nek3 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2023 Καλησπέρα έχω αγορασμένο το παιχνίδι από 27/01/2019 και σήμερα θέλω να εισέλθω στο παιχνίδι και δεν μπορώ να συνδεθώ στον λογαριασμό μου social club σαν να μην υπάρχει πλέον ο λογαριασμός μου και τώρα μου δείχνει να ξανά αγοράσω το παιχνίδι πάλι από την αρχή. Παρακαλώ ενημερώστε με τι συνέβη ? Επίσης από περιέργεια έκανα πως πάω να φτιάξω νέο λογαριασμό με το ίδιο email πιστεύοντας πως θα μου πει ότι υπάρχει ήδη και ο νέος λογαριασμός φτιάχτηκε κανονικά σαν να μην υπήρχε άλλος με το ίδιο ε Μάιλ . Επίσης σε προσπάθειες ανάκτησης που έκανα για να αλλάξω κωδικό μου έλεγε πως εσταλει στο εμαιλ μου αλλά δεν ερχόταν ποτέ (ουτε στα σπαμ)
SabotazNic Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2023 (επεξεργασμένο) Λογικό να σου εμφανίζει αγορά ξανά, αφού δεν υπάρχει/υπήρχε λογαριασμός με αυτό το mail. Αν δεν σβήνεις email, επιβεβαίωσε με μια αναζήτηση αν είχες ξανά email από την rockstar σχετικά με το social club/αγορά gtav κτλ Επεξ/σία 4 Φεβρουαρίου 2023 από SabotazNic
nek3 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2023 Μέλος Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2023 Μα είχα λογαριασμό κανονικά απο εκεί συνδεόμουν έκανε τα απαραίτητα updates και μετά έμπαινα στο παιχνίδι αυτό είναι το θέμα μου. Έχω και το κλειδί που είχα κάνει την ενεργοποίηση σκέψου αλλά όπως είναι λογικό μου λέει ότι έχει ήδη χρησιμοποιηθεί
spanian Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2023 Και γιατί δεν έστειλες στο support του παιχνιδιού..?
SabotazNic Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2023 9 ώρες πριν, nek3 είπε Μα είχα λογαριασμό κανονικά απο εκεί συνδεόμουν έκανε τα απαραίτητα updates και μετά έμπαινα στο παιχνίδι αυτό είναι το θέμα μου. Έχω και το κλειδί που είχα κάνει την ενεργοποίηση σκέψου αλλά όπως είναι λογικό μου λέει ότι έχει ήδη χρησιμοποιηθεί Ξανα λεω, εκανες αναζητηση στο gmail (ή οπου αλλου εχεις) για να επιβεβαιωσεις οτι αυτο ειναι το email 100%? Πχ εγω ακομα εχω απο το 2015 που εκανα τον λογαριασμο. Αν εισαι σιγουρος, απλα στελνεις support. Εχουν γρηγορο support.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα