tsaltinho Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2023 Share Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2023 8 λεπτά πριν, tsiro7 είπε Είναι πολύ της μόδας η ατομική ευθύνη. Ο ιδιώτης ας πούμε που βγάζει δις από την Αττική οδό δεν έπρεπε να έχει εκχιονιστικα γιατί εδώ δεν χιονίζει συχνά. Οκ πάσο. Αλλα εσυ πρεπει να εχεις αλυσιδες στην Αθηνα που δεν χιονιζει συχνα ? Οριστε ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tsiro7 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2023 Share Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2023 Εγώ ας πούμε έχω στο αυτοκίνητο αυτές τις μέρες και φτυάρι γιατί πρέπει να είμαι στη βάρδια μου βρέξει χιονίσει που λένε. Το κράτος δεν πρέπει να μου εξασφαλίσει να μπορώ να μετακινηθω δια μέσου των κυρίων οδικων αξόνων? Εδώ έξω δεν έχει ούτε λεωφορεία σήμερα . Πέρσι περπάταγα 40 λεπτά μέσα στο χιόνι στις 5 το πρωί να πάω στην πλησιέστερη στάση μετρό προκειμένου να φτάσω στην υπηρεσία μου . Αυτή η καραμέλα με την ατομική ευθύνη φορέθηκε πολύ στον covid αλλά φτάνει, δεν είμαστε όλοι ανεύθυνοι και το κράτος έχει την κυρία ευθύνη να παιδαγωγησει και τους πολίτες του. 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
eMike Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2023 Share Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2023 1 ώρα πριν, Maurikycli είπε Επίσης στα αγωνιστικά έχουν ρολ κέιτζ που κάνουν την καμπίνα άτρωτη και οι οδηγοί είναι δεμένοι με ζώνες 6 σημείων αντί τριών των συμβατικών. Αν έβρισκαν ότι θα ήταν χρήσιμοι οι αερόσακοι στα αγωνιστικά νομίζεις ότι δεν θα έβαζαν; Παρόλαυτά φοράνε ΚΑΙ κράνος. Καλό θα ήταν για θέματα για τα οποία δεν γνωρίζεις (καθόλου όμως) να μην απαντάς επειδή πρέπει «οπωσδήποτε» κάτι να πεις. Εικαζεις πραγματα την ώρα που κάποιος άλλος σου απαντά πολύ συγκεκριμένα. Η χρήση του κράνους στα αυτοκίνητα είναι κάτι πολύ συγκεκριμένο και ουδεμία σχέση έχει με το δημόσιο δρόμο ή με το θέμα που συζητάμε εδώ. Ας το αφήσουμε εκεί και ας μείνουμε εντός θέματος. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ukforthemoment Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2023 Share Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2023 1 ώρα πριν, Maurikycli είπε Στη μεριά του ίσως, αλλά αν ήταν τόσο κρίσιμης σημασίας δεν νομίζω ότι είναι τόσο δύσκολο να βάλουν αερόσακους σε αγωνιστικά Mε ολο αυτό το γκάπα γκούπα που τρώνε σε αγώνα πόσο σίγουρο είναι ότι δεν θα σκάσουν σε άσχετη στιγμή; 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tzotzo Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2023 Share Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2023 2 ώρες πριν, asmilon είπε Καθε κρατος εχει πεπερασμενους πορους, ποσο μαλλον ενα κρατος σαν το δικο μας που η φοροδιαφυγη ειναι πρακτικα εθνικο σπορ. Προτιμω αυτους τους πορους να τους δινει στην υγεια, την παιδεια, αλλα εργα υποδομης κλπ παρα να αγορασει, να επανδρωσει και να συντηρει εναν εκχιονιστικο στολο προδιαγραφων βορειων χωρων για 0-3 μερες που χιονιζει στην Αθηνα το χρονο. Ας κατσεις μεσα μια μερα, δεν εχασες κατι. φιλε μου με συγχωρεις αλλα τα ιδια ελεγαν και στον κοβιντ. Γιατι να φτιαξουμε νοσοκομεια, γιατι να προσλαβουμε γιατρους και νοσοκομες. Μια στο τοσο εχουμε πανδημια. Παλι και εκει γλειφιτζουρι η ατομικη ευθυνη. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MauroPaltoudias Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2023 Share Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2023 (επεξεργασμένο) Συμφωνώ και εγώ με τον αρνητή LIDL, τον διαδικτυακό φίλο @tzotzo. Έχει καταντήσει αστεία αυτή η καραμέλα με τη ατομική ευθύνη, στη σκέπη υπό της οποίας, προσπαθούν επιμελώς να καλύπτουν τις κατά καιρούς ανεπάρκειες τους. Είναι ξεκάθαρο ότι απαιτείται και αυτό, όχι όμως αποκλειστικά και μόνον. Επεξ/σία 6 Φεβρουαρίου 2023 από MauroPaltoudias 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
csontheline Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2023 Share Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2023 (επεξεργασμένο) 2 ώρες πριν, asmilon είπε Φορανε κρανος επειδη δε μπορει να ακινητοποιηθει το κεφαλι σε περιπτωση συγκρουσης, εκτος αν θεωρεις οτι ζωνη 6 σημειων καλυπτει και το κεφαλι; Όταν κάθεται κάποιος σε αγωνιστικό αυτοκίνητο (ζώνες πολλών σημείων, bucket καθίσματα), διαπιστώνει ότι σχεδόν δεν μπορεί να κουνηθεί. Πρώτον, είναι εντελώς αρνητικό να μπορεί να κουνιέται κατά την οδήγηση, θέλει να ακολουθεί την κίνηση του οχήματος. Δεύτερον, σε περίπτωση σύγκρουσης, θέλει να μείνει στην θέση στην οποία έχει σχεδιαστεί για να τραυματιστεί λιγότερο/προστατευθεί περισσότερο. Edit : Αν μοντελοποιηθεί το σύστημα όχημα-οδηγός, το να μείνει στην ίδια θέση ο οδηγός, διευκολύνει την ανάλυση, διότι αν φύγει, οι θέσεις στις οποίες μπορεί να βρεθεί είναι άπειρες και άρα καθίσταται η προστασία του σε όλες αυτές τις θέσεις σχεδόν αδύνατη. Σε πολύ απλοϊκή ανάλυση, το όχημα έχει μία πορεία. Το κάθισμα bucket είναι σχεδιασμένο να ακολουθεί χωρίς ελαστικότητα το όχημα. Οι ζώνες είναι σχεδιασμένες να κρατάνε το αντικείμενο (τον άνθρωπο) σε όσο το δυνατόν καλύτερη συσχέτιση με την κίνηση του καθίσματος (και κατ'επέκταση του οχήματος). Το πιο ελεύθερο και σημαντικό μέρος που περισσεύει, είναι οτιδήποτε πάνω από το στήθος. Σε αυτή την περίπτωση χρειάζεται ένας εξτρά μηχανισμός που θα διατηρεί την συνέχεια της -σχετικής- ακαμψίας οχήματος-καθίσματος-σώματος. Voila! https://en.wikipedia.org/wiki/HANS_device Οπότε, που βλέπετε να χρειάζονται οι αερόσακοι; Ειδικά αν σκεφτεί κανείς ότι το κλουβί είναι σχεδιασμένο να μην παραμορφώνεται (τόσο εύκολα); Πάντως, να ευχαριστήσω όσους συνέβαλαν προς αυτή την κατεύθυνση, καθώς το παρακάτω είναι το αγαπημένο μου. ¡Muchas gracias! Επεξ/σία 6 Φεβρουαρίου 2023 από csontheline 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
asmilon Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2023 Share Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2023 15 λεπτά πριν, tzotzo είπε φιλε μου με συγχωρεις αλλα τα ιδια ελεγαν και στον κοβιντ. Γιατι να φτιαξουμε νοσοκομεια, γιατι να προσλαβουμε γιατρους και νοσοκομες. Μια στο τοσο εχουμε πανδημια. Παλι και εκει γλειφιτζουρι η ατομικη ευθυνη. Θα ηθελα πολυ να δω ποιος ειπε γιατι να φτιαξουμε νοσοκομεια, να προσλαβουμε γιατρους και νοσοκομες, για δειξε μου μια σχετικη δηλωση. Ενα νοσοκομειο για να χτιστει θελει 2-3 χρονια, οποτε τοτε που υπηρχε η εξαρση δεν θα εκανε τιποτα. Εξειδικευμενο ιατρικο προσωπικο για να στελεχώσουν τις μοναδες εψαχναν και δεν εβρισκαν, ποσοι πχ εντατικολογοι να υπαρχαν στην Ελλαδα προ covid; Οποτε ναι, η ατομικη ευθυνη για να μην φθασεις στην αναγκη να μπεις στην ΜΕΘ να διασωληνωθεις μαζι με αρκετες εκατονταδες αλλους συμπολιτες ηταν καιρια. Μην συνωνιστεζεσαι με κοσμο, να φορας μασκα και να εμβολιστεις ειδικα να εισαι σε ευπαθεις ομαδες. Πραγματικα δεν ειναι πυρηνικη επιστημη. 7 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tuning123 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2023 Share Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2023 Με το ζόρι να πάρουμε αλυσίδες. Δεν τα καταλαβαίνω αυτά τα πράγματα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
makis269 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2023 Share Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2023 12 λεπτά πριν, tuning123 είπε Με το ζόρι να πάρουμε αλυσίδες. Δεν τα καταλαβαίνω αυτά τα πράγματα μαζί σου , αλλά θα έπρεπε και όποιος κολλάει στον πάγο με το ιδιωτικό του όχημα και δεν έχει αλυσίδες για να φύγει να πλερώνει ένα πρόστιμο βαρβάτο . Να έχεις την επιλογή να κυκλοφορείς όπως θες αλλά και τα κότσια όταν γίνει η στραβή. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
The_Judas Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2023 Share Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2023 Τωρα εχουμε πλεον και νεο κινημα... τους αρνητες αλυσιδας. 2 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MauroPaltoudias Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2023 Share Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2023 38 λεπτά πριν, tuning123 είπε Με το ζόρι να πάρουμε αλυσίδες. Δεν τα καταλαβαίνω αυτά τα πράγματα Μια καλή λυση είναι και οι χιονοκουβέρτες. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
csontheline Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2023 Share Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2023 1 ώρα πριν, tuning123 είπε Με το ζόρι να πάρουμε αλυσίδες. Δεν τα καταλαβαίνω αυτά τα πράγματα 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tuning123 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2023 Share Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2023 1 ώρα πριν, makis269 είπε μαζί σου , αλλά θα έπρεπε και όποιος κολλάει στον πάγο με το ιδιωτικό του όχημα και δεν έχει αλυσίδες για να φύγει να πλερώνει ένα πρόστιμο βαρβάτο . Να έχεις την επιλογή να κυκλοφορείς όπως θες αλλά και τα κότσια όταν γίνει η στραβή. Δηλαδή για να πάρει αλυσίδες πρέπει να γίνει υποχρεωτικό ; 1 ώρα πριν, The_Judas είπε Τωρα εχουμε πλεον και νεο κινημα... τους αρνητες αλυσιδας. Τα αστεία σου λογικά , πάνε μαζί με τον καιρό. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
logokrimenos Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2023 Share Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2023 Παιδιά έχω μια απορία που ίσως έχει απαντηθεί αλλα άκρη δεν βγάζω. Με χειμωνιάτικα λάστιχα με το σηματάκι του χιονιού πάνω, σε γράφουν ή πρέπει να έχεις και σε αυτή την περίπτωση αλυσίδες? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα