mcstefan7 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2023 1 ώρα πριν, definitio είπε Πας και από τη Θεσσαλονίκη στην Αθήνα και το παίρνεις. Ολόκληρη Θεσσαλονίκη κάποιος θα το έχει. Αν σκεφτείς το καπέλο που πληρώνεις με την αντικαταβολή φθηνότερο θα σου βγεί. Αν θες να ασχολείσαι με online αγορές μάθε να το κάνεις σωστά και οχι σαν τα παπούδια
definitio Δημοσ. 18 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2023 1 ώρα πριν, mcstefan7 είπε Ολόκληρη Θεσσαλονίκη κάποιος θα το έχει. Αν σκεφτείς το καπέλο που πληρώνεις με την αντικαταβολή φθηνότερο θα σου βγεί. Αν θες να ασχολείσαι με online αγορές μάθε να το κάνεις σωστά και οχι σαν τα παπούδια Κάποιος περνάει ένα υπέροχο και παρεΐστικο Σαββατο...
Titos301 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2023 Στις 16/3/2023 στις 4:52 ΜΜ, Dead-Poet είπε Και μια (αμελητέα βέβαια, αλλά ελπίζω να έχει ήδη βρει μιμητές έστω για διαφορετικούς λόγους) κίνηση από τη σκοπιά του καταναλωτή. Διέκοψα (δεν ανανέωσα) τη συνδρομή μου στο Σκρουτζ Plus, αφού πρώτα τις τελευταίες μέρες την "ξεζούμισα" κάνοντας όσες παραγγελίες για προϊόντα μεταξύ 15 και 20 ευρώ που είχα βάλει στα αγαπημένα μου. Πλέον δεν υπάρχει κανένας λόγος να την κρατάω και να τρέχει ο χρόνος άσκοπα, μέχρι το επόμενο προϊόν που θα θελήσω και θα έχει πάνω απο 20 ευρώ. Και ακόμα και τότε, θα σκεφτώ αν θα ανανεώσω. Πολύ πιθανό να πληρώσω τα μεταφορικά στο κατάστημα (τα οποία ενίοτε είναι κάτω από τα 3-4 ευρώ που χρεώνει το καλάθι του Σκρουτζ), μπαίνοντας βέβαια στη σελίδα του καταστήματος από "παρθένο" browser, από τον οποίο δεν έχω μπει ποτέ στο Σκρουτζ, όπως σύστησαν κάποιοι συνφορουμίτες στις αρχικές σελίδες της συζήτησης. Το κορακο-fund που διαχειρίζεται πλέον το νέο μονοπώλιο του Σκρουτζ, ας δει την "επένδυσή" του να πηγαίνει κουβά. Επιλογές λέγονται, και καθεμία έχει κόστος. καπου χαθηκα, το skroutz plus δινει δωρεαν μεταφορικα για προιοντα ανω των 20 ευρω, εσυ πως το ξεζουμισες με προιοντα των 15 εως 20 ευρω; εννοεις οτι πηρες >2 απο το καθενα;
hotb Δημοσ. 19 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2023 Αναφορά σε κείμενο Επικαιροποιημένα στοιχεία που μας παραχώρησε η εταιρεία δείχνουν ότι οι τα συνολικά καταστήματα στο Skroutz είναι 7.946 και στο marketplace 6.194. https://www.euro2day.gr/news/enterprises/article/2180153/marketplaces-oi-kinhseis-shopflix-gia-na-rixei-to.html 1
Dead-Poet Δημοσ. 19 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2023 20 ώρες πριν, Titos301 είπε καπου χαθηκα, το skroutz plus δινει δωρεαν μεταφορικα για προιοντα ανω των 20 ευρω, εσυ πως το ξεζουμισες με προιοντα των 15 εως 20 ευρω; εννοεις οτι πηρες >2 απο το καθενα; Εννοώ ότι μέχρι να λήξει η ετήσια συνδρομή μου, ήμουν σε όσους είχαν προλάβει ακόμα την προηγούμενη κλίμακα ελάχιστης παραγγελίας, δηλαδή 15 ευρώ. 1
gmc Δημοσ. 19 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2023 (επεξεργασμένο) https://prnt.sc/YIVNr9eiVgB2 η απελπισια του skroutz Επεξ/σία 19 Μαρτίου 2023 από gmc
james01gr Δημοσ. 20 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2023 10 ώρες πριν, gmc είπε https://prnt.sc/YIVNr9eiVgB2 η απελπισια του skroutz Ενταξει, αυτό για να είμαστε δίκαιοι δεν δείχνει απελπισία. Προσπαθεί να ματσαρει το πλαίσιο πχ. Όταν καποιο κατάστημα κάνει προωθητικές δείχνει απελπισία; το θέμα είναι μην αρχίζει και το μετακυλυει στους επαγγελματίες και βρίσκει δικαιολογίες για αυτό για να μην πληρώνει ή να βάζει τον επαγγελματία με το ζόρι να συμμετεχει
gmc Δημοσ. 21 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2023 26 λεπτά πριν, -netman- είπε εμένα σημερα με πλήρωσαν πάντως . και εμενα
dtk-386 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2023 1 λεπτό πριν, gmc είπε εξαφανιστηκαν και τα συνολικα καταστηματα καταμέτρηση ανα ημέρα κάνετε? κάπου έλεος.
PRETTY Δημοσ. 21 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2023 Προσπαθούν να κρύψουν τα πάντα!!! Η ήττα που φάγανε είναι απίστευτη !!! Φίλοι συνάδελφοι να ξέρετε .ομως ότι τα καλύτερα έρχονται... 49 λεπτά πριν, gmc είπε εξαφανιστηκαν και τα συνολικα καταστηματα Άνετα μπορείς εαν θες να τα μετρήσεις αλφαβητικά ένα, ένα
1comment Δημοσ. 22 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2023 Skroutz: Γιατί το marketplace χάνει συνεργάτες εμπόρους
Georgaras78 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2023 Ακόμα με πρήζουν για ανανέωση και πληρωμή της συνδρομής του... αλλά η απόφαση έχει παρθεί και δεν πρόκειται να πληρώσω όποια και προσφορά να μου στείλουν... έχουν κατέβει και οι 1800 κωδικοί προϊόντων μου και στις 29/4 διαγράφουν και οριστικά το κατάστημά μου από την βάση τους.... Εάν θέλω λένε θα μπορώ να ξανά μπω μετά από ένα χρόνο.... 😂 ΠΟΤΕ ΞΑΝΑ!!! " Αγαπητέ συνεργάτη, Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι έχουμε προβεί σε απενεργοποίηση του καταστήματός σας από την πλατφόρμα μας, καθώς δεν έχει πραγματοποιηθεί από πλευράς σας η εξόφληση του ποσού που προβλέπει το "Βασικό Πακέτο" ετήσιας συνδρομής. Κατά συνέπεια, τα προϊόντα σας δεν διατίθενται, πλέον, για αγορά από τους καταναλωτές στο Skroutz. Στην περίπτωση που επιθυμείτε την εκ νέου ενεργοποίηση του καταστήματός σας και την αποφυγή διαγραφής των προϊόντων και του λογαριασμού σας, χρειάζεται να ολοκληρώσετε την πληρωμή σας έως τις 29/04/23 Επισημαίνουμε πως με την οριστική διακοπή, όλα τα προϊόντα σας διαγράφονται αυτόματα από τη βάση δεδομένων του Skroutz. Οφείλουμε σε αυτό το σημείο, να επισημάνουμε ότι σε περίπτωση που στο μέλλον, και μετά το πέρας των 60 ημερών, θελήσετε να ενεργοποιήσετε εκ νέου την υπηρεσία μας, μέσω της υπηρεσίας Skroutz Marketplace, θα πρέπει να καταβάλετε το βασικό πακέτο ετήσιας συνδρομής, ύψους 400 € μη συμπεριλαμβανομένου Φ.Π.Α, εφόσον έχει παρέλθει 1 χρόνος από την τελευταία πληρωμή σας. Επιπλέον, θα χρειαστεί να καταχωρηθούν εξ’ αρχής όλα σας τα προϊόντα στη βάση δεδομένων της ιστοσελίδας μας και τα έγγραφα ταυτοποίησης KYC. Σας ευχαριστούμε θερμά. Η ομάδα του Skroutz." 21 ώρες πριν, gmc είπε εξαφανιστηκαν και τα συνολικα καταστηματα Τα στοιχεία που δίνουν μοιάζουν "μαγειρεμένα" για να μην βγει στην φόρα πόσοι έφυγαν από την πλατφόρμα και λειτουργήσει ακόμα πιο αρνητικά για αυτούς. Αυτοί ισχυρίζονται ότι έχουν φύγει μόνο 4000 καταστήματα 😂 Εντωμεταξύ οι πωλήσεις μου έχουν αρχίσει να ανεβαίνουν από την στιγμή που βγήκα από την πλατφόρμα τους... (υπήρχαν μερικές μέρες που είχα πέσει όσο το ζήτημα ήταν ζεστό αλλά πλέον αρχίζει να ανεβαίνει παλι) Συμπέρασμα: Σιγά-σιγά ο κόσμος αρχίζει και ψάχνει οικονομικά καταστήματα και σωστή εξυπηρέτηση από επαγγελματίες που ΔΕΝ βρίσκονται σε πλατφόρμες skroutz κτλ. κτλ.. Ναι υπάρχει ζωή για ένα eshop και χωρίς νταβατζή πάνω από το κεφάλι μας. bye-bye Skroutz.... μακριά και αγαπημένοι...🤣 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα