techon1 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2023 https://www.mgmanager.gr/laptops-smartphones/laptops/laptops/microsoft-microsoft-surface-laptop-3-ryzen-5-3580u-15-pixelsense-touch-8gb-128gb-ssd-webcam-win10-home-platinum_256102/ Προφανώς ξεστοκάρισμα Είναι κάπως αργό με τα σημερινά δεδομένα αλλά έχει πολύ καλή ποιότητα κατασκευής (αλουμίνιο παντού) και οθονάρα (ιδανική για βίντεο αναλογίας 4:3). Εγώ πήρα ένα για να βλέπω ντοκυμαντέρ. Ο σκληρός δίσκος μπορεί να αναβαθμιστεί, η μνήμη RAM όχι. Επόμενη τιμή γύρω στα 900 ευρώ για Surface Laptop 4 αλλά με οθόνη μικρότερη (13.5 ίντσες). Αποφύγετε τα μοντέλα με αλκαντάρα. 1
Thomas_Boz Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2023 (επεξεργασμένο) είναι touchscreen αυτό μόνο με το πενάκι ; Επεξ/σία 5 Φεβρουαρίου 2023 από Thomas_Boz 1
techon1 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2023 Μέλος Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2023 14 λεπτά πριν, Thomas_Boz είπε είναι touchscreen αυτό μόνο με το πενάκι ; Είναι laptop κανονικό και έχει και touch screen
Allan-Wake Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2023 22 λεπτά πριν, Thomas_Boz είπε είναι touchscreen αυτό μόνο με το πενάκι ; και με το δαχτυλο μια χαρα
dimitris1090t Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2023 Προσοχή με το συγκεκριμένο κατάστημα, εμένα μου έτυχε προόσφατα να αγοράσω ενα Samsung Galaxy Book Pro σε δελεαστική τιμή απο το συγκεκριμένο κατάστημα και ήρθε και ήταν ανακατασκευασμένο, ενώ το πουλούσαν για καινούριο. Φυσικά φαινόταν οτι ήταν ανακατασκευασμένο καθώς το έγραφε απέξω στο κουτί, ήταν κλεισμένο με επιπλέον ταινίες ασφαλείας πάνω στις εργοστασιακές και μέσα το καλώδιο τροφοδοσίας και ο power adapter είχαν σημάδια χρήσης και έλειπαν και τα εργοστασιακά σακουλάκια. Φυσικά το επέστρεψα πίσω το μηχάνημα και μου κάναν επιστροφή χρημάτων, αλλά επειδή το ήθελα άμεσα για επαγγελματικό σκοπό με πήγε μια βδομάδα πίσω η όλη διαδικασία. Εντομεταξύ το κορυφαίο είναι οτι το ρίξανε στον προμηθευτή τους το φταίξιμο αλλά με λίγο ψάξιμο στις αξιολογήσεις του skroutz είδα οτι την πάτησαν κιάλλοι με παρόμοιο τρόπο. Εκεί που θέλω να καταλήξω είναι οτι η τιμή για το surface είναι πολύ δελεαστική οπότε να έχετε στο πίσω μέρος του μυαλού σας όσοι το παραγγείλετε οτι μπορεί να πρόκειται για refurbished και απλά να το κρύβουν. 2 3
techon1 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2023 Μέλος Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2023 30 λεπτά πριν, dimitris1090t είπε Προσοχή με το συγκεκριμένο κατάστημα, εμένα μου έτυχε προόσφατα να αγοράσω ενα Samsung Galaxy Book Pro σε δελεαστική τιμή απο το συγκεκριμένο κατάστημα και ήρθε και ήταν ανακατασκευασμένο, ενώ το πουλούσαν για καινούριο. Φυσικά φαινόταν οτι ήταν ανακατασκευασμένο καθώς το έγραφε απέξω στο κουτί, ήταν κλεισμένο με επιπλέον ταινίες ασφαλείας πάνω στις εργοστασιακές και μέσα το καλώδιο τροφοδοσίας και ο power adapter είχαν σημάδια χρήσης και έλειπαν και τα εργοστασιακά σακουλάκια. Φυσικά το επέστρεψα πίσω το μηχάνημα και μου κάναν επιστροφή χρημάτων, αλλά επειδή το ήθελα άμεσα για επαγγελματικό σκοπό με πήγε μια βδομάδα πίσω η όλη διαδικασία. Εντομεταξύ το κορυφαίο είναι οτι το ρίξανε στον προμηθευτή τους το φταίξιμο αλλά με λίγο ψάξιμο στις αξιολογήσεις του skroutz είδα οτι την πάτησαν κιάλλοι με παρόμοιο τρόπο. Εκεί που θέλω να καταλήξω είναι οτι η τιμή για το surface είναι πολύ δελεαστική οπότε να έχετε στο πίσω μέρος του μυαλού σας όσοι το παραγγείλετε οτι μπορεί να πρόκειται για refurbished και απλά να το κρύβουν. Αυτό που πήρα πάντως ήταν 100% ολοκαίνουριο, σφραγισμένο με όλες τις ζελατίνες του και τα πάντα. 3
adminaros Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2023 Εχω παρει 2 λαπτοπ απο αυτο το καταστημα και ειμαι πολυ ευχαριστημενος. Ολα καλα. Του κουτιου !!! 1
marios02 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2023 5 ώρες πριν, dimitris1090t είπε Προσοχή με το συγκεκριμένο κατάστημα, εμένα μου έτυχε προόσφατα να αγοράσω ενα Samsung Galaxy Book Pro σε δελεαστική τιμή απο το συγκεκριμένο κατάστημα και ήρθε και ήταν ανακατασκευασμένο, ενώ το πουλούσαν για καινούριο. Φυσικά φαινόταν οτι ήταν ανακατασκευασμένο καθώς το έγραφε απέξω στο κουτί, ήταν κλεισμένο με επιπλέον ταινίες ασφαλείας πάνω στις εργοστασιακές και μέσα το καλώδιο τροφοδοσίας και ο power adapter είχαν σημάδια χρήσης και έλειπαν και τα εργοστασιακά σακουλάκια. Φυσικά το επέστρεψα πίσω το μηχάνημα και μου κάναν επιστροφή χρημάτων, αλλά επειδή το ήθελα άμεσα για επαγγελματικό σκοπό με πήγε μια βδομάδα πίσω η όλη διαδικασία. Εντομεταξύ το κορυφαίο είναι οτι το ρίξανε στον προμηθευτή τους το φταίξιμο αλλά με λίγο ψάξιμο στις αξιολογήσεις του skroutz είδα οτι την πάτησαν κιάλλοι με παρόμοιο τρόπο. Εκεί που θέλω να καταλήξω είναι οτι η τιμή για το surface είναι πολύ δελεαστική οπότε να έχετε στο πίσω μέρος του μυαλού σας όσοι το παραγγείλετε οτι μπορεί να πρόκειται για refurbished και απλά να το κρύβουν. To mg manager είναι από τα πιο εντάξει και αξιόπιστα καταστήματα πάντως. Είχα πάρει parts όταν έχτιζα το πισι μου από κει και έχω τις καλύτερες εντυπώσεις, πολύ εντάξει μου φάνηκαν αυτοί που ναι εκεί. 2
Aprile Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2023 7 ώρες πριν, dimitris1090t είπε Προσοχή με το συγκεκριμένο κατάστημα, εμένα μου έτυχε προόσφατα να αγοράσω ενα Samsung Galaxy Book Pro σε δελεαστική τιμή απο το συγκεκριμένο κατάστημα και ήρθε και ήταν ανακατασκευασμένο, ενώ το πουλούσαν για καινούριο. Φυσικά φαινόταν οτι ήταν ανακατασκευασμένο καθώς το έγραφε απέξω στο κουτί, ήταν κλεισμένο με επιπλέον ταινίες ασφαλείας πάνω στις εργοστασιακές και μέσα το καλώδιο τροφοδοσίας και ο power adapter είχαν σημάδια χρήσης και έλειπαν και τα εργοστασιακά σακουλάκια. Φυσικά το επέστρεψα πίσω το μηχάνημα και μου κάναν επιστροφή χρημάτων, αλλά επειδή το ήθελα άμεσα για επαγγελματικό σκοπό με πήγε μια βδομάδα πίσω η όλη διαδικασία. Εντομεταξύ το κορυφαίο είναι οτι το ρίξανε στον προμηθευτή τους το φταίξιμο αλλά με λίγο ψάξιμο στις αξιολογήσεις του skroutz είδα οτι την πάτησαν κιάλλοι με παρόμοιο τρόπο. Εκεί που θέλω να καταλήξω είναι οτι η τιμή για το surface είναι πολύ δελεαστική οπότε να έχετε στο πίσω μέρος του μυαλού σας όσοι το παραγγείλετε οτι μπορεί να πρόκειται για refurbished και απλά να το κρύβουν. Ο Ραφιός δεν αλλάζει !
dimitris1090t Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2023 10 ώρες πριν, marios02 είπε To mg manager είναι από τα πιο εντάξει και αξιόπιστα καταστήματα πάντως. Είχα πάρει parts όταν έχτιζα το πισι μου από κει και έχω τις καλύτερες εντυπώσεις, πολύ εντάξει μου φάνηκαν αυτοί που ναι εκεί. Και γω στο παρελθόν που είχα αγοράσει parts για τον σταθερό δεν είχα αντιμετωπίσει κάποιο πρόβλημα όλα τα πράγματα ήταν σφραγισμένα, αλλά στο laptop που αγόρασα και έγραφε και εκείνο ένα χρόνο εγγύηση μου ήρθε ανακατασκευασμένο. Για αυτό το αναφέρω ώστε να έχετε το νου σας γιατί βλέπω ότι γράφει και το surface 1 χρόνο εγγύηση. 1
pinakas0 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2023 16 ώρες πριν, dimitris1090t είπε Προσοχή με το συγκεκριμένο κατάστημα, εμένα μου έτυχε προόσφατα να αγοράσω ενα Samsung Galaxy Book Pro σε δελεαστική τιμή απο το συγκεκριμένο κατάστημα και ήρθε και ήταν ανακατασκευασμένο, ενώ το πουλούσαν για καινούριο. Φυσικά φαινόταν οτι ήταν ανακατασκευασμένο καθώς το έγραφε απέξω στο κουτί, ήταν κλεισμένο με επιπλέον ταινίες ασφαλείας πάνω στις εργοστασιακές και μέσα το καλώδιο τροφοδοσίας και ο power adapter είχαν σημάδια χρήσης και έλειπαν και τα εργοστασιακά σακουλάκια. Φυσικά το επέστρεψα πίσω το μηχάνημα και μου κάναν επιστροφή χρημάτων, αλλά επειδή το ήθελα άμεσα για επαγγελματικό σκοπό με πήγε μια βδομάδα πίσω η όλη διαδικασία. Εντομεταξύ το κορυφαίο είναι οτι το ρίξανε στον προμηθευτή τους το φταίξιμο αλλά με λίγο ψάξιμο στις αξιολογήσεις του skroutz είδα οτι την πάτησαν κιάλλοι με παρόμοιο τρόπο. Εκεί που θέλω να καταλήξω είναι οτι η τιμή για το surface είναι πολύ δελεαστική οπότε να έχετε στο πίσω μέρος του μυαλού σας όσοι το παραγγείλετε οτι μπορεί να πρόκειται για refurbished και απλά να το κρύβουν. Μου κάνει τεράστια εντύπωση γιατί ψωνίζω από το κατάστημα εδώ και δεκαετίες. Από περιέργεια κοίταξα τις αξιολογήσεις του Σκρουτζ και δε βρήκα παρόμοια κατάσταση. Αν είσαι ο Dimitris5600X και έχουν γίνει τα πράγματα έτσι όπως σου απάντησε το κατάστημα απλά έλεος φιλαράκο... για να μη πω τίποτα χειρότερο.
Moderators matrixxx Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2023 Moderators Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2023 Προσωπικα εχω πολυ ασχημη εμπειρια απο το μαγαζι. Χαιρομαι που οπως διαβαζω εδω αλλοι εχουν καταφερει να αγορασουν, αλλα δεν θα δοκιμαζα προσωπικα να αγορασω ξανα οτιδηποτε, δεν το κοιταζω πλεον ακομα και αν τυχει να δω κατι σε καλη τιμη. 1
dimitris1090t Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2023 27 λεπτά πριν, pinakas0 είπε Μου κάνει τεράστια εντύπωση γιατί ψωνίζω από το κατάστημα εδώ και δεκαετίες. Από περιέργεια κοίταξα τις αξιολογήσεις του Σκρουτζ και δε βρήκα παρόμοια κατάσταση. Αν είσαι ο Dimitris5600X και έχουν γίνει τα πράγματα έτσι όπως σου απάντησε το κατάστημα απλά έλεος φιλαράκο... για να μη πω τίποτα χειρότερο. Πες ότι θες, ο καθένας είναι ελεύθερος να πιστεύει ότι θέλει. Εγώ είχα μια πολύ κακή εμπειρία με το κατάστημα και ήθελα να το μοιραστώ. Φυσικά δεν είναι ο κανόνας καθώς μπορεί να έτυχε σε μένα και να ήταν μεμονωμένο περιστατικό. Επίσης στη απάντηση του καταστήματος αν δεις γράφει ότι το μηχάνημα που παρέλαβα ήταν καινούριο και στο email που μου απάντησαν γράφουν ότι το συγκεκριμένο μηχάνημα τους ξέφυγε και δεν έπρεπε να ήταν σε αυτά που παρέλαβαν από τον προμηθευτή. Γενικά ο κάθε επιχειρηματίας θα πει ότι μπορεί για να ελαφρύνει την θέση του. Εμείς από την πλευρά είμαστε ελεύθεροι να πιστέψουμε όποιον θέλουμε. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα