Panahs Δημοσ. 3 Ιουλίου 2004 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2004 Πήγα σε ένα φίλο μου που μόλις έχει αποκτήσει έναν υπερσύγχρονο υπολογιστή να του βάλουμε τα Norton Systemworks 2004. Μόλις μπήκαν, το σύστημα ζήτησε επανεκίνηση και χωρίς κανένα πρόβλημα το επιλέξαμε... Μόλις όμως εμφανίστηκε (στα Win XP Pro, SP1) η οθόνη του Wellcome, ξάφνου έσβησε για να πάρει τη θέση της μια μπλε οθόνη!!! Το πρόβλημα αναφερόταν σε ένα τέτοιο πράμα: DRIVER_IRQL_NOT_LESS_OR_EQUAL Στο EVENT ID.ΝΕΤ που έψαξα (επειδή το παιδί μετά μου είπε ότι βρήκανε στο LOG το εξής event id: 1003) αναφέρει ως εξής: A faulty device driver would typically be the cause of that. Ποιός όμως είναι αυτός ο driver? Ο μόνος τρόπος που καταφέραμε να μπούμε στα windows ήταν με safe mode ή αφού πατήσαμε να το επαναφέρει σε μια κατάσταση με "most configuration that worked" που λέει και το ίδιο και το πρόβλημα λύθηκε. Αφού όμως ξαναπροσπαθήσαμε να εγκαταστήσουμε τα Norton, πάλι το ίδιο πρόβλημα εμφάνισε. Επειδή το πρόβλημα δεν είναι φυσιολογικό, ξέρει κανείς σε τι οφείλεται?
Teoulas Δημοσ. 3 Ιουλίου 2004 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2004 Πολύ πιθανό να φταίει κάποιος driver που φορτώνει το norton σε συνδιασμό με κάποιον άλλο driver ή software. Απλά μην περνάς το systemworks. Υπάρχουν ένα σωρό τέτοια προγραμματάκια, τον norton διάλεξες;
Panahs Δημοσ. 4 Ιουλίου 2004 Μέλος Δημοσ. 4 Ιουλίου 2004 ΤΕΟ, Ο φίλος μου είναι κάτι σαν κολλημένος με τα Norton . Παρόλα αυτά ανακαλύψαμε ότι μαλλον φταίει το RAID του σκληρού (ένας driver του προκαλεί το πρόβλημα). Τελικά βρήκαμε τα Norton που δουλεύουν και τα βάλαμε... Τώρα όμως εμφάνισε άλλο πρόβλημα... To be continued...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.