PRETTY Δημοσ. 10 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2023 και εγώ μόλις πήρα τηλέφωνο και περιμένω την απάντηση εντός της ημέρας. By the way, επειδή δεν γνωρίζω τι έχει συμβεί με το shopflix ; 21 λεπτά πριν, gmc είπε ειναι κατω απο 4000 καταστημα Που να το γράψουν αι εγώ μόλις πήρα τηλέφωνο και περιμένω την απάντηση εντός της ημέρας. By the way, επειδή δεν γνωρίζω τι έχει συμβεί με το shopflix ;
Tragogidaros Δημοσ. 10 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2023 16 λεπτά πριν, l3ft3r1s είπε I stand corrected, βλέπω τώρα από την οδηγία της ΕΕ ότι αυτό προβλέπεται μόνο για περιπτώσεις στις οποίες τίθεται ζήτημα υγιεινής, και όχι σε όλες τις περιπτώσεις. Ειδικότερα, ο καταναλωτής θα πρέπει να μπορεί να αποσφραγίσει το προϊόν, χωρίς να χάσει το δικαίωμα υπαναχώρησης, εάν αυτό από τη φύση του μπορεί να υπάρχει ανοιχτό στα ράφια των καταστημάτων προς επίδειξη. Επομένως, θα πρέπει ο έμπορος, ως έμπορος που δραστηριοποιείται σε πωλήσεις εξ' αποστάσεως, παίρνοντας/προεξοφλώντας το σχετικό ρίσκο, να αποζημιώνει τέτοιου είδους επιστροφές, χωρίς να διεκδικεί απομείωση αυτών μόνο λόγω της αποσφράγισης και καταστροφής της ταινίας του κουτιού. Και τι γίνεται με τα καταστήματα που δεν έχουν βιτρίνα?
armagedwnn Δημοσ. 10 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2023 Δεν είμαι έμπορος είμαι αγοραστής, είχα ξαναγράψει σε αυτό το θέμα και προσωπικά είχα κάνει πέρυσι αρκετές παραγγελειές μέσω σκρουτζ. (Επίσης κάνω και για οικογένεια φίλους επειδή το πολυψάχνω). Φέτος είμαι στις 0 παραγγελειές, δεν είχα καταλάβει και εγώ γιατί το σκρουτζ έχει γίνει τόσο ακριβό. Πραγματικά το best price είναι ΠΟΛΥ καλύτερη εναλλακτική και την προτείνω σε όλους. Πραγματικά συγχαρητήρια για την μαζική αποχώρηση των καταστημάτων από εσάς κρίνεται η δεσπόζουσα θέση που κατέχει το σκρουτζ. Υ.Γ.: Δεν έχω να προσφέρω κάτι ουσιαστικό σε αυτό το θέμα απλά μπράβο σας. 1
gmc Δημοσ. 10 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2023 (επεξεργασμένο) Η εταιρία σρκουτζ ήταν μια σοβαρή εταιρία αυτό μέχρι να έρθει ο Μαρινάκης από τοτε δεν την αναγνώριζα ποια σαν μια σοβαρή εταιρία που να την εμπιστεύομαι.. ξαφνικά η εταιρία σταμάτησε να ενδιαφέρεται για τους πωλητές αλλά και τους καταναλωτές...... Αλλά ξέχασε κάτι ο πωλητής και ο καταναλωτής τον έχει φτάσει εκεί Επεξ/σία 10 Μαρτίου 2023 από gmc
k_w_t Δημοσ. 10 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2023 6 λεπτά πριν, gmc είπε Η εταιρία σρκουτζ ήταν μια σοβαρή εταιρία αυτό μέχρι να έρθει ο Μαρινάκης από τοτε δεν την αναγνώριζα ποια σαν μια σοβαρή εταιρία που να την εμπιστεύομαι.. ξαφνικά η εταιρία σταμάτησε να ενδιαφέρεται για τους πωλητές αλλά και τους καταναλωτές...... Αλλά ξέχασε κάτι ο πωλητής και ο καταναλωτής τον έχει φτάσει εκεί Ο Μαρινακης εχει το ShopFlix και οχι το Skroutz.. Τωρα παιζει να κανει παρτυ με αυτο που γινεται.. 1
spectaculator Δημοσ. 10 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2023 Άρχισε το skroutz να πέφτει στις αναζητήσεις ή είναι ιδέα μου;
gmc Δημοσ. 10 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2023 (επεξεργασμένο) 16 λεπτά πριν, k_w_t είπε Θέλω να προσέξετε λίγο αυτή που θα μείνουν skroutz με τις πληρωμές όταν φεύγουν τόσες ποσότητες συνεργατών δεν θα είναι εύκολο να πληρώσει εσάς και το προσωπικό Επεξ/σία 10 Μαρτίου 2023 από gmc
k_w_t Δημοσ. 10 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2023 9 λεπτά πριν, gmc είπε Θέλω να προσέξετε λίγο αυτή που θα μείνουν skroutz με τις πληρωμές όταν φεύγουν τόσες ποσότητες συνεργατών δεν θα είναι εύκολο να πληρώσει εσάς και το προσωπικό Εγω προσωπικα εφυγα... Και επειδη την ειχα μυριστει την δουλεια ειχα βγει εκτος απο την προηγουμενη εβδομαδα. Οι λογοι ηταν πολλοι αλλα κυριως οι επιστροφες που ετρωγα με στραπατσαρισμενες συσκευασιες σε λειτουργικα προιοντα.. 1
1comment Δημοσ. 10 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2023 (επεξεργασμένο) 42 λεπτά πριν, gmc είπε Θέλω να προσέξετε λίγο αυτή που θα μείνουν skroutz με τις πληρωμές όταν φεύγουν τόσες ποσότητες συνεργατών δεν θα είναι εύκολο να πληρώσει εσάς και το προσωπικό Να μας ενημερώσεις κι εσύ και ο @PRETTY τι θα γίνει με τις πληρωμές που σας χρωστάνε. Αυτό είναι το πιο σοβαρό απ' όλα γιατί είναι χρήματα που στην ουσία έχει εισπράξει ο σκρουτζ από τις παραγγελίες σας και τα κρατάει. Εμείς που μείναμε, αν τυχόν δεν μας πληρώσει για τις λιγοστές παραγγελίες που θα χουμε λόγω των μη ταξινομήσεων (μην τα ξαναλέμε), θα φάει τέτοια μήνυση που θα είναι όλη δική του. Btw ο τίτλος του νήματος πρέπει να γίνει "Σκρουτζ: ξεκίνησε η κατρακύλα - αποχώρησε το 40% των καταστημάτων". Επεξ/σία 10 Μαρτίου 2023 από 1comment
mamakossa Δημοσ. 10 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2023 Πάντως πολλά μαγαζία δεν πλήρωσαν την συνδρομή και το Σκρουτζ τους εμφανίζει ακόμη…δίνοντας παράταση στην παράταση..
Titos301 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2023 (επεξεργασμένο) 15 ώρες πριν, nova_centurion είπε Είχα άλλες ιδέες αλλά θα ήθελα να ευχαριστήσω όλους εδώ που με βοήθησαν να προχωρήσω στο δρόμο του ρεαλισμού. Ετσι κατέληξα στο εξής προσαρμοζόμενος στις αρχές του καπιταλισμού όπου το συμφέρον επικρατεί αποκλειστικά: α. Οταν ψάχνω να αγοράσω κάτι πάω στο σκρουτζ. Διαβάζω τις πληροφορίες του και βρίσκω από ποιο κατάστημα θα πάρω. Για αυτό που πήρα από το σκρουτζ δεν προτίθεμαι να πληρώσω κάτι (αγοράζοντας μέσω σκρουτζ) καθώς για να έχει ελεύθερο το browsing πάει να πει ότι το θεωρεί μια δωρεάν παροχή. β. Μετά πάω στον κατάλογο με τις προμήθειες του σκρουτζ που κατέβασα από το internet. γ. Βρίσκω την προμήθεια του σκρουτζ, προσθέτω τον ΦΠΑ στην προμήθεια και παίρνω τηλέφωνο τα καταστήματα με τη σειρά μέχρι να μου δώσει κάποιος την τιμή μείον την προμήθεια του σκρουτζ που έμαθα από όσα γράφτηκαν ότι χρεώνουν τα καταστήματα στο marketplace ανεβάζοντας τις τιμές πώλησης τους. Ετσι όλοι είμαστε ευχαριστημένοι. Το κατάστημα που πουλάει στην κανονική τιμή χωρίς προμήθεια και εγώ που αγόρασα φτηνότερο χωρίς καπέλο από το σκρουτζ. Μην τύχει δε κάποιος να πει ότι δεν είμαι σωστός που πάω στο σκρουτζ και μετά αποφεύγω την προμήθεια διότι θα απαντήσω όπως απαντούν αυτοί. Ελεύθερη αγορά και σας το στελνουν; και αν δεν θα σας το στειλουν τι κανετε μετα; αν πχ εχετε παρει στο φθηνοτερο καταστημα και το επομενο καταστημα πουλαει +20, +30€ Επεξ/σία 10 Μαρτίου 2023 από Titos301
k_w_t Δημοσ. 10 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2023 47 λεπτά πριν, mamakossa είπε Πάντως πολλά μαγαζία δεν πλήρωσαν την συνδρομή και το Σκρουτζ τους εμφανίζει ακόμη…δίνοντας παράταση στην παράταση.. Σε εμενα δεν εδωσαν παραταση..
1comment Δημοσ. 10 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2023 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, mamakossa είπε Πάντως πολλά μαγαζία δεν πλήρωσαν την συνδρομή και το Σκρουτζ τους εμφανίζει ακόμη…δίνοντας παράταση στην παράταση.. Αυτό δεν ισχύει. Να ποστάρεις σε ποιά καταστήματα αναφέρεσαι με τα λινκ τους. Επεξ/σία 10 Μαρτίου 2023 από 1comment 1
menthol1979 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2023 Πω τρένο πάει. Σε συγκεκριμένο προιόν μάρκας που αγόραζα (filament 3D εκτυπωτών), το είχαν σταθερά 4 καταστήματα και αυτή τη στιγμή ... έψαξα και έφυγαν ΚΑΙ ΤΑ 4. Βζιιιινννννν 2
leonidas_fs Δημοσ. 10 Μαρτίου 2023 Μέλος Δημοσ. 10 Μαρτίου 2023 4 ώρες πριν, mankam είπε Τώρα το είδα και εγώ, αφαίρεσαν τον αριθμό καταστημάτων, αυτό σημαίνει ότι διαβάζουν αυτό το νήμα 3 ώρες πριν, nlogginidis είπε Λετε να ανοίξει κανένα amazon.gr; Θα έχει πολύ γέλιο... 3 ώρες πριν, gmc είπε ειναι κατω απο 4000 καταστημα Που να το γράψουν πωωω οντως το αφαίρεσαν...το μονο σίγουρο είναι οτι δεν το περίμεναν σε τέτοιο βαθμό το στραπάτσο που φάγανε στην Skroutz!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα