andreas1gr Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2023 5 ώρες πριν, Doubt είπε Τους διανομείς τους ρώτησε κανείς αν γουστάρουν να κάθονται ή να δουλεύουν; ( αν αναβληθεί λόγω καιρού, η προσφορά ισχύει; ) Το σχόλιο σου με έβαλε σε σκέψεις… Ας κάνω και εγώ μια αγορά γιατί όσο σκέφτομαι πεινάω…
PeopleAreStrange Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2023 Εγώ πάντος έριξα παραγγελία και πήγα και τα πήρα από εκεί.
safridia Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2023 2 λεπτά πριν, PeopleAreStrange είπε Εγώ πάντος έριξα παραγγελία και πήγα και τα πήρα από εκεί. Σε κανα δυο καταστηματα μου γραφει οτι δεν υποστηριζετε αυτη η επιλογη. Εντωμεταξυ τα καταστηματα εχουν αλλη τιμη για διανομη και αλλη για παραλαβη, εκει τι πληρωνεις; ΥΓ Παταω κατα λαθος σε καταστημα μια μακαροναδα και φευγει παραγγελια χωρις να βαλω κουπονι τιποτα, καλω το καταστημα σε λιγοτερο απο 5 δευτερολεπτα και τους λεω να το ακυρωσουν και μου λεει ο θεουλης "Μα οι πιτσες εχουν γινει κυριε" Ποιες πιτσες ανθρωπε μου, και ποτε προλαβατε σε 5"; Το παιζω στοιχημα οτι τα τσακαλια θα στειλουν παραγγελια
gamer73 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2023 2 ώρες πριν, andreas1gr είπε Καλά κάνεις. Η επανάληψη είναι μήτηρ μαθήσεως. Καλή όρεξη. Ήταν ωραία αλλά ο καημένος ο ντελίβερι ήρθε ξεπαγιασμένος με το κράνος
andreas1gr Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2023 2 λεπτά πριν, gamer73 είπε Ήταν ωραία αλλά ο καημένος ο ντελίβερι ήρθε ξεπαγιασμένος με το κράνος Καλή χώνεψη! Η δουλειά του είναι… το επέλεξε… Αν είναι έτσι να καταργηθεί το επάγγελμα του για να μην κρυώνει και να «πεινάει»… 2 1 1
MrPanozzz Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2023 16 λεπτά πριν, andreas1gr είπε Καλή χώνεψη! Η δουλειά του είναι… το επέλεξε… Αν είναι έτσι να καταργηθεί το επάγγελμα του για να μην κρυώνει και να «πεινάει»… Ναι δεν ήξερε ότι με 0 βαθμούς ή/και χιόνι ο κάθε "αντρικος" δε θα μπορεί να βράσει μακαρόνι και θέλει την καρμπονάρα του στην πόρτα. Εντάξει πολλοί μπορεί να έχει τύχει να παραγγείλουμε με άσχημες συνθήκες, για Χ/ψ λόγους. Αλλά λίγη ντροπή να το υποστηρίζουμε έτσι, έλεος. 6
andreas1gr Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2023 1 λεπτό πριν, MrPanozzz είπε Ναι δεν ήξερε ότι με 0 βαθμούς ή/και χιόνι ο κάθε "αντρικος" δε θα μπορεί να βράσει μακαρόνι και θέλει την καρμπονάρα του στην πόρτα. Εντάξει πολλοί μπορεί να έχει τύχει να παραγγείλουμε με άσχημες συνθήκες, για Χ/ψ λόγους. Αλλά λίγη ντροπή να το υποστηρίζουμε έτσι, έλεος. Τα πράγματα είναι απλά… Όλα τα επαγγέλματα έχουν τα καλά και τα άσχημα τους… Αν δεν θέλει να εργαστεί με κρύο τότε να το δηλώσει στον εργοδότη του και να μην πάει για εργασία. Όλα τα υπόλοιπα είναι άλλα λόγια να αγαπιόμαστε… Κάτσε να στείλω μια ακόμα παραγγελία γιατί δεν χόρτασα ακόμη. Ευχαριστούμε TS 1 1
gamer73 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2023 32 λεπτά πριν, andreas1gr είπε Καλή χώνεψη! Η δουλειά του είναι… το επέλεξε… Αν είναι έτσι να καταργηθεί το επάγγελμα του για να μην κρυώνει και να «πεινάει»… Εγώ πάντως ευχαριστήθηκα την μακαρονάδα φούρνου για μια παραγγελία ισχύει το derby
zurabik Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2023 5 ώρες πριν, safridia είπε Σε κανα δυο καταστηματα μου γραφει οτι δεν υποστηριζετε αυτη η επιλογη. Εντωμεταξυ τα καταστηματα εχουν αλλη τιμη για διανομη και αλλη για παραλαβη, εκει τι πληρωνεις; ΥΓ Παταω κατα λαθος σε καταστημα μια μακαροναδα και φευγει παραγγελια χωρις να βαλω κουπονι τιποτα, καλω το καταστημα σε λιγοτερο απο 5 δευτερολεπτα και τους λεω να το ακυρωσουν και μου λεει ο θεουλης "Μα οι πιτσες εχουν γινει κυριε" Ποιες πιτσες ανθρωπε μου, και ποτε προλαβατε σε 5"; Το παιζω στοιχημα οτι τα τσακαλια θα στειλουν παραγγελια Ναι ρε φίλε έτσι κάνουν για να βγάλουν τα ποσοστά των εταιρειών delivery το e-food και τον άλλων Και των εφαρμογών τους...15-30% ειναι ,,,Πολλά μαγαζιά έχουν δικά τους site και εκεί θα βρεις εκπτώσεις και τιμές πιο καλές
Προτεινόμενες αναρτήσεις