gmc Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2023 Στις 4/2/2023 στις 9:06 ΜΜ, leonidas_fs είπε Όσοι από εσάς εχετε e-shop και είστε στο skroutz, πως είδατε την νέα υποχρεωτική ετήσια συνδρομή των 400€; Πολλοί γκρινιάζουν και δεν θα την πληρώσουν, με σκοπό να φύγουν από το skroutz! Στις 14/2/2023 στις 10:41 ΠΜ, james01gr είπε Στο σκρουτζ, τα προϊόντα τα οποία δεν έχει ήδη πρέπει να τα δημιουργήσει το μαγαζί που τα πουλάει. Τα δημιουργώ εγώ, καταχωρώ περιγραφή και κάποια στοιχεία που χρειάζονται και μετά η ομάδα του σκρουτζ βλέπει τι έχω ανεβάσει, ελέγχει και μετά τα κάνει προσβάσιμα στον καταναλωτή. Εάν πουλάς ένα προϊόν που υπάρχει ήδη, κανένα πρόβλημα. Δεν χρειάζεται έλεγχος. Εάν πουλάς ένα προϊόν το οποίο δεν υπάρχει στο σκρουτζ έως τώρα, καλη σου τύχη και υπομονή... Στις 16/2/2023 στις 11:36 ΠΜ, polaki είπε Το screenshot είναι λίγο ελλειπές, θα βοηθούσε να βλέπαμε και κάποια από τα χιλιάδες προϊόντα τί είδους προϊόντα είναι γιατί πράγματι σε κάποια που έχουν χαμηλή δημοτικότητα καθυστερούν πολύ να τα εισάγουν. Από Skroutz πελάτη μας, υπάρχει αυτό εδώ και 3.5 μήνες. Βέβαια αξία προϊόντος είναι 0,90€, και σε γενικές γραμμές είναι ένα τελείως generic προϊόν με πραγματικά χαμηλό ενδιαφέρον, όπως ακριβώς δηλαδή το αναφέρει και στο μήνυμα. https://prnt.sc/giMYZgmtEVZe
mcstefan7 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2023 2 ώρες πριν, ChimairaX είπε Παρομοίως. Εννοείται ότι δεν το κατακρίνω το μοντέλο και τις εταιρείες αλλά το θεωρώ λογικό και επόμενο. Ο λόγος που τα λέω αυτά είναι σαν αποδοχή και να τονίσω τι δημιουργεί όλο αυτό. Για κάποιες εταιρείες με κύκλο 10.000 - 20.000 αυτό το 400άρι είναι βαρύ, είναι ένα ενοίκιο, είναι μια ΔΕΗ, είναι ένα ποσό υπολογίσιμο. Εννοείται πως δεν εφαρμόζεται σε όλους το ίδιο. Για κάποιους 1000 παραγγελίες τον χρόνο είναι μεγάλη υπόθεση, εδώ εδώ που δουλεύω 1000 παραγγελίες τις μαζέυουμε σε 3-4 βδομάδες. Οπότε είναι ανόμοιο να τα βάζουμε στο ίδιο τσουβάλι. Για κάποιον που τα 400 ευρώ είναι σημαντικά, προφανώς και θα προσπαθήσει κάπως να τα αποσβέσει. Για μεγαλομεσαίες επιχειρήσεις που έχουν σημαντικό όγκο δουλειάς δεν είναι τίποτα σοβαρό. Δεν κάνουν εύκολα 30% έκπτωση γιατί κάπως πρέπει να βγάλουν τα "σπασμένα". Ξέρεις πόσο έχει το ενοίκιο στην κεντρική αγορά και πόσο σε ενα άκυρο στενό? Αν δε θες να δουλέψεις με πλατφόρμες ή το eshop σου (που θα έχεις μεγαλύτερο κόστος διαφήμισης) πρέπει να πας στο κέντρο. Κάποια μαγαζιά θα κλείσουν, άλλα θα ανοίψουν, έτσι είναι η αγορά. Δυστυχώς ή ευτυχώς δεν κάνουν όλοι για επιχειρήσεις. 5
Ducatista Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2023 (επεξεργασμένο) 8 ώρες πριν, mcstefan7 είπε Ξέρεις πόσο έχει το ενοίκιο στην κεντρική αγορά και πόσο σε ενα άκυρο στενό? Αν δε θες να δουλέψεις με πλατφόρμες ή το eshop σου (που θα έχεις μεγαλύτερο κόστος διαφήμισης) πρέπει να πας στο κέντρο. Κάποια μαγαζιά θα κλείσουν, άλλα θα ανοίψουν, έτσι είναι η αγορά. Δυστυχώς ή ευτυχώς δεν κάνουν όλοι για επιχειρήσεις. Στο κέντρο είναι στάνταρ το ποσό του ενοικίου γιατί υπάρχει κίνηση και φυσικα ειναι λογικο... σκέψου να σε χρέωναν για όσους πελάτες περνούσαν έξω από το μαγαζί χωρίς να ψωνίσουν από εσενα η να σου κρατούσε ποσοστά από τις πωλήσεις εκτός από το ενοίκιο... αυτό θα ήταν ίση σύγκριση και όχι επειδή το ενοίκιο είναι παραπάνω... και εγω προσωπικά είμαι σε αυτή τη φάση ακριβώς πληρώνω σε 5στερο κατάστημα 28 τετρ τριπλάσια τιμή ενοικίου απο το αλλο μαγαζί 90 τετρ που έχω στην πόλη (οχι κέντρο) και προφανώς είναι λογικό.... το ότι δεν κάνουν όλοι για επιχειρήσεις δεν το σχολιάζω φαντάζομαι ότι όλοι κάνουν αρκεί να έχουν το μυαλο στην θέση του... Επεξ/σία 17 Φεβρουαρίου 2023 από Ducatista
mcstefan7 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2023 21 λεπτά πριν, Ducatista είπε Στο κέντρο είναι στάνταρ το ποσό του ενοικίου γιατί υπάρχει κίνηση και φυσικα ειναι λογικο... σκέψου να σε χρέωναν για όσους πελάτες περνούσαν έξω από το μαγαζί χωρίς να ψωνίσουν από εσενα η να σου κρατούσε ποσοστά από τις πωλήσεις εκτός από το ενοίκιο... αυτό θα ήταν ίση σύγκριση και όχι επειδή το ενοίκιο είναι παραπάνω... και εγω προσωπικά είμαι σε αυτή τη φάση ακριβώς πληρώνω σε 5στερο κατάστημα 28 τετρ τριπλάσια τιμή ενοικίου απο το αλλο μαγαζί 90 τετρ που έχω στην πόλη (οχι κέντρο) και προφανώς είναι λογικό.... το ότι δεν κάνουν όλοι για επιχειρήσεις δεν το σχολιάζω φαντάζομαι ότι όλοι κάνουν αρκεί να έχουν το μυαλο στην θέση του... Είναι ακριβώς το ίδιο πράγμα. Στο κέντρο θα σε δούν 100 φορές περισσότερος κόσμος σε σύγκριση με εναν άλλο δρόμο. Μεγαλύτερη προβολή = περισσότερες πιθανότητες για πωλήσεις. Στο skroutz θα σε δούν 100 φορές περισσότερος κόσμος σε σύγκριση με μια διαφήμιση φυλλάδια/ραδιόφωνο/fb κτλ. Το ηλεκτρονικό εμπόριο είναι το μέλλον, όποιος δε μπορεί να το δει μένει πίσω. Σαν επιχειρηματίας γνωρίζεις τι κάνει η αγορά σε αυτούς που μένουν πίσω. Θα σου δώσω ένα παράδειγμα πόσο χρήσιμη είναι μια τέτοια πλατφόρμα για την επιχείρηση σου. Πριν κάποιο διάστημα ήθελα να πάρω ένα ζευγάρι παπούτσια. Έριχνε η γυναίκα μου μια ματιά μέσω σκρουτζ. Βρήκε ενα που της άρεσε και ανοίγει το λινκ του καταστήματος. Την άλλη μέρα πάω να τα δω αλλα δεν μου άρεσαν και ρίχνω μια ματιά στα προτεινόμενα βάση του προβαλλόμενου. Βλέπω ενα που μου αρέσει, το παραγγέλνω και το πληρώνω. Την άλλη μερα ρίχνω μια σκρουτζ απο περιέργεια πόσο το είχε και βλέπω οτι πλήρωσα 40% περισσότερο σε σχέση με το πρώτο στη λίστα και 20-30% απο τα υπόλοιπα στην πρώτη πεντάδα. Άρα το μαγαζί έκανε μια καλή πώληση βάζοντας ένα άλλο προϊόν σαν κράχτη. Αν δεν υπήρχε αυτός ο κράχτης δεν θα είχα μπει ποτέ στο eshop του. 1
Ducatista Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2023 2 λεπτά πριν, mcstefan7 είπε Είναι ακριβώς το ίδιο πράγμα. Στο κέντρο θα σε δούν 100 φορές περισσότερος κόσμος σε σύγκριση με εναν άλλο δρόμο. Μεγαλύτερη προβολή = περισσότερες πιθανότητες για πωλήσεις. Στο skroutz θα σε δούν 100 φορές περισσότερος κόσμος σε σύγκριση με μια διαφήμιση φυλλάδια/ραδιόφωνο/fb κτλ. Το ηλεκτρονικό εμπόριο είναι το μέλλον, όποιος δε μπορεί να το δει μένει πίσω. Σαν επιχειρηματίας γνωρίζεις τι κάνει η αγορά σε αυτούς που μένουν πίσω. Θα σου δώσω ένα παράδειγμα πόσο χρήσιμη είναι μια τέτοια πλατφόρμα για την επιχείρηση σου. Πριν κάποιο διάστημα ήθελα να πάρω ένα ζευγάρι παπούτσια. Έριχνε η γυναίκα μου μια ματιά μέσω σκρουτζ. Βρήκε ενα που της άρεσε και ανοίγει το λινκ του καταστήματος. Την άλλη μέρα πάω να τα δω αλλα δεν μου άρεσαν και ρίχνω μια ματιά στα προτεινόμενα βάση του προβαλλόμενου. Βλέπω ενα που μου αρέσει, το παραγγέλνω και το πληρώνω. Την άλλη μερα ρίχνω μια σκρουτζ απο περιέργεια πόσο το είχε και βλέπω οτι πλήρωσα 40% περισσότερο σε σχέση με το πρώτο στη λίστα και 20-30% απο τα υπόλοιπα στην πρώτη πεντάδα. Άρα το μαγαζί έκανε μια καλή πώληση βάζοντας ένα άλλο προϊόν σαν κράχτη. Αν δεν υπήρχε αυτός ο κράχτης δεν θα είχα μπει ποτέ στο eshop του. Δεν διαφωνώ σε τίποτα από όσα λες εκτός από αυτά που ανέφερα... και ναι το ηλεκτρονικό εμπόριο είναι το μέλλον...
gmc Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2023 (επεξεργασμένο) προσωπική μου άποψη Πάντα ακολουθούσα τι τακτική είτε σε φυσικό είτε σε ηλεκτρονικό κατάστημα να ακόλουθο εκεί που είναι η αγορά<<< μέχρι τώρα είναι στο skroutz αν τα καταστήματα αποφασίσουν να φύγουν θα φύγω και εγώ είτε λέγετε skroutζ , best , shopflix και ας έβγαζα 2500 3000 χιλ το μηνά μεσώ τις πλατφόρμας. https://prnt.sc/fi-_FNYUaXV8 Επεξ/σία 18 Φεβρουαρίου 2023 από gmc
SdS7 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2023 Στις 7/2/2023 στις 1:50 ΜΜ, WebDevGr είπε Δυστυχώς ακόμη δεν έχουν καταλάβει οι "επιχειρηματίες" τι ακριβώς τους πουλάει το Skroutz. Κι όλα αυτά σε μια εποχή που το ηλεκτρονικό επιχειρείν και κατά συνέπεια ο ανταγωνισμός τρέχει με χίλια! Έχω πάρει ποπ κορν και περιμένω τους επόμενους μεγαλομπακάληδες που θα έρθουν να μου ζητήσουν eshop με 500€ που θα βγαίνει στην πρώτη σελίδα της google και θα ξεσκίζεται σε πωλήσεις 😂 Επειδή κάθησα όλη την ημέρα και διάβασα την συζήτηση γτ με "καιει" το ζήτημα θα ήθλε να κάνω μερικές παρατηρήσεις και στην συνέχεια να σας πω την δική μου οπτική-ιστορία ως μιρκός επιχειρηματίας που έχει μπει στο Skroutz. Η παρατήρησή μου η βασική είναι ότι διαβλέπω μία έντονη υποστήριξη προς την πλατφόρμα μου πραγματικά με "προβληματίζει" Το να λέμε συνέχεια προκλητικά ότι έτσι είναι ο ανταγωνισμός και αν δεν μπορούμε ή δεν μας αρέσει μπορούμε να βγούμε είναι ή μία πλευρά του νομίσματος και η οποία είναι προσβλητική για τους μικρούς επιχειρηματίες.... Πάμε τώρα στην δική μου εμπειρία..... Η πλατφόρμα ομολογουμένως είναι η πιο επιτυχημένη στον χώρο... Μεγάλωσε μαζί με τα καταστήματα που "υποστήριζε" και την "υποστήριξαν"..... Το τελευταίο διάστημα όμως (περίπου τα 3 τελευταία έτη) έχει μετατραπεί σε κάτι άλλο.... Δεν είπε κανείς ότι σε μία ελεύθερη αγορά-οικονομία δεν πρέπει να μην κερδίζει και αυτός που παρέχει την εν λόγω υπηρεσία όταν όμως συμβαίνουν τα κάτωθι: 1. Αρχικά χωρίς συνδρομή (Market Place) , πλέον με συνδρομή για την παροχή των ίδιων υπηρεσιών που μέχρι χθες τις είχε δωρεάν.... 2. Μεσοσταθμική αύξηση της προμήθειας ανά συναλλαγή (από μεσοσταθμικά στο 8% έχει φτάσει στο 11,54%) που αντιστοιχεί περίπου σε 44% αύξηση του κόστους χωρίς εδώ να υπολογίζεται το ΦΠΑ που επιβαρ΄ύνει επιπρόσθετα την υπηρεσία.... 3. Αρχικά παροχή υλικών συσκευασίας τα οποία κατήργησε σε μία νύχτα και μετέφερε το κόστος στον συνεργάτη του.... 4. Καμία προστασία των καταστημάτων και ουσιαστικά κατάργηση του δικαιώματος να μην αποδεχτούμε την επιστροφή παραγγελίας ακόμα και μετά την παρέλευση των 14 ημερών όπως ορίζει ο νόμος.... 5. "Απειλητικές" πρακτικές του στυλ πρέπει να έχεις απόδοση πάνω από 88% κάθε φορά που σε αξιολογώ προκειμένου να μην σε αφαιρώ από το site..... 6. Τροποποίηση του αλγόριθμού προκειμένου να κατευθείνετε όπου θέλει το μεγαλύτερο μέρος των παραγγελιών... 7. Επιβάρυνση με κόστη που υποχρεούται να παρέχει δωρεάν όπως η πίστωση την επόμενη ημέρα των συναλλαγών από πιστωτικές κάρτες.... Πράγμα για το οποίο ζητάει επιπλέον 60 € το μήνα.... 8. Καθορισμό συγκεκριμένων όρων προκειμένου να "δώσει" κάποιες εκπτώσεις που είναι απαγορευτικοί για την συντριπτική πλειοψηφία των καταστημάτων.... 9. Επιστροφή παραγγελιών και μετά από 1,5 μήνα καθιστώντας ουσιαστικά το προϊόν ανενεργό αφού μπορεί να μην έχει εμπορική απήχηση τότε... χωρίς να έχει προβλέψει την μερική έστω αποζημίωση του καταστήματος... Και πάρα πολλά άλλα ζητήματα.... Ουσιαστικά η πλατφόρμα πλέον λειτουργεί με την νοοτροπία ότι το σύνολο των πελατών της ανήκει και ότι τα καταστήματα πρέπει να υπακούν σε όλα τα θέλω τους...... Δυστυχώς δεν είναι έτσι.... Γιατί για να μπορέσουμε να αντισταθμίσουμε την κατάσταση θα καταφύγουμε σε άλλε πλατφόρμες (υπάρχει το Shopflix, Public, Best Price κτλ) ...... Και κλείνοντας όντως το κόστος δεν είναι απαγορευτικό για τις επιχειρήσεις.... η νοοτροπία και οι μεθοδεύσεις είναι.... ΥΓ: Και ένα μικρό παράδειγμα προκειμένου να καταλάβεις ποιο είναι το όφελος των επιχειρήσεων.... Προϊόν που αγοράζουμε με κόστος 100€ πχ παιχνίδι επιβαρύνεται με προμήθεια από το Skroutz 11,54% εάν πουληθεί στα 150 € το μικτό κέρδος του κατστήματος (αφαιρουμένου των προμηθειών και του ΦΠΑ που έχουν) είναι μόλις 10%. Και από αυτό πρέπει να βγουν όλα τα έξοδα του καταστήματος..... Και για όσους λένε διάφορα δυστυχώς το μόνο κρητήριο είναι η πιο φθηνή τιμή.... 6
WebDevGr Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2023 Δεν είναι δημόσια υπηρεσία να έχουμε λόγο στο πως θα λειτουργεί. Είναι ιδιωτική και μπορεί να αλλάξει όσες φορές θέλει business model και τιμοκαταλόγους. Μπορούμε να σταματήσουμε να την χρησιμοποιούμε και να στραφούμε στον οικονομικότερο ανταγωνισμό. Προφανώς δεν μπορεί να είναι η ίδια εταιρεία με αυτήν που ήταν όταν ξεκίνησε, ούτε με αυτή που ήταν πριν από 5-10 χρόνια. Ο κόσμος αλλάζει, οι αγορές αλλάζουν και μαζί τους αλλάζουν και τα εργαλεία που χρησιμοποιούμε. Κάποτε τρέχαμε όλοι για αγορές στο ebay. Πόσοι το χρησιμοποιούν πλέον όπως παλιά; Κάποτε το Σκρουτζ ήταν σελίδα σύγκρισης τιμών και πλέον είναι marketplace. Επίσης η καραμέλα με τους καημένους μικρούς "επιχειρηματίες" που δεν μπορούν να τα βγάλουν πέρα έχει κουράσει. Δεν είμαστε σε ταινία του Ξανθοπούλου. Ενδεικτικά θα αναφέρω ένα σκηνικό. Τα τελευταία 4 χρόνια έχω στήσει μια web εφαρμογή για την εταιρεία που συνεργάζομαι. Οι άνθρωποι έχουν επενδύσει παρά πολλά λεφτά. Το τελευταίο διάστημα με πλησιάζουν διάφοροι μικροί του χώρου και μου ζητάνε να τους φτιάξω κάτι παρόμοιο γιατί τους αρέσει και κυρίως γιατί είναι ψηλά στις αναζητήσεις.Τις περισσότερες φορές πηγαίνω στα ραντεβού καθαρά από περιέργεια γιατί ξέρω εκ των προτέρων ότι δεν πρόκειται να τα βρούνε στο οικονομικό. Οι προσφορές που τους κάνω είναι υπερβολικά χαμηλές και καμιά σχέση με το πραγματικό κόστος της εφαρμογής που είναι στον αέρα αλλά το κάνω περισσότερο για να δω που θα το πάνε. Μάλιστα σήμερα επίτηδες έδωσα μια εξευτελιστική προσφορά κοντά στο χιλιάρικο η οποία και πάλι τους φάνηκε ακριβή. Όπως καταλαβαίνεις οι περισσότεροι δεν έχουν ιδέα, ούτε τι χρειάζονται, ούτε τι μπορεί να κοστίσει. Στο δικό τους το μυαλό αυτό που στον ανταγωνιστή κόστισε+50.000€ αυτοί μάλλον το θέλουν με 500€. Καιρός να προσγειωθούν κάποιοι και να βρουν την θέση τους στην αγορά. 1
gmc Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2023 όταν φεύγουν η συνεργάτες του skroutz δηλαδή τα καταστήματα τι θα γίνει η πλατφόρμα >? Ο καταναλωτής είδη σκέφτεται τι θα γίνει με μια ενδεχομένη εγγύηση < Δεν νομίζω ότι θα είναι νούμερο ένα πλατφόρμα με τους μίσους συνεργάτες
dtk-386 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2023 1 ώρα πριν, gmc είπε όταν φεύγουν η συνεργάτες του skroutz δηλαδή τα καταστήματα τι θα γίνει η πλατφόρμα >? Ο καταναλωτής είδη σκέφτεται τι θα γίνει με μια ενδεχομένη εγγύηση < Δεν νομίζω ότι θα είναι νούμερο ένα πλατφόρμα με τους μίσους συνεργάτες το θέμα είναι ότι δεν φεύγουν παρότι υπάρχει το bestprice και το shopflix......
fragma Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2023 (επεξεργασμένο) 21 ώρες πριν, dtk-386 είπε το θέμα είναι ότι δεν φεύγουν παρότι υπάρχει το bestprice και το shopflix...... Εννοείται οτι δεν φεύγουν γιατί δεν είναι τρελοί για να πετάξουν στα σκουπίδια τον τζίρο και τις πωλήσεις που τους φέρνει το σκρούτζ βγάζοντας τους στην πρώτη γραμμή της εμπορικής προβολής (το αντίστοιχο του να έχεις πχ ενα μαγαζί επί της Ερμού στο Σύνταγμα, χωρίς όμως το τεραστιο ενοίκιο και τα υπόλοιπα κόστη λειτουργίας), για να πέσουν στα αζήτητα επειδή άλλοι εχουν μικρότερες προμήθειες. Και τριαντα ακόμα σελίδες να γράψετε σε αυτό το θρέντ, η λογική είναι μία: Σε ένα καπιταλιστικό σύστημα ελεύθερης οικονομίας, ο καθένας χρεώνει τις υπηρεσίες και τα προιοντα του ανάλογα με την επιτυχία του. Το αν αυτά που ζητάει είναι πολλά ή λίγα το αποφασίζει η ίδια η αγορά, οχι ο Μήτσος απο το ινσόμνια. Αν ειναι υπερβολικά χάνει πελάτες απο ανταγωνιστές που προσφέρουν καλύτερες και φτηνότερες υπηρεσίες, αλλιως συνεχίζει να έχει επιτυχία. Και προς το παρόν τίποτα δεν δείχνει οτι το σκρούτζ χανει πελάτες ακόμα και με τις αυξημένες χρεώσεις. Επεξ/σία 20 Φεβρουαρίου 2023 από fragma 1
gmc Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2023 τα νούμεραa θα φανούν 2 Μαρτίου δεν πέταξε ακόμα ο skroutz τους συνεργάτες του οπότε λίγες μέρες υπομονή ακόμα και εδώ θα είμαστε να γράψουμε τα νούμερα καταστημάτων που είχε και που θα έχει https://prnt.sc/i6Lc0Sidiph6 1
WebDevGr Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2023 Κι αν μειωθεί ο αριθμός των καταστημάτων κατά 20-30% τι θα σημάνει; Ότι απέτυχε το καινούριο μοντέλο; Μια χαρά θα συνεχίσει να δουλεύει ακόμη κι αν φύγουν τα μισά κατάστημα. Κι ο κόσμος θα συνεχίζει να βρίσκει και να ψωνίζει ότι χρειάζεται. 1
fragma Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2023 Μόλις τώρα, WebDevGr είπε Κι αν μειωθεί ο αριθμός των καταστημάτων κατά 20-30% τι θα σημάνει; Ότι απέτυχε το καινούριο μοντέλο; Μια χαρά θα συνεχίσει να δουλεύει ακόμη κι αν φύγουν τα μισά κατάστημα. Κι ο κόσμος θα συνεχίζει να βρίσκει και να ψωνίζει ότι χρειάζεται. Ακριβώς. Τα συνολικά έσοδα και η κερδοφορία εχουν σημασία, οχι ο αριθμός των πελατών. Μη σας πω οτι το επιδιωκει κιολας ο σκρούτζ να ξεφορτωθεί τους αεριτζήδες μικροεμπόρους που κάνουν 10-20 πωλήσεις τον χρόνο και ανταγωνίζονται τους καλούς μεγάλους πελάτες του με πονηρες πρακτικές οπως το να πουλάνε χωρίς κέρδος, ακόμα και με ζημιά, κάποια προιοντα απλά για να βγαίνουν πρώτοι στη λίστα. 4
gmc Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2023 (επεξεργασμένο) Το shopflix έχει θέμα ακριβώς αυτό> ψάχνει κάτι η γυναίκα μου και δεν υπάρχει μια κρεμά ασπουμε στο Skroutz υπάρχει <όταν λοιπόν ψάχνεις κάτι και δεν υπάρχει τότε απλά κατεβαίνει κατάταξη https://prnt.sc/wDw72xpw-Wn1 στην εταιρία που δουλεύω έχουν 20 - 60 την ημέρα αυτές έγιναν σε διάστημα 2 ώρες η εταιρία θέλει να φύγει από το σκρουτζ παρα τις παραγγελιες που δέχεται το λογο δεν τον ξέρω δεν είναι το 400αρι παντός , ίσως η πολιτική που ακολουθούν ... εταιρια με 25000χιλ προιοντα.. τζιρος 80.000 χιλ το χρονο απο την πλατφορμα Επεξ/σία 20 Φεβρουαρίου 2023 από gmc
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα