gmc Δημοσ. 9 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2023 14 λεπτά πριν, PRETTY είπε Εσυ gmc πληρώθηκες σήμερα, παρόλο που δεν έχεις πληρώσει το Βασικό πακέτο ; Όχι και μάλιστα μιλάμε για 2400 ε
1comment Δημοσ. 9 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2023 (επεξεργασμένο) 13 λεπτά πριν, gmc είπε Όχι και μάλιστα μιλάμε για 2400 ε Τότε είναι αυτό που λέω. Έχουν όρο ότι για να πληρώσουν, πρέπει να πάρεις το βασικό πακέτο. Πράγμα που μοιάζει παράνομο εφόσον μιλάμε για παραγγελίες που εκτελέστηκαν πριν ισχύσει το βασικό πακέτο. Πρέπει να το επισημάνετε με τικετ. Να δούμε τι θα απαντήσουν. @gmcSorry που θα σε ρωτήσω αλλά με αυτό το τζίρο σε μια βδομάδα και να μην έχεις πληρώσει συνδρομή, πόσο κέρδος έχεις στα 2400; Είναι πολύ χαμηλό; Όσο και να έχεις πεισμώσει με το 500αρικο (που δίκιο έχεις), προσπαθώ να καταλάβω πώς γίνεται να απαρνείσαι τόσο μεγάλους τζίρους θέτοντας εκτός το κατάστημα σου... Επεξ/σία 9 Μαρτίου 2023 από 1comment
papp0us Δημοσ. 9 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2023 37 λεπτά πριν, 1comment είπε Το 15νθημερο από πού προκύπτει; Κάθε Πέμπτη πληρώνει. Απλά αν έγινε παραλαβή παραγγελίας Πέμπτη, δεν συμπεριλαμβάνεται στην πληρωμή. Πάει για την επόμενη. Κι αυτό γιατί μάλλον οι εντολές πληρωμής δίνονται είτε νωρίς το πρωί είτε την προηγούμενη μέρα. Από ερωταπαντήσεις σκρουτζ: Το "Βασικό πακέτο" ετήσιας συνδρομής παρέχει απόδοση χρημάτων από τις παραγγελίες σας μία φορά την εβδομάδα, και πιο συγκεκριμένα η καταβολή πραγματοποιείται κάθε Πέμπτη. Α γράψε λάθος, νομίζα πως είχα διαβάσει κάθε δεύτερη Πέμπτη.
gmc Δημοσ. 9 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2023 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, 1comment είπε Τότε είναι αυτό που λέω. Έχουν όρο ότι για να πληρώσουν, πρέπει να πάρεις το βασικό πακέτο. Πράγμα που μοιάζει παράνομο εφόσον μιλάμε για παραγγελίες που εκτελέστηκαν πριν ισχύσει το βασικό πακέτο. Πρέπει να το επισημάνετε με τικετ. Να δούμε τι θα απαντήσουν. @gmcSorry που θα σε ρωτήσω αλλά με αυτό το τζίρο σε μια βδομάδα και να μην έχεις πληρώσει συνδρομή, πόσο κέρδος έχεις στα 2400; Είναι πολύ χαμηλό; Όσο και να έχεις πεισμώσει με το 500αρικο (που δίκιο έχεις), προσπαθώ να καταλάβω πώς γίνεται να απαρνείσαι τόσο μεγάλους τζίρους θέτοντας εκτός το κατάστημα σου... 1 κακή υποστήριξη 2 μου γυρνάνε πράγματα που μετα εγώ πρέπει να τα πουλήσω μεταχειρισμένα ακόμα και αν έχει νευρά ο πελάτης και το σπάσει μπορεί να το επιστρέψει κανένα πρόβλημα … αυτά τα 2 με οδήγησαν να πάω σε άλλες πλατφόρμες Επεξ/σία 9 Μαρτίου 2023 από gmc
nova_centurion Δημοσ. 9 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2023 8 ώρες πριν, filip123go είπε Ο Σκρουτζ είναι μια επειχήρηση όπως όλες οι άλλες. Δεν είναι φιλανθρωπικό ίδρυμα. Το κέρδος του κοιτάει. Ότι τιμή θέλει βάζει. Εαν σου αρέσει κάθεσαι. Εαν δεν σου αρέσει, φεύγεις και πας σε ανταγωνιστή, ή παλεύεις μόνος σου. Ολα τα άλλα είναι να 'χαμε να 'λέγαμε. Είχα άλλες ιδέες αλλά θα ήθελα να ευχαριστήσω όλους εδώ που με βοήθησαν να προχωρήσω στο δρόμο του ρεαλισμού. Ετσι κατέληξα στο εξής προσαρμοζόμενος στις αρχές του καπιταλισμού όπου το συμφέρον επικρατεί αποκλειστικά: α. Οταν ψάχνω να αγοράσω κάτι πάω στο σκρουτζ. Διαβάζω τις πληροφορίες του και βρίσκω από ποιο κατάστημα θα πάρω. Για αυτό που πήρα από το σκρουτζ δεν προτίθεμαι να πληρώσω κάτι (αγοράζοντας μέσω σκρουτζ) καθώς για να έχει ελεύθερο το browsing πάει να πει ότι το θεωρεί μια δωρεάν παροχή. β. Μετά πάω στον κατάλογο με τις προμήθειες του σκρουτζ που κατέβασα από το internet. γ. Βρίσκω την προμήθεια του σκρουτζ, προσθέτω τον ΦΠΑ στην προμήθεια και παίρνω τηλέφωνο τα καταστήματα με τη σειρά μέχρι να μου δώσει κάποιος την τιμή μείον την προμήθεια του σκρουτζ που έμαθα από όσα γράφτηκαν ότι χρεώνουν τα καταστήματα στο marketplace ανεβάζοντας τις τιμές πώλησης τους. Ετσι όλοι είμαστε ευχαριστημένοι. Το κατάστημα που πουλάει στην κανονική τιμή χωρίς προμήθεια και εγώ που αγόρασα φτηνότερο χωρίς καπέλο από το σκρουτζ. Μην τύχει δε κάποιος να πει ότι δεν είμαι σωστός που πάω στο σκρουτζ και μετά αποφεύγω την προμήθεια διότι θα απαντήσω όπως απαντούν αυτοί. Ελεύθερη αγορά 2
mankam Δημοσ. 9 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2023 8 λεπτά πριν, gmc είπε 1 κακή υποστήριξη 2 μου γυρνάνε πράγματα που μετα εγώ πρέπει να τα πουλήσω μεταχειρισμένα ακόμα και αν έχει νευρά ο πελάτης και το σπάσει μπορεί να το επιστρέψει κανένα πρόβλημα … αυτά τα 2 με οδήγησαν να πάω σε άλλες πλατφόρμες Παιδες η επιστροφη ειναι μεσα στο προγραμμα μας αρεσει δεν μας αρεσει, αυτο που λεω στους πελατες που παιρνουν τηλεφωνο ( ενω δεν επιτρεπεται επικοινωνια βαση συμβασης αλλα δεν βρισκουν ακρη με το support του skroutz) ειναι οτι εσεις πρεπει να παραλαβετε αυτο που παραγγειλατε και εγω να ανταποκριθω σε αυτο, οτιδηποτε αλλο οσο και αν εχει αδικο ο πελατης οδηγει σε κακες αξιολογησεις, πολυ δυσκολα παιρνεις θετικη αξιολογηση αλλα πανευκολα αρνητικη.
gmc Δημοσ. 9 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2023 (επεξεργασμένο) https://prnt.sc/ufC1fVPkqDpd https://prnt.sc/l4_nBSmk8FCV Επεξ/σία 9 Μαρτίου 2023 από gmc 3 1
mankam Δημοσ. 9 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2023 26 λεπτά πριν, gmc είπε https://prnt.sc/ufC1fVPkqDpd https://prnt.sc/l4_nBSmk8FCV Εντυπωσιακο!!! 1
1comment Δημοσ. 9 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2023 (επεξεργασμένο) 48 λεπτά πριν, gmc είπε https://prnt.sc/ufC1fVPkqDpd https://prnt.sc/l4_nBSmk8FCV Σοκ! Πολύ μεγάλο το ποσοστό που δεν πλήρωσε! Σχεδόν 40%. Αυτό σημαίνει ότι το 40% που προτίμησε να αποσυρθεί: 1) είτε το κέρδος του μέσω σκρουτζ ήταν τόσο χαμηλό που και αυτά τα 500 το χρόνο είναι μεγάλο μείον (με επόμενο συμπέρασμα ότι δεν ισχύει αυτό που πιστεύουν πολλοί "αν μπούμε στο σκρουτζ, θα τα κονομήσουμε") ή 2) έχουν πολλά προβλήματα με την πλατφόρμα & υποστήριξη του σκρουτζ. 1 ώρα πριν, gmc είπε 1 κακή υποστήριξη 2 μου γυρνάνε πράγματα που μετα εγώ πρέπει να τα πουλήσω μεταχειρισμένα ακόμα και αν έχει νευρά ο πελάτης και το σπάσει μπορεί να το επιστρέψει κανένα πρόβλημα … αυτά τα 2 με οδήγησαν να πάω σε άλλες πλατφόρμες Άρα, μας λες ότι ο τζίρος σου είναι πλασματικός γιατί από όσο καταλαβαίνω, έχεις πάρα πολλές επιστροφές... Επεξ/σία 9 Μαρτίου 2023 από 1comment
gmc Δημοσ. 9 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2023 (επεξεργασμένο) 22 λεπτά πριν, 1comment είπε Σοκ! Πολύ μεγάλο το ποσοστό που δεν πλήρωσε! Σχεδόν 40%. Αυτό σημαίνει ότι το 40% που προτίμησε να αποσυρθεί: 1) είτε το κέρδος του μέσω σκρουτζ ήταν τόσο χαμηλό που και αυτά τα 500 το χρόνο είναι μεγάλο μείον (με επόμενο συμπέρασμα ότι δεν ισχύει αυτό που πιστεύουν πολλοί "αν μπούμε στο σκρουτζ, θα τα κονομήσουμε") ή 2) έχουν πολλά προβλήματα με την πλατφόρμα & υποστήριξη του σκρουτζ. Άρα, μας λες ότι ο τζίρος σου είναι πλασματικός γιατί από όσο καταλαβαίνω, έχεις πάρα πολλές επιστροφές... πριν ηταν 2450 τωρα ειναι https://prnt.sc/VkdUyjq9NQRB Προκύπτουν κέρδη γύρω στα 800ε … στο best βγάζω αλλά τόσα την βδομάδα .. δεν μου δίνει κάτι περισσότερο από άλλες πλατφόρμες ….. Μάλλον τα 5000χιλιαρικα το χρόνο του φαίνονται λίγα για προμήθεια Επεξ/σία 9 Μαρτίου 2023 από gmc 1
1comment Δημοσ. 9 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2023 5 λεπτά πριν, gmc είπε πριν ηταν 2450 τωρα ειναι https://prnt.sc/VkdUyjq9NQRB Προκύπτουν κέρδη γύρω στα 800ε … στο best βγάζω αλλά τόσα την βδομάδα .. δεν μου δίνει κάτι περισσότερο από άλλες πλατφόρμες ….. Μάλλον τα 5000χιλιαρικα το χρόνο του φαίνονται λίγα για προμήθεια Πραγματικά μου κάνει εντύπωση που με αυτά τα νούμερα προτίμησες να αποσυρθείς, αλλά σου βγάζω το καπέλο που με τη στάση σου θα τους τιμωρήσεις πολλαπλά από τις προμήθειες που θα χάσουν. Μπράβο για τη στάση σου. 1
Titanik Δημοσ. 9 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2023 Ούτε εγώ το πλήρωσα για άλλους λόγους. Ζητάει ο πελάτης επιστροφή, χωρίς όμως πράγματι να δικαιούται επιστροφή. Αυτοί μου το φέρνουν να το βάλω στον κωλο μου. Όχι, δεν δικαιούσαι επιστροφή στο κινητό που άνοιξες τη ζελατίνα το έβαλες στο αυτί σου και δε σου άρεσε, ούτε στην τηλεόραση που δεν είδες τα τεχνικά χαρακτηριστικά και δεν σου κάνει. Είναι πλέον μεταχειρισμένη. Α και το skroutz δεν πουλάει μεταχειρισμένα , άρα που θα την πουλησω; 1
gmc Δημοσ. 9 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2023 1 λεπτό πριν, Titanik είπε Ούτε εγώ το πλήρωσα για άλλους λόγους. Ζητάει ο πελάτης επιστροφή, χωρίς όμως πράγματι να δικαιούται επιστροφή. Αυτοί μου το φέρνουν να το βάλω στον κωλο μου. Όχι, δεν δικαιούσαι επιστροφή στο κινητό που άνοιξες τη ζελατίνα το έβαλες στο αυτί σου και δε σου άρεσε, ούτε στην τηλεόραση που δεν είδες τα τεχνικά χαρακτηριστικά και δεν σου κάνει. Είναι πλέον μεταχειρισμένη. Α και το skroutz δεν πουλάει μεταχειρισμένα , άρα που θα την πουλησω; Το ίδιο ακριβώς ανέφερα ποιο πάνω ένα από τους λογούς που δεν έμεινα 1
1comment Δημοσ. 9 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2023 @TitanikΑπαράδεκτη τακτική. Κι εγώ το έχω κάνει, αλλά ήταν ελλαττωματικό. Ήταν συσκευή σταθερού τηλεφώνου και είχα στείλει ως και βιντεο στο κατάστημα μέσω fb με το τι έκανε μέσα σε 5 μέρες. Πάντως λόγω των εύκολων επιστροφών, πολλοί επιλέγουν γι αυτό να κάνουν αγορές μέσω marketplace.
Titanik Δημοσ. 10 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2023 Πούλησα μια τηλεόραση. Ανοίγει η πελάτισσα claim για καμένο pixel. Παιρνω το skroutz να ρωτήσω αν θέλει άλλη ή λεφτά πίσω. Δεν απαντάει το skroutz. Την παίρνω τηλ. και μου λέει, ξέρεις δεν έχει την τάδε εφαρμογή (κατεβαίνει από το store). Άρα δεν ήταν τα καμμένα pixel όσο ότι δεν της άρεσε. Θα μπορούσε να είχε πάει σε μια έκθεση, πχ Κωτσοβολο, να τις δοκιμάσει και να αγοράσει μετά από το skroutz. Κέρδος δεν είχα πάνω από 10€ Τη στέλνει πίσω, έκανε να έρθει 1 μήνα. 1 μήνα με υπαιτιοτητα της συνεργαζομενης με τη skroutz μεταφορική η οποία έχει άλλο συνεργαζομενο σε κάθε πόλη.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα