slokie Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2023 Καλησπερα Σκαφτομαι την αγορα ενος macbook m1 pro 14'' απο εδω https://www.mgmanager.gr/laptops-smartphones/laptops/laptops/p2/?epeksergastis=apple εχει αγορασει κανεις? ειναι αξιοπιστο? γιατι βλεπω οτι ειναι us ολα τα μακ. o δευτερος χρονος εγγυησης ουτως η αλλως δεν θα ισχυει μιας και η αγορα θα γινει με τιμολογιο χωρις φπα.
Ronnie1985 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2023 Είχα αγοράσει παλιά από εκεί όχι προϊόν apple, αλλά κάποιο hardware κομμάτι για τον υπολογιστή και ήταν όλα οκ. Γενικά θεωρείται από τα καλά και αξιόπιστα μαγαζιά στο Σκρουτζ. 3
M A T R I X Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2023 Έχω χρησιμοποιήσει πολλές φορές το συγκεκριμένο κατάστημα. Όχι για mbp, αλλά για άλλα προϊόντα. Φουλ ευχαριστημένος. Αφού πας με τιμολόγιο δεν σε νοιάζει, θα πρότεινα να τους κάνεις ένα τηλέφωνο τη Δευτέρα να τους ρωτήσεις για τα mbp. Ωστόσο να ρωτήσω, γιατί θες να αγοράσεις από mg manager ενώ η διαφορά με istorm ή άλλη αλυσίδα είναι στα 100€;
slokie Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2023 Μέλος Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2023 13 λεπτά πριν, M A T R I X είπε Έχω χρησιμοποιήσει πολλές φορές το συγκεκριμένο κατάστημα. Όχι για mbp, αλλά για άλλα προϊόντα. Φουλ ευχαριστημένος. Αφού πας με τιμολόγιο δεν σε νοιάζει, θα πρότεινα να τους κάνεις ένα τηλέφωνο τη Δευτέρα να τους ρωτήσεις για τα mbp. Ωστόσο να ρωτήσω, γιατί θες να αγοράσεις από mg manager ενώ η διαφορά με istorm ή άλλη αλυσίδα είναι στα 100€; Δεν ειναι στα 100 μονο αλλα στα 300 ευρω αρχικη . Το σκεφτομαι δε με ενοχλει που ειναι us (ισα ισα προτιμω το αγγλικο keyboard) αλλα το οτι συνεπαγεται ολο αυτο, Αν ηταν ενα μικρο ποσο οκ αλλα τωρα ειναι κοντα 2000 ευρω. istorm - 2500 - χωρις φπα. 2000 ευρω mg manager - 2200 - χωρις φπα 1770 ευρω
filip123go Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2023 Έχω αγοράσει και εγώ πολλές φορές από το συγκεκριμένο μαγαζί. Προχώρα άφοβα. 1
SpectralQ Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2023 Είναι από τα πολύ παλια και γνωστα μαγαζιά. Για την ακρίβεια λειτουργεί από το 1992! Παίρναμε εξαρτήματα για τα PC από τότε από το κατάστημα στα Εξάρχεια. Δεν θα έχεις πρόβλημα. 1
aces Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2023 (επεξεργασμένο) +1 σε οτι ανεφεραν όλοι οι υπόλοιποι. αξιόπιστο & αρκετα παλιό στο χώρο. Επεξ/σία 4 Φεβρουαρίου 2023 από aces 1
M A T R I X Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2023 18 λεπτά πριν, slokie είπε Δεν ειναι στα 100 μονο αλλα στα 300 ευρω αρχικη . Το σκεφτομαι δε με ενοχλει που ειναι us (ισα ισα προτιμω το αγγλικο keyboard) αλλα το οτι συνεπαγεται ολο αυτο, Αν ηταν ενα μικρο ποσο οκ αλλα τωρα ειναι κοντα 2000 ευρω. istorm - 2500 - χωρις φπα. 2000 ευρω mg manager - 2200 - χωρις φπα 1770 ευρω Εγώ είδα το mbp m2 16gb/1tb όπου έχει 3479,01€, ενώ istorm έχει 3599€. Εσύ σε ποιο μοντέλο αναφέρεσαι; To 14αρι 16gb/512; Έχουν εκτπώσεις στην istorm στα M1 λόγω των M2, 2349€ έχει τελική. Σε κάθε περίπτωση 100-120€ είναι η διαφορά τους. Εσύ αποφασίζεις.
slokie Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2023 Μέλος Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2023 (επεξεργασμένο) 7 λεπτά πριν, M A T R I X είπε Εγώ είδα το mbp m2 16gb/1tb όπου έχει 3479,01€, ενώ istorm έχει 3599€. Εσύ σε ποιο μοντέλο αναφέρεσαι; To 14αρι 16gb/512; Έχουν εκτπώσεις στην istorm στα M1 λόγω των M2, 2349€ έχει τελική. Σε κάθε περίπτωση 100-120€ είναι η διαφορά τους. Εσύ αποφασίζεις. Nαι στο base model. Nαι βλεπω τα εχουν ριξει σωστα οποτε istorm βγαινει στα 1900 mg manager στα 1770 Και τα 2 θα εχουν 1 xrono εγγυηση απλα το ενα ελληνικο keyboard το αλλο us. Επεξ/σία 4 Φεβρουαρίου 2023 από slokie
M A T R I X Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2023 4 λεπτά πριν, slokie είπε Nαι στο base model. Nαι βλεπω τα εχουν ριξει σωστα οποτε istorm βγαινει στα 1900 mg manager στα 1770 Και τα 2 θα εχουν 1 xrono εγγυηση απλα το ενα ελληνικο keyboard το αλλο us. Γενικά δεν θα έχεις κανένα πρόβλημα με MG, σου είπα εγώ προσωπικά είμαι πολύ ευχαριστημένος μαζί τους. Απλά εγώ θα έδινα τα 120€ παραπάνω για να ξεμπερδεύω από κάποια αλυσίδα γιατί και αυτό που αναφέρεις εσύ στο MG, λέει παραλαβή σε 5-7 εργάσιμες ημέρες. Δεν ξέρω κατά πόσο ισχύει αυτό. Να τους ρωτήσεις για να μην περιμένεις τσάμπα.
jodact Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2023 (επεξεργασμένο) Πήρα από εκεί το Macbook Pro 14" επίτηδες λόγω US πληκτρολογίου. Εννοείται κανένα πρόβλημα. Το καταστημα γενικα θεωρειται καλό. Επεξ/σία 5 Φεβρουαρίου 2023 από jodact
gRim Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2023 12 hours ago, jodact said: Πήρα από εκεί το Macbook Pro 14" επίτηδες λόγω US πληκτρολογίου. Εννοείται κανένα πρόβλημα. Το καταστημα γενικα θεωρειται καλό. Λίγο offtopic αλλά εκτός από το μικρότερο Enter έχει καμία άλλη αλλαγή το US keyboard; Πριν λίγες μέρες πήρα κι εγώ το 14άρι αλλά με UK keyboard το οποίο νομίζω ήταν και λίγο φθηνότερο σε σχέση με το US.
jodact Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2023 (επεξεργασμένο) 43 λεπτά πριν, gRim είπε Λίγο offtopic αλλά εκτός από το μικρότερο Enter έχει καμία άλλη αλλαγή το US keyboard; Πριν λίγες μέρες πήρα κι εγώ το 14άρι αλλά με UK keyboard το οποίο νομίζω ήταν και λίγο φθηνότερο σε σχέση με το US. Έχει single row enter αντί για double. Και μεγαλύτερο shift αριστερά. Οπότε αλλάζει θεση καποιο κουμπι με ειδικο συμβολο απο οτι βλέπω. Εκτός προφανώς οτι το US δεν εχει διπλούς χαρακτήρες με Ελληνικά που έχει το ελληνικό με UK layout. Επεξ/σία 6 Φεβρουαρίου 2023 από jodact 1
slokie Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2023 Μέλος Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2023 πηγα σημερα και τα ειδα απο κοντα! απιστευτα μηχανηματα τι να λεμε Ερωτηση Θα πηγαινατε σε base model m2 pro 14' ή m1 pro 14 ? H διαφορα τους ειναι στα 300 ευρω. για εμενα τα selling point υπερ του μ2 ειναι η καλυτερη μπαταρια και οτι θα βγαλει περισσοτερα χρονια . Αξιζουν αυτα τα 2 χαρακτηριστκα 300 ευρω? 1
gRim Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2023 Ανάλογα την χρήση που κάνει ο καθένας. Εγώ προσωπικά που ελάχιστα δουλεύω το λαπτοπ με τη μπαταρία και σε καμία περίπτωση δεν αξιοποιώ ούτε τη δύναμη του m1 δεν το σκέφτηκα καν για αγορά του m2 από τι στιγμή που δεν είδα κανένα άλλο επιπλέον χαρακτηριστικό άσε που το m2 είχε και πιο αργό δίσκο στο base model που με ενδιέφερε. Για το ότι θα βγάλει περισσότερα χρόνια το M2 σε σύγκριση με το M1 διαφωνώ.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα