Προς το περιεχόμενο

Skroutz -> Υποχρεωτικη ετήσια συνδρομή 400€ + ΦΠΑ

Μετάβαση στην απάντηση Απαντήθηκε από makis269,

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
14 ώρες πριν, microelectronics είπε

7941  είναι με πρόσθεση όλων αλφαβητικά.

Οπότε 7941 x 496 = 3.938.736 ευρω χωρις κόπο. 

Δεν είναι έτσι γιατί υπάρχουν καταστήματα που δεν έχουν κλείσει στην πλατφόρμα και ακόμη δεν έχουν μπει σε υποχρέωση πληρωμής συνδρομής. 

• Απαντ. 1,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.
17 λεπτά πριν, james01gr είπε

Δεν είναι έτσι γιατί υπάρχουν καταστήματα που δεν έχουν κλείσει στην πλατφόρμα και ακόμη δεν έχουν μπει σε υποχρέωση πληρωμής συνδρομής. 

Ισχύει. Όσα δεν έκλεισαν χρόνο, δεν πλήρωσαν αυτή τη συνδρομή αλλά μόνο το ποσό εγγραφής.

18 ώρες πριν, Makis_panamera είπε

Αυτός είναι ο αριθμός όσων συμμετέχουν στο καλάθι του σκρουτζ. 

Δημοσ.
10 λεπτά πριν, 1comment είπε

Αυτός είναι ο αριθμός όσων συμμετέχουν στο καλάθι του σκρουτζ. 

κατά 99% μου φαίνεται πως ακόμη και όσοι έχουν δικό τους κατάστημα εμφανίζονται και στο marketplace

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
34 λεπτά πριν, james01gr είπε

εχεις δικαιο ετσι ειναι, αλλα αν δεν ειναι 7941 και ειναι 6941 η ειναι 5941 που παρακατω δεν ειναι,  δεν ειναι οποτε 4 εκατομυρια ευρω  αλλα ειναι 3 εκατομυρια ευρω απο το πουθενα, και χωρις να βαλουν νταβαδες (μετοχους-τραπεζες-επενδυτες) στο κεφαλι τους.

Επεξ/σία από microelectronics
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
29 λεπτά πριν, microelectronics είπε

εχεις δικαιο ετσι ειναι, αλλα αν δεν ειναι 7941 και ειναι 6941 η ειναι 5941 που παρακατω δεν ειναι,  δεν ειναι οποτε 4 εκατομυρια ευρω  αλλα ειναι 3 εκατομυρια ευρω απο το πουθενα, και χωρις να βαλουν νταβαδες (μετοχους-τραπεζες-επενδυτες) στο κεφαλι τους.

μα έχουν μετόχους στο κεφάλι τους... cvc capitals. διάβασε τι έχουν αγοράσει στην Ελλάδα, επενδυτικό fund είναι. αγοράζουν εταιρείες και αναμένουν υπερκέρδη ή να τις πουλήσουν σε μεγαλύτερη τιμή από ότι τις πήραν για να δώσουν κέρδη στον εαυτό τους και στους επενδυτές τους. που βέβαια δεν βρήκα κάπου το ποσοστό που έχουν αγοράσει στο σκρουτζ, απλά φήμες λένε άνω του 20%. όσο κοντύτερα στο 50 είναι το ποσοστό, τόσο μεγαλύτερη η πίεση.

edit

εδώ είναι το φεκ με την πώληση του σκρουτζ ΟΜΩΣ δεν αναφέρονται ποσοστά ιδιοκτησίας. σε ΑΕ δεν θα πρέπει να δημοσιεύονται αυτά; (εάν κάποιος γνωρίζει μπορεί να βοηθήσει) https://www.epant.gr/files/2020/apofaseis/714_2020_FEK4970.pdf

εσύ πιστεύεις το χαρατσάκι αυτό το έβαλαν για τον εαυτό τους ή για να δείξουν στο fund πως μαζεύουν χρήμα; εγώ το δεύτερο. από την άλλη, εάν τους έφυγε το 40% των πελατών τους σε μία νύχτα, δεν το λες και επιτυχία και να καμαρώνεις στον χρηματοδότη σου για αυτό... θα έχει πολλά επεισόδια αυτό το κομμάτι καθώς πιστεύω πολλά καταστήματα θα λυγίσουν και θα γυρίσουν στο σκρουτζ. είτε μέσω εκβιασμών για την μη απόδοση των πωλήσεων είτε αδυναμία έρευσης άλλων καναλιών πώλησης. για πολλούς βέβαια η συνδρομή αυτή ήταν η σταγόνα που ξεχείλησε το ποτήρι και ίσως ήταν αυτό που χρειάζονταν για να αφήσουν μαύρη πέτρα πίσω τους. σε κανά δίμηνο θα έχουμε μία καλύτερη εικόνα πιστεύω.

Επεξ/σία από james01gr
  • Like 4
Δημοσ.
18 λεπτά πριν, james01gr είπε

μα έχουν μετόχους στο κεφάλι τους... cvc capitals. διάβασε τι έχουν αγοράσει στην Ελλάδα, επενδυτικό fund είναι. αγοράζουν εταιρείες και αναμένουν υπερκέρδη ή να τις πουλήσουν σε μεγαλύτερη τιμή από ότι τις πήραν για να δώσουν κέρδη στον εαυτό τους και στους επενδυτές τους. που βέβαια δεν βρήκα κάπου το ποσοστό που έχουν αγοράσει στο σκρουτζ, απλά φήμες λένε άνω του 20%. όσο κοντύτερα στο 50 είναι το ποσοστό, τόσο μεγαλύτερη η πίεση.

εσύ πιστεύεις το χαρατσάκι αυτό το έβαλαν για τον εαυτό τους ή για να δείξουν στο fund πως μαζεύουν χρήμα; εγώ το δεύτερο. από την άλλη, εάν τους έφυγε το 40% των πελατών τους σε μία νύχτα, δεν το λες και επιτυχία και να καμαρώνεις στον χρηματοδότη σου για αυτό... θα έχει πολλά επεισόδια αυτό το κομμάτι καθώς πιστεύω πολλά καταστήματα θα λυγίσουν και θα γυρίσουν στο σκρουτζ. είτε μέσω εκβιασμών για την μη απόδοση των πωλήσεων είτε αδυναμία έρευσης άλλων καναλιών πώλησης. για πολλούς βέβαια η συνδρομή αυτή ήταν η σταγόνα που ξεχείλησε το ποτήρι και ίσως ήταν αυτό που χρειάζονταν για να αφήσουν μαύρη πέτρα πίσω τους. σε κανά δίμηνο θα έχουμε μία καλύτερη εικόνα πιστεύω.

Οι VC συνήθως πάνε για το 25-50% των εταιρειών. 

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, mcstefan7 είπε

Οι VC συνήθως πάνε για το 25-50% των εταιρειών. 

μόλις το βρήκα σε μία έκθεση της PWC του 2021 (αφορά χρήση του 2020). το 45% έχει αγοράσει με άγνωστο τίμημα εξαγοράς

https://www.pwc.com/gr/en/publications/deals-in-greece-2020--pwc-greece/Deals_report_final.pdf

σελίδα 34, πεδίο 25

Δημοσ.

Ο κατήφορος συνεχίζεται και προσπαθούν να μαζέψουν ότι μπορούν με κάθε τρόπο.

Λοιπόν με έχουν ζαλίσει στα email για να πληρώσω την συνδρομή... 😂 Ξεκίνησαν και τις προσφορές... Αν πληρώσουν αυτοί που αρνούνται... θα έχουν 20% έκπτωση στις προμήθειες marketplace και Δωρεάν brand booster για ένα μήνα 🤣.... πραγματικά γελάω με την κατάντια τους... Μην χάσω την ευκαιρία λένε... 🤣  🤣   🤣   🤣 

Ρε και 50% έκπτωση σε όλες τις προμήθειες να μου κάνουν, και δωράκια σπίτι να μου στείλουν, και "μασάζ" να στείλουν να μου κάνουν, εγώ ΤΕΛΟΣ δεν ξανά μπαίνω... Ξανά είπα δεν είναι τα 496 ευρώ αλλά ο αντι-επαγγελματικός τρόπος που εκβιαστικά θέλουν να τα πάρουν.

Τους στήριξα, τους τα έσκαγα χοντρά κάθε μήνα αλλά δεν θα τους περάσει...  καλή διάλυση τους εύχομαι...

• Like 2
Δημοσ.
5 λεπτά πριν, Georgaras78 είπε

Ο κατήφορος συνεχίζεται και προσπαθούν να μαζέψουν ότι μπορούν με κάθε τρόπο.

Λοιπόν με έχουν ζαλίσει στα email για να πληρώσω την συνδρομή... 😂 Ξεκίνησαν και τις προσφορές... Αν πληρώσουν αυτοί που αρνούνται... θα έχουν 20% έκπτωση στις προμήθειες marketplace και Δωρεάν brand booster για ένα μήνα 🤣.... πραγματικά γελάω με την κατάντια τους... Μην χάσω την ευκαιρία λένε... 🤣  🤣   🤣   🤣 

Ρε και 50% έκπτωση σε όλες τις προμήθειες να μου κάνουν, και δωράκια σπίτι να μου στείλουν, και "μασάζ" να στείλουν να μου κάνουν, εγώ ΤΕΛΟΣ δεν ξανά μπαίνω... Ξανά είπα δεν είναι τα 496 ευρώ αλλά ο αντι-επαγγελματικός τρόπος που εκβιαστικά θέλουν να τα πάρουν.

Τους στήριξα, τους τα έσκαγα χοντρά κάθε μήνα αλλά δεν θα τους περάσει...  καλή διάλυση τους εύχομαι...

Αυτο που αναφερεις ειναι πολυ σημαντικο, κανε ενα print screen  το σημειο που λενε για εκπτωση στις προμηθειες γιατι παει αλλου το πραγμα για οσους πληρωσαν εμπροθεσμα και δεν εχουν αυτη την εκπτωση .

Δημοσ.
1 ώρα πριν, james01gr είπε

θα έχει πολλά επεισόδια αυτό το κομμάτι καθώς πιστεύω πολλά καταστήματα θα λυγίσουν και θα γυρίσουν στο σκρουτζ. είτε μέσω εκβιασμών για την μη απόδοση των πωλήσεων είτε αδυναμία έρευσης άλλων καναλιών πώλησης. για πολλούς βέβαια η συνδρομή αυτή ήταν η σταγόνα που ξεχείλησε το ποτήρι και ίσως ήταν αυτό που χρειάζονταν για να αφήσουν μαύρη πέτρα πίσω τους. σε κανά δίμηνο θα έχουμε μία καλύτερη εικόνα πιστεύω.

Οσους συναδέρφους και φίλους επαγγελματίες ξέρω, δεν γυρίζει κανείς...(και πίστεψέ με ολοι εμείς δεν δίναμε και λίγα) ακόμα και οι πωλήσεις να μειωθούν σε αυτό το μεταβατικό στάδιο δεν ενδιαφέρει κανέναν διότι η χασούρα θα καλυφθεί με σωστές κινήσεις και συνεργασίες που αντέχουν στον χρόνο. Το Skroutz το παράκανε.... όπως είπες ήταν η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι... Αποδείχθηκε ένας ΜΗ Φερέγγυος συνεργάτης που χάσαμε κάθε εμπιστοσύνη σε αυτόν

• Like 1
Δημοσ.

Και μια (αμελητέα βέβαια, αλλά ελπίζω να έχει ήδη βρει μιμητές έστω για διαφορετικούς λόγους) κίνηση από τη σκοπιά του καταναλωτή. Διέκοψα (δεν ανανέωσα) τη συνδρομή μου στο Σκρουτζ Plus, αφού πρώτα τις τελευταίες μέρες την "ξεζούμισα" κάνοντας όσες παραγγελίες για προϊόντα μεταξύ 15 και 20 ευρώ που είχα βάλει στα αγαπημένα μου. Πλέον δεν υπάρχει κανένας λόγος να την κρατάω και να τρέχει ο χρόνος άσκοπα, μέχρι το επόμενο προϊόν που θα θελήσω και θα έχει πάνω απο 20 ευρώ. Και ακόμα και τότε, θα σκεφτώ αν θα ανανεώσω. Πολύ πιθανό να πληρώσω τα μεταφορικά στο κατάστημα (τα οποία ενίοτε είναι κάτω από τα 3-4 ευρώ που χρεώνει το καλάθι του Σκρουτζ), μπαίνοντας βέβαια στη σελίδα του καταστήματος από "παρθένο" browser, από τον οποίο δεν έχω μπει ποτέ στο Σκρουτζ, όπως σύστησαν κάποιοι συνφορουμίτες στις αρχικές σελίδες της συζήτησης. Το κορακο-fund που διαχειρίζεται πλέον το νέο μονοπώλιο του Σκρουτζ, ας δει την "επένδυσή" του να πηγαίνει κουβά. Επιλογές λέγονται, και καθεμία έχει κόστος.

• Like 3
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

"Πάντα δίπλα σας" 😂😂😂

bye_skroutz.jpg

11 λεπτά πριν, mankam είπε

Αυτο που αναφερεις ειναι πολυ σημαντικο, κανε ενα print screen  το σημειο που λενε για εκπτωση στις προμηθειες γιατι παει αλλου το πραγμα για οσους πληρωσαν εμπροθεσμα και δεν εχουν αυτη την εκπτωση .

Αυτοί που έτρεξαν να πληρώσουν ας πρόσεχαν... 😂 Αναμένονται τρέλες προσφορές τις επόμενες μέρες. 😂 #Σκρουτζ_κατήφορος

Επεξ/σία από Georgaras78
Δημοσ.
2 λεπτά πριν, Georgaras78 είπε

"Πάντα δίπλα σας" 😂😂😂

bye_skroutz.jpg

Βασικά τους κάνει έκπτωση στο marketplace για 2 μήνες για να χρυσώσει το χάπι για να γυρίσουν πίσω... Πρέπει να έχουν φάει μεγάλη ήττα για να κάνουν τέτοια. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
5 λεπτά πριν, james01gr είπε

Βασικά τους κάνει έκπτωση στο marketplace για 2 μήνες για να χρυσώσει το χάπι για να γυρίσουν πίσω... Πρέπει να έχουν φάει μεγάλη ήττα για να κάνουν τέτοια. 

Έχασαν σχεδόν το 50% των καταστημάτων και έχει και συνέχεια... ας πρόσεχαν... δεν μας σεβάστηκαν, ας υποστούν τώρα τις συνέπειες. Να σημειώσω πως δέχομαι σχεδόν καθημερινά mail-tickets τους για να πληρώσω. Είτε παρουσιάζοντας "πλεονεκτήματα" είτε με προσφορές αλλά δεν πρόκειται να τους την κάνω την χάρη....

Επεξ/σία από Georgaras78
  • Like 3
Δημοσ.
4 λεπτά πριν, Georgaras78 είπε

Έχασαν σχεδόν το 50% των καταστημάτων και έχει και συνέχεια... ας πρόσεχαν... δεν μας σεβάστηκαν, ας υποστούν τώρα τις συνέπειες. Να σημειώσω πως δέχομαι σχεδόν καθημερινά mail τους για να πληρώσω. Είτε παρουσιάζοντας "πλεονεκτήματα" είτε με προσφορές αλλά δεν πρόκειται να τους την κάνω την χάρη....

Εναπόκειται στην τιμή και στην επαγγελματική σας υπόσταση, εσάς των εμπόρων, να αντέξετε και να μην υποκύψετε σε συγκυριακές ψευτοπροσφορές μέχρι να πάρουν πίσω αυτές τις υπέρογκες χρεώσεις. Και σε εμάς τους καταναλωτές, για παρόμοιους λόγους (κι εμείς φάγαμε στο κεφάλι μια δυσμενή μεταβολή των όρων στο Σκρουτζ Plus), αλλά και βλέποντας πλέον ότι με 49% λιγότερα καταστήματα δεν έχει πλέον ιδιαίτερο νόημα, να δώσουμε το δικό μας μήνυμα, με το δικό μας τρόπο.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...