Προς το περιεχόμενο

Πρόβλημα με ενισχυτή;

panos0100
Μετάβαση στην απάντηση Απαντήθηκε από panos0100,

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Καλησπέρα παιδιά έχω έναν ενισχυτή της yamaha  και βγάζει ένα φύσημα στα ηχεία ο ενισχυτής είναι απο RCA  με jack πίσω στην Κάρτα ήχου και τα 2 ηχεια +- πισω στον ενισχυτή δοκίμασα έβγαλα το jack απο τον υπολογιστή πάλι ακούγεται, άλλαξα καλώδια στα ηχεία το ίδιο, τον έβαλα σε άλλη πρίζα πάλι το ίδιο, τα ηχεια ειναι 50+50W 4ohm ο ενισχυτης ειναι 100+100W  που δεν πιστεύω ότι είναι τόσο γιατί ήτανε φτηνός κάπου στα 170 τον είχα πάρει    

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 35
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Είναι στην εγγύηση βρε παιδιά άλλα το κατάστημα που τον αγόρασα δεν τον στέλνει ακόμα και στον Νακα που πήρα έχουν έναν που τους φτιάχνει άλλα στα σχόλια διάβασα πολλά αρνητικά σχόλια 

3 λεπτά πριν, NikosKallithea είπε

Το κανει σε ολες τις εισόδους;

Δυστηχως ναι οπου και να τα εβαλα τα ηχεια στο Β στο Α και Α+Β  πάλι ακούγεται 

Μόλις τώρα, greekfragma είπε

άμα έχει εγγύηση στο κατάστημα επιτόπου για επισκευή-αντικατάσταση

Δεν τον παιρνουν λεει ουτε αυτος που τον αγόρασα ουτε  ο Νακας που ειναι της yamaha με λενε εχουν εναν που τα φτιαχνει και πως θα παω μεχρι εκει δεν εχω και οχημα 

1 minute ago, panos0100 said:

Δεν τον παιρνουν λεει ουτε αυτος που τον αγόρασα ουτε  ο Νακας που ειναι της yamaha με λενε εχουν εναν που τα φτιαχνει και πως θα παω μεχρι εκει δεν εχω και οχημα 

αν έχει εγγύηση δεν υπάρχει δε τον παίρνουν.

θα τους τον φορέσεις κολάρο ή θα έρθει η αστυνομία την ώρα που τον αφήνεις στο πάγκο για τα προβλεπόμενα.

• Like 1

3 λεπτά πριν, greekfragma είπε

αν έχει εγγύηση δεν υπάρχει δε τον παίρνουν.

θα τους τον φορέσεις κολάρο ή θα έρθει η αστυνομία την ώρα που τον αφήνεις στο πάγκο για τα προβλεπόμενα.

Κανονικά και ο Νακας έπρεπε να τον πάρει σαν κατάστημα που είναι της yamaha άλλα και αυτός το ίδιο τηλέφωνο με έδωσε  https://www.google.com/search?q=audio+works&ei=2UfeY8rOD9Ooxc8PpZm52AE&gs_ssp=eJzj4tZP1zcsSbM0skwpN2C0UjWoMDRJtDC2sDQxsDRKNDExTrMyqEhOMzIySzI1NUxNMklMNjX34k4sTcnMVyjPL8ouBgA-OxKa&oq=audio+works&gs_lcp=Cgxnd3Mtd2l6LXNlcnAQARgAMgsILhCvARDHARCABDIFCAAQgAQyBggAEBYQHjIGCAAQFhAeMgYIABAWEB4yBggAEBYQHjIGCAAQFhAeMgYIABAWEB4yBggAEBYQHjIGCAAQFhAeOggIABCiBBCwAzoKCAAQHhCiBBCwAzoICAAQsQMQgwE6CwguEIMBELEDEIAEOgsIABCABBCxAxCDAToLCC4QgAQQsQMQgwE6CAgAEIAEELEDOhEILhCABBCxAxCDARDHARDRAzoOCC4QsQMQgwEQxwEQrwE6DgguELEDEIMBEMcBENEDOgUILhCABDoLCC4QgAQQxwEQrwE6CwguEIAEEMcBENEDSgQIQRgBSgQIRhgAUPggWJ8-YNtGaAhwAHgAgAFoiAGuCpIBBDEwLjSYAQCgAQGwAQDIAQXAAQE&sclient=gws-wiz-serp

εσύ πας και τον παραδίδεις όπου βολεύεσαι με την απόδειξη αγοράς και αναλαμβάνουν εκείνοι την διακίνηση για την επισκευή ή αντικατάσταση.

οτιδήποτε άλλο είναι για καταγγελία στο συνήγορο του καταναλωτή.

• Like 1

5 λεπτά πριν, greekfragma είπε

εσύ πας και τον παραδίδεις όπου βολεύεσαι με την απόδειξη αγοράς και αναλαμβάνουν εκείνοι την διακίνηση για την επισκευή ή αντικατάσταση.

Δεν ξέρουμε τώρα αν είναι θέμα ενισχυτή αυτό ή κάτι άλλο εδώ έχω ένα βιντεακι για το πως ακούγεται  https://file.io/yUJVCClKA2R3

1 ώρα πριν, panos0100 είπε

Είναι στην εγγύηση βρε παιδιά άλλα το κατάστημα που τον αγόρασα δεν τον στέλνει ακόμα και στον Νακα που πήρα έχουν έναν που τους φτιάχνει άλλα στα σχόλια διάβασα πολλά αρνητικά σχόλια 

Δυστηχως ναι οπου και να τα εβαλα τα ηχεια στο Β στο Α και Α+Β  πάλι ακούγεται 

Είσοδος σου εγραψα οχι έξοδο 

Εν ολίγοις βγαλε οτι υπαρχει στις εισοδους απο βισματα και επιλεξε τις σταδιακά ολες αν το κάνει εστω και σε μια το πάς πίσω.

ααα και κατι αλλο, πες μας τα μοντελα απο τα ηχεια που συνδέεις και τον ενισχυτή που έχεις 

• Like 1

2 ώρες πριν, NikosKallithea είπε

Είσοδος σου εγραψα οχι έξοδο 

Εν ολίγοις βγαλε οτι υπαρχει στις εισοδους απο βισματα και επιλεξε τις σταδιακά ολες αν το κάνει εστω και σε μια το πάς πίσω.

ααα και κατι αλλο, πες μας τα μοντελα απο τα ηχεια που συνδέεις και τον ενισχυτή που έχεις 

Έβγαλα τελείως το jack από τον υπολογιστή την Κάρτα ήχου  και το καλώδιο RCA και άφησα μόνο τα ηχεία στον ενισχυτή και πάλι το Κάνει 

3 hours ago, greekfragma said:

γιατί το ζορίζεις ακόμα;

είπαμε τι κάνεις.

• Like 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, greekfragma είπε

γιατί το ζορίζεις ακόμα;

είπαμε τι κάνεις.

Ναι, ξέρω ότι αυτό είναι το σωστό που πρέπει να κάνω και όταν χρειάστηκα τον συνήγορο 3 φορές με βοήθησε, άλλα τώρα δε Θέλω και με το κατάστημα να τα χαλάσουμε γιατί χρόνια τους ξέρω και με ξέρουν  τους είπα ευγενικά αν γίνεται να το στείλετε λίγο εσείς μου λένε όχι δε γίνεται εσύ θα τον πας, από την άλλη πήρα και τον Νακα που δεν τον αγόρασα από εκεί τον ενισχυτή άλλα με είπε ο άνθρωπος και αυτός ότι και από εμένα να τον αγόραζες πάλι σε αυτόν τον συγκεκριμένο θα τον πας για το service και τον πας μόνος σου, συμπέρασμα ποτέ ξανά αγορά yamaha γιατί άμα ήτανε η αντιπροσωπεία Αθήνα θα αναγκάζονταν να τον στείλουν εκει   

Επεξ/σία από panos0100

1 minute ago, panos0100 said:

Ναι, ξέρω ότι αυτό είναι το σωστό που πρέπει να κάνω και όταν χρειάστηκα τον συνήγορο 3 φορές με βοήθησε, άλλα τώρα δε Θέλω και με το κατάστημα να τα χαλάσουμε γιατί χρόνια τους ξέρω και με ξέρουν  τους είπα ευγενικά αν γίνεται να το στείλετε λίγο εσείς μου λένε όχι δε γίνεται εσύ θα τον πας, από την άλλη πήρα και τον Νακα που δεν τον αγόρασα από εκεί τον ενισχυτή άλλα με είπε ο άνθρωπος και αυτός ότι και από εμένα να τον αγόραζες πάλι σε αυτόν τον συγκεκριμένο θα τον πας για το service και τον πας μόνος σου    

πόσο καιρό τον έχεις αγοράσει τον ενισχυτή; 

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...