SingSong Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2023 Share Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2023 Καλησπέρα σας, Λοιπόν μόλις έβαλα νέα σύνδεση και θέλω να έχω το ρούτερ στο δώμάτιο. Το καλώδιο που υπάρχει στο δωμάτιο φαίνεται σε αυτές τις φωτογραφίες https://imgur.com/a/DH7VSnF Στη 1η είναι το καλώδιο που βγαίνει από τον τοίχο, στη 2η φαίνεται το καλώδιο (το πάνω που βγάζει κιτρινο, μπλε κόκκινο άσπρο) συνδεέται με το 2ο καλώδιο (το κάτω που έχει πράσινο κόκκινο) και καταλήγει σε αυτό στη τελευταία φωτογραφία. Ο τεχνικός δοκίμασε να συνδέσει το ρουτερ σε αυτό που φαίνεται στη τελευταία φωτογραφία αλλά δεν λειτουργούσε. Τι επιλογές έχω; Πως μπορώ να ξέρω αν το καλώδιο που υπάρχει στο δωμάτιο (1η κ 2η φωτογραφία) λειτουργει; Ευχαριστώ εκ των προτέρων! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NikosKallithea Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2023 Share Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2023 Αυτα τα καλωδια ειναι του ρεύματος 😁 Και παντελώς άχρηστα και επικίνδυνα στην περιπτωση που κάποιος δεν γνωριζει οτι εκεί πάνω περνά τηλεφωνία. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SingSong Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2023 Μέλος Share Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2023 (επεξεργασμένο) 37 λεπτά πριν, NikosKallithea είπε Αυτα τα καλωδια ειναι του ρεύματος 😁 Και παντελώς άχρηστα και επικίνδυνα στην περιπτωση που κάποιος δεν γνωριζει οτι εκεί πάνω περνά τηλεφωνία. Αυτό τι σημαίνει; Υπάρχει η δυνατότητα να συνδεθεί το ρούτερ σε αυτά; Το ρωτάω επειδή το δεύτερο καλώδιο συνδέεται με αυτό το μαραφέτι που έχει θήρα τηλεφώνου Επεξ/σία 5 Φεβρουαρίου 2023 από SingSong Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jkoukos Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2023 Share Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2023 Το καλώδιο στον τοίχο δεν είναι ρεύματος αλλά απλό τηλεφωνικό UTP. Μπορεί να είναι παλιό όπως και η εγκατάσταση, άλλα θα χαρά καειτην δουλειά του. Στο άλλο εξωτερικό πριζάκι που δείχνεις στην τελευταία φωτογραφία, ποια χρωματικά καλώδια έχεις συνδέσει; Κανονικά πρέπει να συνδεθούν τα κόκκινο και πράσινο αφού αυτά τερματίζουν στις δύο μεσαίες επαφές στο βύσμα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SingSong Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2023 Μέλος Share Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2023 2 ώρες πριν, jkoukos είπε Το καλώδιο στον τοίχο δεν είναι ρεύματος αλλά απλό τηλεφωνικό UTP. Μπορεί να είναι παλιό όπως και η εγκατάσταση, άλλα θα χαρά καειτην δουλειά του. Στο άλλο εξωτερικό πριζάκι που δείχνεις στην τελευταία φωτογραφία, ποια χρωματικά καλώδια έχεις συνδέσει; Κανονικά πρέπει να συνδεθούν τα κόκκινο και πράσινο αφού αυτά τερματίζουν στις δύο μεσαίες επαφές στο βύσμα. Την άνοιξα και το βλέπω έτσι https://imgur.com/a/Is8G1ZS Μάλλον έκοψα εγώ τα καλώδια όταν το άνοιξα γιατί είδα που το έφτιαχνε ο τεχνικός. Το δοκίμασε αυτός αλλά τίποτα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jkoukos Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2023 Share Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2023 Η σύνδεση πρέπει να είναι πράσινο με πράσινο και κόκκινο με κόκκινο. Δεν γνωρίζω αν το έκοψες εσύ ή κόπηκε επειδή πιέστηκε από το καπάκι όταν το έκλεισε. Τα καλώδια μπαίνουν μέσα από την τρύπα που υπάρχει στη μέση και όχι σε σημείο που να ενοχλείτε από το καπάκι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SingSong Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2023 Μέλος Share Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2023 Οπότε βάζω μόνο αυτά τα δύο στις θέσεις που είναι; Κίτρινο μαύρο δεν βάζω καν; Επίσης υπάρχει πιθανότητα να με χτυπήσει κανένα ρεύμα με αυτά τα καλώδια ή δεν περνάει; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jkoukos Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2023 Share Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2023 Μόνον αυτά τα δύο θα συνδέσεις, αφού η τηλεφωνία σε όλον τον πλανήτη δουλεύει με ένα ζεύγος καλωδίων. Ρεύμα ισχυρό δεν υπάρχει στην τηλεφωνία, σε βαθμό που να είναι επικίνδυνο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SingSong Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2023 Μέλος Share Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2023 Σύνδεσα και το πράσινο αλλά δεν συγχονίζει και πάλι. Εδώ έχω τις φωτογραφίες https://imgur.com/a/y7qwyCz Μήπως θα πρέπει να αλλάξω τα καλώδια που βγαίνουν στο βίσμα; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα