triplex1 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2023 Εξηγησε μου σε παρακαλω γιατι βγαινει δυσκολα ο adata , για ποιο λογο.
SabotazNic Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2023 3 ώρες πριν, Mr^Robot είπε Κατά την γνώμη μου δεν βοηθάει και πολύ , σημερινο συμβάν μετα απο 1+ μηνα με βαρυ gaming κτλπ . Η πρώτη υποψία ηταν μνήμες , μετα τροφοδοτικο το θεμα ειναι οτι οσο και αν προσπαθώ ειναι αδύνατον να το κανω trigger για να καταλήξω σε συμπερασμα . Update : Εκανα Rollback στην 1401 έκδοση του Bios και ξε σύνδεσα τον κονεκτορα της "σκέψης Νο5 " που αναφέρω στο αρχικο ποστ. Είμαι σε φάση που δεν ασχολούμαι ποια με τα πιθανά , αλλά με τα απίθανα , η συμπεριφορά ειναι πολυ αλλόκοτη και δεν μπορώ να σκεφτώ τι μπορεί να το προκαλεί . Btw αυτα τα errors ειναι φυσιολογικα λογω μη φυσιολογικου τερματισμου/επανεκκινησης. Σε ενδιαφερει να κοιτας τα απο κατω, δηλαδη απο τις προειδοποιησεις και πιο κατω που εχεις. 1
Mr^Robot Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2023 Μέλος Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2023 (επεξεργασμένο) 14 λεπτά πριν, triplex1 είπε Εξηγησε μου σε παρακαλω γιατι βγαινει δυσκολα ο adata , για ποιο λογο. Αστειευόμενος το έγραψα , στην πραγματικότητα είναι απλό προφανώς αλλά για την ιστορία … Το πισι ειναι πάνω σε ράφι τοίχου γωνιακά στο ύψος του κορμού , για να μην τα ξηλώσω όλα και να το κατεβάσω χρειάστηκε μια μικρή προσπάθεια ! Επιπλέον έπρεπε να αφαιρέσω την κάρτα γραφικών και να ξεβίδωσω την παθητική ψήκτρα της μητρικης από κάτω για να φτάσω στον δίσκο . Ας μην χαλάμε την κουβέντα . 5 λεπτά πριν, SabotazNic είπε Btw αυτα τα errors ειναι φυσιολογικα λογω μη φυσιολογικου τερματισμου/επανεκκινησης. Σε ενδιαφερει να κοιτας τα απο κατω, δηλαδη απο τις προειδοποιησεις και πιο κατω που εχεις. Στο event viewer από ότι καταλαβαίνω βγάζει τόσες ειδοποιήσεις .. πως μπορω να καταλάβω τι με αφορά ; Επεξ/σία 5 Φεβρουαρίου 2023 από Mr^Robot 1
SabotazNic Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2023 3 λεπτά πριν, Mr^Robot είπε Στο event viewer από ότι καταλαβαίνω βγάζει τόσες ειδοποιήσεις .. πως μπορω να καταλάβω τι με αφορά ; Βλεπεις αυτα πριν σου παγωσει το pc, ή εκει γυρω. Παντα στα admin logs (το 1ο απο αριστερα)
Mr^Robot Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2023 Μέλος Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2023 1 λεπτό πριν, SabotazNic είπε Βλεπεις αυτα πριν σου παγωσει το pc, ή εκει γυρω. Παντα στα admin logs (το 1ο απο αριστερα) Θα το σκαλίσω πάλι , γιατί μπήκα μόνο για τα screenshot πριν που τα ζήτησε άλλος φίλος να δω .. 😕
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα