Dr_Pepper Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2023 (επεξεργασμένο) 7 ώρες πριν, BadIronTree είπε Καλά και στην AMD VEGA 64 και πάνω είχε ένα bug που όταν είχε ανοιχτά από πίσω chrome με hardware accelerator , randomly είχες black screen και μετά έπρεπε να κάνεις restart... τους πήρε 18 μήνες να το φτιάξουν ... Μετά είχαμε τα multimonitor bugs και τα bugs με την προστασία Netflix / copy protection με το screen recording... Τουλάχιστον μέσα στα παιχνίδια δεν έχει θέμα γιατί όλες οι κονσόλες είναι AMD Καλά τώρα όλα αυτά ειναι σχετικά και υπάρχουν παντού θέλω νω πω άλλο να συμβαίνει κάποια στιγμή σε μερικούς συγκεκριμένους χρήστες και άλλο να είναι γενικευμένο πρόβλημα (και μάλλον γιαυτό κάνανε 18 μήνες που λες - αν όλα αυτά υπάρχουν γενικά γιατί πρώτη φορά το ακούω και βαριέμαι να το goolάρω απο την άλλη δεν έχω λόγο να μην σε πιστέψω - γιατί το πρόβλημα δεν ήταν γενικευμένο και ήταν υπο πολύ συγκεκριμένες συνθήκες) πχ μπορεί να το λες επειδή σου συνέβη εσένα συγκεκριμένα (με συγκεκριμένη έκδοση windows και λοιπών driver άλλων συσκευών καθώς και συγκεκριμένου μοντέλου κάρτας γραφικών και γενικά συγκεκριμένη σύνθεση hardware πχ Mobo επεξεργαστή κτλ) εγω όταν βγήκαν οι vega έιχα 3 συστήματα ένα μάλιστα με 2 Nitro+ crossfire για εμένα τα άλλα 2 ήταν για τα ανίψια μου. Κανένα έως σήμερα δεν είχε παρουσιάσει τέτοιο ή αντίστοιχο με αυτό που περιγράφεις πρόβλημα ή γενικά πρόβλημα και τα ανίψια μου έχουν ακόμη το ίδιο PC έγω έχει περίπου 1 χρόνο που αναβάθμισα αλλά λειτουργούσα τις vega σχεδόν καθημερινά για ώρες για τουλάχιστον 2 χρόνια. Επεξ/σία 4 Φεβρουαρίου 2023 από Dr_Pepper 1
mistiri0 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2023 (επεξεργασμένο) Όλοι έμαθαν να πουλάνε τριπλές τιμές από την πραγματική αξία του προιόντος και μετά από 6 μήνες ακόμα τα φτιάχνουν μέσω software. Όπως λέει και η Apple που για να αγοράζει τα εξαρτήματα της φτηνά και να τα πουλάει πανάκριβα, θα πρέπει πρώτα μια τεχνολογία να ωριμάσει για να την προωθήσουμε εδώ στην Apple, έτσι λοιπόν αγοράζουμε αφού πρώτα ωριμάσουν τα προιόντα, οι εταιρείες που τα πουλάνε και φυσικά και οι τιμές τους! Επεξ/σία 4 Φεβρουαρίου 2023 από mistiri0
polaki Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2023 Δεν καταλαβαίνω γιατί είναι πρόβλημα της nvidia και όχι του discord αφού μετά από αυτό το update έγινε. Δεν είναι τρολ ερώτηση πραγματικά ρωτάω και δεν έχω ούτε nvidia ούτε και discord.
Gparion Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2023 Πρώτα δημιουργείς το πρόβλημα και μετά πουλάς την λύση. Easy way to print money
Mitsos. Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2023 18 ώρες πριν, Silverage είπε Εμένα λέει ήδη off οπότε φαντάζομαι είναι ok. Ναι το μονο π μενει ειναι να το δοκιμασεις να δεις αν χανεις hz απο την memory της gpu αλλα το θεμα ειναι οτι δεν ειναι στανταρ οτι θα εχει καποιος θεμα με αυτο απλα μερικα συστηματα ειχαν.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα