Zergoulini Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2023 Αυτο γινεται μακγες μου οταν δεν υπαρχει σοβαρος ανταγωνισμος. Ποιο best price? Που οι τυποι το πανε στο ρελαντι χρονια τωρα... 2
aerialsilk Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2023 14 ώρες πριν, WebDevGr είπε Καλή τύχη στην υλοποίηση και κυρίως καλή τύχη στην συντήρηση πολλαπλών τιμοκαταλόγων σε ένα eShop. Και το λέω καλοπροαίρετα ως άνθρωπος που έχει ακούσει πολλές τρελές απαιτήσεις και υλοποιήσει κάποιες από αυτές. Όσον αφορά την απόδειξη, γιατί να μην γράφει αντίστοιχα και πόσο σου κόστισε η διαφήμιση σε Google/Facebook; Γιατί να μην γράφει και πόσο σου κοστίζει η φιλοξενία της ιστοσελίδας; Γιατί να μην γράφει και πόσο αγόρασες εσύ το προϊόν το οποίο μεταπουλάς; Μια χαρά εύκολη υλοποίηση είναι και μια χαρά το έχουν ήδη κάνει τα μεγάλα software houses που πουλάνε custom eshops αλλά και οpen source (το διαφημίζουν κιόλας). Τα κανάλια αυτά (skroutz, wolt, efood), κερδίζουν μεγάλο ποσοστό επί του τζίρου σου και στο skroutz συγκεκριμένα σου χώνει και cookie και το χρεώνεσαι σχεδόν για πάντα όταν αγοράσει ξανά ο πελάτης. Είναι άλλο τα PPC ή impressions που έχουν τα google/facebook/bestprice/public/shopflix ή affiliate (όπως linkwise που είναι ποσοστό μεν αλλά μικρό και σε όλα τα προϊόντα το ίδιο) και άλλο να σου ζητάνε ένα μεγάλο ποσοστό επί του τζίρου ΑΛΛΑ ΚΑΙ ετήσιο flat fee ανεξάρτητα του είδους που πουλάς. Αλήθεια και στους επισκέπτες από google/facebook ads δείχνετε διαφορετικές τιμές στα προϊόντα σας; Αν γουστάρεις μπορείς να ελέγχεις αν ήρθε από το google ή το facebook και να του δείχνεις άλλη τιμή. Έχεις το ελεύθερο να το κάνεις και δε θα σου πει κανείς τίποτα. Θεωρώ ότι είναι στα όρια του παράνομου όταν ένα κανάλι σου επιβάλει να πουλάς το ίδιο σε όλα τα άλλα κανάλια προώθησης για να μην έχει ανταγωνισμό. Στις 9/2/2023 στις 1:03 ΜΜ, Allan-Wake είπε Λάθος κάνεις. Επιβάλλεται η τιμή που πουλάς το πίτογυρο να είναι ίδια στο μαγαζί σου και ίδια στο efood. Μπορεί ναι, αλλά δεν το ελέγχουν με αυτοματοποιημένα analytics, ούτε το κυνηγάνε ιδιαίτερα απ'όσο γνωρίζω. Ακόμα και σαν καταναλωτής έχω βρει καταστήματα που έχουν άλλες τιμές στο wolt και άλλες στο efood. Αν παρόλα αυτά αρχίσουν να το κάνουν, τότε ναι είναι στην ίδια κατηγορία. Ναι προς το παρόν έχει επικρατήσει το skroutz στην ελληνική αγορά μιας και είμαστε μπανανία και μικρή χώρα, οπότε δεν έχει ασχοληθεί κανένας μεγάλος παίχτης (βλέπε amazon κλπ.). Αν όμως έρθουν θα δεις πώς θα κοπούν ξαφνικά αυτές οι πρακτικές. Δε λέω ότι η amazon είναι ο καλός Σαμαρείτης, ίσα ίσα που μάλλον έχει χειρότερες πρακτικές από το skroutz για αυτό και έχει φάει τα πρόστιμα που έχει φάει από την Ευρωπαϊκή Ένωση (σε αντίθεση με της Ελλάδας που δεν υπάρχουν έλεγχοι). Ξαφνικά θα δεις το skroutz να γίνεται σαν το Beat όταν είχε έρθει η Uber στην Ελλάδα... που χάριζε διαδρομές, αύξανε τους μισθούς στο θεό και μόνο που δε σε πλήρωνε για να μην εγκαταστήσεις το Uber. Η αλλαγή αυτή δεν έχει ακόμα φανεί στον τελικό καταναλωτή, για αυτό όλοι είναι τόσο άνετοι και τα βάζουν με τα eshops. Θα φανεί όμως τους επόμενους μήνες όταν τα καταστήματα θα αυξήσουν τις τιμές τους ή θα φύγουν. Σε ανάλογη περίπτωση, η κυβέρνηση έχει παραδεχτεί έμμεσα ότι δε μειώνει το ΦΠΑ γιατί υπάρχει καρτέλ στα σούπερ μάρκετ και δε θα πάει η μείωση στον τελικό καταναλωτή, αλλά θα πάρουν τα επιπλέον έσοδα τα σούπερ μάρκετ. Τι πιστεύετε θα πάθουν τώρα οι τιμές που θα ΑΥΞΗΘΕΙ με ένα flat fee το κόστος σε όλα τα eshops; 4
WebDevGr Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2023 10 λεπτά πριν, aerialsilk είπε Μια χαρά εύκολη υλοποίηση είναι και μια χαρά το έχουν ήδη κάνει τα μεγάλα software houses που πουλάνε custom eshops αλλά και οpen source (το διαφημίζουν κιόλας). Και γνωρίζω και έχω υλοποιήσει διάφορα τα τελευταία 20 χρόνια που είμαι στο χώρο. Το καλή τύχη πήγαινε σε όσους νομίζουν ότι είναι κάτι απλό ή κάτι φθηνό. Εδώ καλά καλά δεν απαντάνε στα emails οι περισσότεροι. Σε διπλανό νήμα γράφω για την εμπειρία μου από μεγαλομπακάλη όπου σε άμεσα διαθέσιμο προϊόν έμαθα για την ακύρωση της παραγγελίας μετά από μια βδομάδα από μήνυμα που ήρθε από το PayPal και όχι από το κατάστημα. Αντίστοιχα έχω και εμπειρία όσον αφορά την διαφορετική τιμή αλλά από την ανάποδη. Πήγα σε φυσικό κατάστημα όπου η τιμή ήταν πολύ μεγαλύτερη από το καλάθι του Σκρουτζ και όταν του είπα να μου το δώσει στην τιμή που έχει online μου είπε ότι δεν μπορεί και πως πρέπει να το παραγγείλω μέσω Σκρουτζ και αυτό έκανα. Δηλαδή με είχε μπροστά του, θα έπαιρνε ζεστό χρήμα και προτίμησε να με στείλει να παραγγείλω μέσω Σκρουτζ ώστε να πληρώσει προμήθεια και μεταφορικά. Κάτι τέτοιοι σίγουρα τώρα θα κλαίγονται για το χαράτσι του Σκρουτζ.
Titos301 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2023 24 λεπτά πριν, WebDevGr είπε Αντίστοιχα έχω και εμπειρία όσον αφορά την διαφορετική τιμή αλλά από την ανάποδη. Πήγα σε φυσικό κατάστημα όπου η τιμή ήταν πολύ μεγαλύτερη από το καλάθι του Σκρουτζ και όταν του είπα να μου το δώσει στην τιμή που έχει online μου είπε ότι δεν μπορεί και πως πρέπει να το παραγγείλω μέσω Σκρουτζ και αυτό έκανα. Δηλαδή με είχε μπροστά του, θα έπαιρνε ζεστό χρήμα και προτίμησε να με στείλει να παραγγείλω μέσω Σκρουτζ ώστε να πληρώσει προμήθεια και μεταφορικά. Κάτι τέτοιοι σίγουρα τώρα θα κλαίγονται για το χαράτσι του Σκρουτζ. μεγαλη αληθεια... ποσες φορες μου εχει συμβει και περισσοτερο σε φαρμακεια, δεν ξερω κατι τετοιες επιχειρησεις ειναι σαν να μην θελουν να κερδισουν ειναι να απορεις 1
f3d0n Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2023 Εγώ πάντως σαν καταναλωτής αγοράζω μόνο από σκρουτζ στα οποία έχουν καλές αξιολογήσεις ή από μεγάλες αλυσίδες για σιγουριά. Σε μικρό μαγαζάκι θα πάρω μόνο κάτι σχετικά μικρής αξίας και μόνο εάν είναι κοντά στην περιοχή μου και μπορώ να περάσω ο ίδιος να το πάρω ή εάν έχουν πληρωμή με αντικαταβολή. 1
cumulus Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2023 Τελικα το να θελουν καποιοι να ζουνε με τα χρηματα των αλλων εχει γινει της μοδας,ειδικα απο τους "προοδευτικους". 3 2
WebDevGr Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2023 Ειλικρινά τι λέτε μερικοί; Έχετε επαφή με την πραγματικότητα; Ποιος ζει με τα χρήματα των άλλων; Αν δεν σας φτάνουν τα λεφτά να χρησιμοποιήσετε σύγχρονα κανάλια πώλησης βγείτε και μοιράστε φυλλάδια πόρτα πόρτα. Ελεύθερη αγορά είναι και ο καθένας επιλέγει αυτό που τον συμφέρει ή αντέχει οικονομικά. 1 1 1
nova_centurion Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2023 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, WebDevGr είπε Ελεύθερη αγορά είναι και ο καθένας επιλέγει αυτό που τον συμφέρει ή αντέχει οικονομικά. Ειλικρινά έχω κάποιες απορίες σχετικά με το ασύδοτο αρύθμιστο σύστημα που προτείνεις ως ελεύθερη αγορά. Μπορεί να έχεις ελεύθερη αγορά όταν ένας παίκτης έχει περισσότερο από το 60% της αγοράς; Οι ειδικοί νομοθέτες περί ανταγωνισμού λένε ΟΧΙ και ότι πρέπει να παρέμβει η κοινωνία για να επιβάλλει την ρύθμιση όταν αυτός ο παίκτης αρχίζει να συμπεριφέρεται σαν τον 800 pounds gorilla. Εσύ υποστηρίζεις ότι πρέπει να αφεθούν όλοι οι μικροί να τα βάλλουν μόνοι τους με τον γορίλα και ΔΕΝ μας ενδιαφέρει το αποτέλεσμα (που το γνωρίζουμε όλοι). Με λίγα λόγια μια και ο γορίλας είναι εκεί λες να αφήσουμε ένα τόσο σοβαρό πράγμα για την κοινωνία όπως η αγορά ηλεκτρονικού εμπορίου να κυριαρχηθεί από έναν παίκτη ο οποίος με την πολιτική του θα κλείσει πολλές μικρομεσαίες επιχειρήσεις και θα αυξήσει τις τιμές των προϊόντων ώστε να πληρώνουμε όλοι περισσότερο. Αλήθεια ο πληθωρισμός που έχουμε τώρα σ' απασχολεί καθόλου; Είσαι ευχαριστημένος που πολλοί συμπατριώτες μας δυσκολεύονται να τα βγάλουν πέρα; Δεν θα ήθελες στο βαθμό που επηρεάζουν τις τιμές πολλών προϊόντων οι προμήθειες του σκρουτζ να είναι χαμηλότερες ώστε και το σκρουτζ να κερδίζει όπως κέρδιζε πριν το 2018 αλλά και η αγορά να έχει μικρότερες αυξήσεις στις τιμές χωρίς να πληρώνει και την απληστία του σκρουτζ. Αν σ' όλα όσα γραφω είσαι από την αντίθετη μεριά και δεν θέλεις μια ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΑΓΟΡΑ αλλά μια ΑΣΥΔΟΤΗ ΑΓΟΡΑ με μόνο την επικράτηση του ισχυρού τότε όσοι δεν είναι ήδη πολύ πλούσιοι αν επικρατήσουν οι απόψεις σου θα γίνουν πένητες. Επεξ/σία 11 Φεβρουαρίου 2023 από nova_centurion 12
safridia Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2023 Παρατηρω οτι στα καταστηματα που ειναι μεσω σκρουτζ εχουν εναν ιδιαιτερο ζηλο να κοψουν αποδειξη. Πραγματικα δεν μου εχει τυχει ΠΟΤΕ να "ξεχαστει" να μην κοψουν η οτιδηποτε αλλο. Υποψιαζομαι οτι εξακολουθουν να μην αποδιδουν ΦΠΑ (οι κακεντρεχεις θα πουν οτι κλεβουν το ΦΠΑ απο το κρατος αλλα δεν ειμαι τοσο κυνικος). Επισης εχω δει οτι καταστηματα που εχουν μονο καλαθι στο σκρουτζ οταν καλεσα να κανω αγορα ενος προιοντος απευθειας στην τιμη που ειδα στο σκρουτζ μου τα μασαγαν, δεν θελαν, με διαφορες αστειες η μη δικαιολογιες. Τι παιζει;
Dead-Poet Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2023 15 λεπτά πριν, safridia είπε εχω δει οτι καταστηματα που εχουν μονο καλαθι στο σκρουτζ οταν καλεσα να κανω αγορα ενος προιοντος απευθειας στην τιμη που ειδα στο σκρουτζ μου τα μασαγαν, δεν θελαν, με διαφορες αστειες η μη δικαιολογιες. Τι παιζει; Εθελοδουλία παίζει. Αντί να στείλουν στον αγύριστο τον επίσημο μεσάζοντα (είπαμε, να είμαι comme-il-faut στο λεξιλόγιό μου), κάθονται και δέχονται να τους επιβάλλει να μην πουλάνε με άλλο τρόπο. Εμ, για να χορέψεις τανγκό όμως χρειάζονται δύο, ας το ξέρουν αυτό τα καταστήματα. 1
nova_centurion Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2023 9 λεπτά πριν, safridia είπε Παρατηρω οτι στα καταστηματα που ειναι μεσω σκρουτζ εχουν εναν ιδιαιτερο ζηλο να κοψουν αποδειξη. Πραγματικα δεν μου εχει τυχει ΠΟΤΕ να "ξεχαστει" να μην κοψουν η οτιδηποτε αλλο. Υποψιαζομαι οτι εξακολουθουν να μην αποδιδουν ΦΠΑ (οι κακεντρεχεις θα πουν οτι κλεβουν το ΦΠΑ απο το κρατος αλλα δεν ειμαι τοσο κυνικος). Επισης εχω δει οτι καταστηματα που εχουν μονο καλαθι στο σκρουτζ οταν καλεσα να κανω αγορα ενος προιοντος απευθειας στην τιμη που ειδα στο σκρουτζ μου τα μασαγαν, δεν θελαν, με διαφορες αστειες η μη δικαιολογιες. Τι παιζει; Το ότι υπάρχουν πολλοί απατεώνες στην αγορά είναι γνωστό. Στο παρόν νήμα τι σχέση έχει όμως; Εκτός αν θες να πεις ότι λόγω αυτών των απατεώνων να κλείσουμε αδιακρίτως όλα τα μαγαζιά και να μείνει μόνο ο μεγάλος. Επίσης θα παρατηρήσω ότι ο απατεώνας κλέβει με κάθε τρόπο που μπορεί. Ο μικρός απατεώνας κλέβει τον ΦΠΑ και την εφορία και ο μεγάλος κλέβει με άλλον τρόπο περισσότερα. Στα πλαίσια της ορθής λειτουργίας της αγοράς οι σωστοί καταναλωτές ΔΕΝ πρέπει να αγοράζουν πχ. από τα μαγαζιά με τα κινητά που δυσκολεύονται να εκδώσουν Τιμολόγιο του Αρθρου 39 και επίσης ΔΕΝ αγοράζουν απο πλατφόρμες που φιλοξενούν εδώ και χρόνια αυτά τα μαγαζιά προφανώς εν γνώσει τους απλά κάνοντας τον ανήξερο. Βλέπεις η ΗΘΙΚΗ δεν είναι το φαίνεσθαι αλλά ΟΥΣΙΑ.
WebDevGr Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2023 26 λεπτά πριν, nova_centurion είπε Ειλικρινά έχω κάποιες απορίες σχετικά με το ασύδοτο αρύθμιστο σύστημα που προτείνεις ως ελεύθερη αγορά. Μπορεί να έχεις ελεύθερη αγορά όταν ένας παίκτης έχει περισσότερο από το 60% της αγοράς; Οι ειδικοί νομοθέτες περί ανταγωνισμού λένε ΟΧΙ και ότι πρέπει να παρέμβει η κοινωνία για να επιβάλλει την ρύθμιση όταν αυτός ο παίκτης αρχίζει να συμπεριφέρεται σαν τον 800 pounds gorilla. Εσύ υποστηρίζεις ότι πρέπει να αφεθούν όλοι οι μικροί να τα βάλλουν μόνοι τους με τον γορίλα και ΔΕΝ μας ενδιαφέρει το αποτέλεσμα (που το γνωρίζουμε όλοι). Με λίγα λόγια μια και ο γορίλας είναι εκεί λες να αφήσουμε ένα τόσο σοβαρό πράγμα για την κοινωνία όπως η αγορά ηλεκτρονικού εμπορίου να κυριαρχηθεί από έναν παίκτη ο οποίος με την πολιτική του θα κλείσει πολλές μικρομεσαίες επιχειρήσεις και θα αυξήσει τις τιμές των προϊόντων ώστε να πληρώνουμε όλοι περισσότερο. Αλήθεια ο πληθωρισμός που έχουμε τώρα σ' απασχολεί καθόλου; Είσαι ευχαριστημένος που πολλοί συμπατριώτες μας δυσκολεύονται να τα βγάλουν πέρα; Δεν θα ήθελες στο βαθμό που επηρεάζουν τις τιμές πολλών προϊόντων οι προμήθειες του σκρουτζ να είναι χαμηλότερες ώστε και το σκρουτζ να κερδίζει όπως κέρδιζε πριν το 2018 αλλά και η αγορά να έχει μικρότερες αυξήσεις στις τιμές χωρίς να πληρώνει και την απληστία του σκρουτζ. Αν σ' όλα όσα γραφω είσαι από την αντίθετη μεριά και δεν θέλεις μια ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΑΓΟΡΑ αλλά μια ΑΣΥΔΟΤΗ ΑΓΟΡΑ με μόνο την επικράτηση του ισχυρού τότε όσοι δεν είναι ήδη πολύ πλούσιοι αν επικρατήσουν οι απόψεις σου θα γίνουν πένητες. Αν θεωρείτε ότι παραβιάζεται κάποιος νόμος να μαζευτείτε να κινηθείτε νομικά. Αν σας ενοχλεί ο πληθωρισμός, να πηγαίνετε στις εκλογές (50% αποχή έχουμε) και να ψηφίζετε σύμφωνα με τις ανάγκες σας κι όχι εκατομμυριούχους πολιτικούς. Δεν θα καθορίσουμε εμείς την τιμολογιακή πολιτική μιας εταιρείας, όπως δεν καθορίσουμε τις τιμές των eshops. Πολλοί είναι αυτοί που αγοράζουν ψιλικοκό τους 1€ από Κίνα και τα πουλάνε +10€ στην εγχώρια αγορά και το κάνουν γιατί ακριβώς έχουμε ελεύθερη αγορά. Σε κάθε περίπτωση δεν μπορούμε να ακυρώνουμε την δουλειά κάποιου επειδή πλέον δεν μας συμφέρει οικονομικά. Εναλλακτικές υπάρχουν αλλά προφανώς ούτε αυτές σας συμφέρουν. Ε τι να κάνουμε το εμπόριο δεν είναι για όλους. 1
Dead-Poet Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2023 (επεξεργασμένο) 12 λεπτά πριν, WebDevGr είπε Ε τι να κάνουμε το εμπόριο δεν είναι για όλους. Ε, τι να κάνουμε, ούτε τα ψώνια είναι για όλους. Ε, τι να κάνουμε, ούτε η παιδεία είναι για όλους. Ε, τι να κάνουμε, ούτε η στέγη είναι για όλους. Ε, τι να κάνουμε, ούτε η υγεία είναι για όλους. Ε, τι να κάνουμε, ούτε η τροφή είναι για όλους. Και ούτω καθεξής. Ας ψοφήσει λοιπόν το πτωχό και καθυστερημένο βαλκανικό πόπολο, για να θριαμβεύσουν οι νεοφιλελέδικες ιδεοληψίες. Επεξ/σία 11 Φεβρουαρίου 2023 από Dead-Poet 13
WebDevGr Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2023 7 λεπτά πριν, Dead-Poet είπε Ε, τι να κάνουμε, ούτε τα ψώνια είναι για όλους. Ε, τι να κάνουμε, ούτε η παιδεία είναι για όλους. Ε, τι να κάνουμε, ούτε η στέγη είναι για όλους. Ε, τι να κάνουμε, ούτε η υγεία είναι για όλους. Ε, τι να κάνουμε, ούτε η τροφή είναι για όλους. Και ούτω καθεξής. Ας ψοφήσει λοιπόν το πτωχό και καθυστερημένο βαλκανικό πόπολο, για να θριαμβεύσουν οι νεοφιλελέδικες ιδεοληψίες. Δεν μπορείτε να καταλάβετε ότι δεν μιλάμε για είδος πρώτης ανάγκης, αλλά για μια ιδιωτική έξτρα υπηρεσία που μπορεί να σε βοηθήσει να αυξήσεις τις πωλήσεις σου, όμως δεν είναι ο μοναδικός τρόπος. Αν έχετε εγκλωβιστεί στο Σκρουτζ, δεν σας φταίει το Σκρουτζ αλλά ο εαυτός σας. Εκεί έξω υπάρχουν άτομα και εταιρείες που μπορούν να σας βοηθήσουν στην online παρουσία σας. Αλλά θα πρέπει να πληρώσετε. Αρκετά στην αρχή, αλλά μακροπρόθεσμα θα είστε κερδισμένοι. Αν όλα αυτά σας φαίνονται βουνό, τότε ναι δεν είναι το εμπόριο για όλους. 3
nova_centurion Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2023 8 λεπτά πριν, WebDevGr είπε Αν θεωρείτε ότι παραβιάζεται κάποιος νόμος να μαζευτείτε να κινηθείτε νομικά Προφανως παραβιάζεται ο νόμος με την Κατάχρηση Δεσπόζουσας θέσης. Απλά η Ελληνική πολιτεία δεν έχει τα αναγκαία αντανακλαστικά στην επιτροπή ανταγωνισμού. Η όποια επίσημη καταγγελία μου στην υποστελεχωμένη Επιτροπή Ανταγωνισμού θα πέσει στην "μαύρη τρύπα". Να πάω στα αστικά δικαστήρια δεν μπορώ καθώς δεν είμαι μαγαζί άρα άμεσα θιγόμενος και έτσι δεν έχω έννομο συμφέρον για να κινηθώ αστικά εναντίον του σκρουτζ. Ετσι το μόνο που μένει είναι να λέω την άποψη μου ελπίζοντας ότι αν γίνουμε πολλοί αυτό θα αλλάξει την κατάσταση. Στο τέλος της ημέρας ενημερωμένοι καταναλωτές έχουν περισσότερη δύναμη από όλες τις επιτροπές ανταγωνισμού. Αυτό προσπαθώ να προσφέρω γράφοντας εδώ. 16 λεπτά πριν, WebDevGr είπε Δεν θα καθορίσουμε εμείς την τιμολογιακή πολιτική μιας εταιρείας, όπως δεν καθορίσουμε τις τιμές των eshops Αν δεν το έχεις προσέξει η πολιτεία ήδη το κάνει σε άλλους τομείς από την εποχή του COVID καθώς ΔΕΝ επιτρέπει να δουλεύει μια εταιρεία με μεγαλύτερο μεικτό από αυτό που είχε σε παλαιότερη περίοδο πριν την αύξηση του πληθωρισμού. Απλά το σκρουτζ είναι τυχερό διότι ΔΕΝ το έβαλαν στο μικροσκόπιο οι αρχές. 18 λεπτά πριν, WebDevGr είπε Ε τι να κάνουμε το εμπόριο δεν είναι για όλους Το εμπόριο πρέπει να είναι για ΟΛΟΥΣ όσους θέλουν να δραστηριοποιηθούν τηρώντας τους κανόνες και είναι ικανοί. Δεν είναι δυνατόν να αφήνουμε τους μεγάλους να καταστρέφουν την αγορά επειδή είναι ικανοί να το κάνουν. Οπως έίμαι σίγουρος ότι βλέπεις στο εξωτερικό AMAZON, GOOGLE, MICROSOFT και λοιποί αντιμετωπίζουν κάθε τρις και λίγο τον ΕΛΕΓΧΟ της επιτροπής ανταγωνισμού και τιμωρούνται με πρόστιμα. Δεν πιστεύεις ότι κάποια στιγμή πρέπει να περάσουμε στο επόμενο στάδιο του ανταγωνισμού όπου η εγχώρια επιτροπή θα δει και τις ντόπιες περιπτώσεις; 7
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα