allure_boy Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2023 7 ώρες πριν, leonidas_fs είπε Σε πιο αναφέρεσε; Εγώ παιδιά προσωπικά το 2022 είχα συνολικά 85 παραγγελίες από Σκρουτζ με μέσο όρο κέρδους 70€ την παραγγελία. Δηλαδή το Σκρουτζ πέρυσι μου εφερε κέρδος 6,000€. Παίζει πολύ μεγάλο ρόλο τι πουλάς και με τι ποσοστό κέρδους! Ε όπως καταλαβαίνετε θα ήταν μεγαλη πατάτα να μην πληρώσω τα 400€ του Σκρουτζ… προσωπικα καλυτερα μεταφορικα ποιο φθηνα και καλυτερες τιμες εχει πλεον το SHOPFLIX το σκρουτζ πολυ την εχει δει με κατι μεταφορικα 6 και 10 ευρω οσο για το shopflix εχει καλυτερες τιμες και εννοειτε το bestprice πολυ μονοποωλιο η σκρουτζ 1
dtk-386 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2023 3 ώρες πριν, allure_boy είπε προσωπικα καλυτερα μεταφορικα ποιο φθηνα και καλυτερες τιμες εχει πλεον το SHOPFLIX το σκρουτζ πολυ την εχει δει με κατι μεταφορικα 6 και 10 ευρω οσο για το shopflix εχει καλυτερες τιμες και εννοειτε το bestprice πολυ μονοποωλιο η σκρουτζ ανέφερες 2 ανταγωνιστές του skroutz και μετά στην ίδια πρόταση γράφεις μονοπώλιο! γνωρίζεις τι σημαίνει μονοπώλιο? 1
jimse Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2023 Βρίσκουμε το προϊόν που θέλουμε στο σκρούτζ, ανοίγουμε νέα καρτέλα και βάζουμε το url του καταστήματος, κάνουμε εκκαθάριση τα cookies του σκρουτζ από την κλειδαριά δίπλα στο url (αριστερά). Παραγγέλλουμε το προϊόν, χωρίς το κατάστημα να χρεωθεί την προμήθεια. Δίνουμε ευκαιρίες και σε άλλες πλατφόρμες πχ bestpr*** Προσωπικά δεν παραγγέλνω ποτέ από κάτι (καταστήματα) που έχουν ξεπηδήσει κατα εκατοντάδες τον τελευταίο καιρό που δεν έχουν φυσική παρουσία. Μου δίνουν την εντύπωση οτι είναι καταστήματα της ίδιας της πλατφόρμας (σκρουτζ) και δεν υπάρχει επικοινωνία ή υποστήριξη.Όσες περισσότερες πλατφόρμες υπάρχουν τόσο καλύτερα θα είναι για τον καταναλωτή. 1
The_Judas Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2023 (επεξεργασμένο) Υπάρχουν ευτυχώς ανταγωνιστές: bestprice, shopflix αλλά σίγουρα έχει μεγαλύτερη ποικιλία το σκρουτζ. Ορισμένες φορές βέβαια προτιμώ και το shopflix γιατί έχει πολύ φθηνά μεταφορικά. Το ζήτημα είναι βέβαια ότι το σκρουτζ βάζει αυτό το ποσό εκβιαστικά, γιατί ξέρει ότι αρκετοί πωλητές είναι εξαρτημένοι.Υπάρχουν όμως και ορισμένα καταστήματα που έχουν φτιάξει όνομα και δικό τους πελατολόγιο και ίσως προτιμήσουν να φύγουν ή να αλλάξουν πλατφόρμα. Επεξ/σία 16 Φεβρουαρίου 2023 από The_Judas
Parolos4 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2023 Έχουν γραφτεί τέρατα ημιμαθειας, εντελώς διαστρεβλωμένα από developers που υποτίθεται έχουν πελάτες eshop. Τραγικό να μην ξέρεις το πώς λειτουργεί το Σκρουτζ, κι όπως γράφουν κάποιοι πελάτες τους να κλείνουν μέσα στο χρόνο. Not surprised. Κάποιοι προσπαθούν να σας πείσουν ότι τα νέα πακέτα είναι πλέον στα 3078,4€ ετησίως. Δε λέτε να το καταλάβετε και συνεχίζετε να λέτε για 33€ το μήνα. Ενώ είναι 256,50€ για να είσαι ανταγωνιστικός. Τέλος πάντων δεν πειράζει είναι μέχρι να έρθει και στην καμπούρα σας η συγκριτική πλατφόρμα devs. Ή να εμφανιστούν οι Πακιστανοί devs και στην Ελλάδα που θα κάνουν τη δουλειά σας για 3€ ενώ εσείς ζητάτε για μία ώρα 60€. Τότε θα εμφανιστεί άλλος φιλελε και θα σας πει ε αλλάξτε επάγγελμα άμα δε θέλετε σιγά. 4
WebDevGr Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2023 54 λεπτά πριν, Parolos4 είπε Έχουν γραφτεί τέρατα ημιμαθειας, εντελώς διαστρεβλωμένα από developers που υποτίθεται έχουν πελάτες eshop. Τραγικό να μην ξέρεις το πώς λειτουργεί το Σκρουτζ, κι όπως γράφουν κάποιοι πελάτες τους να κλείνουν μέσα στο χρόνο. Not surprised. Κάποιοι προσπαθούν να σας πείσουν ότι τα νέα πακέτα είναι πλέον στα 3078,4€ ετησίως. Δε λέτε να το καταλάβετε και συνεχίζετε να λέτε για 33€ το μήνα. Ενώ είναι 256,50€ για να είσαι ανταγωνιστικός. Τέλος πάντων δεν πειράζει είναι μέχρι να έρθει και στην καμπούρα σας η συγκριτική πλατφόρμα devs. Ή να εμφανιστούν οι Πακιστανοί devs και στην Ελλάδα που θα κάνουν τη δουλειά σας για 3€ ενώ εσείς ζητάτε για μία ώρα 60€. Τότε θα εμφανιστεί άλλος φιλελε και θα σας πει ε αλλάξτε επάγγελμα άμα δε θέλετε σιγά. Εν τω μεταξύ η δουλειά του developer είναι ο ορισμός του remote και σχεδόν οι μισοί developers της χώρας δουλεύουν remote για εταιρείες του εξωτερικού, αλλά οι χρήστες του insomnia που ανακάλυψαν εχθές το ίντερνετ ξέρουν καλύτερα. Συνεχίστε να εκτίθεστε με τις ανοησίες που γράφετε.
Parolos4 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2023 (επεξεργασμένο) Στα λόγια μου έρχεσαι. Προφανώς ο Έλληνας κάνει τα ίδια με το 1/3 του κόστους του Άγγλου. Υπάρχει και ο Πακιστανός/Ινδός με το 1/10. Το point δεν είναι κυριολεκτικό όπως και να χει, είναι για να δώσει έμφαση στις απόψεις σου. Όλοι προσεγγίζουν το θέμα με άλλη οπτική, και το επιχείρημά κάποιον είναι οκ όποιος δε θέλει φεύγει, κι άμα γουστάρετε κλπ. Το είπατε μία, το είπατε δύο το είπατε εκατόν δύο. Η κοινωνία και η οικονομία είναι συγκοινωνούντα δοχεία, άμα δεν το καταλαβαίνεις οκ. Σου έχουν πει 500 φορές ότι η κάθε αύξηση επηρεάζει την τσέπη όλων. Όπως και το ρεύμα της καφετέριας που παίρνω καφέ όσο αυξάνει επηρεάζει και τη δικιά μου τσέπη. Δε θες να το καταλάβεις δικαίωμά σου. Για το ον τόπικ δεν έχετε ιδέα (για να κάνω το καθρεφτάκι που χρησιμοποιείτε) πως λειτουργεί το εμπόριο και μέσω σκρουτζ και εκτός. Οι απόψεις σας σεβαστές, όπως όλων, αλλά κάπου ως ένα σημείο έχετε μηδενίσει τους πάντες. Μείνετε στο developing κομμάτι, αν και θα έπρεπε να ξέρετε έστω πως χρεώνει και τί το σκρουτζ ακριβώς, και τέλος. Σπαμάρετε συνεχώς οτι όποιος δε μπορεί φεύγει από το σκρουτζ κλπ. Κατανοητές οι απόψεις σας, θα πάμε να κάνουμε λάτζα σεζόν στην Κρήτη, fine by me, σε 5 χρόνια θα σας περιμένω δίπλα δίπλα να τα λέμε όμως. Αυτό είναι το πόιντ. Λιγότερα eshop , λιγοτεροι devs. Να το πω και πιο απλά. Επεξ/σία 16 Φεβρουαρίου 2023 από Parolos4 2
AristidisZ Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2023 Η αλήθεια είναι ότι παρότι χρήστης skroutz plus από τις πρώτες μέρες του, πλέον δε το χρησιμοποιώ τόσο συχνά όσο παλιότερα Πλέον πολλά προϊόντα (ψωνίζω κυρίως πράματα για τον μικρό, γάλατα, πάνες, κρέμες κτλ) τα βρίσκεις πιο φτηνά στο supermarket, οπότε γιατί να πάρω το γάλα ένα 20ρικο από το σκρουτζ και να μη το πάρω 18,5 από σκλαβενίτη ; Συν τοις άλλοις, για ψιλοπράματα έχει 3€ μεταφορικά, ενώ ο πρόεδρος έχει 1,5€, 50% κάτω δε το λες και λίγο
WebDevGr Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2023 1 λεπτό πριν, Parolos4 είπε Στα λόγια μου έρχεσαι. Προφανώς ο Έλληνας κάνει τα ίδια με το 1/3 του κόστους του Άγγλου. Υπάρχει και ο Πακιστανός/Ινδός με το 1/10. Το point δεν είναι κυριολεκτικό όπως και να χει, είναι για να δώσει έμφαση στις απόψεις σου. Όλοι προσεγγίζουν το θέμα με άλλη οπτική, και το επιχείρημά κάποιον είναι οκ όποιος δε θέλει φεύγει, κι άμα γουστάρετε κλπ. Το είπατε μία, το είπατε δύο το είπατε εκατόν δύο. Η κοινωνία και η οικονομία είναι συγκοινωνούντα δοχεία, άμα δεν το καταλαβαίνεις οκ. Για το ον τόπικ δεν έχετε ιδέα (για να κάνω το καθρεφτάκι) πως λειτουργεί το εμπόριο και μέσω σκρουτζ και εκτός. Οι απόψεις σας σεβαστές, όπως όλων, αλλά κάπου ως ένα σημείο έχετε μηδενίσει τους πάντες. Μείνετε στο developing κομμάτι, αν και θα έπρεπε να ξέρετε έστω πως χρεώνει και τί το σκρουτζ ακριβώς, και τέλος. Σπαμάρετε συνεχώς οτι όποιος δε μπορεί φεύγει από το σκρουτζ κλπ. Κατανοητές οι απόψεις σας, θα πάμε να κάνουμε λάτζα σεζόν στην Κρήτη, fine by me, σε 5 χρόνια θα σας περιμένω δίπλα δίπλα να τα λέμε όμως. Αυτό είναι το πόιντ. Λιγότερα eshop , λιγοτεροι devs. Να το πω και πιο απλά. Και συνεχίζεις να γράφεις ανοησίες. Ποιος σου είπε ότι το κριτήριο των εταιρειών είναι αποκλειστικά το κόστος; Αν ίσχυε αυτό δεν θα άνοιγαν γραφεία στην Ελλάδα αλλά στο Πακιστάν. Είμαι οργανωτικό μέλος σε τοπική κοινότητα και απλό μέλος σχεδόν σε όλες τις κοινότητες της Ελλάδος. Αυτό που γίνεται στον χώρο μας δεν θα το δεις πουθενά αλλού. Χάρη σε αυτές τις κοινότητες έχουν ανοίξει hubs ξένων εταιρειών σε πόλεις όπως η Πάτρα, το Ηράκλειο και τα Γιάννενα. Προσωπικά έχω μονίμως ανοιχτό το προφίλ μου στο LinkedIn και όταν με πλησιάζουν εταιρείες τις προωθώ στην κοινότητα. Πόσοι από εσάς έχετε κάτι παρόμοιο στον κλάδο σας; Εσείς μόνο να γράφετε επαναστατικά τσιτάτα είστε και να εύχεστε να πεθάνει η κατσίκα του γείτονα. 1
Parolos4 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2023 Ο μόνος που εύχεται να πεθάνει η κατσίκα του γείτονα είσαι εσύ σε όλες τις σελίδες. Αλλά μάλλον δεν το κατάλαβες. Και ακριβώς αυτό σου έκανα trigger , μόλις σου μίλησα για τον κλάδο σου θίχτηκες αμέσως και άρχισες τα περί κατσίκας. Είδες τί ωραία είναι? Με κάλυψες απόλυτα. Το κλασσικό φανφάρες "κλείστε τα και αλλάξτε επάγγελμα" , αλλά μόλις μας πουν για τη δουλειά μας και φτάσει στην καμπούρα μας "εύχεσαι να πεθάνει η κατσίκα του γείτονα ε?". Πόσο κλασσικ. Οπότε λοιπόν να είσαι πιο προσεκτικός σε αυτά που λες και στο πως βλέπεις τα πράγματα. 3
primeragt Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2023 Στις 14/2/2023 στις 2:53 ΜΜ, filip123go είπε Αυτή τη καραμέλα πραγματικά από που την ακούσατε. Αυτο ΔΕΝ ΙΣΧΥΕΙ!!! Εαν αγορασεις απο το καλαθι του Σκρουτζ μιλάς ΜΟΝΟ με το support του Σκρουτζ. Επίσης, αντικαταβολή έχει πλεον εδω και πάρα πολύ καιρο και το καλάθι. Ανάθεμα εαν το έχετε χρησιμοποιήσει ποτέ εσεις που το κράζετε. Been there done that. Κατευθείαν με έστειλαν στο κατάστημα για να μιλήσω. Το αν ήμουν μεμονωμένη περίπτωση δεν το ξέρω αλλά σίγουρα συνέβη. 1 1
polaki Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2023 1 ώρα πριν, jimse είπε Βρίσκουμε το προϊόν που θέλουμε στο σκρούτζ, ανοίγουμε νέα καρτέλα και βάζουμε το url του καταστήματος, κάνουμε εκκαθάριση τα cookies του σκρουτζ από την κλειδαριά δίπλα στο url (αριστερά). Παραγγέλλουμε το προϊόν, χωρίς το κατάστημα να χρεωθεί την προμήθεια. Δίνουμε ευκαιρίες και σε άλλες πλατφόρμες πχ bestpr*** Μπορείς να εξηγήσεις λοιπόν με απλά λόγια γιατί να κουράζεσαι με διαγραφές και cookies, αντί να μπεις απευθείας στο Bestprice? Αφού το θεωρείς ισάξιο. Άντε να σε δω. Είναι legit ερώτηση. Εδώ δεν κάνω clear cookies ούτε για τις τσόντες και θα το κάνω για να μη χρεωθεί ένα κατάστημα το οποίο θα τζιράρει τα λεφτά μου? 4
filip123go Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2023 (επεξεργασμένο) 17 λεπτά πριν, primeragt είπε Been there done that. Κατευθείαν με έστειλαν στο κατάστημα για να μιλήσω. Το αν ήμουν μεμονωμένη περίπτωση δεν το ξέρω αλλά σίγουρα συνέβη. ρε σεις δεν μπορει .... Το διαφημίζει με μεγάλα γράμματα ότι αυτοί είναι υπεύθυνοι. 3 φορες μου έχει τύχει, πάντα μαζί τους μίλησα. Και για προϊόντα αξίας και για μικρο-πράγματα. 2 ερωτήσεις: 1ον, σίγουρα πήρες απο το καλάθι τους; 2ον, έχεις συνδρομή skroutz plus? Επεξ/σία 16 Φεβρουαρίου 2023 από filip123go 1
WebDevGr Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2023 (επεξεργασμένο) 41 λεπτά πριν, Parolos4 είπε Ο μόνος που εύχεται να πεθάνει η κατσίκα του γείτονα είσαι εσύ σε όλες τις σελίδες. Αλλά μάλλον δεν το κατάλαβες. Και ακριβώς αυτό σου έκανα trigger , μόλις σου μίλησα για τον κλάδο σου θίχτηκες αμέσως και άρχισες τα περί κατσίκας. Είδες τί ωραία είναι? Με κάλυψες απόλυτα. Το κλασσικό φανφάρες "κλείστε τα και αλλάξτε επάγγελμα" , αλλά μόλις μας πουν για τη δουλειά μας και φτάσει στην καμπούρα μας "εύχεσαι να πεθάνει η κατσίκα του γείτονα ε?". Πόσο κλασσικ. Οπότε λοιπόν να είσαι πιο προσεκτικός σε αυτά που λες και στο πως βλέπεις τα πράγματα. Για δείξε που το έγραψα. Εγώ έγραψα ότι όσοι δεν μπορούν να πληρώσουν μπορούν να φύγουν από του Σκρουτζ. Ξέρεις υπάρχει ζωή και εκτός Σκρουτζ. Κι επίσης αναφέρθηκα σε όσους δεν έχουν πάρει στα σοβαρά αυτό που κάνουν και νομίζουν ότι φτιάχνοντας ένα eShop θα χεστούν στο χρήμα. Εγώ ζω από το ίντερνετ και το έγραψα πολλές φορές. Προφανώς και θέλω να υπάρχουν σοβαρές επιχειρήσεις. Αυτό όμως που συμβαίνει εδώ μέσα μόνο σοβαρό δεν είναι. Έχεις κάποιους να ουρλιάζουν για τα cookies και τον κώδικα καταγραφής σαν την Λουκά στην τηλεόραση γιατί δεν ξέρουν καν πως λειτουργούν. Κι αυτό είναι μόνο ένα παράδειγμα. Επεξ/σία 16 Φεβρουαρίου 2023 από WebDevGr 1
primeragt Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2023 20 λεπτά πριν, filip123go είπε ρε σεις δεν μπορει .... Το διαφημίζει με μεγάλα γράμματα ότι αυτοί είναι υπεύθυνοι. 3 φορες μου έχει τύχει, πάντα μαζί τους μίλησα. Και για προϊόντα αξίας και για μικρο-πράγματα. 2 ερωτήσεις: 1ον, σίγουρα πήρες απο το καλάθι τους; 2ον, έχεις συνδρομή skroutz plus? Ξεκινάς με τικετ. Λες το πρόβλημα και βάζεις φωτό με απόδειξη κ προϊόντα. Και μετα περιμένεις να έρθουν να το πάρουν. Μις πέρασε μια βδομάδα τους έστειλα email και η απάντηση που πήρα ήταν δεν ξέρουν και αν θέλω να μάθω περισσότερα να καλέσω απευθείας το κατάστημα. Ε τιοέκανα και εκεί μου απάντησαν (παρότι είπαν ότι δεν έπρεπε να με στείλουν από αυτούς) ότι δεν θα τηρήσουν το doa καθώς δεν έχει θέμα. Παρότι έστειλα κ βίντεο. Το ξαποστειλαν πίσω με αποτέλεσμα να το ξαναστειλω μετά από δύο μέρες και πλέον αφού πέρασε κοντά μήνας να το κάνουν απλά σέρβις. Σε όλα αυτά το Σκρουτζ απλά έβλεπε. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα