Miro1203 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2023 Χαίρεται! Έχω μια απορία και σκέφτηκα να απευθηνθώ σαυτο το φόρουμ ως νέος στις μηχανές και στο θέμα της μεταβίβασης,και θέλω την βοηθειά σας σχετικά με το τι πρέπει να κάνω. Αποφάσισα να αγοράσω ενα μεταχειρισμένο 50ρι το οποίο θέλω να μεταβιβάσω στο ονομά μου απτον πωλητή του.Πρώτο πράγμα που έκανα είναι να τυπώσω δύο παράβολα με κωδικούς που μου είπε ο πωλητής,τα οποία είναι η Ανανέωση της άδειας και η Μεταβίβαση της,αυτά τα παράβολα τα πληρώνω εγώ; Και τέλος,χρειάζεται να πληρώσω κάτι άλλο σχετικά με την μεταβίβαση,η τα πληρώνει ο πωλητής; Αν ήταν εύκολο κάποιος να εξηγήσει την όλη διαδικασία με την μεταβίβαση ή να γράψει κάποια ιστοσελίδα που την αναφέρει. Ευχαριστώ!!
lector Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2023 Αν δεν εχει αλλαξει κατι και μου εχει διαφυγει, το 50αρι λογιζεται ως "μοτοποδηλατο" και αρμοδια ειναι η τροχαια. Δες παρακατω και αν εχεις αποριες ρωτας στο τμημα τροχαιας της περιοχης σου ή σε ΚΕΠ. https://www.astynomia.gr/odigos-tou-politi/dikaiologitika/motopodilata-adeia-odigisis-adeia-kykloforias-metavivasi/pou-na-apefthyntho-gia-metavivasi-motopodilatou-kai-ti-dikaiologitika-chreiazontai-chreiazetai-na-proskomiso-kai-to-motopodilato-gia-elegcho/#:~:text=Τα δικαιολογητικά που απαιτούνται είναι,ηλεκτρονικής εφαρμογής e-παράβολο). Τα οποιαδηποτε κοστη για τη μεταβιβαση (παραβολα κλπ) δεν τα πληρωνει "υποχρεωτικα" ο ενας ή ο αλλος, ειναι κατοπιν συμφωνιας μεταξυ σας το ποιος θα τα πληρωσει. 1
konto_by_konto Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2023 Για 50αρι πας στην τροχαία της περιοχής σου μόνο εκεί.... Για 125 και πάνω πας υπουργείο η σε ΚΕΠ η σε διεκπεραίωτη.. 1
Mr_Laptop Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2023 Για 50cc ΠΑς στην τροχαία της περιοχής σου τα παράβολα της αγοράς τα πληρώνει πάντα αυτός που αγοράζει και όχι αυτός που πουλάει έτσι πάει χρόνια τώρα. Στα 50cc όλα γίνονται στην τροχαία η μπορείς να πας σε έναν διεκπεραίωτη να τα κάνει όλα αυτός με το αζημιωτο βέβαια....
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα