Ducatista Δημοσ. 2 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2023 Στις 19/2/2023 στις 12:33 ΠΜ, SdS7 είπε Επειδή κάθησα όλη την ημέρα και διάβασα την συζήτηση γτ με "καιει" το ζήτημα θα ήθλε να κάνω μερικές παρατηρήσεις και στην συνέχεια να σας πω την δική μου οπτική-ιστορία ως μιρκός επιχειρηματίας που έχει μπει στο Skroutz. Η παρατήρησή μου η βασική είναι ότι διαβλέπω μία έντονη υποστήριξη προς την πλατφόρμα μου πραγματικά με "προβληματίζει" Το να λέμε συνέχεια προκλητικά ότι έτσι είναι ο ανταγωνισμός και αν δεν μπορούμε ή δεν μας αρέσει μπορούμε να βγούμε είναι ή μία πλευρά του νομίσματος και η οποία είναι προσβλητική για τους μικρούς επιχειρηματίες.... Πάμε τώρα στην δική μου εμπειρία..... Η πλατφόρμα ομολογουμένως είναι η πιο επιτυχημένη στον χώρο... Μεγάλωσε μαζί με τα καταστήματα που "υποστήριζε" και την "υποστήριξαν"..... Το τελευταίο διάστημα όμως (περίπου τα 3 τελευταία έτη) έχει μετατραπεί σε κάτι άλλο.... Δεν είπε κανείς ότι σε μία ελεύθερη αγορά-οικονομία δεν πρέπει να μην κερδίζει και αυτός που παρέχει την εν λόγω υπηρεσία όταν όμως συμβαίνουν τα κάτωθι: 1. Αρχικά χωρίς συνδρομή (Market Place) , πλέον με συνδρομή για την παροχή των ίδιων υπηρεσιών που μέχρι χθες τις είχε δωρεάν.... 2. Μεσοσταθμική αύξηση της προμήθειας ανά συναλλαγή (από μεσοσταθμικά στο 8% έχει φτάσει στο 11,54%) που αντιστοιχεί περίπου σε 44% αύξηση του κόστους χωρίς εδώ να υπολογίζεται το ΦΠΑ που επιβαρ΄ύνει επιπρόσθετα την υπηρεσία.... 3. Αρχικά παροχή υλικών συσκευασίας τα οποία κατήργησε σε μία νύχτα και μετέφερε το κόστος στον συνεργάτη του.... 4. Καμία προστασία των καταστημάτων και ουσιαστικά κατάργηση του δικαιώματος να μην αποδεχτούμε την επιστροφή παραγγελίας ακόμα και μετά την παρέλευση των 14 ημερών όπως ορίζει ο νόμος.... 5. "Απειλητικές" πρακτικές του στυλ πρέπει να έχεις απόδοση πάνω από 88% κάθε φορά που σε αξιολογώ προκειμένου να μην σε αφαιρώ από το site..... 6. Τροποποίηση του αλγόριθμού προκειμένου να κατευθείνετε όπου θέλει το μεγαλύτερο μέρος των παραγγελιών... 7. Επιβάρυνση με κόστη που υποχρεούται να παρέχει δωρεάν όπως η πίστωση την επόμενη ημέρα των συναλλαγών από πιστωτικές κάρτες.... Πράγμα για το οποίο ζητάει επιπλέον 60 € το μήνα.... 8. Καθορισμό συγκεκριμένων όρων προκειμένου να "δώσει" κάποιες εκπτώσεις που είναι απαγορευτικοί για την συντριπτική πλειοψηφία των καταστημάτων.... 9. Επιστροφή παραγγελιών και μετά από 1,5 μήνα καθιστώντας ουσιαστικά το προϊόν ανενεργό αφού μπορεί να μην έχει εμπορική απήχηση τότε... χωρίς να έχει προβλέψει την μερική έστω αποζημίωση του καταστήματος... Και πάρα πολλά άλλα ζητήματα.... Ουσιαστικά η πλατφόρμα πλέον λειτουργεί με την νοοτροπία ότι το σύνολο των πελατών της ανήκει και ότι τα καταστήματα πρέπει να υπακούν σε όλα τα θέλω τους...... Δυστυχώς δεν είναι έτσι.... Γιατί για να μπορέσουμε να αντισταθμίσουμε την κατάσταση θα καταφύγουμε σε άλλε πλατφόρμες (υπάρχει το Shopflix, Public, Best Price κτλ) ...... Και κλείνοντας όντως το κόστος δεν είναι απαγορευτικό για τις επιχειρήσεις.... η νοοτροπία και οι μεθοδεύσεις είναι.... ΥΓ: Και ένα μικρό παράδειγμα προκειμένου να καταλάβεις ποιο είναι το όφελος των επιχειρήσεων.... Προϊόν που αγοράζουμε με κόστος 100€ πχ παιχνίδι επιβαρύνεται με προμήθεια από το Skroutz 11,54% εάν πουληθεί στα 150 € το μικτό κέρδος του κατστήματος (αφαιρουμένου των προμηθειών και του ΦΠΑ που έχουν) είναι μόλις 10%. Και από αυτό πρέπει να βγουν όλα τα έξοδα του καταστήματος..... Και για όσους λένε διάφορα δυστυχώς το μόνο κρητήριο είναι η πιο φθηνή τιμή.... Αυτα όλα έχω πει για την λειτουργία του σκρουτζ και ευτυχως που το ανέλυσες... αν είναι στα 150 πώληση να παρω 10 12 ευρώ και βαλε τις επιστροφές κλπ αστα βραστά... όποιος βέβαια δεν έχει κόσμο ηω φυσικό κατάστημα κλπ μπορεί να το κάνει και να δουλεύει για το σκρουτζ....
AristidisZ Δημοσ. 2 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2023 11 λεπτά πριν, 1comment είπε Επειδή μάλλον ξεχνάς τι γράφεις, σου το θυμίζω: Όποιος διαφωνεί, φεύγει και ψάχνει εναλλακτικές, δεν σε έβαλε (όχι προφανώς εσένα, τον οποιοδήποτε) κανείς εκεί με το ζόρι Όποιος εξακολουθεί να βγάζει κέρδος μένει Με λίγα λόγια, εσύ είσαι αυτός που προσπαθείς να φιμώσεις το φίλο πιο πάνω που εξηγούσε τα προβλήματα της πλατφόρμας και τα υπέρογκα κόστη, εννοώντας με τα γραφόμενα "φύγε, τι μας παραπονιέσαι για το σκρουτζ". Επομένως, εσύ πρόσεχε το ύφος σου και τι γράφεις γιατί οι απαντήσεις που (θα) παίρνεις θα έχουν να κάνουν ακριβώς με αυτά. δε προσπαθώ να φιμώσω κανέναν, είπα την άποψή μου και τον προέτρεψα να κάνει αυτό που έκανα και εγώ βρισκόμενος σε ανάλογη θέση, όταν π.χ. κλήθηκα να πληρώσω λειτουργικό που χρησιμοποιούσα για τη δουλειά μου, απλά σταμάτησα να το χρησιμοποιώ και βρήκα άλλο δε καταλαβαίνω τι νόημα έχει να γκρινιάζετε και να αφορίζετε το σκρουτζ... εξάλλου όπως έγραψα και παραπάνω, και εγώ που "διαφωνώ" μαζί του (από την άλλη πλευρά, σαν αγοραστής), ήδη έχω προχωρήσει σε εναλλακτικές...
Ducatista Δημοσ. 2 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2023 5 λεπτά πριν, AristidisZ είπε δε προσπαθώ να φιμώσω κανέναν, είπα την άποψή μου και τον προέτρεψα να κάνει αυτό που έκανα και εγώ βρισκόμενος σε ανάλογη θέση, όταν π.χ. κλήθηκα να πληρώσω λειτουργικό που χρησιμοποιούσα για τη δουλειά μου, απλά σταμάτησα να το χρησιμοποιώ και βρήκα άλλο δε καταλαβαίνω τι νόημα έχει να γκρινιάζετε και να αφορίζετε το σκρουτζ... εξάλλου όπως έγραψα και παραπάνω, και εγώ που "διαφωνώ" μαζί του (από την άλλη πλευρά, σαν αγοραστής), ήδη έχω προχωρήσει σε εναλλακτικές... Νομίζω ο καθενας έχει πει την αποψη του στο θέμα εγώ σαν καταναλωτής είμαι ευχαριστημένος στο σκρουτζ και φαντάζομαι πως σχεδόν όλοι από την άλλη σαν κατάστημα γελάω με το κέρδος.. και μιας που διαβάζω ότι ένα πολύ μεγαλο καταστημα φέρνει περισοτερα αρα και μπορεί να πετύχει καλύτερες τιμες αρα και πιο μεγάλο κέρδος και να δουλεύει στο σκρουτζ επειδή έχει αναφερθεί αρκετά μπορει καποιος ποιο είναι αυτό το ποσοστό περιπου; γιατί εγω σας το λέω δεν το βλέπω εκτός και αν μιλάνε για ένα έξτρα 2 3% που ετσι και αλλιως ειναι αστειο αντί να βγάλει 12 ευρω στα 150 θα βγάλει 13 και κατι έγινε... στον δικό μου τομέα στα επώνυμα armani hugo boss mk και πάει λέγοντας η μόνη σοβαρή έκπτωση είναι οταν πληρώνεις μετρητά την καθε παραγγελια που είναι κάτω από 10%.. όχι γιατί νομίζουν ότι αυτοί που πουλάνε στο σκρουτζ βγάζουν τεράστιο κέρδος επειδή είναι μεγάλα καταστήματα
fragma Δημοσ. 2 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2023 (επεξεργασμένο) Εγώ πάντως μετά απο 38 σελίδες δεν εχω ακόμα καταλάβει τι προσπαθούν να κάνουν οι πολέμιοι του σκρούτζ. Κανείς εδω δεν νομιζω οτι είναι δικηγόρος ή υπαλληλος του Σκρουτζ για να το υπερασπίζεται χωρις λόγο. Εννοείται οτι θα ήθελα να χρεώνει λιγότερα για να τσεπωνω περισσοτερα, αλλά τι να κάνουμε, ετσι λειτουργεί η ελευθερη αγορα. ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ, δεν συμφέρει τους περισσότερους να το αφήσουν, το εξηγησα με νούμερα και για την δική μου περιπτωση. Αν αυριο αυξήσει την προμηθεια ή κατι άλλο, το ξαναυπολογιζω και βλεπω. Αλλά πραγματικά τι συζητάμε τώρα; Η ιδιωτική πρωτοβουλία ρυθμίζεται μόνο απο την αγορά την ίδια. Εγω ας πουμε που ειμαι μηχανικός με καποια εμπειρία κοστολογω υψηλά τις υπηρεσίες μου. Καποιοι μου λενε " ο τάδε το κάνει με τα μισά", και του λεω με γεια σου με χαρά σου πηγαινε σε εκείνον, βρες και κανενα εντελως απειρο να στο κάνει με το 1/3, χαρηκα, τα λεμε", και δοξα τω θεώ μετα απο 20 χρονια επαγγελματίας τα εχω παει πολύ καλά, εχω τεχνικό γραφείο με 10 υπαλληλους, και πολυ ευχαριστημένους πελάτες. Το ίδιο ισχυει και για το Σκουτζ. Κοστολογεί οσο πιστεύει οτι αξίζουν οι υπηρεσίες του, και το αν θα παει καλά ή όχι θα το δείξει η κερδοφορία του. Επεξ/σία 2 Μαρτίου 2023 από fragma 3
Ducatista Δημοσ. 2 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2023 (επεξεργασμένο) 12 λεπτά πριν, fragma είπε Εγώ πάντως μετά απο 38 σελίδες δεν εχω ακόμα καταλάβει τι προσπαθούν να κάνουν οι πολέμιοι του σκρούτζ. Κανείς εδω δεν νομιζω οτι είναι δικηγόρος ή υπαλληλος του Σκρουτζ για να το υπερασπίζεται χωρις λόγο. Εννοείται οτι θα ήθελα να χρεώνει λιγότερα για να τσεπωνω περισσοτερα, αλλά τι να κάνουμε, ετσι λειτουργεί η ελευθερη αγορα. ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ, δεν συμφέρει τους περισσότερους να το αφήσουν, το εξηγησα με νούμερα και για την δική μου περιπτωση. Αν αυριο αυξήσει την προμηθεια ή κατι άλλο, το ξαναυπολογιζω και βλεπω. Αλλά πραγματικά τι συζητάμε τώρα; Η ιδιωτική πρωτοβουλία ρυθμίζεται μόνο απο την αγορά την ίδια. Εγω ας πουμε που ειμαι μηχανικός με καποια εμπειρία κοστολογω υψηλά τις υπηρεσίες μου. Καποιοι μου λενε " ο τάδε το κάνει με τα μισά", και του λεω με γεια σου με χαρά σου πηγαινε σε εκείνον, βρες και κανενα εντελως απειρο να στο κάνει με το 1/3, χαρηκα, τα λεμε", και δοξα τω θεώ μετα απο 20 χρονια επαγγελματίας τα εχω παει πολύ καλά, εχω τεχνικό γραφείο με 10 υπαλληλους, και πολυ ευχαριστημένους πελάτες. Το ίδιο ισχυει και για το Σκουτζ. Κοστολογεί οσο πιστεύει οτι αξίζουν οι υπηρεσίες του, και το αν θα παει καλά ή όχι θα το δείξει η κερδοφορία του. Την αποψη μας καταθέτουμε για τα επιπλέον κόστη που έχουν επιβληθεί στο σκρουτζ κάνεις δεν είναι πολέμιος από τους επιχειρηματίες που απάντησαν νομιζω απλα εξέφρασαν την αποψη τους..! Ετσι λοιπον αρκετοί είναι αρνητικοί που δεν ειναι κακο αλλοι πάλι μη έχοντας άλλη λύση θα παραμείνουν.. εγώ είπα ξεκαθαρα την αποψη μου και μόνο δεν θεωρώ σε καμία των περιπτώσεων ότι όποιος επιλέξει να μείνει είναι κορόιδο ούτε αν φύγει είναι έξυπνος ο καθένας με το σκεπτικό του την επιχείρηση του κλπ κλπ εγώ είπα λοιπόν και ξαναλεω ότι με το ελάχιστο κέρδος που δινει δεν θα εμπαινα με τίποτα μεσα δεν γίνεται να φτάσω να κάνω 1εκ τζίρο για να βγάλω 100κ καθαρό κέρδος οταν κανω 300 με το ίδιο κέρδος ρε παιδιά ελεος! Επεξ/σία 2 Μαρτίου 2023 από Ducatista 2
1comment Δημοσ. 2 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2023 41 λεπτά πριν, fragma είπε Το ίδιο ισχυει και για το Σκουτζ. Κοστολογεί οσο πιστεύει οτι αξίζουν οι υπηρεσίες του, και το αν θα παει καλά ή όχι θα το δείξει η κερδοφορία του. Το θέμα είναι ότι οι υπηρεσίες του ως προς το marketplace είναι κάτω του μετρίου και το τελευταίο που θα έπρεπε είναι να ζητάει 500 ευρω και να μην λύνει τα ήδη υπάρχοντα προβλήματα. Θεωρώ ότι θα χάσει μεγάλο ποσοστό καταστημάτων στο marketplace όχι λόγω του 500αρικου αλλά για τους λόγους που προείπα. Αν δεν προσλάβουν επιπλέον προσωπικό για τις ταξινομήσεις προϊόντων και για την εξυπηρέτηση στα ερωτήματά μας (προβλήματα που παραδέχτηκαν και οι ίδιοι με την ανακοίνωση), προφανώς θα έχει απώλειες καταστημάτων. Όσοι πουλάμε εποχιακά είδη, αυτή τη στιγμή μας ζημιώνει με την καθυστέρηση. Σε αντίθεση με όσους έχουν eshop και αναρτώνται άμεσα τα προϊόντα. Είναι άλλα τα μεγέθη, εσύ μιλάς από άλλη θέση (πιο προνομιακή). Αν η γυναίκα σου ήταν στο marketplace χωρίς σύνδεση με το eshop θα έλεγες άλλα. 2
gmc Δημοσ. 2 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2023 Περιμένετε μέχρι τις 8 του μηνά και τα αποτελέσματα θα σας εκπλήξουν > θα πάρει και δεύτερη παράταση μέχρι τις 15 ,,,,,,Απλά τα νούμερα δεν βγαίνουν ....
1comment Δημοσ. 2 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2023 2 ώρες πριν, gmc είπε Περιμένετε μέχρι τις 8 του μηνά και τα αποτελέσματα θα σας εκπλήξουν > θα πάρει και δεύτερη παράταση μέχρι τις 15 ,,,,,,Απλά τα νούμερα δεν βγαίνουν Χαχα θα ζητήσω τα λεφτά πίσω... Με τικετ για να μου απαντήσουν γρήγορα! 🤣
fragma Δημοσ. 2 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2023 (επεξεργασμένο) 20 λεπτά πριν, 1comment είπε Χαχα θα ζητήσω τα λεφτά πίσω... Με τικετ για να μου απαντήσουν γρήγορα! 🤣 Εγω δεν τα έχω δώσει ακόμα γιατί από συνήθεια τα αφήνω όλα για την τελευταία στιγμή. 23:59 τελευταία μερα προθεσμίας μπαίνω πάντα να πληρώσω δόσεις και λογαριασμούς με αποτέλεσμα να ξεχνάω κάποια. Να μαθαίνετε από τον παλιό 🤣 Επεξ/σία 2 Μαρτίου 2023 από fragma
1comment Δημοσ. 2 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2023 3 λεπτά πριν, fragma είπε Εγω δεν τα έχω δώσει ακόμα γιατί από συνήθεια τα αφήνω όλα για την τελευταία στιγμή. 23:59 τελευταία μερα προθεσμίας μπαίνω πάντα να πληρώσω δόσεις και λογαριασμούς. Να μαθαίνετε από τον παλιό 🤣 Εσύ με το τζίρο που ανέφερες πρώτος πρώτος έπρεπε😅. Τελευταία μέρα πλήρωσα, πότε έδωσαν την παράταση και δεν την είδα; Νύχτα; Φαντάσου πόσοι δεν θα είχαν πληρώσει μέχρι 28-2.... Σοβαρά πάντως, δε νομίζω να το πάρουν πίσω. Θα είναι τεράστια κοροϊδία και φαντάζομαι οι μηνύσεις από όσους πληρώσαμε θα πέσουν βροχή. Ό,τι και να γίνει θα το κάνουν, απλά ίσως με παράταση.
PRETTY Δημοσ. 2 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2023 Αναδημοσιεύω αξιολόγηση μου που γράφτηκε πριν 3 εβδομάδες για την ΣΚΡΟΥΤΖ Α.Ε στην Google και έχει δεχτεί πάνω απο 500 προβολές μέχρι σήμερα: Το παρακάτω μήνυμα απευθύνεται μόνο στους "συνεργάτες". Λοιπόν συνάδελφοι έφτασε η ώρα της αντίδρασης: 1. Αποφυγή πληρωμής οποιουδήποτε πακέτου. 2. 'Αμεση αποστολή καταγγελίας στην Επιτροπή Ανταγωνισμού για κατάχρηση δεσπόζουσας θέσης από την εταιρεία. 3. Στείλτε ticket δυσαρέσκειας στην πλατφόρμα ζητώντας εξηγήσεις για το "χαράτσι". 4. Μετά από μερικές ημέρες και αφού δεν θα έχουν απαντήσει (άλλωστε τι να πουν), προβείτε σε τηλεφωνική επικοινωνία ζητώντας επιτακτικά απάντηση στο ticket, Η διαδικασία αυτή θα πρέπει να συνεχιστεί μέχρι να λάβετε επιτέλους μία απάντηση. Για όσους δεν το έχουν αντιληφθεί μόνο για το βασικό πακέτο το ποσό που θα εισπράξει η εταιρεία το Φλεβάρη είναι: 13000 καταστήματα Χ 500 ευρώ = 6.500.000 ευρώ!!! Η πρώτη νίκη δόθηκε μετα τη χθεσινή παράταση. Να είστε σίγουροι ότι θα ακολουθήσουν κι άλλες. 5
sunlight2030 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2023 (επεξεργασμένο) Στις 10/2/2023 στις 9:43 ΜΜ, Dead-Poet είπε Εδώ κυκλοφορεί η φήμη (που ελπίζω να είναι αστικός μύθος, γιατί αν είναι πραγματικότητα μιλάμε ξεκάθαρα για οργουελικού τύπου καταστάσεις) ότι αν μπεις στη σελίδα του προϊόντος μέσω του link του Σκρουτζ, και μετά αλλάξεις γνώμη και μπεις μόνος σου, από άλλη καρτέλα του browser για να κάνεις την αγορά, το Σκρουτζ θα το ανιχνεύσει μέσω των tracking cookies και θα... χρεώσει το κατάστημα με προμήθεια κανονικά. Κι εσύ περιμένεις μετά και... διαφάνεια στις αποδείξεις λιανικής, να αναγράφουν δηλαδή την προμήθεια που παίρνουν από τα μαγαζιά οι πλατφόρμες; Το γκρίζο (για τον τελικό καταναλωτή) καθεστώς τιμολόγησης είναι η πλέον θεμελιώδης συνθήκη για την επιβίωση των πλατφορμών, γιατί αν υπήρχε διαφάνεια πολλοί καταναλωτές θα είχαν εκμανεί σε τέτοιο βαθμό, που θα τις έπαιρναν με τις ντομάτες. Ισχύει αυτό που λες και εαν θυμάμαι καλά και αυτά τα cookies ισχύουν για 1 μήνα, όποτε εάν πας να κάνεις την αγορά μετά απο λίγες μέρες απευθείας στο eshop του καταστήματος το skroutz θα πάρει προμήθεια. Επεξ/σία 2 Μαρτίου 2023 από sunlight2030
gmc Δημοσ. 2 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2023 https://prnt.sc/F9_Udk8RPBDX Για 2 ημέρες είναι ο τζίρος μου Ποσό εύκολο είναι να πετάξει τέτοια καταστήματα που το μηνά είναι πραγματικά τεράστιες προμήθειες … στο best price έχω αρκετές παραγγελίες οπότε δεν με απασχολεί,,, Απλά περιμένω τι θα γίνει για την ιστορία ..
1comment Δημοσ. 2 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2023 4 λεπτά πριν, gmc είπε https://prnt.sc/F9_Udk8RPBDX Για 2 ημέρες είναι ο τζίρος μου Ποσό εύκολο είναι να πετάξει τέτοια καταστήματα που το μηνά είναι πραγματικά τεράστιες προμήθειες … στο best price έχω αρκετές παραγγελίες οπότε δεν με απασχολεί,,, Απλά περιμένω τι θα γίνει για την ιστορία .. Τι να πω κι εγώ που πλήρωσα με μόλις 4 παραγγελίες το Φλεβάρη εξαιτίας της κίνησης να κατεβάσουν όλα τα ΟΕΜ προϊόντα (τα μισά μου) και να προσπαθώ να τα ανεβάσω τώρα εκ νέου... Δε νομίζω καταστήματα με το τζίρο σου να μην πληρώσουν. Μάλλον θα είσαι η εξαίρεση 😛
gmc Δημοσ. 2 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2023 (επεξεργασμένο) 7 λεπτά πριν, 1comment είπε Τι να πω κι εγώ που πλήρωσα με μόλις 4 παραγγελίες το Φλεβάρη εξαιτίας της κίνησης να κατεβάσουν όλα τα ΟΕΜ προϊόντα (τα μισά μου) και να προσπαθώ να τα ανεβάσω τώρα εκ νέου... Δε νομίζω καταστήματα με το τζίρο σου να μην πληρώσουν. Μάλλον θα είσαι η εξαίρεση 😛 Όχι στο δικό μου κύκλο έχω μιλήσει με πολλούς επαγγελματίες κάνει δεν θέλει να συνεχίσει… ελπίζω να πάνε όλα καλά για τα καταστήματα με τόσες λίγες παραγγελίες γιατί είναι άδικο .. Επεξ/σία 2 Μαρτίου 2023 από gmc
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα