Προς το περιεχόμενο

Skroutz -> Υποχρεωτικη ετήσια συνδρομή 400€ + ΦΠΑ

Μετάβαση στην απάντηση Απαντήθηκε από makis269,

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Δε ξέρω αν έχω λάθος σκεπτικό, αλλά πιστεύω το εξής. 

Το σκρουτζ θέλει να διώξει τους πολύ μικρούς, σίγουρα θα χάσει μεγάλο ποσοστό κέρδους το οποίο θα ισοφαρίσει με όσα καταστήματα μείνουν με τη συνδρομή . Από τα 15 καταστήματα που είχαν το Χ προϊόν θα μείνουν 5 με 8 μαξ. Με αυτό τον τρόπο θα διώξει όσους πουλάνε στο κόστος ή και με χασούρα (υπάρχουν καταστήματα που πουλάνε κάτω του κόστους και το ξέρω 1000%) και θα κρατήσει όσους έχουν χρήμα, όνομα και διαθεσιμότητα. Έτσι το σκρουτζ θα μπορέσει να αυξήσει την προμήθεια του, όπως και τα καταστήματα. Μη σας φανεί περίεργη μια αύξηση τιμών της τάξης των 15 με 20%. Με λιγότερα καταστήματα είναι πιο εύκολο να ελέγξεις την αγορά όπως και τις τιμές πώλησης. 

Το μόνο σίγουρο είναι ότι οι τιμές θα ανέβουν στο σκρουτζ.

Μακάρι το best price να ξυπνήσει ΆΜΕΣΑ! 

• Like 1
  • Απαντ. 1,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Στο μεταξύ το shopflix ανακοίνωσε επενδύσεις 10 εκατομμυρίων έχοντας τρομερή άνοδο μόνο με έναν χρόνο λειτουργίας του. Εντάξει τραγική η κίνηση του skroutz να κάνει προσφορές μόνο σε όσους δεν πλήρωσαν, όσοι πληρώσαμε νιώθουμε διπλά κορόϊδα... Αυτό θα έχει αντίκτυπο σε έναν χρόνο από τώρα που θα φύγουν ακόμα και όσοι πλήρωσαν.

Όσο για το αν παρακολουθεί το skroutz με τον tracker τι έχει ζήτηση, αφού όλα τα τζιμάνια και οι "hackers" του insomnia είπανε ότι δεν κοιτάει και δεν το εκμεταλλεύεται :D . Κρύφτηκαν τώρα. 

Να μερικά νούμερα από προσωπικό parsing των τελευταίων ημερών, σύμφωνα με το site τους.
image.png.9ff9569c1f09358e793ba59a502681f8.png

Δημοσ.
6 λεπτά πριν, gmc είπε

οσους καθησύχασαν οτι θα παρουν τα λεφτα τους συντομα  ειναι γελασμένοι.... 

Γιατι το λες αυτό ;

Εμένα πάντως μου απάντησαν ΓΡΑΠΤΩΣ χθες ότι θα πληρωθούμε σε μερικές ημέρες

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, PRETTY είπε

Γιατι το λες αυτό ;

Εμένα πάντως μου απάντησαν ΓΡΑΠΤΩΣ χθες ότι θα πληρωθούμε σε μερικές ημέρες

και εμενα την πεμπτη .. και πριν 16 ημερες συντομα ... αμα τα δεις σε μερικες μερες πες μου εκανα λαθος 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
10 ώρες πριν, ntinosterpsis είπε

Δε ξέρω αν έχω λάθος σκεπτικό, αλλά πιστεύω το εξής. 

Το σκρουτζ θέλει να διώξει τους πολύ μικρούς, σίγουρα θα χάσει μεγάλο ποσοστό κέρδους το οποίο θα ισοφαρίσει με όσα καταστήματα μείνουν με τη συνδρομή . Από τα 15 καταστήματα που είχαν το Χ προϊόν θα μείνουν 5 με 8 μαξ. Με αυτό τον τρόπο θα διώξει όσους πουλάνε στο κόστος ή και με χασούρα (υπάρχουν καταστήματα που πουλάνε κάτω του κόστους και το ξέρω 1000%) και θα κρατήσει όσους έχουν χρήμα, όνομα και διαθεσιμότητα. Έτσι το σκρουτζ θα μπορέσει να αυξήσει την προμήθεια του, όπως και τα καταστήματα. Μη σας φανεί περίεργη μια αύξηση τιμών της τάξης των 15 με 20%. Με λιγότερα καταστήματα είναι πιο εύκολο να ελέγξεις την αγορά όπως και τις τιμές πώλησης. 

To αν θα χάσει τζίρο ή όχι δεν εξαρτάται άμεσα πάντως από τον αριθμό καταστημάτων που έχει, θα εξαρτηθεί αν κωδικοί που ως τώρα τους έβρισκες στο σκρουτζ σταματήσεις να τους βρίσκεις και αν στους υπάρχοντες κωδικούς οι τιμές των προΙόντων ανέβουν τόσο ώστε οι καταναλωτές να στραφούν στις άλλες πλατφόρμες. 

Το shopflix έχει σίγουρα την δυναμική από την άποψη ότι και εκεί επιλέγεις απευθείας προΪόντα χωρίς να χρειάζεται να μπαίνεις σε κάθε κατάστημα χωριστά, το bestprice δεν βλέπω πως θα ανέβει αν δεν κάνει κάτι παρόμοιο, ίσως να ήταν εφικτό (δεν ξέρω αν λέω βλακείες) να μπαίνεις στο λογαριασμό σου στο bestprice να επιλέγεις τα προΙόντα και τα αντίστοιχα καταστήματα και το bestprice να προχωράει είτε στην εγγραφή του χρήστη αυτόματα στο κάθε κατάστημα και την αποστολή της παραγγελίας είτε μόνο το δεύτερο αν είναι ήδη γραμμένος. Από την άποψη ο καταναλωτής να έχει να κάνει με το κατάστημα και όχι με το bestprice.

Επεξ/σία από Conan2046
Δημοσ.
10 ώρες πριν, ntinosterpsis είπε

Μη σας φανεί περίεργη μια αύξηση τιμών της τάξης των 15 με 20%. Με λιγότερα καταστήματα είναι πιο εύκολο να ελέγξεις την αγορά όπως και τις τιμές πώλησης. 

Αυτό λέμε κι εμείς οι καταναλωτές, από την πρώτη κιόλας μέρα που ανακοινώθηκε η υπέρογκη αύξηση στη συνδρομή των εμπόρων. Ότι όσοι απομείνουν, θα μετακυλίσουν την αυξημένη συνδρομή στις τιμές των προϊόντων τους. Εγώ ήδη έχω παρατηρήσει αύξηση στην τιμή κάποιων προϊόντων που αγόρασα τους τελευταίους μήνες από το Σκρουτζ, και είμαι βέβαιος ότι θα ακολουθήσει κι άλλη.

• Like 1
Δημοσ.
52 λεπτά πριν, Dead-Poet είπε

Αυτό λέμε κι εμείς οι καταναλωτές, από την πρώτη κιόλας μέρα που ανακοινώθηκε η υπέρογκη αύξηση στη συνδρομή των εμπόρων. Ότι όσοι απομείνουν, θα μετακυλίσουν την αυξημένη συνδρομή στις τιμές των προϊόντων τους. Εγώ ήδη έχω παρατηρήσει αύξηση στην τιμή κάποιων προϊόντων που αγόρασα τους τελευταίους μήνες από το Σκρουτζ, και είμαι βέβαιος ότι θα ακολουθήσει κι άλλη.

η αύξηση των τιμών δεν οφείλεται αποκλειστικά στις προμήθειες του σκρουτζ. μιλάμε για συνεχείς ανατιμήσεις από τους χονδρέμπορους, κάθε μήνα μου τσιμπάνε και κάτι. προσωπικά προσπαθώ να τις κρατήσω χαμηλά αλλά δεν το βλέπω να το καταφέρνω. θα ακολουθήσει πολύ πείνα για πολλούς και μεγάλο πρόβλημα γιατί για να πέσει ο πληθωρισμός δεν είναι εύκολο. όταν ανεβαίνουν πχ τα ενοίκια τόσο πολύ...

Δημοσ.
1 ώρα πριν, Dead-Poet είπε

Ενω το σκρουτζ ξεκινησε ως μηχανη ευρεσης της χαμηλοτερης τιμης, αν συνεχισει αυτη η κατασταση βλεπω ολα τα μαγαζια του σκρουτζ να ειναι ακριβοτερα, και ο κοσμος να ψαχνει μαγαζια εκτος σκρουτζ για τη φθηνοτερη τιμη !!! χαχαχα !!!
Βρες πως τα φερνει η ζωη !!!

• Like 1
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, sakislife είπε

Ενω το σκρουτζ ξεκινησε ως μηχανη ευρεσης της χαμηλοτερης τιμης, αν συνεχισει αυτη η κατασταση βλεπω ολα τα μαγαζια του σκρουτζ να ειναι ακριβοτερα, και ο κοσμος να ψαχνει μαγαζια εκτος σκρουτζ για τη φθηνοτερη τιμη !!! χαχαχα !!!
Βρες πως τα φερνει η ζωη !!!

Shopflix has joined the group chat..

Δημοσ.

Ενδειξη της αποχώρησης αρκετών καταστημάτων από το σκρουτζ νομίζω πως είναι και ο περιορισμός τουλάχιστον στο ήμισυ των ενημερώσεων τιμών για προϊόντα που έχω προσθέσει στη λίστα των αγαπημένων.

...παλιότερα, αν είχα να μπω 24 ώρες στο σκρουτζ, θα βαριόμουν να σκρολλάρω στις ενημερώσεις.

Στις 9/3/2023 στις 10:28 ΠΜ, gmc είπε

υπάρχει μια μεγάλη μερίδα ανθρώπων που λέει ότι αν βάλω κάρτα μπορεί να μου κλέψουν τα στοιχεία

Για μένα κίνητρο αποφυγής χρήσης της κάρτας έχει γίνει 
- το θέμα της "πλαστής"/λανθασμένης διαθεσιμότητας
- η καθυστέρηση αλλά και τα σφάλματα στη διαδικασία επιστροφής χρημάτων, όταν παραστεί ανάγκη (2/4 φορές τους τελευταίους μήνες)
που δεσμεύουν τα χρήματά μου και με εμποδίζουν να προβώ σε αγορά σε περίπτωση προσφοράς/ανάγκης αγοράς.

Όπως είπα τις 2 από τις 4 φορές που χρειάστηκε επιστροφή χρημάτων τους τελευταίους μήνες (τη τελευταία φορά λόγω ακύρωσης την ίδια μέρα, προ συσκευασίας/αποστολής, λόγω προσφοράς κατώτερης εγγύησης σε σκληρό δίσκο, 1 έναντι 3 ετών), τα καταστήματα εκκίνησαν / υποτίθεται εκκίνησαν διαδικασία επιστροφής χρημάτων, αλλά 10 εργάσιμες μετά δεν τα είχα λάβει, επικοινώνησα με τη τράπεζα και μου είπαν ότι το κατάστημα δεν έχει προχωρήσει σε διαδικασίες επιστροφής, και κατόπιν επικοινωνίας με το κατάστημα και υπόδειξης - βάσει τραπεζικής διαβεβαίωσης - ότι δεν είχαν προχωρήσει στις κατάλληλες διαδικασίες, επικαλέστηκαν εν τέλει σφάλμα στο σύστημα και πάλι αναμονή.

Και δεν μιλάμε για μικρά ή μη δημοφιλή καταστήματα, κάθε άλλο.

Οπότε η αντικαταβολή, συμπεριλαμβανομένης της πληρωμής στο υποκατάστημα κούριερ με κάρτα, έχει καταστεί προτιμητέα λύση για μένα, τουλάχιστον για πράγματα σεβαστής αξίας / που χρειάζομαι σε σύντομο διάστημα.

Δημοσ.

εφυγαν τοσα καταστηματα και παλι δεν βελτίωσε τις υπηρεσιες ουτε στο ελαχιστο... 

Δημοσ.
4 ώρες πριν, gmc είπε

εφυγαν τοσα καταστηματα και παλι δεν βελτίωσε τις υπηρεσιες ουτε στο ελαχιστο... 

4 ticket έχω ανοίξει για διάφορα θέματα και δεν απαντάνε εδώ και ένα μήνα, όπως και προϊόντα που υπάρχουν ήδη σε άλλους δεν ταξινομούνται. Αν πάνε έτσι του χρόνου δεν πρόκειται να κάνω ανανέωση το 500αρι

Δημοσ.
20 ώρες πριν, definitio είπε

Ενδειξη της αποχώρησης αρκετών καταστημάτων από το σκρουτζ νομίζω πως είναι και ο περιορισμός τουλάχιστον στο ήμισυ των ενημερώσεων τιμών για προϊόντα που έχω προσθέσει στη λίστα των αγαπημένων.

...παλιότερα, αν είχα να μπω 24 ώρες στο σκρουτζ, θα βαριόμουν να σκρολλάρω στις ενημερώσεις.

Για μένα κίνητρο αποφυγής χρήσης της κάρτας έχει γίνει 
- το θέμα της "πλαστής"/λανθασμένης διαθεσιμότητας
- η καθυστέρηση αλλά και τα σφάλματα στη διαδικασία επιστροφής χρημάτων, όταν παραστεί ανάγκη (2/4 φορές τους τελευταίους μήνες)
που δεσμεύουν τα χρήματά μου και με εμποδίζουν να προβώ σε αγορά σε περίπτωση προσφοράς/ανάγκης αγοράς.

Όπως είπα τις 2 από τις 4 φορές που χρειάστηκε επιστροφή χρημάτων τους τελευταίους μήνες (τη τελευταία φορά λόγω ακύρωσης την ίδια μέρα, προ συσκευασίας/αποστολής, λόγω προσφοράς κατώτερης εγγύησης σε σκληρό δίσκο, 1 έναντι 3 ετών), τα καταστήματα εκκίνησαν / υποτίθεται εκκίνησαν διαδικασία επιστροφής χρημάτων, αλλά 10 εργάσιμες μετά δεν τα είχα λάβει, επικοινώνησα με τη τράπεζα και μου είπαν ότι το κατάστημα δεν έχει προχωρήσει σε διαδικασίες επιστροφής, και κατόπιν επικοινωνίας με το κατάστημα και υπόδειξης - βάσει τραπεζικής διαβεβαίωσης - ότι δεν είχαν προχωρήσει στις κατάλληλες διαδικασίες, επικαλέστηκαν εν τέλει σφάλμα στο σύστημα και πάλι αναμονή.

Και δεν μιλάμε για μικρά ή μη δημοφιλή καταστήματα, κάθε άλλο.

Οπότε η αντικαταβολή, συμπεριλαμβανομένης της πληρωμής στο υποκατάστημα κούριερ με κάρτα, έχει καταστεί προτιμητέα λύση για μένα, τουλάχιστον για πράγματα σεβαστής αξίας / που χρειάζομαι σε σύντομο διάστημα.

Αν αγοράζεις μέσω του σκρουτζ marketplace η επιστροφή στην κάρτα είναι άμεση (3 μέρες μαξ). Αν είναι να πας στη κούριερ να περιμένεις πας και στο μαγαζί και το παίρνεις!

Δημοσ.
3 ώρες πριν, mcstefan7 είπε

Αν αγοράζεις μέσω του σκρουτζ marketplace η επιστροφή στην κάρτα είναι άμεση (3 μέρες μαξ). Αν είναι να πας στη κούριερ να περιμένεις πας και στο μαγαζί και το παίρνεις!

Πας και από τη Θεσσαλονίκη στην Αθήνα και το παίρνεις.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...