1comment Δημοσ. 1 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2023 9 λεπτά πριν, leonidas_fs είπε Ναι οκ και εγω 496 πλήρωσα, αλλα τα 96 ειναι ΦΠΑ. Δηλαδή αν ειναι να πληρώσεις το επομενο 3μηνο ΦΠΑ 100 ευρω, τωρα θα πληρώσεις 4. Εαν ειναι να πληρωσεις 50 δεν θα πληρώσεις τίποτα γιατι πλήρωσες ήδη 96 κτλ.. Τεσπα, εγώ δεν μένω τόσο στο 500αρικο αλλά στο ότι οι υπηρεσίες όσο πάνε και χειροτερεύουν. Αναφέρομαι κυρίως στο χρόνο ταξινόμησης (δημοσίευσης) των προϊόντων που ανεβάζω που πλέον είναι πάνω από μήνα. Τα προϊόντα μου είναι μόδας και άρα έχουν εποχικότητα ως προς τη ζήτηση. Αυτό φέρνει πίσω τις πωλήσεις. Αν δεν αλλάξει αυτό, εγώ προσωπικά έφυγα. Δεν έχει νόημα να περιμένω να δημοσιεύσουν χειμωνιάτικα προϊόντα την...άνοιξη. Το έθεσα και στα τικετ και οι απαντήσεις είναι άλλα λόγια ν' αγαπιόμαστε. Εμ πληρώσαμε, εμ δεν έχουμε υπηρεσίες.
gmc Δημοσ. 1 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2023 https://prnt.sc/LtR13jkltvL4 δεν τα πήγαν μάλλον όπως περίμεναν
1comment Δημοσ. 1 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2023 13 λεπτά πριν, gmc είπε https://prnt.sc/LtR13jkltvL4 δεν τα πήγαν μάλλον όπως περίμεναν Φάση θα έχει να μειώσουν το ποσό και οι υπόλοιποι να έχουμε πληρώσει κανονικά.
gmc Δημοσ. 1 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2023 7 λεπτά πριν, 1comment είπε Φάση θα έχει να μειώσουν το ποσό και οι υπόλοιποι να έχουμε πληρώσει κανονικά. Η φάση είναι μην καταργηθεί γιατί έχω ακούσει λαό ότι δεν θα μπει
1comment Δημοσ. 1 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2023 17 λεπτά πριν, gmc είπε Η φάση είναι μην καταργηθεί γιατί έχω ακούσει λαό ότι δεν θα μπει Χλωμό. Τι θα γίνει με όσους πληρώσαμε; Θα μας τα δώσουν πίσω; Θα ρεζιλευτούν αν το κάνουν. Πάντως στανταρ θα χάσουν τεράστιο ποσοστό καταστημάτων που ήταν στο καλάθι χωρίς eshop.
1comment Δημοσ. 1 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2023 3 λεπτά πριν, gmc είπε Θα βάλουν παραπάνω πακέτο η διαφημίσεις Δηλαδή εμένα που πλήρωσα απλά για την παραμονή του καταστήματος, θα μου πουν "κρατάμε το ποσό σου και βάλτο σε διαφήμιση ή πάρε άλλο πακέτο" που ποτέ μέχρι τώρα έβαλα και ούτε με ενδιέφερε; Θα έχουν τρελά νομικά μπλεξίματα φαντάζομαι. Την κατάργηση έπρεπε να την σκεφτούν πριν πληρώσει έστω και ένας. Τώρα αδύνατο.
gmc Δημοσ. 1 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2023 (επεξεργασμένο) 10 λεπτά πριν, 1comment είπε Χλωμό. Τι θα γίνει με όσους πληρώσαμε; Θα μας τα δώσουν πίσω; Θα ρεζιλευτούν αν το κάνουν. Πάντως στανταρ θα χάσουν τεράστιο ποσοστό καταστημάτων που ήταν στο καλάθι χωρίς eshop. Members 107 Δημοσ. μόλις Θα βάλουν παραπάνω πακέτα....... η διαφημίσεις στα καταστηματα σας https://prnt.sc/A7wLNwcMTxGV φεβρουαριος Επεξ/σία 1 Μαρτίου 2023 από gmc
leonidas_fs Δημοσ. 1 Μαρτίου 2023 Μέλος Δημοσ. 1 Μαρτίου 2023 Δεν νομίζω παιδιά να τους πειράξει ιδιαίτερα τα καταστήματα που θα φύγουν. Το 30% των ήδη υπάρχων καταστημάτων να μείνει (δηλαδή 3,000 καταστήματα να μεινουν και να πληρώσουν το 400αρι) είναι 1.200,000€ ετήσιο κέρδος απο το πουθενά + όλες τις προμήθειες που ήδη παίρνουν. Απλά όπως είπανε και πολλά παιδιά πιο πρίν, κάνουν ξεσκαρτάρισμα τα μαγαζια και διώχνουν τους πολύ μικρούς..
1comment Δημοσ. 1 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2023 (επεξεργασμένο) 3 λεπτά πριν, gmc είπε Θα βάλουν παραπάνω πακέτα....... η διαφημίσεις στα καταστηματα σας https://prnt.sc/A7wLNwcMTxGV μαρτιος Αποδεικνύει κάτι η εικόνα σχετικά με το θέμα; Σορυ κάπου σε χάνω. Γίνε λίγο πιο αναλυτικός σε ό,τι γράφεις. 1 λεπτό πριν, leonidas_fs είπε Δεν νομίζω παιδιά να τους πειράξει ιδιαίτερα τα καταστήματα που θα φύγουν. Το 30% των ήδη υπάρχων καταστημάτων να μείνει (δηλαδή 3,000 καταστήματα να μεινουν και να πληρώσουν το 400αρι) είναι 1.200,000€ ετήσιο κέρδος απο το πουθενά + όλες τις προμήθειες που ήδη παίρνουν. Απλά όπως είπανε και πολλά παιδιά πιο πρίν, κάνουν ξεσκαρτάρισμα τα μαγαζια και διώχνουν τους πολύ μικρούς.. Έτσι πιστεύω κι εγώ. Αλλά χάνοντας την (πολύ αυξημένη) προμήθεια όσων φύγουν σε όλο το μέλλον που θα υπήρχε το κατάστημα (έτη), δεν ξέρω κατά πόσο ισοσκελίζεται από τα 500αρικα όσων παραμείνουν. Ίσως οι προβλέψεις τους όταν σκέφτηκαν το 500αρικο να ήταν διαφορετικές. Αυτό φαίνεται ξεκάθαρα από την παράταση ότι πολλοί δεν έχουν πληρώσει. Επεξ/σία 1 Μαρτίου 2023 από 1comment
gmc Δημοσ. 1 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2023 (επεξεργασμένο) 7 λεπτά πριν, leonidas_fs είπε Δεν νομίζω παιδιά να τους πειράξει ιδιαίτερα τα καταστήματα που θα φύγουν. Το 30% των ήδη υπάρχων καταστημάτων να μείνει (δηλαδή 3,000 καταστήματα να μεινουν και να πληρώσουν το 400αρι) είναι 1.200,000€ ετήσιο κέρδος απο το πουθενά + όλες τις προμήθειες που ήδη παίρνουν. Απλά όπως είπανε και πολλά παιδιά πιο πρίν, κάνουν ξεσκαρτάρισμα τα μαγαζια και διώχνουν τους πολύ μικρούς.. θα παρει 1200.00 ποσά θα χάσει ωμός το χρόνο από προμήθειες ? γιατί εγώ μόνο το χρόνο δίνω 4000 Επεξ/σία 1 Μαρτίου 2023 από gmc
leonidas_fs Δημοσ. 1 Μαρτίου 2023 Μέλος Δημοσ. 1 Μαρτίου 2023 2 λεπτά πριν, gmc είπε θα παρει 1200.00 ποσά θα χάσει ωμός το χρόνο από προμήθειες Και μην ξεχνάς και την δυσσαρέσκεια ΌΛΩΝ των καταστημάτων που παραμείναμε στο Skroutz!
1comment Δημοσ. 1 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2023 (επεξεργασμένο) 7 λεπτά πριν, gmc είπε θα παρει 1200.00 ποσά θα χάσει ωμός το χρόνο από προμήθειες ? γιατί εγώ μόνο το χρόνο δίνω 4000 Εσένα (και όλους με τέτοιο τζίρο) γιατί να σε χάσει με τέτοιο τζίρο; Δεν έχεις 500 να δώσεις όταν το μήνα σου δίνει το σκρουτζ 3200; Πλάκα μας κάνεις; Εμένα όλο το χρόνο δεν μου δίνει τόσα και πάλι συνεχίζω. Επεξ/σία 1 Μαρτίου 2023 από 1comment
gmc Δημοσ. 1 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2023 (επεξεργασμένο) 9 λεπτά πριν, 1comment είπε Εσένα (και τους ομοίους σου με τέτοιο τζίρο) γιατί να σε χάσει με τέτοιο τζίρο; Δεν έχεις 500 να δώσεις όταν το μήνα σου δίνει το σκρουτζ 3200; Πλάκα μας κάνεις; Εμένα όλο το χρόνο δεν μου δίνει τόσα και πάλι συνεχίζω. Γιατί ζητάει πολλά χωρίς λόγο για να πουλάς δεν μπορείς να βάζεις πάνω από 15 τις εκατό και θέλει 11 τις εκατό αρά μικρό κέρδος ,..., +500,,,, Οπός έγινε νο1 το scoutz θα κατέβει να γίνει άλλος Επεξ/σία 1 Μαρτίου 2023 από gmc
1comment Δημοσ. 1 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2023 Φυσικά και είναι υπερβολική η προμήθεια. 16% μου κρατάει εμένα αλλά όλο το κόστος το έχω ρίξει στον πελάτη. Δεν θα πληρώσω εγώ τις προμήθειες του σκρουτζ. Το θέμα είναι ότι όσοι κάνουν τους τζίρους που λες, θα τα πληρώσουν. Δεν θα χάσει το σκρουτζ εσένα κι άλλα καταστήματα με τόσο μεγάλο τζίρο, θα χάσει καταστήματα σαν εμένα που ο τζίρος δεν είναι ούτε 3Κ το χρόνο και άρα το 500αρικο το σκέφτεσαι δυο και τρεις φορές.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα