gmc Δημοσ. 15 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2023 4 ώρες πριν, PRETTY είπε ναι τι μια λενε πεμπτη και μολις φτασει η ωρα λενε αλλα
james01gr Δημοσ. 15 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2023 για πληρωμές για τις οποίες το σκρουτζ μου έχει καθυστερήσει (είναι από το Φλεβάρη, το ποσό δεν είναι σοβαρό αλλά δεν μου τις έχει πληρώσει) quote λυπούμαστε για την όποια καθυστέρηση και αναστάτωση έχει προκληθεί. Όπως ήδη γνωρίζετε, σε περίπτωση που ο χρήστης έχει επιλέξει ως τρόπο πληρωμής τις Άτοκες Δόσεις μέσω πιστωτικής κάρτας ή το Πρόγραμμα «Δόσεις για όλους», η καταβολή της πληρωμής θα πραγματοποιείται στο τέλος κάθε εβδομάδας μετά την παρέλευση χρονικού διαστήματος δεκατεσσάρων (14) ημερολογιακών ημερών από την παραλαβή της παραγγελίας από το χρήστη, εξαιρουµένων τραπεζικών αργιών ή καταστάσεων ανωτέρας βίας. Σε ορισμένες περιπτώσεις έχει παρατηρηθεί πράγματι καθυστέρηση των πληρωμών για τις οποίες έχουμε μεταφέρει το απαραίτητο feedback ώστε να μην προκύψουν εκ νέου αντίστοιχα ζητήματα. unquote το σκρουτζ μου μεταφέρει τις δόσεις σε εμένα, τουλάχιστον για έναν μήνα. υπόψιν πως δόσεις δεν έχω δεχθεί να βάλω και να φάω και άλλο καπέλο για αυτές...
microelectronics Δημοσ. 15 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2023 Στις 13/3/2023 στις 1:16 ΜΜ, faser_nick είπε Καλημέρα στην ομάδα, Έχω 2 ηλεκτρονικά καταστήματα που ήταν κάτω από το σκρουτζ με ανακατεύθυνση αλλά και μέσα στο Marketplace Και τα 2 αυτά καταστήματα δεν πλήρωσαν το χαράτσι των 496€ και αυτή τη στιγμή δεν προβάλλονται στις σελίδες του. Από την στιγμή που έληξε η προθεσμία πληρωμής του βασικού πακέτου ο Σκρουτζ σταμάτησε τις πληρωμές για παραγγελίες που είχε εκτελέσει και λεφτά τα οποία είχε πάρει και κρατάει παράνομα στα χέρια του με την αιτιολογία της εκκαθάρισης Έχω κάνει 6 ticket και δεν έχει απαντήσει κανένα, έχω πάρει 4 τηλεφωνά και αρνούνται να μου δώσουν κάποια πληροφορία για το πότε θα πληρωθούν τα χρήματα που χρωστάει Υπάρχουν στην ομάδα συνάδελφοι με παρόμοιο πρόβλημα?? Αν ναι μήπως θα έπρεπε να προχωρήσουμε σε σειρά κινήσεων ώστε να πιέσουμε την κατάσταση?? Παρακαλώ όσοι συνάδελφοι το διαβάσουν ας απαντήσουν μήπως και συντονιστούμε σε κάποια κινητοποίηση Εχουμε και εμεις ακριβως το ιδιο προβλημα, 5 τικετ πολλα τηλεφωνα, σημερα μας ενημερωσαν οτι υπαρχει τεχνικο προβλημα να κανουν τις καταθεσεις (εκκρεμεις πληρωμες) αλλα για να εισπραξουν προφανως δεν εχουν κανενα τεχνικο προβλημα, εμεις φταιμε κανεις αλλος. 9 ώρες πριν, sakislife είπε Απλά τους πιο πολλούς δεν τους νοιάζει. Στα "φρύδια" τους Ενταξει, υπαρχουν και ανθρωποι ευγενέστατοι, που ειτε κατι τους ετυχε, ειτε ακομα κι απο αμέλεια, ζητουν συγγνωμη και κανουν κινησεις για να επανορθώσουν. Αλλα υπαρχουν και καποιο που ειναι ΓΙΑ ΠΟΛΥ ΞΥΛΟ μιλαμε!! Στην ερωτηση γιατι δεν παραλαβανε, απαντούν με θράσος, δε σηκωνουν το τηλ, και καποιοι σου το κλείνουν και κατάμουτρα. Εννοείται οτι αυτοι δε ξαναπαίρνουν παραγγελία αν δεν προπληρωσουν, αλλα θα επρεπε να υπάρχει και μια κοινη βάση δεδομένων, στην οποιο να εχουν προσβαση τα καταστήματα, με ενα δείκτη αξιολόγησης του πελάτη. Οπως πχ στο ebay που εχει βαθμολογία και ο πωλητης αλλα και ο αγοραστής. Αλλα θα μου πεις ποιος νοιάζεται για τον ελευθερο επαγγελματία ? Εδω ζουμε σ ενα κρατος που δε θελει να μεινει ουτε μια επιχείρηση ανοιχτή, κι εγω μιλαω για προστασια απο κακοβουλους πελατες... σιγα τα ωά.. οταν το ζητησαμε αυτο πριν ενα χρονο (να μπορουν τα καταστηματα να αξιολογουν τον πελατη) απο το σκουτζ, μας απαντησαν οτι δεν γινεται λογω προσωπικων δεδομενων χαχα, οπου θελουν το τηρουν οπου θελουν δεν το τηρουν,
Titos301 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2023 (επεξεργασμένο) Στις 13/3/2023 στις 7:27 ΜΜ, sakislife είπε 7.216 αυτη τη στιγμη τα ενεργα καταστηματα Περιπου 600 λιγοτερα απο χθες δλδ 48.5% μειωση σε σχεση με τον Ιανουάριο !!! Στις 13/3/2023 στις 9:21 ΜΜ, PRETTY είπε Που ακριβώς φαίνεται το νούμερο 7216 γιατί νομιζω ότι από την Παρασκευ'η αυτό το νούμερο είναι αόρατο! Στις 13/3/2023 στις 9:28 ΜΜ, gmc είπε https://prnt.sc/2zmDRtSDcTm7 εγω βλεπω αλλα 6152 Επεξ/σία 15 Μαρτίου 2023 από Titos301
sakislife Δημοσ. 15 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2023 18 λεπτά πριν, Titos301 είπε https://www.skroutz.gr/ecommerce/landing εδω το βλεπεις καλυτερα σβηστο γιατι θα το βγαλουν κι αυτο
Ducatista Δημοσ. 15 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2023 Πάνω από το μισό πλέον αυτοί που έχουν φύγει.. για να δουμε ρε σκρουτζ τι θα γίνει..... 1
PRETTY Δημοσ. 15 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2023 2 ώρες πριν, sakislife είπε καλυτερα σβηστο γιατι θα το βγαλουν κι αυτο Εαν το νουμερο είναι σωστό είναι πράγματι εντυπωσιακό. Που το βλέπεις εσύ και όλοι εμείς αδυνατούμε να το δούμε;
Makis_panamera Δημοσ. 15 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2023 Πατά εδω https://www.skroutz.gr/ecommerce/landing 9 λεπτά πριν, PRETTY είπε Εαν το νουμερο είναι σωστό είναι πράγματι εντυπωσιακό. Που το βλέπεις εσύ και όλοι εμείς αδυνατούμε να το δούμε;
Super Moderators Thresh Δημοσ. 15 Μαρτίου 2023 Super Moderators Δημοσ. 15 Μαρτίου 2023 12 minutes ago, Makis_panamera said: Πατά εδω https://www.skroutz.gr/ecommerce/landing Αυτό το νούμερο μου φαίνεται ότι είναι μόνο γι' αυτούς που παίζουν αποκλειστικά αλλά και με καλάθι του skroutz ή κάνω λάθος?
Makis_panamera Δημοσ. 15 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2023 1 λεπτό πριν, Thresh είπε Αυτό το νούμερο μου φαίνεται ότι είναι μόνο γι' αυτούς που παίζουν αποκλειστικά αλλά και με καλάθι του skroutz ή κάνω λάθος? Λογικά δεν ενημερώνεται συνέχεια. Αύριο πιθανων θα είναι πιο κάτω. Κάποιο άλλο παλικάρι που είχε ανεβάσει προχθές νομίζω ήταν περισσότερα τα καταστήματα. Θα δείξει ….
PRETTY Δημοσ. 15 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2023 2 λεπτά πριν, Makis_panamera είπε Λογικά δεν ενημερώνεται συνέχεια. Αύριο πιθανων θα είναι πιο κάτω. Κάποιο άλλο παλικάρι που είχε ανεβάσει προχθές νομίζω ήταν περισσότερα τα καταστήματα. Θα δείξει …. To σωστό νούμερο κυμαίνεται γύρω στα 7800 καταστήματα που ήταν ανεβασμένο την Παρασκευή πριν το εξαφανίσουν. Ισως να έχει ανέβει ελάχιστα γιατί κάποια καταστήματα πλήρωσαν για να επανέλθουν. 1
Makis_panamera Δημοσ. 15 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2023 1 λεπτό πριν, PRETTY είπε To σωστό νούμερο κυμαίνεται γύρω στα 7800 καταστήματα που ήταν ανεβασμένο την Παρασκευή πριν το εξαφανίσουν. Ισως να έχει ανέβει ελάχιστα γιατί κάποια καταστήματα πλήρωσαν για να επανέλθουν. Μπορεί. Θα δείξει ….
Super Moderators Thresh Δημοσ. 15 Μαρτίου 2023 Super Moderators Δημοσ. 15 Μαρτίου 2023 17 minutes ago, Makis_panamera said: Λογικά δεν ενημερώνεται συνέχεια. Αύριο πιθανων θα είναι πιο κάτω. Κάποιο άλλο παλικάρι που είχε ανεβάσει προχθές νομίζω ήταν περισσότερα τα καταστήματα. Θα δείξει …. Ο αριθμός που είχε postάρει προχθες ήταν συνολικά καταστήματα, όχι μόνο αυτά που χρησιμοποιούν marketplace (δλδ καλάθι), οπότε είναι λογικό ο 2ος να είναι μικροτερος.
gmc Δημοσ. 15 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2023 https://prnt.sc/K9MTcRIPkOym Πιστεύω ότι γενικά είναι τόσο
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα