LLLEFTERIS Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2023 Share Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2023 6 λεπτά πριν, Maurikycli είπε Ούτε πυροσβεστήρα έχεις μπρο; 😕 Εχω! Αλυσιδες δεν εχω γιατι οταν ριχνει χιονι δεν παω πουθενα με το αμαξι. 16 λεπτά πριν, GoMaR είπε Δε θα σου κοψει κανενα προστιμο με 25 βαθμους γιατι κανενας δε θα σε ελεγξει. Θα σου κοψει ΜΟΝΟ οταν βγει επισημη οδηγια οτι πρεπει να εχεις αλυσιδες στο αμαξι σε δυσκολες συνθηκες, καλη ωρα οπως τωρα. Παντως στα καναλια ελεγαν οτι ειμαστε υποχρεωμενοι να τις εχουμε μεσα στο αμαξι απο τον ταδε μηνα μεχρι τον ταδε. Αν δεν ξερουν τι λενε δεν φταιω εγω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
djkostas84 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2023 Share Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2023 5 λεπτά πριν, LLLEFTERIS είπε Παντως στα καναλια ελεγαν οτι ειμαστε υποχρεωμενοι να τις εχουμε μεσα στο αμαξι απο τον ταδε μηνα μεχρι τον ταδε. Αν δεν ξερουν τι λενε δεν φταιω εγω. Ποιος φταίει που κατεβάζεις αμάσητο οτιδήποτε σου σερβίρουν τα διάφορα σκουπιδοκάναλα? Το ΦΕΚ που έβγαλε η κυβέρνηση και είναι ευκόλως προσβάσιμο σε όλους είναι συγκεκριμένο και ξεκάθαρο. 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
LLLEFTERIS Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2023 Share Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2023 2 λεπτά πριν, djkostas84 είπε Ποιος φταίει που κατεβάζεις αμάσητο οτιδήποτε σου σερβίρουν τα διάφορα σκουπιδοκάναλα? Το ΦΕΚ που έβγαλε η κυβέρνηση και είναι ευκόλως προσβάσιμο σε όλους είναι συγκεκριμένο και ξεκάθαρο. Εχεις δικιο αλλα ενας του κρατικου μηχανισμου δεν μπορει να τους πει ρε τι σαχλαμαρες λετε στον κοσμο. Ξερουν μονο να βγαινουν στα παραθυρα και να λενε εμεις φαγαμε ποιο λιγα εσεις φαγατε ποιο πολλα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Bitbit Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2023 Share Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2023 13 λεπτά πριν, LLLEFTERIS είπε Εχω! Αλυσιδες δεν εχω γιατι οταν ριχνει χιονι δεν παω πουθενα με το αμαξι. ε καλά αν δε πας πουθενά, τι σε απασχολεί τότε. Κι εγώ όταν χιονίζει δε κυκλοφορώ με τη μηχανή. Οπότε και να βγάλουν νόμο που να λέει ότι οι μηχανόβιοι πρέπει να έχουν αλυσίδες αλλιώς πρόστιμο 1000€ μου είναι αδιάφορο αφού έτσι κι αλλιώς δε θα την κυκλοφορήσω. Ας βάλουν και 5000€ 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GoMaR Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2023 Share Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2023 Μόλις τώρα, LLLEFTERIS είπε Εχεις δικιο αλλα ενας του κρατικου μηχανισμου δεν μπορει να τους πει ρε τι σαχλαμαρες λετε στον κοσμο. Ξερουν μονο να βγαινουν στα παραθυρα και να λενε εμεις φαγαμε ποιο λιγα εσεις φαγατε ποιο πολλα. Κρατικος μηχανισμος ; Καναλια ; χαχαχα Εδω ειδα ρεπορταζ να λεει αστυνομικος σε οδηγο "ξερετε οτι ειναι υποχρεωτικες οι αλυσιδες απο Οκτωβρη μεχρι Μαρτιο ; " Κανεις δε του ειπε του αστυνομου οτι δε τα ξερει καλα ; Και επειδη λοιπον υπαρχει παραπληροφορηση εγω παντα ψαχνω μονος μου τι ακριβως ισχυει. @Bitbit Μπορει να μη βγαζει το αμαξι σε χιονι, αλλα Περιστερι που αναφερει ειναι σα μια καθημερινη βροχερη μερα. Ε, αυτο που λεει ο Λεφτερης ειναι πως μπορει να φαει προστιμο σε περιπτωση ελεγχου. Καταλαβαινω την λογικη αλλα δυστηχως δεν ειναι ευκολο να ξεχωρισεις τον καθε οδηγο ξεχωριστα. Αυτος που πει οτι "παω σουπερμαρκετ στο περιστερι" , μπορει ευκολα να βρεθει Πεντελη / Παρνηθα χωρις αλυσιδες. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Dinos1973 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2023 Share Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2023 52 λεπτά πριν, LLLEFTERIS είπε Το θεμα ειναι πως εδω στο Περιστερι το στρωνει μια φορα τα 5 χρονια, απλα θεωρω υπερβολη τον νομο. Δηλαδή όταν το οχημα σου βγαίνει εκτός περιστεριού σταματά και δεν μπορεί να συνεχίσει….. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
LLLEFTERIS Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2023 Share Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2023 1 λεπτό πριν, Dinos1973 είπε Δηλαδή όταν το οχημα σου βγαίνει εκτός περιστεριού σταματά και δεν μπορεί να συνεχίσει….. Εγω δε παω καπου. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Dinos1973 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2023 Share Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2023 (επεξεργασμένο) 17 ώρες πριν, LLLEFTERIS είπε Εγω δε παω καπου. Τότε δεν υπάρχει λόγος ανησυχίας, κανένας δεν θα σε ελέγξει στο Περιστερι….. Επεξ/σία 6 Φεβρουαρίου 2023 από Dinos1973 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
LLLEFTERIS Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2023 Share Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2023 9 λεπτά πριν, GoMaR είπε Κρατικος μηχανισμος ; Καναλια ; χαχαχα Εδω ειδα ρεπορταζ να λεει αστυνομικος σε οδηγο "ξερετε οτι ειναι υποχρεωτικες οι αλυσιδες απο Οκτωβρη μεχρι Μαρτιο ; " Κανεις δε του ειπε του αστυνομου οτι δε τα ξερει καλα ; Και επειδη λοιπον υπαρχει παραπληροφορηση εγω παντα ψαχνω μονος μου τι ακριβως ισχυει. Ελα ντε εδω δεν ξερει το οργανο τον ΦΕΚ θα πρεπει να τον ξερω εγω; Ο περισσοτερος κοσμος απο τα καναλια και τον ιντερνετ ενημερωνεται ποσοι θα κατσουν να διαβασουν τον νομο; Αλλα απο την αλλη στην Βουλη ψηφιζουν νομους χωρις να τους διαβασουν, απλα yes sir Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
adi32 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2023 Share Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2023 10 λεπτά πριν, GoMaR είπε Αυτος που πει οτι "παω σουπερμαρκετ στο περιστερι" , μπορει ευκολα να βρεθει Πεντελη / Παρνηθα χωρις αλυσιδες Αν βρεθεί εκεί να του πάρουν και το αυτοκίνητο και να πάει φυλακή όχι να κάνουν μπλόκα σήμερα το πρωί στη Γλυφάδα που ούτε καν έριχνε ψιχάλα. Το πρόστιμο είναι για τις περιοχές που το έχει στρώσει και πιαστεί εκεί οδηγός χωρίς αλυσίδες 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
airtrelomike13 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2023 Share Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2023 Ξέρετε αν η ανακοινωση που βγηκε για τηλεργασια στο Δημοσιο, αφορα ολες τις υπηρεσιες των πολεων του Δημοσιου ή μονο την Αττικη? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
agnostos13 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2023 Share Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2023 (επεξεργασμένο) 2 ώρες πριν, LLLEFTERIS είπε Να το θεσω αλλιως, να τρως προστιμο αν σε πιασουν χωρις αλυσιδες σε περιοχη που εχει ριξει η ριχνει πολυ χιονι. Παραδειγμα εγω μενω Περιστερι εδω ισως να μην το στρωσει καθολου, επειδη θα το εχει στρωσει στην Παρνηθα θα πρεπει εγω να φαω προστιμο επειδη θα κυκλοφορησω εδω γυρω; Επι της ευκαριας κοιταξα εξω και απλα βρεχει. Η απόφαση για αλυσίδες βγαίνει ανά νομό και όχι ανά δήμο η γειτονιά. Αν βγει απόφαση για Αττική χρειάζεται να έχεις μαζί αντιολισθητικά μέσα για όσο κινείσαι εντός Αττικής. Το Περιστέρι παραμένει εντός Αττικής ανεξαρτήτως αν χιονίζει ή έχει καλοκαίρι. Άμα χιονίσει τις βάζεις και γλυτώνεις την ταλαιπορία, αν δεν χιονίσει τελικά γλυτώνεις το βάλε-βγάλε και το πρόστιμο. Επεξ/σία 5 Φεβρουαρίου 2023 από agnostos13 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
bjj-p Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2023 Share Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2023 θα απλοποιουσε τα πραγματα και δεν θα δημιουργουσε συγχηση αν ο νομος οριζε μονο τη χρονικη περιοδο.Απο Οκτωβρη - Απριλη πρεπει να εχεις αλυσιδες στο αμαξι. και σε τυχον ελεγχο να σε γραφει οπως και αν δεν εχεις φαρμακειο. Δεν πιανουν κανενα σοβαρο χωρο και ας ειναι αχρειαστες. Εβαλαν μεσα στο νομο και το "οταν το απαιτουν οι συνθηκες" και ο καθενας το μεταφραζει οπως θελει. Αλλος σου λεει εδω που κινουμαι δεν το απαιτουν οι συνθηκες . Προφανως ο Ελληνας το αφησε για "οταν το απαιτησουν οι συνθηκες". Η προμηθεια τους θα γινοταν πολυ πιο ομαλα αν ελειπε αυτη η φραση. Παντως στις ουρες που βρεθηκα, επειδη τα πιο συνηθισμενα νουμερα εφυγαν αρκετα νωρις και ειχαν μεινει αλυσιδες των 200 ευρω, ολοι επαιρναν οτι να ναι διασταση απο τις πιο φθηνες. Αλλοι προτιμουσαν το 40αρι... αντι για 200. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Greengreen Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2023 Μέλος Share Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2023 (επεξεργασμένο) Δεν υπαρχει ελλειψη ενας κακος χαμος απο αλυσιδες υπαρχει στο skroutz. τελικα κουβερτες μπαινουν πιο ευκολα; Και δεστρες; Δεστρες καλη πατεντα ή δεν λειτουργει Επεξ/σία 6 Φεβρουαρίου 2023 από Greengreen Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Nino_90 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2023 Share Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2023 (επεξεργασμένο) 7 ώρες πριν, Greengreen είπε Δεν υπαρχει ελλειψη ενας κακος χαμος απο αλυσιδες υπαρχει στο skroutz. τελικα κουβερτες μπαινουν πιο ευκολα; Και δεστρες; Δεστρες καλη πατεντα ή δεν λειτουργει Σε όσα συγκριτικά είδα "δέστρες" ,ακόμα και των 60€, δεν άντεξαν ή δεν προσέφεραν περισσότερο πρόσφυση. Επεξ/σία 6 Φεβρουαρίου 2023 από ninopoutso Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα