mazdakiass Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2023 Καλησπέρα προχθες αγόρασα ένα μεταχειρισμένο jeep renegade diesel 2015 και έχω παρατηρήσει το πρωί που είναι παγωμένο το μοτέρ μόλις το βάζω μπρος για τα πρώτα 3-5 λεπτά μέχρι να σηκώσει λίγο θερμοκρασία το μοτέρ κάνει λες και ρεταρει αν το λέω σωστά μετά από λίγο όλα κανονικά σαν να μην έχει κάτι. Γνωρίζουμε αν αυτό είναι φυσιολογικό . Και το άλλο που έχω παρατηρήσει είναι ότι η στροφές όταν είναι παγωμένο δεν ανεβαίνουν ποιο ψηλά όπως σε ένα βενζινοκίνητο η έτσι πρέπει να δουλευει.
Ukforthemoment Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2023 To ντίζελ έτσι δουλευει,ρίξε μια ματιά και στις προθερμάνσεις όμως 2
Dinos1973 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2023 Έτσι είναι τα diesel, βέβαια εάν ο θόρυβος ενταθεί μπορεί να είναι και θέμα με την καδένα .
mazdakiass Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2023 Μέλος Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2023 Δεν κάνει τέτοιο θόρυβο .κάνει σαν να ρεταρει για 5 λεπτά περίπου μετά είναι οκ. Μου είπανε και για καθάρισμα μπεκ ότι θέλει θα δούμε
Ukforthemoment Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2023 Εχεις αλλάξει φίλτρο πετρελαίου και αέρα;
mazdakiass Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2023 Μέλος Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2023 Οχι τώρα το πήρα το αμάξι μεταχειρισμενο έχω κλείσει ραντεβού για service
pananton Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2023 (επεξεργασμένο) λογικά φοράει τον 1,6 diesel jtdm-2 της fiat. το κάνει και σε αρκετά giulietta μόνο σε cold start χωρίς να είναι κάτι ανησυχητικό. κουμπώνεις διαγνωστικό να δεις αν βγάζει κάτι. του κανεις λιπαντικό service γιατί δεν ξέρεις σε τι κατάσταση βρίσκονται τα λάδια. επίσης να τσεκάρει ο μηχανικός egr και πεταλούδα αν έχει αρκετά χλμ. μπεκ αμφιβάλλω πως είναι γιατί τα ρεταρισματα θα στα έκανε συνέχεια και ειδικά σε επιτάχυνση. αν μάθεις τι είναι πες και σε εμάς! υ.γ : μην κρατάς ρελαντί το diesel μέχρι να ζεσταθεί… κακό του κανεις, όχι καλό… ξεκινάς κανονικά την οδήγηση χωρίς φορτίο στο μοτερ! καλοτάξιδο… Επεξ/σία 4 Φεβρουαρίου 2023 από pananton 1
meletis_m Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2023 Στις 4/2/2023 στις 8:26 ΠΜ, mazdakiass είπε Καλησπέρα προχθες αγόρασα ένα μεταχειρισμένο jeep renegade diesel 2015 και έχω παρατηρήσει το πρωί που είναι παγωμένο το μοτέρ μόλις το βάζω μπρος για τα πρώτα 3-5 λεπτά μέχρι να σηκώσει λίγο θερμοκρασία το μοτέρ κάνει λες και ρεταρει αν το λέω σωστά μετά από λίγο όλα κανονικά σαν να μην έχει κάτι. Γνωρίζουμε αν αυτό είναι φυσιολογικό . Και το άλλο που έχω παρατηρήσει είναι ότι η στροφές όταν είναι παγωμένο δεν ανεβαίνουν ποιο ψηλά όπως σε ένα βενζινοκίνητο η έτσι πρέπει να δουλευει. Όπως σωστά γράφτηκε κοιτάζεις τροφοδοσία , ίσως έχει και νερο το φίλτρο πετρελαίου και μετράς όλες τις προθερμάνσεις σε συνεργείο. Βάλτο και σε διαγνωστικό . Ιδιο θεμα σε Opel Corsa D , ήταν καμμένη προθέρμανση 4ου κυλίνδρου
mazdakiass Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2023 Μέλος Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2023 Οκ θα το πω την Τετάρτη που έχω ραντεβού με τον μάστορα να το κοιτάξει ευχαριστώ
mazdakiass Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2023 Μέλος Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2023 Άργησα να απαντήσω αλλά τελικά το φτιάξαμε . Τελικά θέλανε καθάρισμα τα μπεκ. Τα καθαρίσαμε με υπερήχους αν το λέω σωστά κόστος 340 ευρώ τώρα δουλεύει σωστά . 3
pananton Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2023 χαίρομαι που βρήκες λύση στο πρόβλημα… αν θες πες μας που έκανες τον καθαρισμό η για να μην θεωρηθεί διαφήμιση στείλε μου πμ…
meletis_m Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2023 3 ώρες πριν, mazdakiass είπε Άργησα να απαντήσω αλλά τελικά το φτιάξαμε . Τελικά θέλανε καθάρισμα τα μπεκ. Τα καθαρίσαμε με υπερήχους αν το λέω σωστά κόστος 340 ευρώ τώρα δουλεύει σωστά . Πρόσεχε απο εδω και πέρα το πετρέλαιο και να αλλάζεις και λίγω νωρίτερα φ. πετρελαιου.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα