Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Πάνε 6 μήνες απο τότε που βγήκε το δελτίο τύπου και ακόμη τίποτα. Είχα τηλεφωνήσει τότε που το είχα διαβάσει και μου είπαν "θα σας ενημερώσουμε όταν είναι διαθέσιμο". Προφανώς αυτό δεν συνέβη και η περιοχή μου έχει 100άρι (τώρα είμαι με 50). Τι γίνεται, το έχει κάνει σε κανέναν ή PR μπαρούφες ήταν? Πως μπορώ να πιέσω την κατάσταση? Βαρέθηκα να περιμένω απο αυτούς και θέλω 100άρα επιτέλους

• Moderators
Δημοσ.
14 ώρες πριν, Tortugas είπε

Πάνε 6 μήνες απο τότε που βγήκε το δελτίο τύπου και ακόμη τίποτα. Είχα τηλεφωνήσει τότε που το είχα διαβάσει και μου είπαν "θα σας ενημερώσουμε όταν είναι διαθέσιμο". Προφανώς αυτό δεν συνέβη και η περιοχή μου έχει 100άρι (τώρα είμαι με 50). Τι γίνεται, το έχει κάνει σε κανέναν ή PR μπαρούφες ήταν? Πως μπορώ να πιέσω την κατάσταση? Βαρέθηκα να περιμένω απο αυτούς και θέλω 100άρα επιτέλους

Αρχικά αναφέρουν όπου είναι τεχνικά εφικτό, οπότε υποστηρίζει η περιοχή σου 100?

Μετά μήπως στην περιοχή σου έχουν γίνει έργα ftth? Αν ναι ξεχνάς διπλασιασμό

Δημοσ.

FTTC υπάρχει και υποστηρίζει η Vodafone στην περιοχή 100, ναι. FTTH έχει ξεκινήσει πριν 2 χρόνια σε μια σχετικά κοντινή περιοχή και όσο το παρακολουθούσα αργούσαν υπερβολικά πολύ στην επέκταση. Επίσης πάνε προς άλλες κατευθύνσεις, δεν έχει προτεραιότητα η περιοχή μου, αλλά οι αντίθετες πλευρές. Είμαι ένα 95+% σίγουρος λοιπόν πως δεν είναι αυτό το θέμα

• Moderators
Δημοσ.
17 ώρες πριν, Tortugas είπε

FTTC υπάρχει και υποστηρίζει η Vodafone στην περιοχή 100, ναι. FTTH έχει ξεκινήσει πριν 2 χρόνια σε μια σχετικά κοντινή περιοχή και όσο το παρακολουθούσα αργούσαν υπερβολικά πολύ στην επέκταση. Επίσης πάνε προς άλλες κατευθύνσεις, δεν έχει προτεραιότητα η περιοχή μου, αλλά οι αντίθετες πλευρές. Είμαι ένα 95+% σίγουρος λοιπόν πως δεν είναι αυτό το θέμα

Στις περιοχές που υπάρχει ftth (οπτική ίνα μέσα στο σπίτι) δεν θα γίνει διπλασιασμός

Δημοσ.
22 ώρες πριν, Inuyasha είπε

Στις περιοχές που υπάρχει ftth (οπτική ίνα μέσα στο σπίτι) δεν θα γίνει διπλασιασμός

Το κατάλαβα, ναι. Όπως είπα στο προηγούμενο σχόλιο όμως, δεν υπάρχει ftth στην περιοχή μου. Υποστηρίζεται έως 200 με fttc και δεν έχουν επικοινωνήσει μαζί μου για διπλασιασμό όπως ανέφερε το δελτίο τύπου

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...