Προς το περιεχόμενο

Προϊόντα aboutyou

Μετάβαση στην απάντηση Απαντήθηκε από Ukforthemoment,

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα. Έχω ψωνίσει αρκετές φορές από το aboutyou αλλά σήμερα παρατήρησα κάτι. Εκτός του ότι δεν αναγράφεται κωδικός προϊόντος σε κανένα ρούχο, πολλά προϊόντα (nike, Adidas κλπ) δεν υπάρχουν σε άλλα ηλεκτρονικά καταστήματα το οποίο μου κάνει τρομερή εντύπωση. 

Έψαξα ακόμα και στο image search του Google με φωτογραφία προϊόντος από το aboutyou και μου έδωσε αποτελέσματα μόνο από το ίδιο site. Πως γίνεται για παράδειγμα ένα φούτερ under armour να μην υπάρχει πουθενά αλλού στο ίντερνετ παρά μόνο στο site τους; 

Δημοσ.
2 ώρες πριν, fotodv7 είπε

Καλησπέρα. Έχω ψωνίσει αρκετές φορές από το aboutyou αλλά σήμερα παρατήρησα κάτι. Εκτός του ότι δεν αναγράφεται κωδικός προϊόντος σε κανένα ρούχο, πολλά προϊόντα (nike, Adidas κλπ) δεν υπάρχουν σε άλλα ηλεκτρονικά καταστήματα το οποίο μου κάνει τρομερή εντύπωση. 

Έψαξα ακόμα και στο image search του Google με φωτογραφία προϊόντος από το aboutyou και μου έδωσε αποτελέσματα μόνο από το ίδιο site. Πως γίνεται για παράδειγμα ένα φούτερ under armour να μην υπάρχει πουθενά αλλού στο ίντερνετ παρά μόνο στο site τους; 

Ανέβασέ μας ένα παράδειγμα

• Λύση
Δημοσ.
5 λεπτά πριν, fotodv7 είπε

Είσαι παίχτης. Μπορώ να ρωτήσω πως τα βρήκες; 

δεξί κλικ στο Google Chrome αναζήτηση εικόνας και θα σου βγάλει πιθανές αναζητήσεις με βάση την φωτό που έβαλες

• Thanks 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...