικής σου και διάβασε το manual τι λέει για τον SATA Controller σε σχέση με καινούρια εγκατάσταση Windows.

Δημοσ.

Nai exw kanei o/c.Kegw to idio fantastika,kai ton ebala na trexei sti mamisia syxnotita.....KAI PALI TA IDIA.Mexri poy den anteksa.Piga tin mitriki gia antikatastasi.APANTISI:Douleyei teleia!!!!!Ta exw allaksei ola ektos apo epeksergasti kai trofodotiko.Ti lete na einai?

Δημοσ.

Otan lew douleyei teleia ennow oti itan i apantisi toy service ayti.Ta problimata eksakolouthoun.Alaksa kai trofodotiko.PALI TA IDIA...To mono pou mou menei na dokimasw einai o epeksergastis.....

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...