Προς το περιεχόμενο

Skroutz -> Υποχρεωτικη ετήσια συνδρομή 400€ + ΦΠΑ

Μετάβαση στην απάντηση Απαντήθηκε από makis269,

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
1 ώρα πριν, mcstefan7 είπε

Η επιχειρηματικότητα στην Ελλάδα!! Ο τζίρος είναι πολύ πιο σημαντικός απο οτιδήποτε άλλο. 1ον) Άλλη τιμή θα πάρεις απο τον προμηθευτή και άλλη αντιμετώπιση θα έχεις στα 10 και στα 100 κομμάτια, 2ον) και πιο σημαντικό θα χτίσεις brand. Σκέψου η coca cola είναι η νούμερο 1 εταιρεία σε αναψυκτικά και ακόμα ξοδεύει εκατομμύρια για να συνεχίζει να είναι η νούμερο 1 επιλογή/σκέψη σου οταν θες κατι να πιείς. Η συνήθεια είναι πολύ μεγάλο κεφάλαιο για τον καταναλωτή. Το πρόβλημα είναι οτι ο κάθε άσχετος ανοίγει ενα μαγαζί και νομίζει οτι είναι επιχειρηματίας, ενώ δε μπορεί να δει πέρα απο τη μύτη του!!  

Ο τζίρος και το κέρδος θες να πεις. Με τζίρο χωρίς κέρδος κανείς δεν πέτυχε. Ατυχές το παράδειγμα με την κόκα κόλα . 

Συνεχίζεται να συγχέεται το σκρουτζ με το μάρκετινγκ και τη διαφήμιση. Ειλικρινά όταν το διαβάζω μου φαίνεται εντελώς ανόητο. Κάποιοι δεν έχετε καταλάβει καν τις υπηρεσίες του σκρουτζ.. 

Η λογική αυτή κατέστρεψε τις επιχειρισεις στην Ελλάδα, και κατά κύριο λόγο οι κράχτες. Ας αποστείλω 100 δέματα και ας βγάλω 10 ευρώ από αυτά! 

• Απαντ. 1,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Μπήκαν τα χρηματα έστω και κουτσουρεμένα, έχω πληρώσει συνδρομή.

Προσπάθησα να κάνω εγγραφή στο Best Price αλλά χρειάζεται αγορά προσθέτου  XML σε opencart , δυστυχως η υποστηριξη που έχω απο τον web developer δεν είναι επαρκής οποτε πρεπει να το κάνω μόνος μου.

Δημοσ.
5 ώρες πριν, filip123go είπε

Δεν ξέρω αν έχεις διαβάσει όλο το thread. Εγώ που το έχω διαβάσει, θα δεις ότι δεν είναι "ανησυχία" και ότι ουσιαστικά θέλουν ο Σκρουτζ να τους φιλοξενεί τζάμπα. Μην σου πω ότι θέλουν να τους πληρώνει κ όλας γιατί το καταστημα του είναι διαφήμιση για το Σκρουτζ, και χάρη του κάνουν που είναι μέσα! 

Long story short. Υπάρχουν πράα πολλά μαγαζιά και επιχειρήσεις που έχουν πετύχει χωρίς τον Σκρουτζ. Μπορείς και εσύ!!!
Ο Σκρουτζ είναι μια επειχήρηση όπως όλες οι άλλες. Δεν είναι φιλανθρωπικό ίδρυμα. Το κέρδος του κοιτάει. Ότι τιμή θέλει βάζει. Εαν σου αρέσει κάθεσαι. Εαν δεν σου αρέσει, φεύγεις και πας σε ανταγωνιστή, ή παλεύεις μόνος σου. Ολα τα άλλα είναι να 'χαμε να 'λέγαμε.   

Ποιος μίλησε για φιλανθρωπικό ίδρυμα; Το πρόβλημα με το Σκρουτζ είναι οτι δεν ξέρεις πλέον τι σου ξημερώνει με τις τιμές που ζητάει κάθε 3 και λίγο. Από εκεί και πέρα όπως βλέπεις οι περισσότεροι σκέφτονται να φύγουν. Ακριβώς αυτό που είπες, δεν μας κάνει φεύγουμε. Εγώ προσωπικά μια χαρά την παλεύω χωρίς σκρουτζ, το σκρουτζ το ήθελα για εξτραδακι, όχι να ζήσω από αυτό. Αλλά δε θα βάλω νταβατζή στην επιχείριση μου, γι αυτό επέλεξα να μην μπω. 

Μερικοί κάνετε λες και έχετε μετοχές στο σκρουτζ και κάθε σκρουτζ. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
52 λεπτά πριν, gmc είπε

και τι με αυτο θα σου κρατησουν τα λεφτα?Ας απαντήσει κάποιος που πλήρωσε

Ναι πληρώθηκα. 

Επεξ/σία από 1comment
Δημοσ.
10 λεπτά πριν, ntinosterpsis είπε

Το πρόβλημα με το Σκρουτζ είναι οτι δεν ξέρεις πλέον τι σου ξημερώνει με τις τιμές που ζητάει κάθε 3 και λίγο

Δεν υπογράφετε κάποιο συμβόλαιο με το Σκρουτζ; Τι φάση;;; Στο μιλητό το πάτε;;;

12 λεπτά πριν, ntinosterpsis είπε

Εγώ προσωπικά μια χαρά την παλεύω χωρίς σκρουτζ, το σκρουτζ το ήθελα για εξτραδακι, όχι να ζήσω από αυτό.

Στο καλό,  πελάτες σαν  και εσένα θέλει να διώξει το Σκρουτζ. 

13 λεπτά πριν, ntinosterpsis είπε

Μερικοί κάνετε λες και έχετε μετοχές στο σκρουτζ και κάθε σκρουτζ. 

Σα δεν ντρεπόμαστε να υποστηρίζουμε μια υπηρεσία που δουλεύει σωστά και μας εξυπηρετεί κ όλας!

• Like 1
Δημοσ.
17 λεπτά πριν, ntinosterpsis είπε

Ο τζίρος και το κέρδος θες να πεις. Με τζίρο χωρίς κέρδος κανείς δεν πέτυχε. Ατυχές το παράδειγμα με την κόκα κόλα . 

Συνεχίζεται να συγχέεται το σκρουτζ με το μάρκετινγκ και τη διαφήμιση. Ειλικρινά όταν το διαβάζω μου φαίνεται εντελώς ανόητο. Κάποιοι δεν έχετε καταλάβει καν τις υπηρεσίες του σκρουτζ.. 

Η λογική αυτή κατέστρεψε τις επιχειρισεις στην Ελλάδα, και κατά κύριο λόγο οι κράχτες. Ας αποστείλω 100 δέματα και ας βγάλω 10 ευρώ από αυτά! 

Έχεις δίκιο όλες απέτυχαν 🤣. Δες πχ την αμαζον μέχρι το 2002 είχε χασούρα γιατι έχτιζε όνομα αλλα εσύ ξέρεις καλυτερα!!!image.png.29fb5054fdf1270ba29cb9582d23c890.png

• Confused 2
Δημοσ.

Εγώ προσωπικά, επειδή πολλά λέμε για το σκρουτζ, μέχρι πριν λίγους μήνες δεν είχα κανένα παράπονο. Την προμήθεια τη χρεώνω στον πελάτη και έχοντάς το ως έξτρα εισόδημα, τα 2,5Κ που μου δωσε πέρσι τα θεώρησα οκ με βάση τα προϊόντα μου και τον ανταγωνισμό. Το πρόβλημα ξεκίνησε (και συνεχίζει) με τη μη ταξινόμηση-δημοσίευση προϊόντων που έχει κορυφωθεί εδώ και ένα μήνα. Αν δεν λυθεί αυτό, σίγουρα δεν θα συνεχίσω για επόμενη χρονιά. Και το ίδιο 100% θα κάνουν όλοι όσοι είναι στο marketplace. Θα μείνουν μόνο τα καταστήματα με συνδεδεμένο eshop. 

Δημοσ.
1 ώρα πριν, PRETTY είπε

Καλησπέρα,

Σήμερα Πέμπτη (ημέρα πληρωμών) δεν πληρωθήκαμε στην Τράπεζα Πειραιώς.

Γνωρίζει κάποιος μήπως αυτό οφείλεται στο ότι δεν πληρώσαμε το Βασικό πακέτο ?

Υπάρχει κάποιος που τον πλήρωσε ΣΗΜΕΡΑ η Scroutz, ενώ ΔΕΝ ΕΧΕΙ πληρώσει το Βασικό πακέτο ?

Δημοσ.
39 λεπτά πριν, filip123go είπε

Δεν υπογράφετε κάποιο συμβόλαιο με το Σκρουτζ; Τι φάση;;; Στο μιλητό το πάτε;;;

Στο καλό,  πελάτες σαν  και εσένα θέλει να διώξει το Σκρουτζ. 

Σα δεν ντρεπόμαστε να υποστηρίζουμε μια υπηρεσία που δουλεύει σωστά και μας εξυπηρετεί κ όλας!

Κοίτα, άμα εσύ είσαι οκ να τα σκας τότε μαγκιά σου. Εμένα τέτοιες υπηρεσίες δε με κάνουν πελάτη. Δεν έχω ανάγκη σαν εσένα μια τρίτη υπηρεσία να μου αποφέρει χρήματα. Τώρα αν εσύ δεν τα καταφέρνεις μόνος σου και περιμένεις να πλουτίσεις από το σκρουτζ μαγκιά σου. 

Αλώστε το σκρουτζ ψάχνει πελάτες σαν εσένα, ώστε να βγάζει αέρα χρήμα κάθε φορά που αποφασίζει να αυξάνει τις προμήθειες! 

38 λεπτά πριν, mcstefan7 είπε

Έχεις δίκιο όλες απέτυχαν 🤣. Δες πχ την αμαζον μέχρι το 2002 είχε χασούρα γιατι έχτιζε όνομα αλλα εσύ ξέρεις καλυτερα!!!image.png.29fb5054fdf1270ba29cb9582d23c890.png

Το να συγκρίνεις το σκρουτζ με το Amazon είναι το λιγότερο ανόητο! Βέβαια δεν έχεις την αντίληψη; να καταλάβεις τι εννοώ. 

Όπως και να έχει καλές πωλήσεις! Και μη ξεχνάτε να βγάζετε 2% κέρδος για να κάνετε τζίρο 😂😂

• Like 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
17 λεπτά πριν, PRETTY είπε

Υπάρχει κάποιος που τον πλήρωσε ΣΗΜΕΡΑ η Scroutz, ενώ ΔΕΝ ΕΧΕΙ πληρώσει το Βασικό πακέτο ?

Ο @gmc δεν έχει πληρώσει συνδρομή. Αν δεν πλήρωσε ούτε εκείνον ούτε εσένα, αλλά πλήρωσε όσους κάναμε συνδρομή, παίζει ρόλο αυτό που λες. Τώρα που το σκέφτομαι, είναι μέσα στους όρους του βασικού πακέτου οι πληρωμές των παραγγελιών οπότε ίσως μπορούν να το κάνουν (συν ότι έτσι θα σας πιέσουν περαιτέρω να κάνετε τη συνδρομή)... 

Επεξ/σία από 1comment
Δημοσ.
24 λεπτά πριν, PRETTY είπε

Από ότι κατάλαβα πλέον το Σκρουτζ πληρώνει ανά 15νθημερο, πληρώσεις δε πληρώσεις τη βασική συνδρομή. Το να πληρώθεις στην ώρα σου είναι πλέον άλλη έξτρα της βασικής συνδρομής που πληρώνεις με το μήνα.

Δημοσ.
1 ώρα πριν, gmc είπε

και τι με αυτο θα σου κρατησουν τα λεφτα?Ας απαντήσει κάποιος που πλήρωσε

Εσυ gmc πληρώθηκες σήμερα, παρόλο που δεν έχεις πληρώσει το Βασικό πακέτο ;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
11 λεπτά πριν, papp0us είπε

Από ότι κατάλαβα πλέον το Σκρουτζ πληρώνει ανά 15νθημερο, πληρώσεις δε πληρώσεις τη βασική συνδρομή. Το να πληρώθεις στην ώρα σου είναι πλέον άλλη έξτρα της βασικής συνδρομής που πληρώνεις με το μήνα.

Το 15νθημερο από πού προκύπτει; Κάθε Πέμπτη πληρώνει. Απλά αν έγινε παραλαβή παραγγελίας Πέμπτη, δεν συμπεριλαμβάνεται στην πληρωμή. Πάει για την επόμενη. Κι αυτό γιατί μάλλον οι εντολές πληρωμής δίνονται είτε νωρίς το πρωί είτε την προηγούμενη μέρα. 

Από ερωταπαντήσεις σκρουτζ: Το "Βασικό πακέτο" ετήσιας συνδρομής παρέχει απόδοση χρημάτων από τις παραγγελίες σας μία φορά την εβδομάδα, και πιο συγκεκριμένα η καταβολή πραγματοποιείται κάθε Πέμπτη.

Επεξ/σία από 1comment

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...