Προς το περιεχόμενο

Skroutz -> Υποχρεωτικη ετήσια συνδρομή 400€ + ΦΠΑ

Μετάβαση στην απάντηση Απαντήθηκε από makis269,

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
23 λεπτά πριν, Titanik είπε

Δεν είναι ο νόμος λάθος αλλά η ερμηνεία του. Το αγόρασες σφραγισμένο,  το επιστρέφεις ασφραγιστο, η κατάσταση του προϊόντος είναι άλλη.

Απλά οι μεγάλοι λόγω αθέμιτος ανταγωνισμου δέχονται πίσω ανοιγμενες συσκευασίες,  μεταχειρισμένα προϊόντα και διαστρεβλωνουν την αγορά. 

Ξανά ρωτάω, πόσοι έχετε αγοράσει από μεγάλο κατάστημα μεταχειρισμένο προιον;

Αγόρασα από mediamarket καινούριο που ήταν μεταχειρισμένο. Είναι ή δεν είναι ο ορισμός της απάτης;

Το θεμελιωδες ανθρωπινο δικαίωμα στο unboxing;

Να τα πουλήσεις με 10-20% έκπτωση.

• Απαντ. 1,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.
1 ώρα πριν, mcstefan7 είπε

Οταν παιζεις με κερδος 10-12% μπαινεις μεσα...

• Like 1
Δημοσ.

Έχετε φανταστεί να τσεπώσει τα 500αρικα τις προμήθειες που δεν πληρώνει και να πει καλά ήταν πτωχεύσαμε κύριοι...

• Like 3
Δημοσ.
2 ώρες πριν, mcstefan7 είπε

Γιατί δεν μου πληρώνεις το 10-20% εσύ, που ήθελες να πάρεις καινούργιο και να επιστρέψεις μεταχειρισμένο;

Επίσης, γιατί ο skroutz δεν δέχεται opwn box, όταν ο ίδιος σου επιβάλλει να δεχθείς το "ελαττωματικο ", και το "open box"; 

1 ώρα πριν, k_w_t είπε

Οταν παιζεις με κερδος 10-12% μπαινεις μεσα...

Ούτε 4% δεν βγαζουμε

Δημοσ.
1 ώρα πριν, gmc είπε

Έχετε φανταστεί να τσεπώσει τα 500αρικα τις προμήθειες που δεν πληρώνει και να πει καλά ήταν πτωχεύσαμε κύριοι...

Φαντάζομαι ότι και εσύ όπως κι εγώ δεν πήρες ούτε απάντηση αλλά ούτε και τα χρήματα σου σήμερα...

Δημοσ.
1 ώρα πριν, gmc είπε

Πήρες καμια απάντηση για την πληρωμή που δεν σου έβαλαν;

Μόλις τώρα, PRETTY είπε

Φαντάζομαι ότι και εσύ όπως κι εγώ δεν πήρες ούτε απάντηση αλλά ούτε και τα χρήματα σου σήμερα...

Μόλις ρώτησα το φίλο. Εσύ απάντηση τίποτα;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Παρόλο που τα σχόλια για τις υπαναχωρήσεις ειναι εκτός θέματος τα θεωρώ χρήσιμα και θα ήθελα ως καταναλωτής να παρατηρήσω τα εξής:

Αν θέλω να ψωνίζω σε χαμηλές τιμές θα πρέπει να φροντίζω και εγώ από την πλευρά μου να κρατάω το κόστος του μαγαζιού χαμηλα.

Ετσι δεν μπορώ να κάνω επιπόλαιες αγορές που μετά να τις επιστρέφω πίσω γιατί κάποιος μου δίνει ΔΩΡΕΑΝ επιστροφές.

Δεν μπορώ να ανοίγω τα προϊόντα από τις συσκευασίες τους και μετά να τα επιστρέφω παρά μόνο αν ανακαλύπτω κάποιο πολύ σοβαρό ελάττωμα που δεν ήταν ανιχνεύσιμο από την συσκευασία.

Δεν μπορώ να παραγγέλνω με αντικαταβολή και μετά να μην παραλαμβάνω.

Δεν μπορώ να περιμένω το κατάστημα να έχει πλήρες απόθεμα και να μου το στέιλει την ίδια ημέρα. Με ικανοποιεί να το παραλάβω σε 3-4 ημέρες ώστε το μαγαζί να μην έχει κόστος αποθήκης.

Επι του πρακτέου όλα τα χρόνια που έχω αγοράσει μέσα διαδικτύου (100αδες φορές) μόνο 2 φορές επέστρεψα ΜΗ ΕΛΑΤΤΩΜΑΤΙΚΟ προϊόν. Τη μια φορά παπούτσι (αλλά σε ΑΨΟΓΗ συσκευασία και επιμελώς συσκευασμένο ώστε να μην χαλάσω με ετικέτες courier την συσκευασία) και την άλλη φορά ηλεκτρονική συσκευή σφραγισμένη διότι από την συσκευασία κατάλαβα ότι ήταν υποδεέστερης ποιότητας από αυτό που έδειχνε η φωτό.

Ενοχλούμαι από πολλούς καταναλωτές που δεν καταλαβαίνουν ότι αν "κατουράνε" στη θάλασσα θα το βρούμε ΟΛΟΙ στο αλάτι.

Αυτό ΒΕΒΑΙΑ δεν σημαίνει ότι τα μαγαζιά μπορούν να είναι αναξιόπιστα και να εξαπατούν τους καταναλωτές. Εχω καταγγείλει 2 μαγαζιά για σοβαρή μη τήρηση της νομοθεσίας (φορολογικής) και δεν μετάνιωσα ποτέ για αυτό.

Προτιμώ σοβαρά μαγαζιά και σοβαρούς καταναλωτές. Είναι ΔΙΚΑΙΩΜΑ μας να έχουμε αξιόπιστα μαγαζιά και είναι ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ μας να είμαστε αξιόπιστοι καταναλωτές.

Επεξ/σία από nova_centurion
  • Like 4
  • Thanks 3
Δημοσ.
32 λεπτά πριν, PRETTY είπε

Απάντηση δεν δόθηκε και τα χρήματα αγνοούνται...

Δημοσ.
Στις 9/3/2023 στις 6:41 ΜΜ, mankam είπε

Μπήκαν τα χρηματα έστω και κουτσουρεμένα, έχω πληρώσει συνδρομή.

Προσπάθησα να κάνω εγγραφή στο Best Price αλλά χρειάζεται αγορά προσθέτου  XML σε opencart , δυστυχως η υποστηριξη που έχω απο τον web developer δεν είναι επαρκής οποτε πρεπει να το κάνω μόνος μου.

ποιο extension έχεις για skroutz?

13 ώρες πριν, kontow είπε

Σε αυτό εδώ το σημείο δεν έγραφε μέχρι χτες τον αριθμό των κατάστημάτων? Τι έγινε, εξαφανίστηκε?

image.png.6007c570eed1d006312d73a5ec1a0c75.png

Ρε τις κουφάλες το κατέβασαν,  το πρωί έκανα print screen

Δημοσ.
32 λεπτά πριν, PRETTY είπε

Απάντηση δεν δόθηκε και τα χρήματα αγνοούνται...

Μεγάλη απατεωνιά να κρατάνε τα χρήματα από τις παραγγελίες σας. Να επιμείνετε. 

Δημοσ.
Στις 8/2/2023 στις 7:31 ΜΜ, Titos301 είπε

μαλλον θα αρχισω να χρησιμοποιω το skroutz απλα ως συγκριση τιμων και μετα θα πληκτρολογω μονος μου το καταστημα στην αναζητηση και θα προχωρω σε αγορα, εξωφρενικα μεγαλα τα ποσοστα

Ακομα και αυτο να κανεις , το skroutz αποθηκευει ενα cookie στον browser σου και οταν θα μπεις μεχρι κ ενα μηνα μετα απευθειας στο καταστημα χρησιμοποιωντας την ιδια συσκευη ( λαπτοπ κινητο ) το σκρουτζ θα παρει την προμηθεια του κανονικα ! 

• Like 1
Δημοσ.

Δε νομίζω να μπορείς να αγοράσεις κινητό, να το ανοίξεις και να το επιστρέψεις. Ο νόμος θεωρώ ότι αναφέρεται σε προϊόντα που δεν έχουν κλειστή συσκευασία, όπως ένα λάστιχο αυτοκινήτου πχ. Πέρα από αυτό, ο άλλος θέλει να με καταστρέψει, θα αγοράσει 30 τηλεοράσεις, 50 κινητά, θα τα ανοίξει και θα μου τα στείλει πίσω. 

Ο νόμος θα έπρεπε να σου λέει. Αγοράζεις μέσω ίντερνετ κάτι που δε γνωρίζεις πως ακριβώς είναι; Πήγαινε και δες το σε ένα μαγαζί, αλλιώς δεν έχεις δικαίωμα να το επιστρέψεις αν το ανοίξεις. Έτσι προστατεύεις και τις 2 μεριές. 

Σε ένα θέμα εδώ μέσα είχε γράψει ένας τύπος ότι έτσι κάνει ζωαρα. Αγοράζει φακό dslr, πάει διακοπές και μόλις γυρίσει τον επιστρέφει...

Παραλογισμός.. 

Δημοσ.
7 ώρες πριν, nikos2004dj είπε

Ακομα και αυτο να κανεις , το skroutz αποθηκευει ενα cookie στον browser σου και οταν θα μπεις μεχρι κ ενα μηνα μετα απευθειας στο καταστημα χρησιμοποιωντας την ιδια συσκευη ( λαπτοπ κινητο ) το σκρουτζ θα παρει την προμηθεια του κανονικα ! 

Για αυτο μερικες φορες κανουμε  ενα τηλεφωνο στο μαγαζι και το παραγγελνουμε...

Δεν νομιζω να βαζει και κοριους στα τηλεφωνα το σκρουτζ...

• Confused 1
Δημοσ.
9 ώρες πριν, Titanik είπε

Γιατί δεν μου πληρώνεις το 10-20% εσύ, που ήθελες να πάρεις καινούργιο και να επιστρέψεις μεταχειρισμένο;

Επίσης, γιατί ο skroutz δεν δέχεται opwn box, όταν ο ίδιος σου επιβάλλει να δεχθείς το "ελαττωματικο ", και το "open box"; 

Ούτε 4% δεν βγαζουμε

Αμα δουλεύεις με 4% καλύτερα κλείστο. Η υπερχονδρική b2b (απο παλέτα ανα είδος και πάνω) που δουλεύει για το τοναζ πάει για 8-15%+

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
10 ώρες πριν, 1comment είπε

Μεγάλη απατεωνιά να κρατάνε τα χρήματα από τις παραγγελίες σας. Να επιμείνετε. 

Θα τα πάρω η με το έναν η με τον άλλο τρόπο απλά διερωτώμαι αν δεν πλήρωσαν πολλούς υπάρχει περίπτωση κάποιος να θέλει να μπει η να το ξανασκεφτει ?ί….ποιος μπαίνει σε μια πλατφόρμα που δεν του εγγυάται ποια ότι θα πάρει τα λεφτά του?  

Επεξ/σία από gmc

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...