Προς το περιεχόμενο

Skroutz -> Υποχρεωτικη ετήσια συνδρομή 400€ + ΦΠΑ

Μετάβαση στην απάντηση Απαντήθηκε από makis269,

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
21 λεπτά πριν, drillgr είπε

Παράταση όχι με ενεργό κατάστημα, δεν το διατύπωσα σωστά, εννοώ ότι μέχρι τέλος Απριλίου κρατάνε το κατάστημα χωρίς να σβήσουν τα προϊόντα. 

Δηλαδή τώρα το κατάστημα είναι ανενεργό και απλά σου λένε πλήρωσε ως τότε και το ξανα-ενεργοποιείς; Φαντάζομαι τα προϊόντα δεν εμφανίζονται στο σκρουτζ. 

Επεξ/σία από 1comment
  • Απαντ. 1,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.
Στις 7/2/2023 στις 10:21 ΠΜ, filip123go είπε

Πώς ορίζεις την αισχροκερδεια; Το πραγματικό κόστος του καφέ είναι 10 λεπτά. Εγώ το παίρνω 4 ευρώ. Είναι αυτό αισχροκέρδεια; Το ίδιο και με τον γύρο σε πίτα. Η πραγματική του αξία είναι μερικά λεπτά, εγώ το παίρνω 4-5 ευρώ. Αυτό είναι αισχροκέρδεια; 

Παραπάνω ο φίλος, σου λέει πως μια χαρά επιβιώνει και δεν χρειάζεται το Σκρουτζ και μάλιστα σε έναν πάρα πολύ ανταγωνιστικό τομέα. Οπότε δεν μπορώ να δεχθώ ότι "ο Σκρουτζ είναι μονόδρομος". Δεν σου αρέσει, φεύγεις. Εαν δεν αρέσει σε πολλούς, και φύγουν πολλοί, τότε θα αλλάξει η πολιτική του. 

Έχεις κάποια επιχείρηση η είσαι πουθενά υπάλληλος και τα λές όλα αυτά εκ του ασφαλούς???? Επίσης να σού πώ ότι ο καφές δεν έχει κόστος 10 λεπτά όπως λανθασμένα αναφέρεις ειδικά αν δουλεύεις ακριβό εσπρέσο με τιμή κιλού γύρω στα 32 ευρώ 60 καφέδες βγάζει κάνε τα μαθηματικά λοιπόν και σε αυτά βάλε ρεύμα ενοικιο νερο ποτήρι καπάκι καλαμάκι πάγο έξοδα υπαλλήλου κτλ και μετά βγάλε την τιμή το ίδιο ισχύει και για τον γύρο πού αναφέρεις. Αν βέβαια είσαι απ έξω όλα εύκολα τα  βλέπεις. Εγώ από το Σκρουτζ έφυγα διότι δεν πρόκειται να μπω στην λογική να βγάζω τπτ σε ενα προϊόν απλά για να το πουλήσω έχει τύχει σε προϊόντα να κατεβάζω τιμή έτσι για να δω και ταυτόχρονα να κατεβάζουν και οι αλλά μαγαζιά την τιμή χωρίς αύριο έτσι γιατί τους φαίνεται σαν τζόγος. Βέβαια ο βασικός λόγος είναι ότι η επιχείρηση μού κάνει τζίρο 10 πλασιο από μόνο του σε σχέση με το τι μου δίνει το Σκρουτζ οπότε δεν θα τούς κάνω και άλλο μάγκες διότι στην πλάτη μάς γίνανε τα σκουπίδια κάτι.

• Like 1
Δημοσ.
6 λεπτά πριν, kots25 είπε

Έχεις κάποια επιχείρηση η είσαι πουθενά υπάλληλος και τα λές όλα αυτά εκ του ασφαλούς???? Επίσης να σού πώ ότι ο καφές δεν έχει κόστος 10 λεπτά όπως λανθασμένα αναφέρεις ειδικά αν δουλεύεις ακριβό εσπρέσο με τιμή κιλού γύρω στα 32 ευρώ 60 καφέδες βγάζει κάνε τα μαθηματικά λοιπόν και σε αυτά βάλε ρεύμα ενοικιο νερο ποτήρι καπάκι καλαμάκι πάγο έξοδα υπαλλήλου κτλ και μετά βγάλε την τιμή το ίδιο ισχύει και για τον γύρο πού αναφέρεις. Αν βέβαια είσαι απ έξω όλα εύκολα τα  βλέπεις. Εγώ από το Σκρουτζ έφυγα διότι δεν πρόκειται να μπω στην λογική να βγάζω τπτ σε ενα προϊόν απλά για να το πουλήσω έχει τύχει σε προϊόντα να κατεβάζω τιμή έτσι για να δω και ταυτόχρονα να κατεβάζουν και οι αλλά μαγαζιά την τιμή χωρίς αύριο έτσι γιατί τους φαίνεται σαν τζόγος. Βέβαια ο βασικός λόγος είναι ότι η επιχείρηση μού κάνει τζίρο 10 πλασιο από μόνο του σε σχέση με το τι μου δίνει το Σκρουτζ οπότε δεν θα τούς κάνω και άλλο μάγκες διότι στην πλάτη μάς γίνανε τα σκουπίδια κάτι.

Congrats φίλε.! Είσαι ένα άλλο αδιαμφισβήτητο παράδειγμα πως εαν είναι κάποιος καλός επιχειρηματίας δεν χρειάζεται το σκρουτζ για να πετύχει, όπως υποστηρίζουν πολλοί εδω μέσα..! Από τη στιγμή βέβαια που δεν είσαι στο σκρουτζ, το πιθανότερο είναι πως εγώ δεν θα αγοράσω ποτέ κάτι από το μαγαζί σου, αλλα προφανώς δεν χρειάζεσαι τους εξτρα πελάτες του σκρουτζ. Τα έχεις βάλει κάτω και είδες τι σε συμφέρει περισσότερο. Αυτό δλδ που πρέπει να κάνουν όλοι, αντί να κάθονται και να γκρινιάζουν εδώ μέσα. 

Δημοσ.
6 λεπτά πριν, filip123go είπε

Congrats φίλε.! Είσαι ένα άλλο αδιαμφισβήτητο παράδειγμα πως εαν είναι κάποιος καλός επιχειρηματίας δεν χρειάζεται το σκρουτζ για να πετύχει, όπως υποστηρίζουν πολλοί εδω μέσα..! Από τη στιγμή βέβαια που δεν είσαι στο σκρουτζ, το πιθανότερο είναι πως εγώ δεν θα αγοράσω ποτέ κάτι από το μαγαζί σου, αλλα προφανώς δεν χρειάζεσαι τους εξτρα πελάτες του σκρουτζ. Τα έχεις βάλει κάτω και είδες τι σε συμφέρει περισσότερο. Αυτό δλδ που πρέπει να κάνουν όλοι, αντί να κάθονται και να γκρινιάζουν εδώ μέσα. 

Απ'ολα τα μηνύματα εδώ μέσα, αυτο κατάλαβες από το μήνυμα του φίλου; Μερικοί τα έχετε μπερδέψει. Σκοπός μιας επιχείρισης δεν είναι να κάνει τζίρο. Τι να κάνω 200 παραγγελίες το μήνα όταν αυτές θα μου αποφέρουν ψίχουλα;; Απλά να κόβω αποδείξεις; 

Το σκρουτζ ήταν το καλύτερο μέρος για να ξεκινήσει να πουλάει η κουτσή Μαρία, κυριολεκτικά οι πάντες. Το σκρουτζ το ανέβασαν οι επιχειρισεις που μπήκαν όταν ακόμη δεν το ήξερε ούτε η μάνα του. Στην πορεία δεν σεβάστηκαν τις επιχειρισεις και τώρα που απέκτησε δύναμη αρμεγει τον κόσμο. Καλώς ή κακώς, στη ζωή ότι ανεβαίνει, κατεβαίνει. Σήμερα την πληρώνουν οι επιχειρισεις, αύριο θα ανοίξει θέμα και από τους καταναλωτές. Ήδη ξεκίνησε με το skroutz plus να αρμεγει. Στην αρχή δε χρέωνε μεταφορικά και στην πορεία το άλλαξε με ελάχιστο ποσό. 

Αν θεωρείς γκρίνια την ανησυχία ενός επιχειρηματία όπως και την ανταλλαγή απόψεων, τότε ή είσαι μεγάλο στέλεχος του σκρουτζ ή υπάλληλος ή έχεις μεγάλη επιχείριση που βγάζεις μύρια και απλά κουνάς το δάχτυλο. 

• Like 1
Δημοσ.
36 λεπτά πριν, 1comment είπε

Δηλαδή τώρα το κατάστημα είναι ανενεργό και απλά σου λένε πλήρωσε ως τότε και το ξανα-ενεργοποιείς; Φαντάζομαι τα προϊόντα δεν εμφανίζονται στο σκρουτζ. 

Ανενεργό είναι. Δες τι στείλανε ακριβώς σε ticket. 

https://ibb.co/yY5RWyZ

Δημοσ.
12 λεπτά πριν, drillgr είπε

Ανενεργό είναι. Δες τι στείλανε ακριβώς σε ticket. 

https://ibb.co/yY5RWyZ

Μάλιστα. Ενδιαφέρον ότι δεν δώσανε παράταση. Μάλλον σκέφτηκαν ότι η απενεργοποίηση είναι καλύτερος τρόπος πίεσης ώστε να πληρώσουν όσοι δεν. 

Δημοσ.

Πάντως μιλώντας από την μεριά του αγοραστή καθώς δεν έχω κατάστημα υπάρχουν πλέον περιπτώσεις που το bestprice εμφανίζει μεγαλύτερη ποικιλία σε συγκεκριμένα προϊόντα και καλύτερες τιμές. Το Σκρουτζ έχει την ευκολία του καλαθιού, αλλά αν η ποικιλία του πέσει και οι τιμές αναμενόμενα αυξηθούν θα ανέβει πολύ το bestprice. 

• Like 1
Δημοσ.
39 λεπτά πριν, ntinosterpsis είπε

Αν θεωρείς γκρίνια την ανησυχία ενός επιχειρηματία όπως και την ανταλλαγή απόψεων, τότε ή είσαι μεγάλο στέλεχος του σκρουτζ ή υπάλληλος ή έχεις μεγάλη επιχείριση που βγάζεις μύρια και απλά κουνάς το δάχτυλο. 

Δεν ξέρω αν έχεις διαβάσει όλο το thread. Εγώ που το έχω διαβάσει, θα δεις ότι δεν είναι "ανησυχία" και ότι ουσιαστικά θέλουν ο Σκρουτζ να τους φιλοξενεί τζάμπα. Μην σου πω ότι θέλουν να τους πληρώνει κ όλας γιατί το καταστημα του είναι διαφήμιση για το Σκρουτζ, και χάρη του κάνουν που είναι μέσα! 

Long story short. Υπάρχουν πράα πολλά μαγαζιά και επιχειρήσεις που έχουν πετύχει χωρίς τον Σκρουτζ. Μπορείς και εσύ!!!
Ο Σκρουτζ είναι μια επειχήρηση όπως όλες οι άλλες. Δεν είναι φιλανθρωπικό ίδρυμα. Το κέρδος του κοιτάει. Ότι τιμή θέλει βάζει. Εαν σου αρέσει κάθεσαι. Εαν δεν σου αρέσει, φεύγεις και πας σε ανταγωνιστή, ή παλεύεις μόνος σου. Ολα τα άλλα είναι να 'χαμε να 'λέγαμε.   

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 ώρες πριν, 1comment είπε

Τι έγινε τελικά; Πληρώσατε όσοι δεν το είχατε κάνει; @gmc

https://prnt.sc/bNe2F7bQUSDA 25 ημερων παραγγελιες .. Σταδιακά διώχνουν τα καταστήματα εμένα ακόμα.. δεν πληρώνω θέλω να δοκιμάσω την δυναμική μου εκτός σκουτζ γιατί μπορώ να μειώσω τις τιμές σε άλλες πλατφόρμες.... Σε ένα μηνά θα επανέλθω να σας πω την εμπειρία μου

Επεξ/σία από gmc
  • Like 4
Δημοσ.
4 λεπτά πριν, gmc είπε

https://prnt.sc/bNe2F7bQUSDA 25 ημερων παραγγελιες .. Σταδιακά διώχνουν τα καταστήματα εμένα ακόμα.. δεν πληρώνω θέλω να δοκιμάσω την δυναμική μου εκτός σκουτζ γιατί μπορώ να μειώσω τις τιμές σε άλλες πλατφόρμε.... Σε ένα μηνά θα επανέλθω να σας πω την εμπειρία μου

Αυτό θα είναι ένα πολύ καλό πείραμα.! Μπράβο φίλε. Νομίζω θα βοηθήσεις πολλούς εδω μέσα!

• Like 1
Δημοσ.

Αλυσίδα ειναι , καποιοι δεν ανανέωσαν το skroutz plus , καποιοι δεν θα ανανεώσουν για να βάλουν τα καταστήματα τους μεσα , η ποικιλία θα πέσει , οι τιμές θα αυξηθούν , το skroutz δεν θα ναι πλέων σκρουτζ!θα ναι ενα marketplace  

• Like 4
Δημοσ.

Είχα τσεκάρει καταστήματα ανταγωνιστών που ήταν μόνο στο marketplace και τώρα δεν εμφανίζεται κανείς. Σημάδι ότι πολλοί "μικροί" δεν πλήρωσαν. Αντίθετα όσοι ήταν με eshop, τους βλέπω μέσα. 

Δημοσ.
4 ώρες πριν, ntinosterpsis είπε

Απ'ολα τα μηνύματα εδώ μέσα, αυτο κατάλαβες από το μήνυμα του φίλου; Μερικοί τα έχετε μπερδέψει. Σκοπός μιας επιχείρισης δεν είναι να κάνει τζίρο. Τι να κάνω 200 παραγγελίες το μήνα όταν αυτές θα μου αποφέρουν ψίχουλα;; Απλά να κόβω αποδείξεις; 

Η επιχειρηματικότητα στην Ελλάδα!! Ο τζίρος είναι πολύ πιο σημαντικός απο οτιδήποτε άλλο. 1ον) Άλλη τιμή θα πάρεις απο τον προμηθευτή και άλλη αντιμετώπιση θα έχεις στα 10 και στα 100 κομμάτια, 2ον) και πιο σημαντικό θα χτίσεις brand. Σκέψου η coca cola είναι η νούμερο 1 εταιρεία σε αναψυκτικά και ακόμα ξοδεύει εκατομμύρια για να συνεχίζει να είναι η νούμερο 1 επιλογή/σκέψη σου οταν θες κατι να πιείς. Η συνήθεια είναι πολύ μεγάλο κεφάλαιο για τον καταναλωτή. Το πρόβλημα είναι οτι ο κάθε άσχετος ανοίγει ενα μαγαζί και νομίζει οτι είναι επιχειρηματίας, ενώ δε μπορεί να δει πέρα απο τη μύτη του!!  

7 ώρες πριν, gmc είπε

υπάρχει μια μεγάλη μερίδα ανθρώπων που λέει ότι αν βάλω κάρτα μπορεί να μου κλέψουν τα στοιχεία

Και τι σε νοιάζει? Ας τα κλέψουν. Γι αυτό είναι το 3D secure authentication για να σε προστατεύει. Αν δεν αποθηκεύεις την κάρτα σου, δεν έχεις θέμα. Πριν χρόνια είχαν κάνει αγορές με την κάρτα μου (χρεωστική), τότε έκανα πολλές αγορές απο Aμερική(ωραία χρόνια χωρίς τελωνείο) και την αποθήκευα σε πολλά site (Δεν υπήρχε 3D secure authentication τότε). Η τράπεζα μπλόκαρε την κάρτα γιατι υπήρχαν πολλές αγορές και μάλιστα μικρές σε σύντομο διάστημα. Το πρωί πήγα στην τράπεζα έκανα ακύρωση, επανέκδοση και αμφισβήτηση συναλλαγής. Σε 15-20 μέρες είχα τα λεφτά μου πίσω.

Δημοσ.

Καλησπέρα,

2 ώρες πριν, 1comment είπε

Είχα τσεκάρει καταστήματα ανταγωνιστών που ήταν μόνο στο marketplace και τώρα δεν εμφανίζεται κανείς. Σημάδι ότι πολλοί "μικροί" δεν πλήρωσαν. Αντίθετα όσοι ήταν με eshop, τους βλέπω μέσα. 

Σήμερα Πέμπτη (ημέρα πληρωμών) δεν πληρωθήκαμε στην Τράπεζα Πειραιώς.

Γνωρίζει κάποιος μήπως αυτό οφείλεται στο ότι δεν πληρώσαμε το Βασικό πακέτο ?

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
13 λεπτά πριν, PRETTY είπε

Καλησπέρα,

Σήμερα Πέμπτη (ημέρα πληρωμών) δεν πληρωθήκαμε στην Τράπεζα Πειραιώς.

Γνωρίζει κάποιος μήπως αυτό οφείλεται στο ότι δεν πληρώσαμε το Βασικό πακέτο ?

και τι με αυτο θα σου κρατησουν τα λεφτα?Ας απαντήσει κάποιος που πλήρωσε

Επεξ/σία από gmc

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...