makhs5 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2023 3 λεπτά πριν, Applefun είπε Είσαι μεγάλος! Άναψε! Χαχα Θα το δοκίμαζα κ εγώ προφανώς αλλά με πρόλαβες κ ευχαριστώ! Βλέπω bleeding σε δύο σημεία επάνω τώρα να υποθέσω φυσιολογικό για αυτού του κόστους κπροδιαγραφων μηχανημα;; Εμ σου το ελεγα κι εσυ δεν το εκανες αμεσως κι ετρεχες να μιλησεις με Amazon, τσαμπα το παραπανω αγχος σου Bleeding συνηθως εχουν τα περισσοτερα μηχανηματα δυστηχως
Sebu Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2023 Ειχα ιδιο προβλημα προ 15 ετων με acer που ειχα ψησει τον αδερφο μου να αγορασει ως καλο και οικονομικο που εκανε τα ιδια συμπτωματα τελικα ειχε θεμα με το κυκλωμα φορτισης της μπαταριας, η μπαταρια φαινοταν να φορτιζει αλλα δεν φορτιζε με αποτελεσμα εκτος πριζας να σβηνει σε χρονο dt ενω η μπαταρια φαινοταν γεματη. Οι εναλλακτικες ηταν ή να παει σερβις Ιταλια ή τελικα να βαλω γνωστο που ειχα στο καταστημα και να το γυρισουμε ως DOA εντος 10 ημερων και να αντικατασταθει με λαπτοπ αλλης μαρκας. Ευχομαι σε εσενα να ειναι απλα θεμα αδειας τελειως μπαταριας και να φορτισει και λειτουργησει κανονικα. Απλα η συμπτωματολογια και η ιδια μαρκα μου ξυπνησαν ασχημες αναμνησεις. 1
Applefun Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2023 Κοίτα όταν άνοιξε έλεγε 90 μπαταρία η έφαγε σκάλωμα όπως είπε ο φιλοσ πιο πάνω η θα αντιμετωπίσω κ άλλο θέμα σήμερα αύριο.. για αρχή θα βρω κάνε α πρόγραμμα αν υπάρχει δεν το έχω ψάξει σε λάπτοπ, να δω αν δείχνει κάτι του τύπου υγεία μπαταρία κλπ 15 λεπτά πριν, makhs5 είπε Εμ σου το ελεγα κι εσυ δεν το εκανες αμεσως κι ετρεχες να μιλησεις με Amazon, τσαμπα το παραπανω αγχος σου Bleeding συνηθως εχουν τα περισσοτερα μηχανηματα δυστηχως Φιλε συννονοματε μετακόμισα σήμερα κ έγιναν τόσα πολλά που είναι εκτός θέματος, που ήρθα σπίτι σαστισμένος κ ξέχασα τα βασικά Κ λέω είναι η μέρα μου σήμερα θα ταλαιπωρηθεί όσο δεν πάει. Τέλος πάντων Όλα καλά κ ευχαριστώ κ πάλι ,😉 1
zacharis1955 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2023 Μέλος Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2023 25 λεπτά πριν, Applefun είπε ... Βλέπω bleeding σε δύο σημεία επάνω τώρα να υποθέσω φυσιολογικό για αυτού του κόστους κπροδιαγραφων μηχανημα;; Το backlight bleeding είναι το μόνο -πολύ συνηθισμένο- ας πούμε "ελάττωμα" όλων των IPS panels ακόμα και των πολύ ακριβών! 2
Tsitos1 Δημοσ. 23 Απριλίου 2023 Δημοσ. 23 Απριλίου 2023 Παιδιά ψαχνω για κατι "οικονομικο" & αξιοπρεπές χωρίςκολληματα. Αυτό, μαζί με την προταση-προσθήκη του Eathernet καλωδιου, βγαίνει στα 327,11€ με μεταφορικά και "προκαταβολή του τέλους εισαγωγής" ( φαντάζομαι αυτό σημαίνει πως δεν θα πληρώσω και τίποτε πρόσθετα έξοδα τελωνείου!!!???) .Ψαχνω για κατι "οικονομικο" & αξιοπρεπές χωρίςκολληματα. Χρήση:απλή καθημερινή,Internet, Εγγραφα Word,Browsing,You Tube και καμιά ταινία -σειρά στο Stremio.Τι λέτε; Υπάρχουν και κάποιες άλλες καλυτερες προτάσεις για τα δεδομένα μου; Ευχαριστώ!
zacharis1955 Δημοσ. 23 Απριλίου 2023 Μέλος Δημοσ. 23 Απριλίου 2023 1 ώρα πριν, Tsitos1 είπε Παιδιά ψαχνω για κατι "οικονομικο" & αξιοπρεπές χωρίςκολληματα. Αυτό, μαζί με την προταση-προσθήκη του Eathernet καλωδιου, βγαίνει στα 327,11€ με μεταφορικά και "προκαταβολή του τέλους εισαγωγής" ( φαντάζομαι αυτό σημαίνει πως δεν θα πληρώσω και τίποτε πρόσθετα έξοδα τελωνείου!!!???) .Ψαχνω για κατι "οικονομικο" & αξιοπρεπές χωρίςκολληματα. Χρήση:απλή καθημερινή,Internet, Εγγραφα Word,Browsing,You Tube και καμιά ταινία -σειρά στο Stremio.Τι λέτε; Υπάρχουν και κάποιες άλλες καλυτερες προτάσεις για τα δεδομένα μου; Ευχαριστώ! Βοήθεια για αγορά φορητού υπολογιστή (part 2)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα