sakislife Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2023 12 λεπτά πριν, WebDevGr είπε ...Οπότε ξαναγυρνάμε στο ότι σας ενοχλούν οι χρεώσεις και όχι οι πρακτικές. Αν ήταν δωρεάν ή με χαμηλή χρέωση δεν θα κάναμε αυτή την κουβέντα. Μετα απο 35 σελιδες δεν εχεις διαβασει τον τιτλο του νηματος ? Αυτο ειναι το αμεσο που ενοχλει εννοειται. Τα μακροπροθεσμα ομως που εχουν ερθει σιγα σιγα κι "ευγενικα" (κι ερχονται) ειναι χειροτερα.. BTW, εσυ τι ζορι τραβας κι εχεις γινει ο συνηγορος του σκρουτζ ?...
WebDevGr Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2023 Μόλις τώρα, sakislife είπε Μετα απο 35 σελιδες δεν εχεις διαβασει τον τιτλο του νηματος ? Αυτο ειναι το αμεσο που ενοχλει εννοειται. Τα μακροπροθεσμα ομως που εχουν ερθει σιγα σιγα κι "ευγενικα" (κι ερχονται) ειναι χειροτερα.. BTW, εσυ τι ζορι τραβας κι εχεις γινει ο συνηγορος του σκρουτζ ?... Αυτό σας ενοχλεί γιατί έχετε μάθει να κοστολογείτε αυθαίρετα τη δουλειά των άλλων. Επειδή λοιπόν εσείς θεωρείτε κάτι ακριβό ή φθηνό δεν σημαίνει κι ότι έτσι είναι. Και για να αντιστρέψω το ερώτημα, εσείς με τα επαναστατικά τσιτάτα τι ζόρι τραβάτε με τους υπόλοιπους που δεν ασπάζονται τις θεωρίες συνομωσίας;
sakislife Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2023 17 λεπτά πριν, WebDevGr είπε Αυτό σας ενοχλεί γιατί έχετε μάθει να κοστολογείτε αυθαίρετα τη δουλειά των άλλων. Επειδή λοιπόν εσείς θεωρείτε κάτι ακριβό ή φθηνό δεν σημαίνει κι ότι έτσι είναι. Και για να αντιστρέψω το ερώτημα, εσείς με τα επαναστατικά τσιτάτα τι ζόρι τραβάτε με τους υπόλοιπους που δεν ασπάζονται τις θεωρίες συνομωσίας; I love you too...
aerialsilk Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2023 9 ώρες πριν, WebDevGr είπε Δεν υποχρέωσε κανέναν να μπει στην πλατφόρμα ή να βάλει κώδικα analytics. Το επέλεξαν, οπότε προς τι αυτή η γκρίνια; Αντίστοιχα και το Google Analytics καταγράφει ένα σκασμό πράγματα με τον κώδικα του στις σελίδες σας τα οποία τα χρησιμοποιεί στις πλατφόρμες AdWords και AdSense από τις οποίες βγάζει τρελό χρήμα. Οπότε ξαναγυρνάμε στο ότι σας ενοχλούν οι χρεώσεις και όχι οι πρακτικές. Αν ήταν δωρεάν ή με χαμηλή χρέωση δεν θα κάναμε αυτή την κουβέντα. Προφανώς για να έχεις αξιόπιστα analytics δε βασίζεσαι μόνο σε javascript analytics αλλά και σε server-side analytics (και ιδανικά αν είσαι σοβαρό eshop φτιάχνεις κάτι custom ή χρησιμοποιείς κάποιο σοβαρό paid 3rd party analytics). Από εκεί και έπειτα το ότι συγκρίνεις τα google analytics με τα skroutz analytics δείχνει άγνοια από μεριά σου. Τα google analytics έχουν ελεχθεί και σαν εταιρεία έχει φάει τα πρόστιμα της επειδή έκανε abuse. Πλέον συμβαδίζουν πλήρως με GDPR και άλλες οδηγίες. Επίσης προσέχει πάρα πολύ πλέον η google ως προς το να μην μπορείς να κάνεις track κάθε χρήστη και το ακριβές funnel κάθε πώλησης ξεχωριστά με έμφαση στο anonymity. Βλέπεις μόνο aggregated data και πάντα ανώνυμα. Πίστεψε με, την έχουν κάνει φύλλο και φτερό για αυτόν τον λόγο. Το skroutz που τα κάνει αυτά; Ποιος το έχει ελέγξει; έχεις δει καθόλου τι και πώς τα συλλέγει; Κάτσε να έρθει κανένας μεγάλος παίχτης και θα δεις τι πρόστιμα θα φάει. Όπως είπα, δυστυχώς είμαστε Ουγκάντα και το skroutz δραστηριοποιείται μόνο εδώ οπότε δεν έχουν ασχοληθεί ιδιαίτερα. Αν ξέρεις λίγο js κάτσε δες το πώς και τι κάνει track καθώς και το documentation και αν δίνει την ίδια έμφαση με τα google analytics σε αυτόν τον τομέα. Συλλέγει πληροφορίες που ξεκάθαρα δεν το αφορά, σε αναγκάζει να το βάλεις και έπειτα τις συλλέγει και κανείς δεν ξέρει πώς τις χρησιμοποιεί. 1
WebDevGr Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2023 (επεξεργασμένο) 16 λεπτά πριν, aerialsilk είπε Προφανώς για να έχεις αξιόπιστα analytics δε βασίζεσαι μόνο σε javascript analytics αλλά και σε server-side analytics (και ιδανικά αν είσαι σοβαρό eshop φτιάχνεις κάτι custom ή χρησιμοποιείς κάποιο σοβαρό paid 3rd party analytics). Από εκεί και έπειτα το ότι συγκρίνεις τα google analytics με τα skroutz analytics δείχνει άγνοια από μεριά σου. Τα google analytics έχουν ελεχθεί και σαν εταιρεία έχει φάει τα πρόστιμα της επειδή έκανε abuse. Πλέον συμβαδίζουν πλήρως με GDPR και άλλες οδηγίες. Επίσης προσέχει πάρα πολύ πλέον η google ως προς το να μην μπορείς να κάνεις track κάθε χρήστη και το ακριβές funnel κάθε πώλησης ξεχωριστά με έμφαση στο anonymity. Βλέπεις μόνο aggregated data και πάντα ανώνυμα. Πίστεψε με, την έχουν κάνει φύλλο και φτερό για αυτόν τον λόγο. Το skroutz που τα κάνει αυτά; Ποιος το έχει ελέγξει; έχεις δει καθόλου τι και πώς τα συλλέγει; Κάτσε να έρθει κανένας μεγάλος παίχτης και θα δεις τι πρόστιμα θα φάει. Όπως είπα, δυστυχώς είμαστε Ουγκάντα και το skroutz δραστηριοποιείται μόνο εδώ οπότε δεν έχουν ασχοληθεί ιδιαίτερα. Αν ξέρεις λίγο js κάτσε δες το πώς και τι κάνει track καθώς και το documentation και αν δίνει την ίδια έμφαση με τα google analytics σε αυτόν τον τομέα. Συλλέγει πληροφορίες που ξεκάθαρα δεν το αφορά, σε αναγκάζει να το βάλεις και έπειτα τις συλλέγει και κανείς δεν ξέρει πώς τις χρησιμοποιεί. Έχεις υποψίες ότι το Σκρουτζ παραβιάζει το GDPR ή κάποιον άλλο νόμο; Κάνε καταγγελία. Όλα τα άλλα είναι φανφάρες σε forums και groups από ανθρώπους που παριστάνουν ότι έχουν γνώσεις. Αν είσαι τόσο καλός γνώστης κώδικα δείξε μας σε πιο σημείο γίνεται η παράνομη καταγραφή και τι ακριβώς καταγράφει. Επεξ/σία 21 Φεβρουαρίου 2023 από WebDevGr 1
aerialsilk Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2023 30 λεπτά πριν, WebDevGr είπε Έχεις υποψίες ότι το Σκρουτζ παραβιάζει το GDPR ή κάποιον άλλο νόμο; Κάνε καταγγελία. Όλα τα άλλα είναι φανφάρες σε forums και groups από ανθρώπους που παριστάνουν ότι έχουν γνώσεις. Αν είσαι τόσο καλός γνώστης κώδικα δείξε μας σε πιο σημείο γίνεται η παράνομη καταγραφή και τι ακριβώς καταγράφει. Θα σου έδειχνα κώδικα αν καταλάβαινες αλλά δεν έχει νόημα να μπω σε τόσο τεχνικό επίπεδο εδώ. Τον νόμο δεν τον ξέρω, αυτό που ξέρω και λέω είναι ότι κάνει track τα πάντα στο site σου και χωρίς ανωνυμίες. Τώρα από τη στιγμή που το βάζεις μόνος σου, δεν ξέρω αν έχει νομική υπόσταση για να το κυνηγήσει μεμονωμένα ένας ιδιώτης. Στα ελληνικά δικαστήρια με την τόση αργοπορία εκδίκασης και την ασχετοσύνη στα τεχνικά θέματα, αμφιβάλλω αν μπορείς να αποδείξεις το οτιδήποτε, ειδικά αν δεν έχεις τα κεφάλαια. Πάντως η google που είναι 10000 φορές μεγαλύτερη και πιο σοβαρή εταιρεία και ανέλαβε η Ε.Ε., πλήρωσε τα πρόστιμα της. Ή μήπως κι εκεί είναι φανφάρες; Αν είχαμε σοβαρό κράτος, θα γινόταν αυτό από τους ελεγκτικούς μηχανισμούς, δυστυχώς δεν έχουμε δομές και ελεγκτικούς μηχανισμούς. Κάποια στιγμή ίσως γίνει από την Ε.Ε., δυστυχώς είναι όλα πολύ αργά και δεν ασχολούνται με μικροεταιρείες τύπου skroutz. Το μέλλον θα δείξει, ελπίζω να είσαι εδώ γύρω σε 2 χρόνια να τα λέμε και να δούμε τελικά που κατέληξαν όλα αυτά (αν και σε βλέπω για μεγάλη κωλοτούμπα).
WebDevGr Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2023 (επεξεργασμένο) 28 λεπτά πριν, aerialsilk είπε Θα σου έδειχνα κώδικα αν καταλάβαινες αλλά δεν έχει νόημα να μπω σε τόσο τεχνικό επίπεδο εδώ. ΟΚ εγώ είμαι χαζός και άσχετος, δεν ξέρω από κώδικα και δεν καταλαβαίνω. Γιατί δεν το γράφεις για τους υπόλοιπους που περιμένουν σαν κοράκια για να τρέξουν το Σκρουτζ στα δικαστήρια; Μάλλον καλύτερα, γιατί δεν το γράφεις να το διαβάσει ο @bandito που συμμετέχει στις αποφάσεις που παίρνονται στο Σκρουτζ; Επεξ/σία 22 Φεβρουαρίου 2023 από WebDevGr
aerialsilk Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2023 2 λεπτά πριν, WebDevGr είπε ΟΚ εγώ είμαι χαζός και άσχετος, δεν ξέρω από κώδικα και δεν καταλαβαίνω. Γιατί δεν το γράφεις για τους υπόλοιπους που περιμένουν σαν κοράκια για να τρέξουν το Σκρουτζ στα δικαστήρια; Μάλλον καλύτερα, γιατί δεν το γράφεις να το διαβάσει ο @bandito που συμμετέχει στις αποφάσεις που παίρνονται στο Σκρουτζ; Όταν μάθεις να διαβάζεις ολόκληρη την απάντηση και δε θα κόβεις ότι θες, ίσως να έχεις τη χαρά να ασχοληθώ ξανά μαζί σου. Μέχρι τότε διάβασε ξανά τα υπόλοιπα που κάνεις skip και που γράφουμε. Ο Bandito δεν είναι απαραίτητα υπεύθυνος και πολύ πιθανόν να μην έχει και τον λόγο που είχε στο τι συμβαίνει, οπότε μην του ζητάς τα ρέστα ή να τοποθετηθεί. Αν θέλει βέβαια, χαρά μας να τον διαβάσουμε.
WebDevGr Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2023 7 λεπτά πριν, aerialsilk είπε Όταν μάθεις να διαβάζεις ολόκληρη την απάντηση και δε θα κόβεις ότι θες, ίσως να έχεις τη χαρά να ασχοληθώ ξανά μαζί σου. Μέχρι τότε διάβασε ξανά τα υπόλοιπα που κάνεις skip και που γράφουμε. Ο Bandito δεν είναι απαραίτητα υπεύθυνος και πολύ πιθανόν να μην έχει και τον λόγο που είχε στο τι συμβαίνει, οπότε μην του ζητάς τα ρέστα ή να τοποθετηθεί. Αν θέλει βέβαια, χαρά μας να τον διαβάσουμε. Όσο δεν γράφεις αυτά που ισχυρίζεσαι το μόνο που αποδεικνύεις είναι ότι είσαι ένας περαστικός που πέρασε να γράψει την παπάτζα του και να φύγει. Αφού είσαι τόσο μεγάλος γνώστης εμπρός δείξεις μας τον κώδικα που καταγράφει παράνομα πληροφορίες επισκεπτών και τι είδους πληροφορίες είναι αυτές.
filip123go Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2023 (επεξεργασμένο) Spoiler Ακόμα προσπαθείτε να βγάλετε άκρη με τα "επιχειρηματικά μυαλά" που κυκλοφορούν στο thread?? Χαρά στο κουράγιο σας. Όσοι τώρα αναρωτιούνται γιατί δεν μπορούν να βρουν/στεριώσουν υπαλλήλους/συνεργάτες, ας διαβάσουν αυτό το thread. 37 λεπτά πριν, WebDevGr είπε Όσο δεν γράφεις αυτά που ισχυρίζεσαι το μόνο που αποδεικνύεις είναι ότι είσαι ένας περαστικός που πέρασε να γράψει την παπάτζα του και να φύγει. Αφού είσαι τόσο μεγάλος γνώστης εμπρός δείξεις μας τον κώδικα που καταγράφει παράνομα πληροφορίες επισκεπτών και τι είδους πληροφορίες είναι αυτές. Spoiler Και τις κάμερες και τα μικρόφωνα από τα κινητά καταγράφει ο Σκρουτζ. Δεν ξέρεις εσύ. Το διάβασα και εγώ στο Facebook . Επεξ/σία 22 Φεβρουαρίου 2023 από filip123go
sakislife Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2023 8 ώρες πριν, filip123go είπε Εμφάνιση κρυμμένου περιεχομένου Ακόμα προσπαθείτε να βγάλετε άκρη με τα "επιχειρηματικά μυαλά" που κυκλοφορούν στο thread?? Χαρά στο κουράγιο σας. Όσοι τώρα αναρωτιούνται γιατί δεν μπορούν να βρουν/στεριώσουν υπαλλήλους/συνεργάτες, ας διαβάσουν αυτό το thread. Εμφάνιση κρυμμένου περιεχομένου Και τις κάμερες και τα μικρόφωνα από τα κινητά καταγράφει ο Σκρουτζ. Δεν ξέρεις εσύ. Το διάβασα και εγώ στο Facebook . No hope... 1
aerialsilk Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2023 9 ώρες πριν, WebDevGr είπε Όσο δεν γράφεις αυτά που ισχυρίζεσαι το μόνο που αποδεικνύεις είναι ότι είσαι ένας περαστικός που πέρασε να γράψει την παπάτζα του και να φύγει. Αφού είσαι τόσο μεγάλος γνώστης εμπρός δείξεις μας τον κώδικα που καταγράφει παράνομα πληροφορίες επισκεπτών και τι είδους πληροφορίες είναι αυτές. Τι να σου εξηγήσω, ειλικρινά θες να σου κάνω ανάλυση κώδικα analytics και tracking σε ένα forum σαν το insomnia που δεν έχει καν τα απαραίτητα εργαλεία για να δείχνει σωστά κώδικα; Θες και τα λες ή όντως τόσο δεν καταλαβαίνεις; Άλλαξε σε παρακαλώ το όνομα σου, είναι εντελώς παραπλανητικό και θα την πατήσει κανείς νομίζοντας ότι είσαι web developer. 9 ώρες πριν, filip123go είπε Ακόμα προσπαθείτε να βγάλετε άκρη με τα "επιχειρηματικά μυαλά" που κυκλοφορούν στο thread?? Χαρά στο κουράγιο σας. Όσοι τώρα αναρωτιούνται γιατί δεν μπορούν να βρουν/στεριώσουν υπαλλήλους/συνεργάτες, ας διαβάσουν αυτό το thread. Ναι εμείς δεν καταλαβαίνουμε που έχουμε επιχειρήσεις, εργαζομένους και eshops, εσείς που είστε τόσο μπροστά και έχετε χρόνο να γράφετε 100 μηνύματα την ημέρα στο insomnia και δεν ξέρετε καλά καλά τι είναι το ERP, ξέρετε καλύτερα. Όπως δουλεύουν οι εταιρείες στο εξωτερικό και έχουν φάει ΠΡΟΣΤΙΜΑ και συνεχίζουν να τρώνε, δουλεύει δυστυχώς και το tracking του skroutz, απλά δεν υπάρχει εδώ ρυθμιστική αρχή. Όποιος ξέρει να διαβάζει κώδικα ή να βλέπει το βασικό network του browser, μπορεί να το διαπιστώσει. Οι υπόλοιποι καλό σανό. 1
filip123go Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2023 2 λεπτά πριν, aerialsilk είπε Τι να σου εξηγήσω, ειλικρινά θες να σου κάνω ανάλυση κώδικα analytics και tracking σε ένα forum σαν το insomnia που δεν έχει καν τα απαραίτητα εργαλεία για να δείχνει σωστά κώδικα; Θες και τα λες ή όντως τόσο δεν καταλαβαίνεις; Άλλαξε σε παρακαλώ το όνομα σου, είναι εντελώς παραπλανητικό και θα την πατήσει κανείς νομίζοντας ότι είσαι web developer. Ναι εμείς δεν καταλαβαίνουμε που έχουμε επιχειρήσεις, εργαζομένους και eshops, εσείς που είστε τόσο μπροστά και έχετε χρόνο να γράφετε 100 μηνύματα την ημέρα στο insomnia και δεν ξέρετε καλά καλά τι είναι το ERP, ξέρετε καλύτερα. Όπως δουλεύουν οι εταιρείες στο εξωτερικό και έχουν φάει ΠΡΟΣΤΙΜΑ και συνεχίζουν να τρώνε, δουλεύει δυστυχώς και το tracking του skroutz, απλά δεν υπάρχει εδώ ρυθμιστική αρχή. Όποιος ξέρει να διαβάζει κώδικα ή να βλέπει το βασικό network του browser, μπορεί να το διαπιστώσει. Οι υπόλοιποι καλό σανό. Επειδή τσακάλι, έχω στήσει 3 ERP από το 0 (όχι τα έχω βάλει σε εταιρείες, τα έχω γράψει από το 0), έχω μια μικρή υποψία τι είναι.. Επίσης, αφού θέλεις να το παίξεις έξυπνος, μάθε ότι όντως έχω κάνει package tracking με Wireshark, και τίποτα από αυτά που δεν πρέπει, δεν φεύγει στο Σκρουτζ. Τέλος να είσαι 1000% σίγουρος, πώς με ένα τόσο μεγάλο όνομα πίσω από το shopflix, έστω και μια ελάχιστη παρατυπία να είχε κάνει το Σκρουτζ, θα το είχαμε μάθει όλοι την ίδια μέρα. Επίσης, μια χαρά ρυθμιστική αρχή υπάρχει και εάν πιστεύεις ότι το Σκρουτζ παραβιάζει gdpr, τι κάθεσαι; Τις αποδείξεις σου και καταγγελία. Και λεφτά θα βγάλεις, και διάσημος θα γίνεις. 1
WebDevGr Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2023 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, aerialsilk είπε Τι να σου εξηγήσω, ειλικρινά θες να σου κάνω ανάλυση κώδικα analytics και tracking σε ένα forum σαν το insomnia που δεν έχει καν τα απαραίτητα εργαλεία για να δείχνει σωστά κώδικα; Θες και τα λες ή όντως τόσο δεν καταλαβαίνεις; Άλλαξε σε παρακαλώ το όνομα σου, είναι εντελώς παραπλανητικό και θα την πατήσει κανείς νομίζοντας ότι είσαι web developer. Δηλαδή δεν μπορείς να βρεις το κουμπί που λέει εισαγωγή κώδικα στον editor του insomnia; ΟΚ σε ακούμε με προσοχή 😂 Εν τω μεταξύ είμαι από τους ελάχιστους εδώ μέσα που χρησιμοποιεί ψευδώνυμο-ταυτότητα όπου κάθε νοήμων άνθρωπος με δυο κλικ μπορεί να βρει ποιος πραγματικά είμαι. Σε αντίθεση με κάτι troll σαν κι εσένα που γράφουν παπάζτες πίσω από άκυρα ψευδώνυμα. Επεξ/σία 22 Φεβρουαρίου 2023 από WebDevGr
sortie Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2023 Στις 21/2/2023 στις 11:47 ΠΜ, sakislife είπε η απο πελατες (που νομιζουν οτι τους βολευει το καλαθι του, κι ενω ξεκίνησαν να μπαίνουν σε αυτή την πλατφόρμα για να βρουν το πιο φθηνό, τα πληρώνουν πλέον όλα πιο ακριβά και χαίρονται κιόλας). Επειδή τοποθετήθηκα σαν καταναλωτής (δεν είμαι επιχειρηματίας), να σου πω λοιπόν ότι δεν με νοιάζει το πιο φθηνό. Ξέρω ότι το πιο φθηνό φέρνει και άλλα κουσούρια μαζί. Ξέρω ότι τα καταστήματα που το προσφέρουν συνήθως δεν παρέχουν καμία υποστήριξη και πολλές φορές δεν τηρούν την νομοθεσία. Επίσης πολλά καταστήματα δεν προσφέρουν επιπρόσθετη υπηρεσία που μου δίνει το skroutz, όπως με το plus τα plus και άλλους τρόπους πληρωμών που δεν έχουν τα καταστήματα. Και ναι πληρώνω παραπάνω και θα πληρώσω παραπάνω για να έχω αυτή την υπηρεσία και την υποστήριξη που λαμβάνω. Και όχι, δεν είμαι δικός σου πελάτης. Ψωνίζω από το Skroutz γιατί μπαίνει ανάμεσα σε μένα και στο κατάστημα και ξέρω ότι δεν θα με κρεμάσει, όπως είδα ότι δεν κρέμασε ακόμα και εκείνους που αγόρασαν απευθείας από κατάστημα (και όχι μέσω skroutz) από το τελευταίο πιστόλι που άκουσα ένα κατάστημα 365 κάτι... Το πιο φθηνό έχει πεθάνει, και θα συνεχίσει να πεθαίνει. Και μαζί του θα πεθάνουν (και ήδη πεθαίνουν) τα καταστήματα που δεν το έχουν καταλάβει αυτό. 5
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα