james01gr Δημοσ. 29 Απριλίου 2023 Δημοσ. 29 Απριλίου 2023 2 ώρες πριν, nova_centurion είπε Παιδιά έχετε μπερδευτεί καθώς υπάρχουν πολλά μαγαζιά με το 365 στο σύνθετό τους όνομα και έτσι μπερδευόμαστε. Η απάτη με το 365 που αναφέρετε δεν έχει καμία μετοχική σχέση ούτε με τo skroutz oύτε με τον παλαιό μέτοχο της skroutz που πούλησε το μερίδιο πριν μια πενταετία. Επειδή είχα συμμετάσχει στο νήμα για το 365 στο παρόν φόρουμ θυμάμαι καθαρά την περίπτωση. Η εταιρεία που έφαγε τα λεφτά των ανθρώπων ήταν η 365shop.gr μια ΙΚΕ που είχε πολλά χρόνια παρουσίας και με καλό όνομα στο σκρουτζ (χωρίς μετοχική σχέση) με έδρα την Κατερίνη Πιερίας αρχικά (επι χρόνια) και ιδιώτη μέτοχο-ιδιοκτήτη. Κάποια στιγμή στις αρχές του 2022 ο ιδιοκτήτης πούλησε σε κάποιον άλλον ιδιώτη ο οποίος έστησε την απάτη και έφαγε τα λεφτά του κόσμου. Επίσης για να λέμε αλήθειες έστω και υπό πίεση η σκρουτζ τελικά πλήρωσε από την τσέπη της όσους είχαν χάσει λεφτά μέσω τραπεζικής κατάθεσης καθώς όσοι είχαν πληρώσει με κάρτες έκαναν αμφισβήτηση συναλλαγής. Δείτε στο παρόν σύνδεσμο για να δείτε τι είχε γίνει Εάν η dionic που είχε μετοχικό κεφάλαιο στο σκρουτζ είναι διαφορετική από την dionic που είχε το 365, ζητω συγνώμη για το λάθος. https://www.capital.gr/epixeiriseis/1712012/dionic-idrusi-tis-thugatrikis-shop365-gr/ https://www.mononews.gr/business/dionic-o-rolos-n-vardinogianni-to-sfiri-ke-i-avevei-poria-tis-isigmenis
nova_centurion Δημοσ. 29 Απριλίου 2023 Δημοσ. 29 Απριλίου 2023 (επεξεργασμένο) 2 ώρες πριν, james01gr είπε Εάν η dionic που είχε μετοχικό κεφάλαιο στο σκρουτζ είναι διαφορετική από την dionic που είχε το 365, ζητω συγνώμη για το λάθος. https://www.capital.gr/epixeiriseis/1712012/dionic-idrusi-tis-thugatrikis-shop365-gr/ https://www.mononews.gr/business/dionic-o-rolos-n-vardinogianni-to-sfiri-ke-i-avevei-poria-tis-isigmenis Πράγματι έχεις μπερδευτεί. Το μαγαζί με τα φέσια είναι το 365shop.gr ΙΚΕ, όπως φαίνεται στη 2η σελίδα του συνδέσμου που είναι στο παρόν φόρουμ. Επωνυμία : 365 SHOP GR ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ Ι Κ Ε Η dionic όπως γράφει το link που έχεις είχε το shop365.gr AE πού είναι Ανώνυμη Εταιρεία. Οπως φαίνεται πρόκειται περί δύο διαφορετικών εταιρειών απλά με αντίστροφο όνομα. Η μια είναι shop365 ΑΕ και ο απατεώνας 365shop ΙΚΕ. Ετσι γίνεται το μπέρδεμα. Επεξ/σία 29 Απριλίου 2023 από nova_centurion
sunlight2030 Δημοσ. 30 Απριλίου 2023 Δημοσ. 30 Απριλίου 2023 Στις 19/4/2023 στις 10:25 ΠΜ, arxontas2323 είπε να λεμε και τα καλα του skroutz...πηραν τα 400€ + φπα και ακόμα παραμένουν απαθέστατοι στα tickets και στις υπηρεσίες(τοσο στα @@ τους)...εχω ticket απο 15 μαρτίου και ακόμα δεν έχει απαντηθεί.Επίσης σταμάτησαν την δωρεάν διάθεση για τα αυτοκόλλητα που έδιναν για το δέμα...σε λίγο θα μας ζητάνε να τα πάμε εμείς στον πελάτη για να γλιτώσουν λεφτά. Τι δωρεάν αυτοκόλλητα??? Ποτέ δεν μου είπαν κάτι τέτοιο εγώ χρησιμοποιώ δικά μου
arxontas2323 Δημοσ. 1 Μαΐου 2023 Δημοσ. 1 Μαΐου 2023 Στις 30/4/2023 στις 12:15 ΠΜ, sunlight2030 είπε Τι δωρεάν αυτοκόλλητα??? Ποτέ δεν μου είπαν κάτι τέτοιο εγώ χρησιμοποιώ δικά μου Εξ αρχής έστελναν απο τον skroutz δωρεαν αυτοκόλλητα για να τ εκτυπώνεις και να τα βάζεις πάνω στα δέματα...πλεον τα σταμάτησαν και αυτά
mankam Δημοσ. 1 Μαΐου 2023 Δημοσ. 1 Μαΐου 2023 2 ώρες πριν, arxontas2323 είπε Εξ αρχής έστελναν απο τον skroutz δωρεαν αυτοκόλλητα για να τ εκτυπώνεις και να τα βάζεις πάνω στα δέματα...πλεον τα σταμάτησαν και αυτά Μονο αν το ηξερες και τα ζητουσες.
boredmind Δημοσ. 2 Μαΐου 2023 Δημοσ. 2 Μαΐου 2023 παιδια είμαι στο skroutz πανω απο μια δεκαετια. παλια είχες κάποιον να μιλήσεις να βγαλεις μια ακρη. τωρα δεν απαντανε σε tickets. αν και συμβουλή, να στελνετε email στο [email protected] με τον αριθμό του ticket που έχετε αυτό το mail το βλέπουν "περισσότεροι'
kyr123 Δημοσ. 16 Μαΐου 2023 Δημοσ. 16 Μαΐου 2023 (επεξεργασμένο) Σαν καταναλωτές μπορείτε να κάνετε το απλό για να πετάξετε το Skroutz μία και καλή. 1)Χρησιμοποιήστε το Skroutz ως μηχανή αναζήτησης 2)Βρείτε το προϊόν που θέλετε και μπείτε στο κατάστημα 3)Κάντε διαγραφεί τα cookies (εάν θέλετε online παραγγελία) 4)Αγοράστε από το κατάστημα το προϊόν που θέλετε online ή πάρτε τηλέφωνο. Ο νταβάς που λέγεται Skroutz θα πάρει κουλούρι και θα έχετε στηρίξει το κατάστημα 🙂 Επεξ/σία 16 Μαΐου 2023 από kyr123 1 4
The_Judas Δημοσ. 18 Μαΐου 2023 Δημοσ. 18 Μαΐου 2023 Το σκρουτζ έχει πλέον εξωφρενικές χρεώσεις και για τον πελάτη. Για αγορα ψυγείου από κατάστημα 300μ από το σπίτι μου, ζητούσε 60 ευρώ μεταφορικα. Απευθείας από το κατάστημα μου το έφεραν με 5 ευρώ μεταφορικά. Μέχρι και ο υπάλληλος του καταστήματος όταν τον πήρα τηλέφωνο (χωρίς να αναφέρω το σκρουτζ) άρχισε να τους κράζει για τα μεταφορικά! Είναι σαν να σαμποτάρουν την επιχείρησή τους. Πόσο μάλλον όταν υπάρχουν και ανταγωνιστές πλέον οι οποίοι αν και όχι τόσο δυνατοί ακόμη μπορούν να απορροφήσουν μέρος της πελατείας.
LUCKY89 Δημοσ. 30 Μαΐου 2023 Δημοσ. 30 Μαΐου 2023 Συνεργάτης της πλατφόρμας 10+ χρόνια. Ξαφνικά πριν λίγο καιρό απενεργοποιούν το κατάστημα μου λέγοντας μου πως δεν μπορούν να καταγράψουν τις παραγγελίες που γίνονται στο eshop μου και πως ευθύνομαι εγώ γι αυτό ?!?!?!?! Μέχρι στιγμής δεν το έχουν ενεργοποιήσει πάνω από 15 μέρες και στις επικοινωνίες ή δεν απαντούν ή λένε πως θέλουν επεξηγήσεις. Έχει κάποιος παρόμοιο θέμα; Εγώ ετοιμάζομαι να προσφύγω νομικά εναντίον τους για καταχρηστικές πρακτικές..
kormos Δημοσ. 30 Μαΐου 2023 Δημοσ. 30 Μαΐου 2023 24 λεπτά πριν, LUCKY89 είπε Συνεργάτης της πλατφόρμας 10+ χρόνια. Ξαφνικά πριν λίγο καιρό απενεργοποιούν το κατάστημα μου λέγοντας μου πως δεν μπορούν να καταγράψουν τις παραγγελίες που γίνονται στο eshop μου και πως ευθύνομαι εγώ γι αυτό ?!?!?!?! Μέχρι στιγμής δεν το έχουν ενεργοποιήσει πάνω από 15 μέρες και στις επικοινωνίες ή δεν απαντούν ή λένε πως θέλουν επεξηγήσεις. Έχει κάποιος παρόμοιο θέμα; Εγώ ετοιμάζομαι να προσφύγω νομικά εναντίον τους για καταχρηστικές πρακτικές.. Μια απορία μου δημιουργεί αυτό εμένα... Για να μην καταγράφουν παραγγελίες, να υποθέσω πως όταν σε καλούν οι πελάτες σου δρομολογείς την όλη διαδικασία εκτός της πλατφόρμας μήπως; Αν ναι θεωρώ πως κάτι κάνεις ανάποδα σχετικά με τους όρους σύμβασης που έχεις με τους εμπλεκόμενους και γι αυτό αναμένουν τις εξηγήσεις... Μφχ
LUCKY89 Δημοσ. 30 Μαΐου 2023 Δημοσ. 30 Μαΐου 2023 2 ώρες πριν, kormos είπε Μια απορία μου δημιουργεί αυτό εμένα... Για να μην καταγράφουν παραγγελίες, να υποθέσω πως όταν σε καλούν οι πελάτες σου δρομολογείς την όλη διαδικασία εκτός της πλατφόρμας μήπως; Αν ναι θεωρώ πως κάτι κάνεις ανάποδα σχετικά με τους όρους σύμβασης που έχεις με τους εμπλεκόμενους και γι αυτό αναμένουν τις εξηγήσεις... Μφχ Το θέμα είναι πως οι παραγγελίες καταγράφονται κανονικά....στην αντίστοιχη υπηρεσία που έχουν.
kormos Δημοσ. 30 Μαΐου 2023 Δημοσ. 30 Μαΐου 2023 40 λεπτά πριν, LUCKY89 είπε Το θέμα είναι πως οι παραγγελίες καταγράφονται κανονικά....στην αντίστοιχη υπηρεσία που έχουν. Αυτό το βλέπεις εσύ από τη δική σου πλευρά ότι καταγράφονται; Εννόω στο δικό σου ησοπ;
LUCKY89 Δημοσ. 30 Μαΐου 2023 Δημοσ. 30 Μαΐου 2023 2 ώρες πριν, kormos είπε Αυτό το βλέπεις εσύ από τη δική σου πλευρά ότι καταγράφονται; Εννόω στο δικό σου ησοπ; Αυτό φαίνεται στην καταγραφή που έχουν στο διαχειριστικό τους φίλε.... Αν έχει συμβεί και σε άλλους κάτι παρόμοιο ας παραθέσουν. Έτσι κ αλλιώς ποντάρουν στο γεγονός ότι οι συνεργάτες δεν ενώνουμε τις δυνάμεις μας απέναντι σε οτιδήποτε καταχρηστικό... για να υπολογίζουν το μέγεθος μας.
Anubis13 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2023 Καλημέρα, ένας συγγενής έχει ένα πρόβλημα με ένα voucher του skroutz(στο marketplace), έχουμε ανοίξει ticket αλλά είναι λες και απαντάει ένα bot. Υπάρχει κάτι να κάνουμε ή να στείλουμε κάπου;
Titos301 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2023 1 ώρα πριν, Anubis13 είπε Καλημέρα, ένας συγγενής έχει ένα πρόβλημα με ένα voucher του skroutz(στο marketplace), έχουμε ανοίξει ticket αλλά είναι λες και απαντάει ένα bot. Υπάρχει κάτι να κάνουμε ή να στείλουμε κάπου; 215 215 4245 ειναι για παραγγελιες αλλα αφου δεν βγαζει ακρη στο chat ας κανει μια προσπαθεια.. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα