Προς το περιεχόμενο

Skroutz -> Υποχρεωτικη ετήσια συνδρομή 400€ + ΦΠΑ

Μετάβαση στην απάντηση Απαντήθηκε από makis269,

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
52 λεπτά πριν, gmc είπε

τωρα ωμος μας εμαθαν και αντε γεια

Μεγάλη μπουκιά φάε μεγάλη κουβέντα μην λες. Πρόσεχε γιατί τίποτα δεν είναι σταθερό στο μέλλον.

• Απαντ. 1,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Έχω την εντύπωση ότι το best price πρέπει να χει ανέβει τον τελευταίο καιρό. Υπάρχει άνοδος στις παραγγελίες αρκετά μεγάλη σε σχέση με ένα μήνα πριν. Δεν ξέρω αν είναι τυχαίο, αλλά θεωρώ ότι πολλοί καταναλωτές ψάχνουν πλέον εκτός σκρουτζ για τους εξής λόγους: 1) έχουν ανέβει οι τιμές από όλους εξαιτίας προμηθειών και 500αρικου, 2) πολλά προϊόντα μόδας διεγράφησαν  πριν λίγο καιρό λόγω μη επώνυμου brand ή λόγω 3 απαιτούμενων φωτο, 3) πολλά καταστήματα αποχώρησαν με αποτέλεσμα να μειωθεί η ποικιλία των προϊόντων και 4) καθυστερούν τρελά να ανέβουν νέα προϊόντα με αποτέλεσμα ο καταναλωτής να μην βρίσκει ακριβώς αυτό που ψάχνει. Για αυτούς τους λόγους, μάλλον το κοινό αρχίζει να στρέφεται σε άλλες πλατφόρμες για να βρει καλύτερες τιμές και περισσότερα είδη. Δεν είναι τυχαία και η αύξηση που αναφέρουν άλλοι που έφυγαν στα eshop τους. 

Αρκεί να μην την ψωνίσει και το best price και ζητήσει καμια αντίστοιχη συνδρομή... 

Επεξ/σία από 1comment
  • Like 5
  • Thanks 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Στις 29/3/2023 στις 7:36 ΠΜ, dtk-386 είπε

Αν δεν ήσασταν στο Σκρουτζ πριν θα σας ήξερε η μάνα σας; Όχι. Πικρή αλήθεια που δεν την αποδεχεστε.

Απλά για γέλια το σχόλιο σου.... Πίστεψε με, δεν περίμενα το Σκρουτζ για να με μάθει ο κόσμος. Δεν είχα ανάγκη το Skroutz ούτε και έχω και το απέδειξα. Εκβιασμούς δεν δέχομαι από κανέναν στην δουλειά μου. Τα χρήματα που έσκαγα στο Skroutz, απλά τα ρίχνω αλλού...so what? ελεύθερη αγορά έχουμε (ποιος έχασε????). Ο Κόσμος και οι πελάτες τους γυρνάνε την πλάτη σιγά-σιγά...  και δεν το λέω εγώ... συναναστρέφομαι καθημερινά με πολλούς πελάτες και συναδέρφους μου.. κάποτε το skroutz ήταν καινοτόμο, είχαμε την ευκαιρία και γνωριστήκαμε από κοντά με τους ιδρυτές ανταλλάξαμε απόψεις, ο ένας στήριξε τον άλλο... ξαφνικά και χωρίς κανέναν λόγο έκαναν στροφή 360 μοίρες... χάσαμε πλέον την εμπιστοσύνη μας και ξανά λέω δεν είναι για το 500αρικο αλλά ο εκβιαστικός και ανήθικος τρόπος που το επέβαλαν. 

Στις 29/3/2023 στις 3:50 ΜΜ, dtk-386 είπε

Μεγάλη μπουκιά φάε μεγάλη κουβέντα μην λες. Πρόσεχε γιατί τίποτα δεν είναι σταθερό στο μέλλον.

Κοίτα πως έχει το πράμα....Όπως πάει με τις προσφορές που μου στέλνουν σχεδόν μέρα παρά μέρα για να πληρώσω το 500αρικο και να με κρατήσουν πελάτη, σε λίγο θα με πληρώσουν αυτοί για να μπω... Ε, εγώ θα ζητήσω τα διπλά 🤣

Στις 23/3/2023 στις 7:23 ΠΜ, sakislife είπε

Παντως ενα σημαντικο στοιχειο στο event, ειναι το οτι ΨΕΥΔΟΝΤΑΙ για τα καταστηματα που εφυγαν, τοσο για το λογο αποχωρησης, οσο και για τον αριθμο των καταστημάτων.

ΤΕΡΑΣΤΙΑ μικροπρέπεια για μια τοσο μεγαλη εταιρια, το οποίο για μενα δείχνει 2 πραγματα.

1. Το χαρακτήρα τους

2. Το οτι δεν ειναι ΚΑΘΟΛΟΥ ανετοι με το γεγονός. Αν ηθελαν ξεκαθαρισμα θα το χαιρόταν κιόλας καθως θα ειχαν πετυχει το στοχο τους.

Αυτο θα πρεπει να μας υπενθυμισει για μια ακομη φορα πως Η ΔΥΝΑΜΗ ΤΟΥ ΚΑΘΕ ΣΚΡΟΥΤΖ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΜΕΙΣ, ΚΑΙ ΠΩΣ ΧΩΡΙΣ ΤΑ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΑΔΕΙΟ ΚΟΥΦΑΡΙ !!!

Έτσι ακριβώς όπως τα λες..  👍

Επεξ/σία από Georgaras78
  • Like 1
Δημοσ.
Στις 29/3/2023 στις 7:36 ΠΜ, dtk-386 είπε

Αν δεν ήσασταν στο Σκρουτζ πριν θα σας ήξερε η μάνα σας; Όχι. Πικρή αλήθεια που δεν την αποδεχεστε.

Προς τί αυτή η ταύτιση, ιδεολογική-ιδεοληπτική έως προσωπική-ψυχολογική, με έναν ισχυρό ιδιώτη που επιχειρεί να βγάλει τόσο κέρδος σε βάρος άλλων ιδιωτών, ώστε να σπάνε συνεργασίες πολλών ετών, και φτάνει εν προκειμένω στη μικροπρέπεια της μείωσης εκείνων που επέλεξαν ελεύθερα να φύγουν; 

Είναι ορθολογική υπέρ της ελεύθερης αγοράς και των κανόνων της; Προφανώς όχι, όταν φτάνει σε αυτό το σημείο μικρόνοιας κ ψυχολογικού ανταγωνισμού.

Νομίζουν μάλλον κάποιοι ότι έχουν "δίκιο" τασσόμενοι με τον ισχυρότερο παίκτη, ό,τι κι αν κάνει αυτός...αυτή η αρχοντοχωριάτικη λογική, όσο κοινή κι αν είναι στα μέρη μας, πάντα με εκπλήσσει...

...μια από τις κοινωνικο-πολιτικές παθολογίες της χώρας της φαιδράς πορτοκαλέας, που έχει στοιχίσει κ στοιχίζει ακόμη.

• Like 6
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
15 ώρες πριν, Georgaras78 είπε

....Κοίτα πως έχει το πράμα....Όπως πάει με τις προσφορές που μου στέλνουν σχεδόν μέρα παρά μέρα για να πληρώσω το 500αρικο και να με κρατήσουν πελάτη, σε λίγο θα με πληρώσουν αυτοί για να μπω... Ε, εγώ θα ζητήσω τα διπλά 🤣

Έτσι ακριβώς όπως τα λες..  👍

Πραγματικά, εύχομαι να βρούμε έναν τρόπο να συνεννοηθούμε μεταξύ μας όλα τα καταστήματα, και να βγούμε από την εν λόγω πλατφόρμα, όχι για πολύ, ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΜΙΑ ΜΕΡΑ.

Είναι μία κίνηση που πρακτικά σε έσοδα θα στοίχιζε τον καθέναν μας από ελάχιστα έως καθόλου, αλλά σε όλους τους υπόλοιπους τομείς το όφελος θα ήταν ΤΕΡΑΣΤΙΟ !!!

Αφ ενός θα συνέβαλε τα μέγιστα στο να συνειδητοποιήσουν τα καταστήματα την δύναμή τους, (με ό,τι αυτό συνεπάγεται σε μελλοντικές κινήσεις), αλλά αυτό που θα έκανε ένα τεράστιο ΜΠΑΜ, θα ήταν η τεράστια εκπληξη των καταναλωτών στο να μπαίνουν, και να είναι ένα άδειο πράγμα χωρίς ούτε ένα προϊόν, και από την άλλη θα ήθελα να δω τον ΠΑΝΙΚΟ όλων αυτών που εδώ και τόσο καιρό αποφασίζουν και διατάζουν....

Επεξ/σία από sakislife
  • Like 2
  • Sad 1
Δημοσ.

Να σας πω και τη δική μου ιστορία.

Είμαι συνεργάτης εδώ και πολλά χρόνια και δυστυχώς πλήρωσα τη συνδρομή γιατί ήθελα να πιστεύω ότι κάτι θα διορθωθεί από τη κατάσταση των τελευταίων ετών. Μάταια.

Περιμένω να καταχωρήσουν τα προϊόντα μου εδώ και δύο μήνες και σήμερα με ενημέρωσαν ότι η πολιτική τους έχει αλλάξει και καταχωρούν προϊόντα ανάλογα με τη δημοφιλία τους. Στην ερώτηση πότε θα καταχωρηθούν η απάντηση είναι "Έχει ο Θεός". Σε εποχιακά προϊόντα θα πουλάμε Μαρτάκια το καλοκαίρι και λαμπάδες τα χριστούγεννα. Εμένα έχουν να μου ανεβάσουν προϊόντα από το Δεκέμβριο στις κατηγορίες που δούλευε το κατάστημά μου όλα αυτά τα χρόνια.

Το σκρουτζ δυστυχώς έχει αλλάξει. Αυτό δεν είναι το σκρουτζ που ξέραμε. Μόνο το όνομα έχει μείνει κατά τη γνώμη μου. Η αλαζωνεία τους έχει φτάσει στο ανώτατο επίπεδο πλέον.

Αν σκέφτεστε να συνεργαστείτε μαζί σκεφτείτε το δύο φορές μιας και έχουν μετατραπεί σε κοράκια.

Αν σκέφτεστε να γυρίσετε με την ελπίδα ότι θα κάνετε τη δουλειά σας όπως ξέρατε, μην ελπίζετε. Δεν τολμώ να φανταστώ πόσο θα τους πάρει να ταξινομήσουμε το κατάλογο σας αν δεν πουλάτε εμπορικά προϊόντα.

Κάποιος φίλος είπε ότι εκτιμά ότι θα κινηθούν στην αγορά με δικά τους προϊόντα κατευθείαν από τις εταιρίες όπως το Amazon. Κι εγώ το ίδιο πιστεύω. Δε μπορεί να συμπεριφέρονται με αυτόν τον τρόπο χωρός αιτία.

Βαράει παλαμάκια το fund και χορεύουν :)

Το σκρουτζ που αγαπήσαμε λεβέντες πέθανε. Πάμε παρακάτω...

• Like 5
  • Sad 1
Δημοσ.

Θα επιβεβαιώσω όλα τα παραπάνω, στην δική μου περίπτωση έχω ακαραχώρητα 3 μήνες προϊόντα και πάμε στον τέταρτο, αναφέρομαι σε προϊόντα εμπορικά και εποχιακά που ήδη έχω πωλήσεις σε φυσικό κατάστημα και eshop, η απάντηση τους σχετικά με τον χρόνο ταξινόμησης είναι αυταρχική και δεν αφήνει περιθώρια παρερμηνείας και δεν βλέπω να υπάρχει τέτοιος όρος μέσα στην σύμβαση συνεργασίας, είναι θέμα χρόνου να αποχωρήσω και δεν πρόκειται να τους χαρίσω το υπόλοιπο συνδρομής άσχετα αν το ξεκαθαρίζουν ότι συνδρομή δεν επιστρέφεται.

Επίσης κάτι που δέν έχει αναφερθεί είναι η απενεργοποίηση προϊόντων χωρίς καμία ενημέρωση χωρίς την δυνατότητα να εμφανιστούν στην πλατφόρμα στο μέλλον, εχω 217 απο αυτά.

Οσοι φύγατε και σκέφτεστε να επιστέψετε η θέλετε να μπείτε στο skroutz τώρα να το σκεφτείτε καλά.

• Like 3
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
20 ώρες πριν, dimpar είπε

Κάποιος φίλος είπε ότι εκτιμά ότι θα κινηθούν στην αγορά με δικά τους προϊόντα κατευθείαν από τις εταιρίες όπως το Amazon. Κι εγώ το ίδιο πιστεύω. Δε μπορεί να συμπεριφέρονται με αυτόν τον τρόπο χωρός αιτία.

Βαράει παλαμάκια το fund και χορεύουν :)

Το σκρουτζ που αγαπήσαμε λεβέντες πέθανε. Πάμε παρακάτω...

Δυστυχώς, ακόμα και για όσους καταναλωτές θαμπώνονται από τα καθρεφτάκια της λεγόμενης gig economy, η μετάλλαξη του Σκρουτζ δεν θα είναι καν σε κάτι ισάξιο του Amazon. Θα είναι ένα κακέκτυπο υβρίδιο μεταξύ Amazon και eBay α λα Γκρέκα. Προσωπικά, και βλέποντας πάντα το όλο θέμα υπό το πρίσμα του καταναλωτή, λέω χίλιες φορές μακάρι να έρθει το πραγματικό Amazon (δηλαδή dot gr) εδώ και να οδηγήσει στον κουβά τη στρατηγική που επέλεξε το κορακοfund για το Σκρουτζ.

Μέχρι τότε, η λύση από πλευράς καταναλωτών είναι απλή: χρησιμοποίηση εναλλακτικών πλατφορμών μόνο για σύγκριση τιμών, και -κατά προτίμηση- αγορά απευθείας από τα sites των καταστημάτων, μπαίνοντας από άλλο browser (από τον οποίο δεν θα μπαίνουμε ποτέ στο Σκρουτζ).

Επεξ/σία από Dead-Poet
  • Like 3
Δημοσ.

Δηλαδή τι έχει το Amazon που το κάνει καλύτερο; Νοιάζεται για τον πωλητή; Τον αγοραστή; ή τους υπαλλήλους του;

Όλοι, από τον αγοραστή μέχρι τον πωλητή και τα marketplaces ενδιαφέρονται για το προσωπικό τους κέρδος.

Το Skroutz ποτέ δεν έκρυψε ότι μεταλλάσσεται σε κάτι άλλο (βλέπε Fulfilled by Skroutz), αν κάποιοι ζουν στο 2005-2010 δεν τους φταίνε οι άλλοι. 

Δημοσ.

Αγαπητοί φίλοι έχω τη γνώμη ότι δεν περιμένουμε κανένα μονοπώλειο να έρθει να μας σώσει. Ούτε το Amazon, ούτε το Google ούτε τίποτα. Ίσα ίσα αν το skroutz έφτασε στο σημείο να λειτουργεί έτσι, αναλογιστείτε τι μπορεί να κάνει μία ακόμα μεγαλύτερη πολυεθνική με πολύ μεγαλύτερους πόρους. Κάποια στιγμή μία πλατφόρμα θα υπάρχει και ό,τι ανοίγει θα εξαγοράζεται και θα φεύγει από τη μέση. 

Εγώ αυτό που σκέφτομαι είναι το εξής. Μήπως σκοπός είναι να αποδυναμωθεί εντελώς το skroutz (μία "ελληνική" εταιρία) με σκοπό να έρθει ένας κολοσσός, είτε μέσω του skroutz είτε έξω από αυτό και να τα σαρώσει όλα; Θα μου πεις σιγά την αγορά, ποιος νοιαστηκε για την ελληνική αγορά; Δεν ξέρω. Εμένα αυτό μου μοιάζει αυτοκτονία. Στο κάτω κάτω αν θέλανε να αλλάξουν αντικείμενο μπορούσαν να κάνουν μία πιο ομαλή μετάβαση που δε θα ξεσήκωνε αυτήν την αντίδραση.

Δημοσ.
32 λεπτά πριν, dimpar είπε

Μήπως σκοπός είναι να αποδυναμωθεί εντελώς το skroutz (μία "ελληνική" εταιρία) με σκοπό να έρθει ένας κολοσσός, είτε μέσω του skroutz είτε έξω από αυτό και να τα σαρώσει όλα; Θα μου πεις σιγά την αγορά, ποιος νοιαστηκε για την ελληνική αγορά; Δεν ξέρω. Εμένα αυτό μου μοιάζει αυτοκτονία. Στο κάτω κάτω αν θέλανε να αλλάξουν αντικείμενο μπορούσαν να κάνουν μία πιο ομαλή μετάβαση που δε θα ξεσήκωνε αυτήν την αντίδραση.

Δηλαδή, το κορακοfund που "μπήκε" δυναμικά στο Σκρουτζ, το έκανε με σκοπό να το αποδυναμώσει μέχρις τελικής εξοντώσεως; Δύσκολο μου φαίνεται, κρίνοντας από τον μάλλον βραχύ ορίζοντα στον οποίο προσδοκούν ROI όλα τα funds.

Δημοσ.
Στις 5/4/2023 στις 9:26 ΠΜ, Dead-Poet είπε

Δυστυχώς, ακόμα και για όσους καταναλωτές θαμπώνονται από τα καθρεφτάκια της λεγόμενης gig economy, η μετάλλαξη του Σκρουτζ δεν θα είναι καν σε κάτι ισάξιο του Amazon. Θα είναι ένα κακέκτυπο υβρίδιο μεταξύ Amazon και eBay α λα Γκρέκα. Προσωπικά, και βλέποντας πάντα το όλο θέμα υπό το πρίσμα του καταναλωτή, λέω χίλιες φορές μακάρι να έρθει το πραγματικό Amazon (δηλαδή dot gr) εδώ και να οδηγήσει στον κουβά τη στρατηγική που επέλεξε το κορακοfund για το Σκρουτζ.

Μέχρι τότε, η λύση από πλευράς καταναλωτών είναι απλή: χρησιμοποίηση εναλλακτικών πλατφορμών μόνο για σύγκριση τιμών, και -κατά προτίμηση- αγορά απευθείας από τα sites των καταστημάτων, μπαίνοντας από άλλο browser (από τον οποίο δεν θα μπαίνουμε ποτέ στο Σκρουτζ).

ισα ισα που αμα ερθει ελλαδα δεν θα ειναι κατι να καταβροχθισει εεε να αγορασει το skroutz και παλι αυτοι κερδιζουν και ο καταναλωτης πινει πορτοκαλαδιτσα

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...