Προς το περιεχόμενο

Skroutz -> Υποχρεωτικη ετήσια συνδρομή 400€ + ΦΠΑ

Μετάβαση στην απάντηση Απαντήθηκε από makis269,

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
17 λεπτά πριν, sakislife είπε

Για να γραφει με τετοιο μένος, πιθανοτατα ειναι κι ιδιος υπαλληλος του σκρουτζ, και φυσικα δεν ειχε ποτε δικη του επιχειρηση γι ανα μπορει να καταλαβει τι λεμε.

Αν αναφέρεσαι σε μένα τότε μάλλον δεν έχεις καταλάβει λέξη από όσα έχω γράψει σε τόσες σελίδες

1 ώρα πριν, imr είπε

Ρωταω για να καταλαβω ποια ειναι η δικη σου θεση και αν ακολουθεις την ελληνονεοφιλελευθερη λογικη της ελευθερης αγορας μονο στην θεωρια και οπου μας συμφερει

Το μονοπωλιο δεν χρειαζεται να ειναι κρατικο οπως ο ΟΤΕ καποτε, μπορει να γίνει και ιδιωτικα. Το προβλημα ειναι οτι οταν καποιος εχει δεσποζουσα θεση πρεπει να ελεγθει ωστε να μην χρησιμοποιει καταχρηστικες τακτικες. 

Κι εγώ προσπαθώ να καταλάβω εδώ και μερικές σελίδες αν τελικά στο μυαλό σας το Σκρουτζ είναι μονοπώλιο/ολιγοπώλιο όπως γράφετε ή αν τελικά έχει ανταγωνισμό (Bestprice, Shopflix, Public) που απλά δεν σας αρέσουν για χ,ψ λόγους και θέλετε να κρατήσει χαμηλά τις τιμές για να μην χρειαστεί να πάτε αλλού.

Εν τω μεταξύ τα 400€πολλοί τα δίνουν κάθε μήνα (στην καλύτερη) σε εταιρείες για να διαχειριστούν τις διαφημιστικές τους καμπάνιες. Αλλά ναι μωρέ, αυτοί είναι καπιτάλες που τους τρέχουν τα λεφτά από τα μπατζάκια.

Επεξ/σία από WebDevGr
  • Απαντ. 1,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.
12 λεπτά πριν, WebDevGr είπε

Κι εγώ προσπαθώ να καταλάβω εδώ και μερικές σελίδες αν τελικά στο μυαλό σας το Σκρουτζ είναι μονοπώλιο/ολιγοπώλιο όπως γράφετε ή αν τελικά έχει ανταγωνισμό (Bestprice, Shopflix, Public) που απλά δεν σας αρέσουν για χ,ψ λόγους και θέλετε να κρατήσει χαμηλά τις τιμές για να μην χρειαστεί να πάτε αλλού.

Μετά από τόσες σελίδες με σχόλια θεωρώ ότι όσοι ήμασταν ιδιαίτερα ενεργοί στο νήμα έχουμε αναλύσει την άποψη μας. Αν συνεχίσουμε οι ίδιοι μάλλον θα ανακυκλώνουμε τις θέσεις μας χωρίς να προσθέτουμε κάτι νέο.

Είναι ώρα να δώσουμε χώρο σε όποιους άλλους θέλουν να συνεισφέρουν κάτι νέο. 

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
5 ώρες πριν, nova_centurion είπε

Ολα έχουν την τιμή τους. Σωστά. Οταν λειτουργεί ο ανταγωνισμός τότε η τιμή ρυθμίζεται σε σωστά επίπεδα. Οταν ο παίκτης έχει πάνω από το 60% τότε ο ανταγωνισμός ΔΕΝ λειτουργεί και απαιτείται ρύθμιση από την πολιτεία και αντίδραση από τους καταναλωτές. 

Οσοι δεν εστιάζετε στο πραγματικό πρόβλημα που είναι η συγκεντρωμένη δύναμη του σκρουτζ που δεν επιτρέπει να λειτουργήσουν οι κανόνες της αγοράς χάνετε την ουσία.

Δεν έχουμε κανένα πρόβλημα με το κέρδος μιας ιδιωτικής επιχειρήσης.

Το πρόβλημα μας είναι αν αυτή εκμεταλλεύεται την κατάσταση εις βάρος της κοινωνίας.

Εμένα γιατί τα λες αυτά? Ο παραπάνω φίλος θεώρησε ότι εφόσον κάποιοι θεωρούν λίγα τα 400€ του Skroutz, να τα δώσουν σε αυτόν. Και εγώ απάντησα ότι τα θεωρούν λίγα για ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ο Skroutz. 

Ο παραπάνω φίλος, ΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ προσφέρει, ώστε να του δώσω εγώ τα 400€ που όντως θεωρώ λίγα για αυτά που μου προσφέρει ο Skroutz? \

Και για να το κάνω πιο λιανά, σύμφωνα με τους υπολογισμούς μου, ο Skroutz μου προσφέρει γύρω στα 8000-9000€ καθαρά κέρδη το χρόνο (συγκεκριμένα στον αδερφό μου, δεν έχω εγώ το κατάστημα αλλά τα νούμερα είναι αληθινά). 

Μπορεί ο φίλος να μου εγγυηθεί ότι αν του δώσω τα 400€ που ζητάει, ΣΥΝ τα 2000-2500€ που πληρώνω στο Skroutz για προμήθειες, να μου αποφέρει ΚΑΘΑΡΟ κέρδος 8000? 

Όλα όσα γράφεις λοιπόν είνα not applicable στην περίπτωση που αναφέρω. 

Επεξ/σία από polaki
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
8 ώρες πριν, polaki είπε

Και για να το κάνω πιο λιανά, σύμφωνα με τους υπολογισμούς μου, ο Skroutz μου προσφέρει γύρω στα 8000-9000€ καθαρά κέρδη το χρόνο (συγκεκριμένα στον αδερφό μου, δεν έχω εγώ το κατάστημα αλλά τα νούμερα είναι αληθινά). 

Μπορεί ο φίλος να μου εγγυηθεί ότι αν του δώσω τα 400€ που ζητάει, ΣΥΝ τα 2000-2500€ που πληρώνω στο Skroutz για προμήθειες, να μου αποφέρει ΚΑΘΑΡΟ κέρδος 8000? 

Πολύ ενδιαφέρον αυτό που γράφεις. Μπορείς να μας κάνεις την χάρη να μας πληροφορήσεις την κατηγορία των προϊόντων που πουλάει ο αδελφός σου;

Θα ήταν πολύ ενδιαφέρον να μάθουμε ποια προϊόντα κατά δήλωση του αδελφού σου έχουν τετοια απόδοση καθώς σύμφωνα με τα απλά μαθηματικά που έκανα ο αδελφός σου θα πρέπει να δουλεύει προϊόντα με μεικτό πάνω από 40-45% που ταυτόχρονα το σκρουτζ χρεώνει προμήθειες κάτω από 5-6%. Το μυαλό μου δεν πάει σε καμία τέτοια κατηγορία και πιστεύω όλοι θα θέλαμε να μάθουμε περισσότερα για αυτή την ειδυλλιακή περίπτωση.

Επεξ/σία από nova_centurion
  • Like 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Στις 10/2/2023 στις 9:50 ΜΜ, WebDevGr είπε

Για ποια φήμη μιλάς; Αυτό είναι πάγια τακτική των affiliates. Κάθε σοβαρή συνεργασία βασίζεται σε παρακολούθηση με tracking code και προφανώς αν έχεις φτάσει εκεί μέσω τέτοιου link για Χ μέρες η πώληση πηγαίνει σε αυτόν που σε έστειλε 

Στις 10/2/2023 στις 9:53 ΜΜ, Dead-Poet είπε

Αντί άλλου περαιτέρω σχολιασμού, σε ευχαριστώ πολύ για αυτή τη χρήσιμη πληροφορία, την οποία θα φροντίσω να λαμβάνω υπ' όψη μου όποτε χρειάζεται.

Στις 10/2/2023 στις 9:56 ΜΜ, vavasi είπε

Το να μπεις με λειτουργία ανώνυμης περιήγησης το αλλάζει αυτό ή δεν επηρεάζεται ;

Block στους trackers του skroutz οπως και του facebook παντα.

Δεν μπορει το skroutz επειδη εκανα ενα κλικ στο καταστημα σε μια ερευνα αγορας σε ανυποπτο χρονο να χρεωνει προμηθεια μερες μετα ενω δεν χρησιμοποιω την πλατφορμα του αλλα μπαινω κατευθειαν στο site του καταστηματος,

Αν εγω αγοραζω απο ενα καταστημα επανειλημμένα κατευθειαν απο το site τους, γιατι να τιμωρει το skroutz το καταστημα επειδη μερες πριν εκανα ενα κλικ?

Αν το κλικ στο σκρουτζ γινει κατευθειαν μετατροπη σε αγορα, fine να παρει το skroutz το μεριδιο του.

Αλλιως οχι.

Οποτε block στους trackers του και τελος.

2023-02-12_proc.jpg.1c6cada8c944a0ec9e916bb91920d8bc.jpg

Επεξ/σία από Apostol.
  • Like 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
5 λεπτά πριν, Apostol. είπε

Αν εγω αγοραζω απο ενα καταστημα επανειλημμένα κατευθειαν απο το site τους, γιατι να τιμωρει το skroutz το καταστημα επειδη μερες πριν εκανα ενα κλικ?

α δηλαδη αυτο γινοταν μεχρι τωρα; δεν το ηξερα. αν απλα μπεις απο ανωνυμη δεν γινεται η δουλεια; ή απο άλλο browser?

Επεξ/σία από Titos301
Δημοσ.
Μόλις τώρα, Titos301 είπε

α δηλαδη αυτο γινοταν μεχρι τωρα; δεν το ηξερα. αν απλα μπεις απο ανωνυμη δεν γινεται η δουλεια; ή απο άλλο browser?

Δεν ξερω ακριβως τον μηχανισμο (φυσικα δεν τον εχουν αναρτημενο πουθενα), δεν ξερω αν ειναι site wide ή url specific.

Αυτο που ξερω ειναι οτι το κανουν και δεν συμφωνω με την πρακτικη.

Αν μπεις απο αλλο pc-browser- private window στο site του καταστηματος τοτε δεν υπαρχουν cookies του skroutz οποτε δεν υπαρχει προβλημα. Αν ομως στο ιδιο session, πχ private browsing, μπεις skroutz κανεις κλικ και μετα κανεις αγορα δεν αλλαζει κατι, τα cookies υπαρχουν απλως διαγραφονται μετα που κλεισεις το παραθυρο.

Αυτο που θα προτεινα ειναι να κανεις την ερευνα αγορα στο σκρουτζ σε private browsing και μετα να κλεισεις το παραθυρο (=διαγραφονται τα cookies) να ανοιξεις καινουριο απο το site του καταστηματος και να κανεις την αγορα.

H να σβηνεις τα cookies του Skroutz (δεν βολευει) μετα απο καθε επισκεψη στο σκρουτζ (γινεται και να το αυτοματοποιησεις)

Η να μπλοκαρεις τους trackers του οπως κανω εγω ( τους αφηνω βεβαια μονο στο domain του Skroutz γιατι αλλιως δεν δουλευει το site)

• Like 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, Apostol. είπε

Block στους trackers του skroutz οπως και του facebook παντα.

Δεν μπορει το skroutz επειδη εκανα ενα κλικ στο καταστημα σε μια ερευνα αγορας σε ανυποπτο χρονο να χρεωνει προμηθεια μερες μετα ενω δεν χρησιμοποιω την πλατφορμα του αλλα μπαινω κατευθειαν στο site του καταστηματος,

Αν το κλικ στο σκρουτζ γινει κατευθειαν μετατροπη σε αγορα, fine να παρει το skroutz το μεριδιο του.

Αλλιως οχι.

Οποτε block στους trackers του και τελος.

2023-02-12_proc.jpg.1c6cada8c944a0ec9e916bb91920d8bc.jpg

Άντε να δούμε τι άλλο θα διαβάσουμε δω μέσα! Δεν έχεις και πολύ ιδέα του τι γίνεται και γι' αυτό γράφεις ανυπόστατα πράγματα. Οι analytic trackers του Skroutz μπήκαν από το ίδιο το κατάστημα Kaizer για να μπορεί ο ιδιοκτήτης του να διαβάζει το πόσοι ήρθαν από το Skroutz και από ποια σελίδα του, πόσοι αγόρασαν μέσω του Skroutz και μερικά άλλα. Δεν είναι εκεί για να "τιμωρεί το skroutz το κατάστημα" επειδή εσύ έκανες ένα κλικ σ' αυτό. Μην λέμε ότι να ναι!

Αυτά βοηθούν εσένα ν' αναπτύξεις την στρατηγική πωλήσεών σου και να επενδύσεις ανάλογα στο ένα ή στο άλλο. Αν για παράδειγμα θα έβλεπες πως από το skroutz σου έρχονται ψίχουλα, θα σταματούσες να επενδύεις εκεί. Να είσαι βέβαιος πως το κατάστημα που ανέφερες δεν το πολυκαίει το 400άρι τον χρόνο. Αντίθετα επενδύει ακόμα περισσότερα ώστε να προμοτάρονται κάποια από τα προϊόντα του και να παρεμβάλλονται στις λίστες που βλέπεις στο skroutz.

Με το να μπλοκάρεις τ' analytics του skroutz δεν νομίζω πως θα καταφέρεις τίποτα. Απλά τα δικά σου πέρα-δώθε από προς skroutz δεν θα καταγράφονται. Σιγά τα ωά! Οι πελάτες από το skroutz ούτε καν θα δώσουν σημασία για να μην πω πως το 90% αυτή τη στιγμή δεν έχει ιδέα για το 400αρι που καλείται να σκάσει ο πωλητής κι ούτε του καίγεται καρφί γι' αυτό.

Δες το σαν να σου αύξησαν το νοίκι στο μαγαζί που νοικιάζεις. Δεν σ' αρέσει πας αλλού ή αγοράζεις δικό σου ηλ. κατάστημα. Μπορείς να πας π.χ. στο δίπλα, στο best price. Κι αυτό όταν οι συνθήκες ωριμάσουν θα κάνει μια από τα ίδια. Έτσι είναι η αγορά στις μέρες μας.

• Like 1
Δημοσ.

το δικό μου πρόβλημα είναι ότι θέλει 498 ευρώ και η προμήθεια του μηνά >340 ευρώ 

μεταφορά απλά σε bestride

9 λεπτά πριν, gmc είπε

το δικό μου πρόβλημα είναι ότι θέλει 498 ευρώ και η προμήθεια του μηνά >340 ευρώ 

μεταφορά απλά σε bestride

το τίμημα θα το πληρώσει σε αυξημένες τιμές ο καταναλωτής

Δημοσ.
6 ώρες πριν, WebDevGr είπε

Αν αναφέρεσαι σε μένα τότε μάλλον δεν έχεις καταλάβει λέξη από όσα έχω γράψει σε τόσες σελίδες...

Οχι φιλε μου, δεν αναφερομαι σε σενα και συμφωνω με τα γραφομενα σου. Αναφερομαι στα σχολια του spectaculator

Οσον αφορα το θεμα των cookies, ισχυει για 15 μερες. (Παλιοτερα ισχυε για 30 !!!)
Αν δλδ κανεις ερευνα αγορας μεσω σκρουτζ και "τσιμπησεις" το cookie του και εντος 15 ημερων μπεις κατευθειαν στο καταστημα για την αγορα, το καταστημα χρεωνεται κανονικοτατα την προμηθεια.

Στην περιπτωση δε των ad-blockers, αν το σκρουτζ εντοπισει οτι εχεις μπλοκαρει τα cookies του τοτε χρεωνει το click σε οποιο καταστημα μπεις ασχετως αν αγορασεις η οχι (0,12 € + ΦΠΑ ανα κλικ αν δεν κανω λαθος).
Γενικα μιλωντας και με φιλους ειναι εντυπωσιακο ποσα δε γνωριζει ο καταναλωτης σχετικα με ολες αυτες τις τακτικες, και ποσο πλακα παθαινει οταν το ακουει !!
Τελικα φαινεται οτι ο καλυτερος τροπος για να μη χρεωθει το καταστημα ειναι να μπεις απο κανονικο browsing (χωρις ad-blocker) ωστε να μη χρεωθει ουτε το κλικ, και μετα απο αλλο browser (που δεν εχει προηγουμενως μπει στη σελιδα του σκρουτζ) απευθειας στη σελιδα του καταστηματος για την αγορα.

• Like 2
Δημοσ.
3 ώρες πριν, gmc είπε

το τίμημα θα το πληρώσει σε αυξημένες τιμές ο καταναλωτής

δεν νομίζω να υπάρχουν κορόιδα το 2023, το τίμημα θα είναι η μείωση των πωλήσεων με αποτέλεσμα τα μαγαζιά να πηγαίνουν στον γκρεμό .

Δημοσ.
58 λεπτά πριν, sakislife είπε

Οχι φιλε μου, δεν αναφερομαι σε σενα και συμφωνω με τα γραφομενα σου. Αναφερομαι στα σχολια του spectaculator

Οσον αφορα το θεμα των cookies, ισχυει για 15 μερες. (Παλιοτερα ισχυε για 30 !!!)
Αν δλδ κανεις ερευνα αγορας μεσω σκρουτζ και "τσιμπησεις" το cookie του και εντος 15 ημερων μπεις κατευθειαν στο καταστημα για την αγορα, το καταστημα χρεωνεται κανονικοτατα την προμηθεια.

Στην περιπτωση δε των ad-blockers, αν το σκρουτζ εντοπισει οτι εχεις μπλοκαρει τα cookies του τοτε χρεωνει το click σε οποιο καταστημα μπεις ασχετως αν αγορασεις η οχι (0,12 € + ΦΠΑ ανα κλικ αν δεν κανω λαθος).
Γενικα μιλωντας και με φιλους ειναι εντυπωσιακο ποσα δε γνωριζει ο καταναλωτης σχετικα με ολες αυτες τις τακτικες, και ποσο πλακα παθαινει οταν το ακουει !!
Τελικα φαινεται οτι ο καλυτερος τροπος για να μη χρεωθει το καταστημα ειναι να μπεις απο κανονικο browsing (χωρις ad-blocker) ωστε να μη χρεωθει ουτε το κλικ, και μετα απο αλλο browser (που δεν εχει προηγουμενως μπει στη σελιδα του σκρουτζ) απευθειας στη σελιδα του καταστηματος για την αγορα.

Αρα η λυση ειναι εχεις πχ chrome συνδεμενο το skroutz account σου και ad block και οτι θες βλεπεις προιοντα αλλα δεν μπαινεις στο καταστημα  ανοιγεις private tab και το αγοραζεις απο το καταστημα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
5 ώρες πριν, spectaculator είπε

Άντε να δούμε τι άλλο θα διαβάσουμε δω μέσα! Δεν έχεις και πολύ ιδέα του τι γίνεται και γι' αυτό γράφεις ανυπόστατα πράγματα. Οι analytic trackers του Skroutz μπήκαν από το ίδιο το κατάστημα Kaizer για να μπορεί ο ιδιοκτήτης του να διαβάζει το πόσοι ήρθαν από το Skroutz και από ποια σελίδα του, πόσοι αγόρασαν μέσω του Skroutz και μερικά άλλα. Δεν είναι εκεί για να "τιμωρεί το skroutz το κατάστημα" επειδή εσύ έκανες ένα κλικ σ' αυτό. Μην λέμε ότι να ναι!

Αυτά βοηθούν εσένα ν' αναπτύξεις την στρατηγική πωλήσεών σου και να επενδύσεις ανάλογα στο ένα ή στο άλλο. Αν για παράδειγμα θα έβλεπες πως από το skroutz σου έρχονται ψίχουλα, θα σταματούσες να επενδύεις εκεί. Να είσαι βέβαιος πως το κατάστημα που ανέφερες δεν το πολυκαίει το 400άρι τον χρόνο. Αντίθετα επενδύει ακόμα περισσότερα ώστε να προμοτάρονται κάποια από τα προϊόντα του και να παρεμβάλλονται στις λίστες που βλέπεις στο skroutz.

Ειλικρινά κάνει εντύπωση η προσπάθεια ορισμένων να εξωραίσετε την πολιτική του σκρουτζ. Κυριολεκτικά πέθανα στα γέλια με το υποκριτικό ότι το σκρουτζ έδωσε τον κώδικα για να βοηθήσει το μαγαζί "είπε ο κακός λύκος.....".

Τον κώδικα tracking τον επέβαλε το σκρουτζ για να παρακολουθεί το μαγαζί και μάλιστα ακόμη και για δραστηριότητα που δεν προέρχεται από το σκρουτζ.

Ετσι αφενός χρεώνει τις προμήθειες και αφετέρου ακτινογραφεί το ΣΥΝΟΛΟ του καταστήματος ώστε να μαθαίνει για το σύνολο της αγοράς τι πουλάει ανεξαρτήτως καναλιού και να συγκεντρώνει ζωτικής σημασίας εμπορικές πληροφορίες ώστε να χαράζει την στρατηγική του.

Μάλιστα το αστείο είναι ότι αν πχ. ο καταναλωτής περάσει από το σκρουτζ και δεν αγοράσει και μετά από 10 ημέρες πάει στο κατάστημα ξανά πχ. από το BestPrice τότε το μαγαζί θα χρεωθεί 2 φορές. Μια από το BEstPrice για το κλικ (σωστό) και μια από το σκρουτζ απλά γιατί είχε περάσει κάποτε από εκεί. Ετσι πολλά μαγαζιά διαμαρτύρονται για διπλές χρεώσεις αλλά ποιός τους ακούει από το σκρουτζ.

Τα στατιστικά που λες κλπ το μαγαζί και κάθε μαγαζί αν θέλει τα παίρνει από το Google Analytics που είναι ΔΩΡΕΑΝ και μάλιστα σε καλύτερο επίπεδο. Μην παραμυθιαζόμαστε τώρα. Αν το σκρουτζ δεν επέβαλε τον κώδικα παρακολούθησης του μαγαζιού ΟΥΤΕ ένα μαγαζί δεν θα τον εγκαθιστούσε.

ΕΔΩ το σκρουτζ ΑΡΝΕΙΤΑΙ εδώ και χρόνια να δώσει στα μαγαζια αναλυτικά τις χρεώσεις προμήθειας ανά κωδικό προϊόντος και τα δουλεύει λέγοντας τους δείτε την χρέωση ανα κατηγορία των προϊόντων και βρείτε με το χέρι ποια προϊόντα σας έχω εντάξει σε ποια κατηγορία . Αν σ' αυτό προσθέσεις το γεγονός ότι συχνά-πυκνά αλλάζει τις κατηγορίες στην οποία ανήκουν τα προϊόντα "πιασ' το αυγό και κούρευτο".

Ποιός ο σκοπός να αρνείται κάτι τέτοιο που δικαιούνται τα μαγαζιά; Απλό!! Να μην έχει έτοιμη την πληροφορία των χρεώσεων κάθε κατάστημα ώστε να μην είναι εύκολο να βγάλει άκρη με αυτές και έτσι να πληρώνει χωρίς να ξέρει τι και πως. 

Αντε μην ανοίξουμε αυτή την κουβέντα για όσα έχω μάθει από τα μαγαζιά γιατί θα φρίξετε με την τακτική του για να μην μπορούν τα μαγαζιά να βγάζουν άκρη. 

Επεξ/σία από nova_centurion
  • Like 5
Δημοσ.
41 λεπτά πριν, nova_centurion είπε

Τον κώδικα tracking τον επέβαλε το σκρουτζ για να παρακολουθεί το μαγαζί και μάλιστα ακόμη και για δραστηριότητα που δεν προέρχεται από το σκρουτζ.

Υπάρχει κάτι που λέγεται σύμβασης συνεργασίας και μέσα σε αυτή τη σύμβαση υπάρχει και ο όρος για το tracking.

Ώρα είναι να μας πείτε ότι οι μπράβοι του Σκρουτζ πηγαίνουν και δέρνουν τους μαγαζάτορες και τους υποχρεώνουν να βάλουν τον κώδικα στις σελίδες τους.

Αν δεν έχετε ιδέα για το πώς λειτουργούν κάποια πράγματα καλύτερα να μην τα γράφετε σε forum τεχνολογίας αλλά σε κανένα γκρούπ του Facebook

• Like 1
  • Confused 3

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...