lector Δημοσ. 18 Απριλίου 2023 Δημοσ. 18 Απριλίου 2023 3 ώρες πριν, sakislife είπε Ασχετο μεν, με τον τιτλο του θεματος, σχετικοτατο δε με το χαρακτηρα και την ποιοτητα υπηρεσιων του σκρουτζ Αγορασα προιοντα απο το καλαθι του σκρουτζ (από περιέργεια, καθώς ήταν σε προκλητικά χαμηλοτερη τιμη. Οκ, ημουν υποψιασμενος αλλα λεω απο το καλαθι του θα εχω καποια προστασια). Μιλαμε για 400 ευρω παραγγελια !!! Μολις τα παρελαβα διαπιστωσα οτι ηταν κινεζικες απομιμησεις (τελικα ηταν απο κατι καμμενα μαγαζια που συμμετεχουν μονο στο καλαθι, χωρις δικη τους σελιδα κλπ. Φανταστειτε οτι προκειται για προιοντα ηχου και το τιμολογιο που ηρθε ελεγε ιδιοτητα καταστηματος "παραγωγη μοσχολιβανου"!!!...) Εννοειται κανονισα αμεσως επιστροφη, αλλα καθως προκειται για δημοφιλη προιοντα στην κατηγορια τους, φροντισα ν αφησω και κριτικη στο προιον, προκειμενου να προστατευσω και επομενους αγοραστες. Εννοειται οτι εστειλα πρωτα στο σκρουτζ αναλυτικη αναφορα, με φωτογραφιες του γνησιου και της απομιμησης διπλα-διπλα και με καθε λεπτομερεια στις επεξηγησεις. Λοιπον μεχρι και σημερα, εχουν περασει 10 μερες, και τα προιοντα εξακολουθουν να πωλουνται στο καλαθι του σκρουτζ, η δε κριτικη μου δεν εχει δημοσιευτει, και ζητουν αναδιατυπωση, εντελως αοριστα (τρεχα γυρευε) Οκ, λογικό το να μην μπορούν να ελέγξουν τι πουλάει το κάθε κατάστημα και να υπάρχουν τέτοια φαινόμενα, αλλά το να συνεχίζουν να εμφανίζονται αυτά τα προϊόντα μετά από 10 μέρες, μετά από καταγγελία με φωτογραφίες και όλα τα σχετικά, και να μην εγκρίνουν και την κριτική, όχι στο κατάστημα αλλά στο προϊόν προκειμένου να προστατευτούν και οι επόμενοι αγοραστές, συνιστά λαμογιά στην καλύτερη... Οι αρνητικες κριτικες λογοκρινονται, οποτε πρεπει να γραψεις θετικη. Κανε λοιπον αναδιατυπωση και γραψε "συγχαρητηρια, εξαιρετικη απομιμηση προϊοντος, δεν το περιμενα οτι θα ειναι τοσο καλη, ξεγελαει κι εμενα που ειμαι γνωστης του αντικειμενου". 1
arxontas2323 Δημοσ. 19 Απριλίου 2023 Δημοσ. 19 Απριλίου 2023 να λεμε και τα καλα του skroutz...πηραν τα 400€ + φπα και ακόμα παραμένουν απαθέστατοι στα tickets και στις υπηρεσίες(τοσο στα @@ τους)...εχω ticket απο 15 μαρτίου και ακόμα δεν έχει απαντηθεί.Επίσης σταμάτησαν την δωρεάν διάθεση για τα αυτοκόλλητα που έδιναν για το δέμα...σε λίγο θα μας ζητάνε να τα πάμε εμείς στον πελάτη για να γλιτώσουν λεφτά.
1comment Δημοσ. 22 Απριλίου 2023 Δημοσ. 22 Απριλίου 2023 Στις 19/4/2023 στις 10:25 ΠΜ, arxontas2323 είπε να λεμε και τα καλα του skroutz...πηραν τα 400€ + φπα και ακόμα παραμένουν απαθέστατοι στα tickets και στις υπηρεσίες(τοσο στα @@ τους)...εχω ticket απο 15 μαρτίου και ακόμα δεν έχει απαντηθεί.Επίσης σταμάτησαν την δωρεάν διάθεση για τα αυτοκόλλητα που έδιναν για το δέμα...σε λίγο θα μας ζητάνε να τα πάμε εμείς στον πελάτη για να γλιτώσουν λεφτά. Δωρεάν διάθεση για τα αυτοκόλλητα; Αυτό τι είναι; Δεν είχα ποτέ κάτι τέτοιο. Όντως στα τικετ δεν απαντούν εύκολα. Κι εμένα εκκρεμεί σοβαρό τίκετ που έχει να κάνει με επιστροφή δέματος πελάτη που δεν έβαλε την απόδειξη μέσα! Επίσης πάλι με το σταγονόμετρο ανεβάζουν προϊόντα.
arxontas2323 Δημοσ. 22 Απριλίου 2023 Δημοσ. 22 Απριλίου 2023 4 ώρες πριν, 1comment είπε Δωρεάν διάθεση για τα αυτοκόλλητα; Αυτό τι είναι; Δεν είχα ποτέ κάτι τέτοιο. Όντως στα τικετ δεν απαντούν εύκολα. Κι εμένα εκκρεμεί σοβαρό τίκετ που έχει να κάνει με επιστροφή δέματος πελάτη που δεν έβαλε την απόδειξη μέσα! Επίσης πάλι με το σταγονόμετρο ανεβάζουν προϊόντα. Εγω απο την αρχή είχα δωρεάν αυτοκόλλητα για τα δέματα...εσεις πως τα εκτυπώνετε;
1comment Δημοσ. 22 Απριλίου 2023 Δημοσ. 22 Απριλίου 2023 35 λεπτά πριν, arxontas2323 είπε Εγω απο την αρχή είχα δωρεάν αυτοκόλλητα για τα δέματα...εσεις πως τα εκτυπώνετε; Τα voucher εννοείς; Κανονικά στον εκτυπωτή με χαρτί. Και τα κολλάω με ταινία.
arxontas2323 Δημοσ. 23 Απριλίου 2023 Δημοσ. 23 Απριλίου 2023 12 ώρες πριν, 1comment είπε Τα voucher εννοείς; Κανονικά στον εκτυπωτή με χαρτί. Και τα κολλάω με ταινία. Εμενα μου έδιναν μέχρι και τν Δεκέμβριο (τότε πήρα τελευταία) αυτοκόλλητα τα οποία τα βαζεις στν εκτυπωτή και βγαίνει έτοιμο το αυτοκόλλητο να τ κολλήσεις πάνω στ δεμα..
mankam Δημοσ. 23 Απριλίου 2023 Δημοσ. 23 Απριλίου 2023 (επεξεργασμένο) 9 ώρες πριν, arxontas2323 είπε Εμενα μου έδιναν μέχρι και τν Δεκέμβριο (τότε πήρα τελευταία) αυτοκόλλητα τα οποία τα βαζεις στν εκτυπωτή και βγαίνει έτοιμο το αυτοκόλλητο να τ κολλήσεις πάνω στ δεμα.. Ισχυε,αλλα πλεον δεν δινουν, ειναι μεσα στις συμβατικες υποχρεωσεις του καταστηματος, αυτο απαντησαν σε τικετ που εστειλα και ζητησα να μου στειλουν λογω οτι μου τελειωσαν, (εστελναν αν ζητουσε το καταστημα μεχρι προτινος) Επεξ/σία 23 Απριλίου 2023 από mankam
Titanik Δημοσ. 25 Απριλίου 2023 Δημοσ. 25 Απριλίου 2023 Ξαναρωτάω Σήμερα λήγει η συνδρομή μου. Θα πληρωθώ την Πέμπτη και τις επόμενες Πέμπτες αυτά που με χρωστάνε ή θα πρέπει να τους κυνηγάω;
-netman- Δημοσ. 26 Απριλίου 2023 Δημοσ. 26 Απριλίου 2023 θα πληρωθείς, δεν τους συμφέρει να μη σε πληρώσουν. Και γιατι να το κάνουν άλλωστε;
Diavolos666 Δημοσ. 26 Απριλίου 2023 Δημοσ. 26 Απριλίου 2023 (επεξεργασμένο) Εγώ πάλι όσο είχα το skroutz plus με μέγιστο καλάθι 15 ευρώ έκανα αρκετές αγορές, με το που έληξε και θέλει 20 ευρώ καλάθι minimum δεν έβαλα καν skroutz plus και εδώ και 4 μήνες που τελείωσε έχω κάνει μόνο 1 αγορά και αυτή ήταν για κάποιον άλλον όχι για εμένα. Επίσης ποτέ δεν αγοράζω με κλειστά τα μάτια, π.χ. τον Απρίλιο το e-shop έχει πολλά προϊόντα σε πολύ καλύτερη τιμή από το skroutz. Μπαίνω skroutz για να ψάξω κάτι, μετά μόλις δω ότι κάτι μου αρέσει, διαβάζω κριτικές κτλ, το google-άρω και βρίσκω άλλα μαγαζιά με φτηνότερη τιμή και πάντα τσεκάρω και το e-shop. Σε κάποια φάση και το σκρουτζ θα γίνει ασύμφορο. Θυμηθείτε ότι κάποτε το e-shop ήταν πρωτοπόρο και ήταν σχεδόν μονοπώλιο και μιλάμε για ένα μαγαζί solo. Το σκρουτζ είναι πλατφόρμα για μαγαζιά γι' αυτό και έχει επιτυχία αλλά ίσως σε κάποια φάση να βγει και κάτι άλλο πιο οικονομικό και να το ρίξει σε δεύτερη μοίρα. ~~ Επίσης μην ξεχνάτε τις καταγγελίες εις βάρος του για καταστήματα απάτες. https://www.tanea.gr/2022/04/13/greece/astynomika/kataggelia-kolafos-kata-tis-skroutz-gia-eksapatisi-pelaton/ https://www.mixanitouxronou.gr/ti-apanta-i-skroutz-stis-kataggelies-gia-diadiktyaki-apati-meso-tis-platformas/ Από ότι κατάλαβα όσοι πλήρωσαν με κάρτα αποχημιώθηκαν, κάποιοι την πάτησαν και έκαναν τραπεζική κατάθεση στο site της 365shop οπότε η skroutz έβγαζε την ουρά της απ' έξω παρόλο που το μαγαζί το βρήκαν μέσω skroutz. ~~ Υπάρχει και εδώ thread με το συγκεκριμένο θέμα: https://tinyurl.com/7kpxv7xz Επεξ/σία 26 Απριλίου 2023 από Diavolos666
james01gr Δημοσ. 28 Απριλίου 2023 Δημοσ. 28 Απριλίου 2023 Στις 26/4/2023 στις 3:51 ΠΜ, Diavolos666 είπε Εγώ πάλι όσο είχα το skroutz plus με μέγιστο καλάθι 15 ευρώ έκανα αρκετές αγορές, με το που έληξε και θέλει 20 ευρώ καλάθι minimum δεν έβαλα καν skroutz plus και εδώ και 4 μήνες που τελείωσε έχω κάνει μόνο 1 αγορά και αυτή ήταν για κάποιον άλλον όχι για εμένα. Επίσης ποτέ δεν αγοράζω με κλειστά τα μάτια, π.χ. τον Απρίλιο το e-shop έχει πολλά προϊόντα σε πολύ καλύτερη τιμή από το skroutz. Μπαίνω skroutz για να ψάξω κάτι, μετά μόλις δω ότι κάτι μου αρέσει, διαβάζω κριτικές κτλ, το google-άρω και βρίσκω άλλα μαγαζιά με φτηνότερη τιμή και πάντα τσεκάρω και το e-shop. Σε κάποια φάση και το σκρουτζ θα γίνει ασύμφορο. Θυμηθείτε ότι κάποτε το e-shop ήταν πρωτοπόρο και ήταν σχεδόν μονοπώλιο και μιλάμε για ένα μαγαζί solo. Το σκρουτζ είναι πλατφόρμα για μαγαζιά γι' αυτό και έχει επιτυχία αλλά ίσως σε κάποια φάση να βγει και κάτι άλλο πιο οικονομικό και να το ρίξει σε δεύτερη μοίρα. ~~ Επίσης μην ξεχνάτε τις καταγγελίες εις βάρος του για καταστήματα απάτες. https://www.tanea.gr/2022/04/13/greece/astynomika/kataggelia-kolafos-kata-tis-skroutz-gia-eksapatisi-pelaton/ https://www.mixanitouxronou.gr/ti-apanta-i-skroutz-stis-kataggelies-gia-diadiktyaki-apati-meso-tis-platformas/ Από ότι κατάλαβα όσοι πλήρωσαν με κάρτα αποχημιώθηκαν, κάποιοι την πάτησαν και έκαναν τραπεζική κατάθεση στο site της 365shop οπότε η skroutz έβγαζε την ουρά της απ' έξω παρόλο που το μαγαζί το βρήκαν μέσω skroutz. ~~ Υπάρχει και εδώ thread με το συγκεκριμένο θέμα: https://tinyurl.com/7kpxv7xz ψάξε λίγο την ιστορία με το 365. το μαγαζί δεν το βρήκαν μέσα από το σκρουτζ. αυτοί που είχαν το μαγαζί είχαν ΜΕΡΙΔΙΟ στο σκρουτζ. το οποίο το πούλησαν. το κατάστημά τους έμεινε μέσα μέχρι που έκλεισε. οι επιστροφές χρημάτων που έγιναν με κάρτα αποζημιώθηκαν όχι από το σκρουτζ αλλά από τις τράπεζες. 1
dimpar Δημοσ. 28 Απριλίου 2023 Δημοσ. 28 Απριλίου 2023 34 λεπτά πριν, james01gr είπε αυτοί που είχαν το μαγαζί είχαν ΜΕΡΙΔΙΟ στο σκρουτζ. το οποίο το πούλησαν. Από που προκύπτει αυτό;
Diavolos666 Δημοσ. 29 Απριλίου 2023 Δημοσ. 29 Απριλίου 2023 (επεξεργασμένο) 5 ώρες πριν, james01gr είπε ψάξε λίγο την ιστορία με το 365. το μαγαζί δεν το βρήκαν μέσα από το σκρουτζ. αυτοί που είχαν το μαγαζί είχαν ΜΕΡΙΔΙΟ στο σκρουτζ. το οποίο το πούλησαν. το κατάστημά τους έμεινε μέσα μέχρι που έκλεισε. οι επιστροφές χρημάτων που έγιναν με κάρτα αποζημιώθηκαν όχι από το σκρουτζ αλλά από τις τράπεζες. Αν όντως είχαν μερίδιο τότε ακόμα χειρότερα για το ίδιο το skroutz. Επεξ/σία 29 Απριλίου 2023 από Diavolos666
james01gr Δημοσ. 29 Απριλίου 2023 Δημοσ. 29 Απριλίου 2023 8 ώρες πριν, dimpar είπε Από που προκύπτει αυτό; https://www.liberal.gr/oikonomia/o-theios-skroutz-den-glitose-tin-dionic-apo-kampanaki http://www.economy365.gr/article/60575/skroutz-agorasan-me-300000-eyro-tha-eispraxoyn-ekatommyria-eyro Όταν έκανε η dionic τις ταρζανιες και έφαγε τα λεφτά, δεν είχε πλέον μερίδιο στο σκρουτζ. Τα άρθρα μιλούν για κάτω από 500 πελατες που την πάτησαν από το 365 όμως με τον χαμό που έγινε μάλλον ήταν παραπάνω. Έχω ανεβάσει και άλλα άρθρα σε αυτό το νήμα ή ψάξε για 15 λεπτά και θα καταλάβεις. 1
nova_centurion Δημοσ. 29 Απριλίου 2023 Δημοσ. 29 Απριλίου 2023 (επεξεργασμένο) 3 ώρες πριν, james01gr είπε https://www.liberal.gr/oikonomia/o-theios-skroutz-den-glitose-tin-dionic-apo-kampanaki http://www.economy365.gr/article/60575/skroutz-agorasan-me-300000-eyro-tha-eispraxoyn-ekatommyria-eyro Όταν έκανε η dionic τις ταρζανιες και έφαγε τα λεφτά, δεν είχε πλέον μερίδιο στο σκρουτζ. Τα άρθρα μιλούν για κάτω από 500 πελατες που την πάτησαν από το 365 όμως με τον χαμό που έγινε μάλλον ήταν παραπάνω. Έχω ανεβάσει και άλλα άρθρα σε αυτό το νήμα ή ψάξε για 15 λεπτά και θα καταλάβεις. Παιδιά έχετε μπερδευτεί καθώς υπάρχουν πολλά μαγαζιά με το 365 στο σύνθετό τους όνομα και έτσι μπερδευόμαστε. Η απάτη με το 365 που αναφέρετε δεν έχει καμία μετοχική σχέση ούτε με τo skroutz oύτε με τον παλαιό μέτοχο της skroutz που πούλησε το μερίδιο πριν μια πενταετία. Επειδή είχα συμμετάσχει στο νήμα για το 365 στο παρόν φόρουμ θυμάμαι καθαρά την περίπτωση. Η εταιρεία που έφαγε τα λεφτά των ανθρώπων ήταν η 365shop.gr μια ΙΚΕ που είχε πολλά χρόνια παρουσίας και με καλό όνομα στο σκρουτζ (χωρίς μετοχική σχέση) με έδρα την Κατερίνη Πιερίας αρχικά (επι χρόνια) και ιδιώτη μέτοχο-ιδιοκτήτη. Κάποια στιγμή στις αρχές του 2022 ο ιδιοκτήτης πούλησε σε κάποιον άλλον ιδιώτη ο οποίος έστησε την απάτη και έφαγε τα λεφτά του κόσμου. Επίσης για να λέμε αλήθειες έστω και υπό πίεση η σκρουτζ τελικά πλήρωσε από την τσέπη της όσους είχαν χάσει λεφτά μέσω τραπεζικής κατάθεσης καθώς όσοι είχαν πληρώσει με κάρτες έκαναν αμφισβήτηση συναλλαγής. Δείτε στο παρόν σύνδεσμο για να δείτε τι είχε γίνει Επεξ/σία 29 Απριλίου 2023 από nova_centurion 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα