Προς το περιεχόμενο

Social club GTA V

nek3

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα έχω αγορασμένο το παιχνίδι από 27/01/2019 και σήμερα θέλω να εισέλθω στο παιχνίδι και δεν μπορώ να συνδεθώ στον λογαριασμό μου social club σαν να μην υπάρχει πλέον ο λογαριασμός μου και τώρα μου δείχνει να ξανά αγοράσω το παιχνίδι πάλι από την αρχή. Παρακαλώ ενημερώστε με τι συνέβη ? Επίσης από περιέργεια έκανα πως πάω να φτιάξω νέο λογαριασμό με το ίδιο email πιστεύοντας πως θα μου πει ότι υπάρχει ήδη και ο νέος λογαριασμός φτιάχτηκε κανονικά σαν να μην υπήρχε άλλος με το ίδιο ε Μάιλ . Επίσης σε προσπάθειες ανάκτησης που έκανα για να αλλάξω κωδικό μου έλεγε πως εσταλει  στο εμαιλ μου αλλά δεν ερχόταν ποτέ (ουτε στα σπαμ)

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Λογικό να σου εμφανίζει αγορά ξανά, αφού δεν υπάρχει/υπήρχε λογαριασμός με αυτό το mail. 

Αν δεν σβήνεις email, επιβεβαίωσε με μια αναζήτηση αν είχες ξανά email από την rockstar σχετικά με το social club/αγορά gtav κτλ

Επεξ/σία από SabotazNic
Δημοσ.

Μα είχα λογαριασμό κανονικά απο εκεί συνδεόμουν έκανε τα απαραίτητα updates και μετά έμπαινα στο παιχνίδι αυτό είναι το θέμα μου.

Έχω και το κλειδί που είχα κάνει την ενεργοποίηση σκέψου αλλά όπως είναι λογικό μου λέει ότι έχει ήδη χρησιμοποιηθεί

Δημοσ.
9 ώρες πριν, nek3 είπε

Μα είχα λογαριασμό κανονικά απο εκεί συνδεόμουν έκανε τα απαραίτητα updates και μετά έμπαινα στο παιχνίδι αυτό είναι το θέμα μου.

Έχω και το κλειδί που είχα κάνει την ενεργοποίηση σκέψου αλλά όπως είναι λογικό μου λέει ότι έχει ήδη χρησιμοποιηθεί

Ξανα λεω, εκανες αναζητηση στο gmail (ή οπου αλλου εχεις) για να επιβεβαιωσεις οτι αυτο ειναι το email 100%? Πχ εγω ακομα εχω απο το 2015 που εκανα τον λογαριασμο. Αν εισαι σιγουρος, απλα στελνεις support. Εχουν γρηγορο support.

Screenshot_20230205_030547_Gmail.jpg

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...